Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Vrag
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri dec 27, 2017 7:22 pm

Zna li neko kako mogu da ukinem ovog mataharija, ***** mu lejlu ?

exbabilon
Kontakt:

sri dec 27, 2017 7:25 pm

Pare su uvijek nezgodna tema. Jel vrijedi 8500, ako ne vrijedi jel vrijedi 7500? Koliko zapravo vrijedi? Pogotovo kad se pljune ovako ta cifra, a da pri tome nemamo ideju koliko drugi igraci dobijaju mjesecno.

Za te pare se sigurno moze naci i bolji igrac koji ce biti veca prevaga, ali s druge strane veca je prevaga Stanic nego Projic i Sinisa skupa. Ovo su skakljive odluke, ali treba imati u vidu da je zimski prelazni rok i da nam se valja boriti za titulu.

Omar500
Moderator
Kontakt:

sri dec 27, 2017 7:26 pm

Jesmo ovo peti na tabeli, pa ovoliko negativnog naboja na forumu? De ljudi opusteno malo, neka Papac i Adzem rade i misle sta treba dalje.
Stanic zasluzuje povecanje plate, to je sigurno, ali koliko, to je pitanje. Ja niti znam koliko trenutno ima niti koliko trazi, niti znam koliko nasi nude.
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

damirfile
Kontakt:

sri dec 27, 2017 7:27 pm

Vrag je napisao/la:
sri dec 27, 2017 7:22 pm
Zna li neko kako mogu da ukinem ovog mataharija, ***** mu lejlu ?
:rofl:

Plava Porodica
Kontakt:

sri dec 27, 2017 7:28 pm

Vrag je napisao/la:
sri dec 27, 2017 6:52 pm
Pokusavas na silu, ali ti ne ide. Hejtas iz inata
Ljubim da prestaneee
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

IvanOsim
Kontakt:

Cuj ako sam dobar sa Stanicem, cool.

Benjamin Colic, Kerim Memija, Srdjan Stanica, sta ce nam oni.

Slavko Petrovic odlucio da mu Memija ne treba, jer ima Sinisu. Meni to bilo van svake pameti. Protivio se protiv te odluke na forumu. Na forumu meni govore, sta ja strucnjak, valjda zna bolje trener od tebe.

Evo sad ako Stanic nas napusti, ja cu i dalje tvrditi, ne samo da je duplo bolji igrac od Sinise, vec je i polivalentniji. A vi opet mozete reci sta ja znam, bolje zna Papac.
A vrijeme ce pokazati sve.

Nazalost, juce sam o tome pricao, ne cijenimo nimalo nase igrace.
Sutra ce biti ovako isto i za Vedrana i za svakog naseg igraca koji malo duze igra u prvom timu.

Koliko Stanic vrijedi, Sinisa vrijedi u pola manje. Sa stanom.

Plava Porodica
Kontakt:

sri dec 27, 2017 7:29 pm

IvanOsim je napisao/la:

Slavko Petrovic odlucio da mu Memija ne treba, jer ima Sinisu. Meni to bilo van svake pameti. Protivio se protiv te odluke na forumu. Na forumu meni govore, sta ja strucnjak, valjda zna bolje trener od tebe.

Evo sad ako Stanic nas napusti, ja cu i dalje tvrditi, ne samo da je duplo bolji igrac od Sinise, vec je i polivalentniji. A vi opet mozete reci sta ja znam, bolje zna Papac.

Sutra ce biti ovako isto i za Vedrana i za svakog naseg igraca koji malo duze igra u prvom timu.

Apsolutno sve tačno :palacgore:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Grbavica
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sri dec 27, 2017 7:30 pm

arelinho je napisao/la:Ma neka se komotno pokupe iz kluba kada ne mogu Stani dati 8500. Čovjek zaslužuje najmanje 12000 da mu se da plata. Ovo je sramota za ljude u klubu.
Tako je cak mislim i 15 da zasluzuje
Ko nas je kleo, nije dangubio.

LARSSON
Kontakt:

sri dec 27, 2017 7:30 pm

I ovaj Elvir Čolić nije loš, mogao bi i on lagano 8-9 milja

AsharaK
Administrator
Kontakt:

sri dec 27, 2017 7:32 pm

Joj ovog PPa jest frajer propo, sta mu uradi poso, strasno
Željezničar ante portas !

damirfile
Kontakt:

sri dec 27, 2017 7:34 pm

Ako on 100 000 godinje, zakara vrijedi 250 000, ramovic i blagojevic 200 000, veca 200 000 hahahaaa ode nekih 4 mil na igrace a jedva trece pretkolo prodemo.

cikazubo
Kontakt:

Plava Porodica je napisao/la:
sri dec 27, 2017 7:29 pm
IvanOsim je napisao/la:

Apsolutno sve tačno :palacgore:
Pa kad bude kakav konkurs prijavite se kad ste tako strucni, ili krenite od nekog manjeg kantonalnog kluba ne sumnjam da ce taj klub u rekordnom vremenu do PL s vasim vizijama i znanjem, i nasi budale Papca dovedose pored ovakvih potencijala.

