Onda je F7 dolazak
F7 !

Al' baš. Isto kao da je potpisao na 6 godina. Doveden lik sa dobrim CVem da se proba nametnuti, nije uspio, za razliku od Ubiparipa i doviđenja. Fakat ne vidim razlog za neku dramu.voltron30 je napisao/la: ↑uto dec 26, 2017 12:50 pmPo meni ovo sa Elsnerom nije ništa specijalno. Dovela se dva igrača sa dobrim CV, jedan bio pogodak, drugi nije. Što se mene tiče, mogu ovako svaka dva mjeseca da dovode, ako 50% budu pojačanja, a drugih 50% flop. Nisu neki dugoročni ugovori u pitanju, da bi klubu bila nanešene šteta. (ipak se nešto naučilo od ranije)
Hvala Bogu pa smo napokon skontali. O tome sam pisao odmah nakon sto je napravljena ta glupost i njegov ugovor produzen do 2020-te godine. Lik hodati ne zna a kamoli trcati, njegovo ukoceno trcanje je za rubriku vjerovali ili ne. Dosta slabija verzija Zolotica. Da sam na njegovom mjestu ne bih ni pomisljao da pristanem na raskid, lijepo se uhljebio do 2020-te, ne radis nista a dobijas platu, posao iz snova..storm_raider je napisao/la: ↑uto dec 26, 2017 12:15 pmRaskinuce se ugovor i sa Hasanovicem vjerovatno. Glupost je bila produziti. Ima talentovanije djece mnogo.
Zolotic i Hasanovic nemogu ni u istu recenicu.Brkoo je napisao/la: ↑uto dec 26, 2017 2:24 pmHvala Bogu pa smo napokon skontali. O tome sam pisao odmah nakon sto je napravljena ta glupost i njegov ugovor produzen do 2020-te godine. Lik hodati ne zna a kamoli trcati, njegovo ukoceno trcanje je za rubriku vjerovali ili ne. Dosta slabija verzija Zolotica. Da sam na njegovom mjestu ne bih ni pomisljao da pristanem na raskid, lijepo se uhljebio do 2020-te, ne radis nista a dobijas platu, posao iz snova..storm_raider je napisao/la: ↑uto dec 26, 2017 12:15 pmRaskinuce se ugovor i sa Hasanovicem vjerovatno. Glupost je bila produziti. Ima talentovanije djece mnogo.