Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Ajzea
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet jun 16, 2016 11:40 pm

1921.ba je napisao/la:Goodison, nisi daleko od formacije, ali ovako ce biti 90%

slika
DA DA DA, TO JE TOOO

Whisperer

Re: RE: Re: FK Željezničar

čet jun 16, 2016 11:40 pm

ž'21 je napisao/la:

slika
I sta se ovdje promijenilo u odnosu na prosle sezone?

Sent from my LG-D802 using Tapatalk
zar nije kosta najavio da ce mo igrat sa dva spica ? ili ti ga napadacki 4-4-2 il 3-5-2 ? 8-)
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Jaozinho22

čet jun 16, 2016 11:42 pm

Ako Kosta unese neku novu dimenziju igre u našu ekipu onda neće biti jedna formacija nego vise njih.... Ja smatram da imamo igrače i za 4-4-2 i za 4-5-1 i za 4-3-3 a i za 3-5-2 u kojoj bi Memija i Husic igrali "wing" bekove koji bi pokrivali kompletne strane,za ove gore formacije nam je svima poznato kako i sta s njima....
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Tryg
Kontakt:

čet jun 16, 2016 11:42 pm

1921.ba je napisao/la:gdje nam je TRYG da pregovaramo oko gazanja bureka :DD: :DD:
Posmatram vas iz coska, necete razbojnici!

Sent from my iPhone using Tapatalk
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

1921.ba
Kontakt:

čet jun 16, 2016 11:43 pm

ovako mi je najlogicnije 4-3-2-1... a sa dva spica onda mora zrtvovat jednog u sredini a mi imamo isuvise dobrih veznjaka.... ne znam... prije da je ovo prvo

TRYG@

Nataša je tražila sjecani burek pa ti vidi
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

Leon_Professional
Kontakt:

čet jun 16, 2016 11:43 pm

Ma @1921.ba pise svoju formaciju sa Menadjera. :cigara:

GoodisonPark
Kontakt:

čet jun 16, 2016 11:44 pm

ž'21 je napisao/la:
GoodisonPark je napisao/la:slika

Da i ja probam :mrgreen:

Igrači koji će još biti u kombinacijama za prvih 11: Memija, Pozder, Beganović, burazeri Sadiković, Radinović, Hodžurda.
Igrači koji bi mogli dobiti priliku u nekim utakmicama: Mujagić, Žerić, Osmanković, Halvadžić, Kramarić.

Tu je to otprilike, naravno bit će još par promjena igrača ali igramo se malo ;)
Jesi ti brate pred revans Kupa u Tuzli Zolu stavljao na krilo? Ako jesi to ti je isto ovo sto radis sa Miroslavom u napadu slika slika

Bgm na slici je već ušao u 16, znači napadač je 100%, e jbg znači ništa od titule :cigara: :cigara:

:mrgreen:
Željo samo Željo!!!

Bekrija majstore goodison je uz tebe!

Europa League - We are coming!

Tryg
Kontakt:

čet jun 16, 2016 11:45 pm

1921.ba je napisao/la:
Hurmasica je napisao/la:
1921.ba je napisao/la:izbrisa nam ugljesa sliku sa shishom, kostic mu provalio profil :shisha:
Pa zna se za šta služi ona kancelarija, za hakerske napade :ganja:
da ga ne zovne na sofu na razgovor :rofl1:

HAHAHAHA! Oplaka slikaslikaslikaslika

ž'21
Kontakt:

čet jun 16, 2016 11:45 pm

Leon_Professional je napisao/la:Ma @1921.ba pise svoju formaciju sa Menadjera. :cigara:
Vidim ja da ovo nije Kosticev sistem igre slika

1921.ba
Kontakt:

čet jun 16, 2016 11:46 pm

Leon_Professional je napisao/la:Ma @1921.ba pise svoju formaciju sa Menadjera. :cigara:
meni je treci veznjak iz sredine vise na AMC, a to je stefano mauri :cigara: :cigara:

Tryg
Kontakt:

čet jun 16, 2016 11:47 pm

Nije sjecani ako ne moze za nozni nokat zapast.