Plava Porodica
Kontakt:

https://www.transfermarkt.de/mario-bari ... eler/49772
Kapitalac.
Pa na ljeto kuknjava traži i desnog beka.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

mavi
Kontakt:

sri dec 27, 2017 7:36 pm

https://www.transfermarkt.ba/denis-pozd ... eler/72831
A zna li neko od ovih obaviještenih koliku je ovaj parmak imao platu? Neto? Pa da napravimo poređenje i da vidimo je li puno Stana traži.

damirfile
Kontakt:

sri dec 27, 2017 7:41 pm

mavi je napisao/la:
A zna li neko od ovih obaviještenih koliku je ovaj parmak imao platu? Neto? Pa da napravimo poređenje i da vidimo je li puno Stana traži.
Hoces da kazes kad se grijesilo sa njim daj i stani nema veze jel uredu i nema veze zasluzuje li ili ne nema veze sto ce klub kostati 117 000 prvu godinu.

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

sri dec 27, 2017 7:46 pm

mavi je napisao/la:
Koliko god da je imao, CV mu je to omogucavao. Stani je Zeljo vrhunac karijere pogotov sada kada mu je koljeno kao staklo.
Da se ne placaju doprinosi kao u vakat prethodnih uprava i to 70% plate, pristojna je plata od 5000.
Stana mi je drug i niko sretniji od mene kada bi on ostao, ali Zeljo je na prvom mjestu. Ispred svih uprava, igraca i svega ostalog.

mavi
Kontakt:

sri dec 27, 2017 7:54 pm

damirfile je napisao/la:
sri dec 27, 2017 7:41 pm
mavi je napisao/la:
Hoces da kazes kad se grijesilo sa njim daj i stani nema veze jel uredu i nema veze zasluzuje li ili ne nema veze sto ce klub kostati 117 000 prvu godinu.
Stana je, volio ga neko ili ne, jedan od igrača koji je već postao legenda kluba. To je fakat i tako će ostati, ako ništa, barem na osnovu činjenice da je odigrao 250 uutakmica u plavom dresu i osvojiO veliki broj trofeja u svojoj karijeri. Bio nadomak reprezentacije igrajući na poziciji desnog beka, da bi u zadnjih par godina bio konstantno žrtvovan na poziciji lijevog beka. I gdje je, gledaj sad, bio ponovo bolji od skupo plaćenog Projića (usput, znamo dobro i za koliko para on igra) i ostalih levata koji su prodefilovali tom lijevom stranom. Da ih sad ne nabrajam. Tjeran, s ove distance to mogu slobodno reći, dva puta nepravedno iz kluba. I sad nam je puno što će njegova plata, s doprinosima, iznositi osam milja. Nevezano od toga da li ga neko voli ili ne, zaslužio je da ima, recimo, platu kao onaj nesretnik Projić. Mislim da ćemo se svi složiti da je to pošteno?

Veteran1965
Kontakt:

sri dec 27, 2017 7:56 pm

Ofirno da ofirnije ne može biti. Kakav napad odjednom orkestriran od par likova koji valjda piju kafu sa njim. Sunce ti poljubim sto milja za beka. Slažem se izuzetno srčanog i borbenog, ali neodgovornog prema nazad, lohotnih koljena i ljubitelja mahalskih. Još se drugi javlja i kaže malo je sto daj mu 150 hiljada. Da Bog mili sačuva ko sve piše po ovim forumima. Allahsalamet!!!
Samo 5% i ni stolice više!!!!

mavi
Kontakt:

sri dec 27, 2017 7:58 pm

Minjore je napisao/la:
sri dec 27, 2017 7:46 pm
mavi je napisao/la:
Koliko god da je imao, CV mu je to omogucavao. Stani je Zeljo vrhunac karijere pogotov sada kada mu je koljeno kao staklo.
Da se ne placaju doprinosi kao u vakat prethodnih uprava i to 70% plate, pristojna je plata od 5000.
Stana mi je drug i niko sretniji od mene kada bi on ostao, ali Zeljo je na prvom mjestu. Ispred svih uprava, igraca i svega ostalog.
Apsolutno se ne bih složio. Ne možeš dovesti igrača na osnovu njegovog CV-a, to u praktičnom smislu ništa ne znači. A u momentu kad smo ga doveli, on nije igrao u drugoj holandskoj ligi.

Hadzijalagic
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sri dec 27, 2017 8:01 pm

exbabilon je napisao/la:Pare su uvijek nezgodna tema. Jel vrijedi 8500, ako ne vrijedi jel vrijedi 7500? Koliko zapravo vrijedi? Pogotovo kad se pljune ovako ta cifra, a da pri tome nemamo ideju koliko drugi igraci dobijaju mjesecno.

Za te pare se sigurno moze naci i bolji igrac koji ce biti veca prevaga, ali s druge strane veca je prevaga Stanic nego Projic i Sinisa skupa. Ovo su skakljive odluke, ali treba imati u vidu da je zimski prelazni rok i da nam se valja boriti za titulu.
Za platu od 5000KM tesko da mozes naci boljeg, tj. igraca koji bi sa sigurnoscu bio prevaga. Takvi kostaju bar 3 puta vise. Sa Stanom je rizicno praviti ozbiljan ugovor zbog njegovog koljena. Ja kad bih se pitao sa Stanom bih produzivao svakih pola godine za pola godine.

I ne znam fakat zasto se konstantno u primanja igraca zbrajaju doprinosi i ta zbirna cifra forsira. Plata od 5000 nije specijalno velika u profesionalnom fudbalu, pa cak ni u ovom nasem. Treba li Stani dati te pare neka odluce u klubu, po meni ne treba. Nekih 3500 bi bila neka mjera u odnosu na njegov kvalitet i Stana bi sa takvom cifrom trebao biti zadovoljan..

Poslano sa mog SM-J710F koristeći Tapatalk

Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.

Prijava