ko u sirokom brijeguLeon_Professional je napisao/la:To tako prijavljeno radi poreza.. Na ruke dobijaju mnogo vise
150k evra imaš sedmično za plate?Plava Porodica je napisao/la:Joj ali me Vukotić mrzi, i ja njega, 150k eura plata sedmična..
60 miliona eura imam u klubu.Status rich.Jaozinho22 je napisao/la:150k evra imaš sedmično za plate?Plava Porodica je napisao/la:Joj ali me Vukotić mrzi, i ja njega, 150k eura plata sedmična..![]()
Dobar si.
@Leon @delinjo @shzna @1921.ba i ostali kako ide braco?
Ja sam malo izgubio volju za igrom...ide mini pauza dok se ne zaželim ponovo pa ću nastavit.
dobro je borim se u el sa napolijem i ajaxom da prodjem dalje .....u prvenstvu prvi ...ali jebote ne mogu nikoga dovesti ....u cemu je problem ?Jaozinho22 je napisao/la:150k evra imaš sedmično za plate?Plava Porodica je napisao/la:Joj ali me Vukotić mrzi, i ja njega, 150k eura plata sedmična..![]()
Dobar si.
Ja sam malo izgubio volju za igrom...ide mini pauza dok se ne zaželim ponovo pa ću nastavit.
Joj kakva stilska sredstva ima brat za igrace.. Svaka cast1921.ba je napisao/la:kod mene je prve 2-3 tekme bio bas ko ronaldo, zabijao prejake golove, evo je sada malo pao, ali tu je stefano mauri, stari apeninski lisac
Obrisala mi djevojka FM.Jaozinho22 je napisao/la: @Leon @delinjo @shzna @1921.ba i ostali kako ide braco?
Brat se uživio u igru dramatičnoLeon_Professional je napisao/la:Joj kakva stilska sredstva ima brat za igrace.. Svaka cast1921.ba je napisao/la:kod mene je prve 2-3 tekme bio bas ko ronaldo, zabijao prejake golove, evo je sada malo pao, ali tu je stefano mauri, stari apeninski lisac![]()
![]()
ja ovamo pisem o 2.000KM i malinama, a ovi o milionima euraPlava Porodica je napisao/la:60 miliona eura imam u klubu.Status rich.Jaozinho22 je napisao/la:150k evra imaš sedmično za plate?Plava Porodica je napisao/la:Joj ali me Vukotić mrzi, i ja njega, 150k eura plata sedmična..![]()
Dobar si.
12 miliona eura zbog LP,a 34 miliona dobi zvog TV prava.
Tako da je sića..ide večeras jedan boom iz free agentsa,trese se država..
sta da vam kazem, kosati majstor igrac odluke i u godinama poznimPlava Porodica je napisao/la:Brat se uživio u igru dramatičnoLeon_Professional je napisao/la:Joj kakva stilska sredstva ima brat za igrace.. Svaka cast1921.ba je napisao/la:kod mene je prve 2-3 tekme bio bas ko ronaldo, zabijao prejake golove, evo je sada malo pao, ali tu je stefano mauri, stari apeninski lisac![]()
![]()
isti slucaj ccc1921.ba je napisao/la:Kako rjesavate probleme sa ovom kondicijiom, jbt svi igraci svaku tekmu 60-70 min po 60% kondicija u pm, moram zaposlit hidica
ma ja stavio asistenta da mi on vodi treninge nemam ja zivaca za toLeon_Professional je napisao/la:Objasnjavao je Jaozinho prije nekad kako on to radi.. Prve 2 sedmice priprema trening samo fitnes, svaka 2-3 dana prijateljske tekme i tako jedno 5 tekmi, malo slabiji protivnik. Poslije malo jaci protivnici na prijateljskim i to je to.. Ali valjao bi ti i dobar kondicioni