Apsolutno sve tačnoIvanOsim je napisao/la: ↑sri dec 27, 2017 7:28 pmCuj ako sam dobar sa Stanicem, cool.
Benjamin Colic, Kerim Memija, Srdjan Stanica, sta ce nam oni.
Slavko Petrovic odlucio da mu Memija ne treba, jer ima Sinisu. Meni to bilo van svake pameti. Protivio se protiv te odluke na forumu. Na forumu meni govore, sta ja strucnjak, valjda zna bolje trener od tebe.
Evo sad ako Stanic nas napusti, ja cu i dalje tvrditi, ne samo da je duplo bolji igrac od Sinise, vec je i polivalentniji. A vi opet mozete reci sta ja znam, bolje zna Papac.
A vrijeme ce pokazati sve.
Nazalost, juce sam o tome pricao, ne cijenimo nimalo nase igrace.
Sutra ce biti ovako isto i za Vedrana i za svakog naseg igraca koji malo duze igra u prvom timu.
Koliko Stanic vrijedi, Sinisa vrijedi u pola manje. Sa stanom.
Tako je cak mislim i 15 da zasluzujearelinho je napisao/la:Ma neka se komotno pokupe iz kluba kada ne mogu Stani dati 8500. Čovjek zaslužuje najmanje 12000 da mu se da plata. Ovo je sramota za ljude u klubu.
Pa kad bude kakav konkurs prijavite se kad ste tako strucni, ili krenite od nekog manjeg kantonalnog kluba ne sumnjam da ce taj klub u rekordnom vremenu do PL s vasim vizijama i znanjem, i nasi budale Papca dovedose pored ovakvih potencijala.Plava Porodica je napisao/la: ↑sri dec 27, 2017 7:29 pmApsolutno sve tačnoIvanOsim je napisao/la: ↑sri dec 27, 2017 7:28 pmCuj ako sam dobar sa Stanicem, cool.
Benjamin Colic, Kerim Memija, Srdjan Stanica, sta ce nam oni.
Slavko Petrovic odlucio da mu Memija ne treba, jer ima Sinisu. Meni to bilo van svake pameti. Protivio se protiv te odluke na forumu. Na forumu meni govore, sta ja strucnjak, valjda zna bolje trener od tebe.
Evo sad ako Stanic nas napusti, ja cu i dalje tvrditi, ne samo da je duplo bolji igrac od Sinise, vec je i polivalentniji. A vi opet mozete reci sta ja znam, bolje zna Papac.
A vrijeme ce pokazati sve.
Nazalost, juce sam o tome pricao, ne cijenimo nimalo nase igrace.
Sutra ce biti ovako isto i za Vedrana i za svakog naseg igraca koji malo duze igra u prvom timu.
Koliko Stanic vrijedi, Sinisa vrijedi u pola manje. Sa stanom.![]()
Hoces da kazes kad se grijesilo sa njim daj i stani nema veze jel uredu i nema veze zasluzuje li ili ne nema veze sto ce klub kostati 117 000 prvu godinu.mavi je napisao/la: ↑sri dec 27, 2017 7:36 pmhttps://www.transfermarkt.ba/denis-pozd ... eler/72831
A zna li neko od ovih obaviještenih koliku je ovaj parmak imao platu? Neto? Pa da napravimo poređenje i da vidimo je li puno Stana traži.
Koliko god da je imao, CV mu je to omogucavao. Stani je Zeljo vrhunac karijere pogotov sada kada mu je koljeno kao staklo.mavi je napisao/la: ↑sri dec 27, 2017 7:36 pmhttps://www.transfermarkt.ba/denis-pozd ... eler/72831
A zna li neko od ovih obaviještenih koliku je ovaj parmak imao platu? Neto? Pa da napravimo poređenje i da vidimo je li puno Stana traži.
Stana je, volio ga neko ili ne, jedan od igrača koji je već postao legenda kluba. To je fakat i tako će ostati, ako ništa, barem na osnovu činjenice da je odigrao 250 uutakmica u plavom dresu i osvojiO veliki broj trofeja u svojoj karijeri. Bio nadomak reprezentacije igrajući na poziciji desnog beka, da bi u zadnjih par godina bio konstantno žrtvovan na poziciji lijevog beka. I gdje je, gledaj sad, bio ponovo bolji od skupo plaćenog Projića (usput, znamo dobro i za koliko para on igra) i ostalih levata koji su prodefilovali tom lijevom stranom. Da ih sad ne nabrajam. Tjeran, s ove distance to mogu slobodno reći, dva puta nepravedno iz kluba. I sad nam je puno što će njegova plata, s doprinosima, iznositi osam milja. Nevezano od toga da li ga neko voli ili ne, zaslužio je da ima, recimo, platu kao onaj nesretnik Projić. Mislim da ćemo se svi složiti da je to pošteno?damirfile je napisao/la: ↑sri dec 27, 2017 7:41 pmHoces da kazes kad se grijesilo sa njim daj i stani nema veze jel uredu i nema veze zasluzuje li ili ne nema veze sto ce klub kostati 117 000 prvu godinu.mavi je napisao/la: ↑sri dec 27, 2017 7:36 pmhttps://www.transfermarkt.ba/denis-pozd ... eler/72831
Apsolutno se ne bih složio. Ne možeš dovesti igrača na osnovu njegovog CV-a, to u praktičnom smislu ništa ne znači. A u momentu kad smo ga doveli, on nije igrao u drugoj holandskoj ligi.Minjore je napisao/la: ↑sri dec 27, 2017 7:46 pmKoliko god da je imao, CV mu je to omogucavao. Stani je Zeljo vrhunac karijere pogotov sada kada mu je koljeno kao staklo.mavi je napisao/la: ↑sri dec 27, 2017 7:36 pmhttps://www.transfermarkt.ba/denis-pozd ... eler/72831
Da se ne placaju doprinosi kao u vakat prethodnih uprava i to 70% plate, pristojna je plata od 5000.
Stana mi je drug i niko sretniji od mene kada bi on ostao, ali Zeljo je na prvom mjestu. Ispred svih uprava, igraca i svega ostalog.
Za platu od 5000KM tesko da mozes naci boljeg, tj. igraca koji bi sa sigurnoscu bio prevaga. Takvi kostaju bar 3 puta vise. Sa Stanom je rizicno praviti ozbiljan ugovor zbog njegovog koljena. Ja kad bih se pitao sa Stanom bih produzivao svakih pola godine za pola godine.exbabilon je napisao/la:Pare su uvijek nezgodna tema. Jel vrijedi 8500, ako ne vrijedi jel vrijedi 7500? Koliko zapravo vrijedi? Pogotovo kad se pljune ovako ta cifra, a da pri tome nemamo ideju koliko drugi igraci dobijaju mjesecno.
Za te pare se sigurno moze naci i bolji igrac koji ce biti veca prevaga, ali s druge strane veca je prevaga Stanic nego Projic i Sinisa skupa. Ovo su skakljive odluke, ali treba imati u vidu da je zimski prelazni rok i da nam se valja boriti za titulu.