DA DA DA, TO JE TOOO1921.ba je napisao/la:Goodison, nisi daleko od formacije, ali ovako ce biti 90%
DA DA DA, TO JE TOOO1921.ba je napisao/la:Goodison, nisi daleko od formacije, ali ovako ce biti 90%
zar nije kosta najavio da ce mo igrat sa dva spica ? ili ti ga napadacki 4-4-2 il 3-5-2 ?ž'21 je napisao/la:I sta se ovdje promijenilo u odnosu na prosle sezone?1921.ba je napisao/la:Goodison, nisi daleko od formacije, ali ovako ce biti 90%
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Posmatram vas iz coska, necete razbojnici!1921.ba je napisao/la:gdje nam je TRYG da pregovaramo oko gazanja bureka![]()
Bgm na slici je već ušao u 16, znači napadač je 100%, e jbg znači ništa od titulež'21 je napisao/la:Jesi ti brate pred revans Kupa u Tuzli Zolu stavljao na krilo? Ako jesi to ti je isto ovo sto radis sa Miroslavom u napaduGoodisonPark je napisao/la:
Da i ja probam![]()
Igrači koji će još biti u kombinacijama za prvih 11: Memija, Pozder, Beganović, burazeri Sadiković, Radinović, Hodžurda.
Igrači koji bi mogli dobiti priliku u nekim utakmicama: Mujagić, Žerić, Osmanković, Halvadžić, Kramarić.
Tu je to otprilike, naravno bit će još par promjena igrača ali igramo se malo![]()
![]()
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
1921.ba je napisao/la:da ga ne zovne na sofu na razgovorHurmasica je napisao/la:Pa zna se za šta služi ona kancelarija, za hakerske napade1921.ba je napisao/la:izbrisa nam ugljesa sliku sa shishom, kostic mu provalio profil
Vidim ja da ovo nije Kosticev sistem igreLeon_Professional je napisao/la:Ma @1921.ba pise svoju formaciju sa Menadjera.
meni je treci veznjak iz sredine vise na AMC, a to je stefano mauriLeon_Professional je napisao/la:Ma @1921.ba pise svoju formaciju sa Menadjera.
a bježi baTryg je napisao/la:Nije sjecani ako ne moze za nozni nokat zapast.
Sent from my iPhone using Tapatalk
puna tema gadova iz norveskeTryg je napisao/la:Nije sjecani ako ne moze za nozni nokat zapast.
Sent from my iPhone using Tapatalk
diego1921 je napisao/la:Ma treba pokusati 3-5-2 !Veca-Kosoric-Kemo-Stoper-Stevanovic-Husic-Secerovic-Blagojevic-Hervas-Pozder-Lenric.
Mozda ce nekome smijesno zvucati al i Halvadzica bi ja probao s Lendricem u napadu,brz je,ima dobar sut,uvijek ide direktno na go,protiv Borca je pokazao da ima dobar osjecaj za prostor a tako bi imali ekipu koja moze da igra u oba pravca ! Znam da nam se zgadilo to da nam igraci igraju neprirodne pozicije,al treba pokusati ! Al uvijek sam za ovu prvu opciju s Pozderom !
A Godison slazem se i s tobom ,samo u ovoj formaciji romb ne bi mogli igrati Hervas i Bekric zajedno,mozda da uleti Ugljesa umjesto nekog od njih dvojce i za ovu formaciju treba imati prespremnu ekipu. Znam da smo se nekad raspravljali oko Zolotica i lijeve strane,necemo valjda opet !
Četkicom za zube da čisti pod.Leon_Professional je napisao/la:Ko bude pusio šišu bit ce zatvoren preko noci u Kostinoj kancelariji
Slazem se da oni mogu rijesiti tekmu s jednim potezom,al opet imali bi u vezi 3 igraca koja znaju lopte a u isto vrijeme mogu i puno pokriti terena.. Po meni bi idealno bilo Secerovic-Blagojevic-Ugljesa i ispred neko od njih dvojce ! I volio bi vidjeti Memiju po desnoj strani,vrijedi ga isforsirati i uzeti dobre pare !GoodisonPark je napisao/la:diego1921 je napisao/la:Ma treba pokusati 3-5-2 !Veca-Kosoric-Kemo-Stoper-Stevanovic-Husic-Secerovic-Blagojevic-Hervas-Pozder-Lenric.
Mozda ce nekome smijesno zvucati al i Halvadzica bi ja probao s Lendricem u napadu,brz je,ima dobar sut,uvijek ide direktno na go,protiv Borca je pokazao da ima dobar osjecaj za prostor a tako bi imali ekipu koja moze da igra u oba pravca ! Znam da nam se zgadilo to da nam igraci igraju neprirodne pozicije,al treba pokusati ! Al uvijek sam za ovu prvu opciju s Pozderom !
A Godison slazem se i s tobom ,samo u ovoj formaciji romb ne bi mogli igrati Hervas i Bekric zajedno,mozda da uleti Ugljesa umjesto nekog od njih dvojce i za ovu formaciju treba imati prespremnu ekipu. Znam da smo se nekad raspravljali oko Zolotica i lijeve strane,necemo valjda opet !![]()
To sam i ja vidio naknadno, da bi motorički bila slabija ova desna strana, ali kad malo bolje pogledaš ja sam htio maksimalno isforsirati Sinišu da ore i naprijed i nazad, a znamo koliko puno trkački u igri učestvuju Boske i Ivan onda se to možda ne bi ni osjetilo. Jbg mora tu biti i kreacije a ne suho trčanje. Hervas i Bekrić mogu dati taj zadnji pas a i sami sigurno (kad su spremni 100%) mogu riješiti neke situacije i zabiti.
Ja iskreno prizeljkujem ovako nesto na osnovu igraca koje imamo na raspolaganju. Jer u slucaju 352 Miroslav nema mjesto u ekipi ili u slucaju 442 imamo cak tri dobra centralna vezna na klupi. Ovom formacijom bi koristili veci broj kvalitetnih igraca koje imamo. Fakticki je to 433 kad napadas a kad se branis 451.1921.ba je napisao/la:Goodison, nisi daleko od formacije, ali ovako ce biti 90%