Hurmasica je napisao/la: ↑čet dec 28, 2017 12:01 pmGraovac: Gol protiv Radnika mi je najdraži u karijeri
https://fkzeljeznicar.ba/graovac-gol-pr ... eri/30101/
Sve je bilo jasno kad je slavio taj go, cista emocija. Nevjerovatno simpatican lik, najdrazi go u Zelji, najdraza tekma debi za repku BIH, uzor Nemanja Vidic. Kapa dole momcino i samo tako nastavi.Hurmasica je napisao/la: ↑čet dec 28, 2017 12:01 pmGraovac: Gol protiv Radnika mi je najdraži u karijeri
https://fkzeljeznicar.ba/graovac-gol-pr ... eri/30101/
Graovac je legenda, i poslije onog kiksa protiv Zete ima li smo svi osjecaj da ce biti pravo pojacanje. Od tada je napredovao i jos moze bolje. U drugoj polovini sezone ce jos biti sigurniji u svojoj igri. Vidim ga u reprezentaciji. Nadam se da ce potpisati ugovor sa nama, puno bi znacilo za klub.Plava Porodica je napisao/la: ↑čet dec 28, 2017 1:07 pmMa Graovac je ako Bog da budući kapiten čim Veca spakuje kofere.
Ne znam zaista kako više da ga opišem, osim da poželim da svaki budući igrač daje bar 50% borbenosti, srčanosti, želje, pobjedničkog mentaliteta, mirnoće a ujedno i iskustva kao Daniel.
Prošle sezone mi je Miro bio najdraži igrač radi svog profesionalizma, ove je definitivno Daniel, jer ovo što on pokazuje puno više od profesionalizma!
Kupio me je još u debitantskoj utakmici protiv Zete.
Ma definitivno igrač puno višeg nivoa, kao što kažeš kalibar za reprezentaciju. Moderan štoper, brz , dobro se kreće, ima finu tehniku, zna povući loptu a i može krpiti više pozicija.LeBlue je napisao/la: ↑čet dec 28, 2017 1:17 pmGraovac je legenda, i poslije onog kiksa protiv Zete ima li smo svi osjecaj da ce biti pravo pojacanje. Od tada je napredovao i jos moze bolje. U drugoj polovini sezone ce jos biti sigurniji u svojoj igri. Vidim ga u reprezentaciji. Nadam se da ce potpisati ugovor sa nama, puno bi znacilo za klub.Plava Porodica je napisao/la: ↑čet dec 28, 2017 1:07 pmMa Graovac je ako Bog da budući kapiten čim Veca spakuje kofere.
Ne znam zaista kako više da ga opišem, osim da poželim da svaki budući igrač daje bar 50% borbenosti, srčanosti, želje, pobjedničkog mentaliteta, mirnoće a ujedno i iskustva kao Daniel.
Prošle sezone mi je Miro bio najdraži igrač radi svog profesionalizma, ove je definitivno Daniel, jer ovo što on pokazuje puno više od profesionalizma!
Kupio me je još u debitantskoj utakmici protiv Zete.
215.000 bili prihodi od clanarina 2016 god.
Prihodi od članarina u OP su trenutno premali da obezbjede samostalno finansiranje i njihov budžet se nadopunjuje iz klubske kase a ako govorimo o sponzorisanju OP taj iznos bi morao biti preko 0,5M KM da bi djeca imala osnovne uslove za napredak a da se klubaka kasa puno ne dira. Mnogi kod OP- zaboravljaju na masu stvari koje trebaju da se obezbjede kako bi se treninzi obavljali u kontinuitetu i sa adekvatnim sadržajem, nisu to samo dresovi i kopačke, svjedoci smo da ni seniori nemaju adekvatne travnate površine i samo povucite paralelu ka OP. Eventualnom izgradnjom sopstvenog trening centra bi bila ostvarena ogromna ušteda na plaćanju raznoraznih školskih sala, tuđih terena i raznoraznih prostora i dobro bi se oslobodio budžet OP.