Neću i ne želim da zatvaram oči ako nešto nije u redu. Šta ne smije se niti to? Nije poenta da neko nekoga napada, ali pouke se iz ovoga moraju izvući. Kako? Tako što ćemo već za sutra spremiti teren kako god znamo da se utakmica odigra u koliko toliko regularnim uslovima. Tako što ćemo već danas nabaviti mašinu koja čisti linije od snjega, i automatski ih farba crvenom bojom. Tako što ćemo malo gledati unaprijed i razmišljati o bitnim stvarima, bez pristupa "lako ćemo". Ako cijela regija bruji da za vikend dolazi snijeg, otvoriš malo internet, pogledaš i u srijedu ili četvrtak dogovoriš sastanak u savezu, sa policijom i odigraš u subotu. Eto tako!!! Pa nije kvantna fizika majku mu yebem!!storm_raider je napisao/la: ↑ned nov 26, 2017 3:29 pmPa izvini, ja evo godinama podrzavam sve pozitivne tokove u klubu. Sto donacijama, sto bilo kakvim drugim vrstama angazovanja, ali ako zelim klubu dobro, onda mi je i obaveza da ukazem na propuste. Opravdavati ono bi znacilo da zazmirim na ocigledne propuste. Uostalom, kako opravdati to sto su jednog (cini mi se Ramiz bio) pustili da cisti snijeg i nosi do aut linije (ni kolica mu nisu dali)? Ko to moze opravdati i kako?sastrane je napisao/la: ↑ned nov 26, 2017 3:27 pmUmjesto da podrzimo klub da stanemo uz njih mi jos vise pokopavamo. Kao nesta razocarani. Moramo biti uz klub i bar da ih mi ne ismijavamo vec da opravdamo koliko mozemo. I mi polahko se trudimo da budemo sto bolji klub u organizacijskom dijelu. Polahko bice gresaka.
Al pored ovoliko dusmana sa svih strana koji jedva cekaju da nas ismijavaju, dodju nasi "navijaci" i budu kolovodje toga. Tako kolektivi, drzava, vjera, klubovi itd ne napreduju.
Poslano sa mog SM-J510FN koristeći Tapatalk
Vjerovatno imaju neki razlozi zasto se tako nesto dogodilo. Zasto je taj sam izasao zasto nije bilo lopti itd. Mozda je vec ranije donesena odluma da se nece igrati. Vjerujem da bi se prvi Dino uhvatio lopate da cisti da je bilo potrebe. Uostalom sudija je izasao na teren da baci loptu da vidi koliko se moze kotrljati a ne zbog linija ramiza itd. I zbog toga je sudija otkazao mec ne zbog linija ne zbog lopti. Da su krive linije uredu vec nije to razlog. A evo citam u javnosti vec svi smatraju Zelju odgovrnim a niko ne spominje testiranje koliko se lopta kotrlja.storm_raider je napisao/la:Pa izvini, ja evo godinama podrzavam sve pozitivne tokove u klubu. Sto donacijama, sto bilo kakvim drugim vrstama angazovanja, ali ako zelim klubu dobro, onda mi je i obaveza da ukazem na propuste. Opravdavati ono bi znacilo da zazmirim na ocigledne propuste. Uostalom, kako opravdati to sto su jednog (cini mi se Ramiz bio) pustili da cisti snijeg i nosi do aut linije (ni kolica mu nisu dali)? Ko to moze opravdati i kako?sastrane je napisao/la: ↑ned nov 26, 2017 3:27 pmUmjesto da podrzimo klub da stanemo uz njih mi jos vise pokopavamo. Kao nesta razocarani. Moramo biti uz klub i bar da ih mi ne ismijavamo vec da opravdamo koliko mozemo. I mi polahko se trudimo da budemo sto bolji klub u organizacijskom dijelu. Polahko bice gresaka.
Al pored ovoliko dusmana sa svih strana koji jedva cekaju da nas ismijavaju, dodju nasi "navijaci" i budu kolovodje toga. Tako kolektivi, drzava, vjera, klubovi itd ne napreduju.
Poslano sa mog SM-J510FN koristeći Tapatalk
100%. Najgore je sto smo mi najvise izgubili sa ovim, igras utakmicu sutra na domacem terenu, a kao da nisi domacin zbog termina utakmice. Ovo je prije svega propust Saveza. Nemoj da dopustimo da se pitari providno igraju sa nama. Kad su oni neku utakmicu organizovali? Naprave WC na Butmiru i slikaju.Brkoo je napisao/la: ↑ned nov 26, 2017 3:48 pmNajveci krivac za ovo i rak rana naseg fudbala je nas savez. Zbog jebene moje tv utakmica je trebala biti odigrana juce, umjesto danas. Savez se nije potrudio ni lopte crvene da posalje jer je to njihova nadleznost, nego se nas klub morao brukati i lopte farbati. Snijeg je poceo oko 12h da pada, a utakmica pocinje u 13h, svejedno je da li snijeg ciste 2 ili 52 covjeka kad on neprestano pada. Mada tad bi se vjerovatno pokazala neka zelja da se osposobi teren a ovako je ispalo kao da se nismo potrudili, to najvise zamjeram upravi. Teren ce i sutra kad se ocisti biti u katastrofalnom stanju.
Javi nam ocjenu sa ispita obavezno. I sta ti bi za onu prezentaciju. Kad ces se zeniti i koliko si placo drva ove godine.Leon_Professional je napisao/la: ↑ned nov 26, 2017 3:50 pmJa ne zelim da vjerujem da se ovo desilo danas.
Bas jebeno danas kad sam odlucio da odem na derbi poslije dvije godine iz realnih razloga. I to s djevojkom, jadna se smrzla, pokisla jer ne smijes unijeti kisobran grob te jebao.
Nikad vise na derbi to je sigurno.
Necu nista da govorim za organizaciju, snijeg bi napadao opet.
Ne znam sta pitari seru, pa oni su se pravdali vec na preskonferenciji kako se nadaju da nece kisa padati. Eto sad bi oni igrali kao.
Zao mi je navijaca, zao mi je samog sebe, sjebase mi sve, ispit sutra imam a razboljet cu se ko nikad, djevojka i sve..
Ovo mi nije trebalo u zivotu.