Leon_Professional je napisao/la: ↑pon dec 25, 2017 1:03 pm
salle86 je napisao/la: ↑pon dec 25, 2017 12:51 pm
Da se dotaknem malo ovog članka oko Menala.
Iskreno, mislio sam da momak nije papčić, ali očito da sam se prevario. Polagao sam nadu da ove nove generacije igrača, koje sad igraju za mladu repku imaju kakav takav odnos prema ovoj državi, no kako rekoh prevarih se.
Na žalost (ne znam sad koga više, nas ili njih) oni i dalje ne gledaju prema Sarajevu već prema Zagrebu/Splitu, i kakva god da njima dođe ponuda od nas (pa i kona) teško da će je prihvatiti sem ako nije znantno bolja od onog što trenutno imaju dole, ili ako nemaju nadu da će ih "braća" tražiti.
Prije će oni tamo za 3 milje nego kod nas za 5...jbg
Ma haj nek si skonto, bolji ikad nego nikad
Realno, mi njihove dobre igrace nikad ne mozemo dovest i to je tako, govorio sam o tome, kao Messi u Real

Jedino ovim zaobilaznim putem kao Zakaric.
Upravo tako, mi trenutno nemozemo takve igrace dovesti, jer takvi igraci mogu naci veci angazman u vecim klubovima. Pitaj te ljude iz Zeljeznicara i Hajdarevica bili ga oni prodali u Zrinjski i sta bi on rekao za to. Mi jesmo kao brend i potencijal veci od njih, ali dokazanim igracima iz BiH nismo opcija, jer konkurisemo sa timovima iz regije koji nude bolje uslove. Tako je isto i sa igracima iz RS, njima je alternativa Zvezda, Partizan, Vojvodina. Kad bi dali ponudu za Danilovica slicno bi bilo. Sad Siroki normalno pokusava da iskoristi nasu ponudu, i tako digne cijenu igraca, to je bas providno. Ovo nema veze sa nacijom, to samo mi tako gledamo, vec se radi o tome gdje se moze vise dobiti. Evo npr da mi sada posaljemo ponudu za igraca iz Sarajeva isti bi odgovor dobili.