Hurmasica
Kontakt:

čet jun 16, 2016 11:47 pm

Tryg je napisao/la:Nije sjecani ako ne moze za nozni nokat zapast. slika

a bježi ba :rofl1: :rofl1:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

1921.ba
Kontakt:

čet jun 16, 2016 11:48 pm

Tryg je napisao/la:Nije sjecani ako ne moze za nozni nokat zapast. slika

puna tema gadova iz norveske :rofl1: :rofl1: :rofl1:

ja sam cuo da ona zareze nokte puno tako da nista od toga :rofl1: :rofl1:

Omar500
Moderator
Kontakt:

čet jun 16, 2016 11:48 pm

https://www.bhdani.ba/portal/arhiva-67- ... 7217.shtml" target="_blank

''Da Osim i njegovi suradnici nisu takvi, Željo definitivno ne bi preskočio islandskog Akranesa i norveškog Lillestroma. "Sve što je Amar rekao, to smo i ostvarili. Znači, ono što smo se dogovorili, kako nam je ukazano, tako je i bilo… Napravili smo rezultat boli glava, ali protiv Lillestroma ovdje na Koševu se pokazalo da smo fizički jako dobro pripremljeni. Svi su govorili: ništa bez planine. Ne, ovo je jedan skroz drugi način rada i neki drugačiji prilaz poslu. Pokazalo se da smo sa takvim pripremama mi čitavo prvenstvo dominirali snagom. I ja im skidam kapu, jer su upravo znali šta treba." A i on je znao postići gol u 90. minuti i režirati eksploziju oduševljenja na Koševu.''

I jos mnogo, mnogo zanimljivih stvari recenih u ovom intervjuu iz vec davne 2002. Nemas vise gdje procitati ovako kvalitetne intervjue nazalost :/
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

storm_raider
Kontakt:

čet jun 16, 2016 11:49 pm

Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

delinjo
Kontakt:

čet jun 16, 2016 11:51 pm

3 5 2 je bas napadacka formacija ....ali ako imas igrace koji znaju odgovoriti onda je idealna...ako nemas onda je propast...da li mi imamo ....valjda ce Kosta to procjeniti kako treba :shisha:
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

GoodisonPark
Kontakt:

čet jun 16, 2016 11:52 pm

diego1921 je napisao/la:Ma treba pokusati 3-5-2 !Veca-Kosoric-Kemo-Stoper-Stevanovic-Husic-Secerovic-Blagojevic-Hervas-Pozder-Lenric.
Mozda ce nekome smijesno zvucati al i Halvadzica bi ja probao s Lendricem u napadu,brz je,ima dobar sut,uvijek ide direktno na go,protiv Borca je pokazao da ima dobar osjecaj za prostor a tako bi imali ekipu koja moze da igra u oba pravca ! Znam da nam se zgadilo to da nam igraci igraju neprirodne pozicije,al treba pokusati ! Al uvijek sam za ovu prvu opciju s Pozderom !
A Godison slazem se i s tobom ,samo u ovoj formaciji romb ne bi mogli igrati Hervas i Bekric zajedno,mozda da uleti Ugljesa umjesto nekog od njih dvojce i za ovu formaciju treba imati prespremnu ekipu. Znam da smo se nekad raspravljali oko Zolotica i lijeve strane,necemo valjda opet ! :ganja:
:ganja:

To sam i ja vidio naknadno, da bi motorički bila slabija ova desna strana, ali kad malo bolje pogledaš ja sam htio maksimalno isforsirati Sinišu da ore i naprijed i nazad, a znamo koliko puno trkački u igri učestvuju Boske i Ivan onda se to možda ne bi ni osjetilo. Jbg mora tu biti i kreacije a ne suho trčanje. Hervas i Bekrić mogu dati taj zadnji pas a i sami sigurno (kad su spremni 100%) mogu riješiti neke situacije i zabiti.
Željo samo Željo!!!

Bekrija majstore goodison je uz tebe!

Europa League - We are coming!

shzna
Kontakt:

čet jun 16, 2016 11:53 pm

Leon_Professional je napisao/la:Ko bude pusio šišu bit ce zatvoren preko noci u Kostinoj kancelariji
Četkicom za zube da čisti pod.
1987

diego1921
Kontakt:

čet jun 16, 2016 11:59 pm

GoodisonPark je napisao/la:
diego1921 je napisao/la:Ma treba pokusati 3-5-2 !Veca-Kosoric-Kemo-Stoper-Stevanovic-Husic-Secerovic-Blagojevic-Hervas-Pozder-Lenric.
Mozda ce nekome smijesno zvucati al i Halvadzica bi ja probao s Lendricem u napadu,brz je,ima dobar sut,uvijek ide direktno na go,protiv Borca je pokazao da ima dobar osjecaj za prostor a tako bi imali ekipu koja moze da igra u oba pravca ! Znam da nam se zgadilo to da nam igraci igraju neprirodne pozicije,al treba pokusati ! Al uvijek sam za ovu prvu opciju s Pozderom !
A Godison slazem se i s tobom ,samo u ovoj formaciji romb ne bi mogli igrati Hervas i Bekric zajedno,mozda da uleti Ugljesa umjesto nekog od njih dvojce i za ovu formaciju treba imati prespremnu ekipu. Znam da smo se nekad raspravljali oko Zolotica i lijeve strane,necemo valjda opet ! :ganja:
:ganja:

To sam i ja vidio naknadno, da bi motorički bila slabija ova desna strana, ali kad malo bolje pogledaš ja sam htio maksimalno isforsirati Sinišu da ore i naprijed i nazad, a znamo koliko puno trkački u igri učestvuju Boske i Ivan onda se to možda ne bi ni osjetilo. Jbg mora tu biti i kreacije a ne suho trčanje. Hervas i Bekrić mogu dati taj zadnji pas a i sami sigurno (kad su spremni 100%) mogu riješiti neke situacije i zabiti.
Slazem se da oni mogu rijesiti tekmu s jednim potezom,al opet imali bi u vezi 3 igraca koja znaju lopte a u isto vrijeme mogu i puno pokriti terena.. Po meni bi idealno bilo Secerovic-Blagojevic-Ugljesa i ispred neko od njih dvojce ! I volio bi vidjeti Memiju po desnoj strani,vrijedi ga isforsirati i uzeti dobre pare ! :ganja:

pile87
Kontakt:

pet jun 17, 2016 12:00 am

slika
Ja iskreno prizeljkujem ovako nesto na osnovu igraca koje imamo na raspolaganju. Jer u slucaju 352 Miroslav nema mjesto u ekipi ili u slucaju 442 imamo cak tri dobra centralna vezna na klupi. Ovom formacijom bi koristili veci broj kvalitetnih igraca koje imamo. Fakticki je to 433 kad napadas a kad se branis 451.
Drugo u zadnju vrijeme prosao je veliki broj igraca kroz klub da bude jos ludja stvar jos ce do kraja prelaznog biti odlazaka i dolazaka.
Sto nikako ne moze valjati za ekipu.
Konacno imamo nekoga sa vizijom kako mu treba ekipa izgledati i kojo zna sta hoce i kako to koristiti. A nemamo to od Amara. Pa se nadam da ce se sad napraviti ta dobra selekcija i nema potrebe za stalnim rotacijama igraca. Okosnicu imamo iz prosle sezone tacnije zadnje polusezone ali definitvno treba dozvoliti Kosti da sklopi sebi tim sto ce nama.ujedno i pokazati njegove domete. On je svjestan da pravi tim za titulu i to je dobro vrijeme je da Grbavica vidi jos jedan pehar a mi to sve popratimo sa tribina.
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.

Prijava