Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

godrina
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet nov 16, 2017 11:41 pm

dobro rece @SarajlijaTM nije nama bajno, ma ni blizu druze
igramo za qrac, tj ne igramo, mozda odigraju 6 minuta po utakmici.. proslu sezonu necu ni spominjat ali nakon slobode ja sam dozivio krah tacno su mi se zgadili.. pa onda neki period onako hu ha kotrljamo se nekako i onda pljas grdni vitez
al opet pogledas tabelu, i tu je to u 5 deka sto bi se reklo, nas zeza sto smo pesimisticni.. sto vise ne lazemo sami sebe kao neki
ali sa druge strane imali smo bas dosta pehova zadnje vrijeme, ona trka sa pitarima kad su potrosili Bog sami zna koliko para da uzmu titulu, i odigramo nerijeseno na lavoru jer Oda nije smio ici na sve ili nista, pa onda ta prokleta prosla sezona, i ona qrcobolja na kraju i debilni penal... mozda je vrijeme da nam se sve to vrati
ja sam svjestan da ne igramo ni blizu onako kako zelimo, ekipa nam je pa et "onako" ima tu nekih finih pojedinaca ali nista posebno, kad se napnu ko zabe mogu izgledat dobro
ali sta je borac, jel to nemoguce dobit tamo, pa uz veliku euforiju docekat derbi, pa bez poraza u hercegovinu i izac iz tog tromeca neporazen.. ne znam mozda jesam lud i previse optimistican ali ovo je moguce i to mozda vise jer je red da nam se vrate neke stvari nego sto smo dobri na terenu
a i na terenu bi mozda bili bolji da vise vjerujemo u njih, da se manje serucka a vise puni Grbavica i bolja glasnije pjeva
ajte levati napnite se ko te proklete zabe, sad ili, zgadite im fudbal nekako dobijte 0:1 pa da se zahukce lokomotiva
uvjek uz tebe i ti to dobro znas, tebe volim ja za tebe navijam :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
boro elcic: igrac ne smije trcat direktno na gol protivnika jer time opstruise igru i ugrozava njenu regularnost

SanMan
Kontakt:

pet nov 17, 2017 12:01 am

PratimsamoPlave je napisao/la:
čet nov 16, 2017 11:30 pm
Na forumu kad se ne piše ništa, ne valja , kad se piše, ne valja opet .
Jedni ne daju pričati o onima tamo , drugi o taktici jer smo laici , treći pojačanja jer to nisu pojačanja , četvrtima ove asocijacije smetaju . Jer kao tema je FKŽ . Sve je to za mene Željo i treba baš o tome da se piše ovde . Ovo nije nikakvo permanenetno mjesto za analize , koje vala i ne volim čitati . Jer većina nas " vidi " isto . Treba malo i odmoriti ostavit se foruma .
Smanjite vala malo doživljaj . Ne kažem da treba smarati , ali ako ti se ne sviđa preletiš stranice nije knjiga nego forum . Ne možete određivati šta će neko pisati , ne sviđaju se ni meni neke stvari , ali možda je do mene .
Možda Gavran ne može tako direktno napisati , pa daje te asocijacije u vidu " Power rangersa " , samo nastavi sa asocijacijama što se mene tiče .
Opustite se .
+1,

aBd uzmemo Borca, pa srijedu prebacimo najveću posjetu ove sezone (Široki 4547 prodate+godišnje), a za derbi uduplamo, možda i po prvi put od Istoka Grbavica rasprodana
Samo nek ne izmišljaju toplu vodu za srijedu - 3 KM sve tribine za svakog

storm_raider
Kontakt:

pet nov 17, 2017 12:19 am

Vala se i pretjeruje...
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Rambo_Amadeus
Kontakt:

pet nov 17, 2017 12:49 am

Dok je Dejo dovodio igrace bilo je i boom-ova... :kafa:
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. Upravo bi to trebao biti cilj svih navijačkih grupa"

gavran
Kontakt:

pet nov 17, 2017 1:05 am

Rambo_Amadeus je napisao/la:
pet nov 17, 2017 12:49 am
Dok je Dejo dovodio igrace bilo je i boom-ova... :kafa:
Jes vala,a Papac dva dana SD nikog doveo nije.Sasa odlazi
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 97/98, 00/01, 01/02, 09/10, 11/12 ,12/13
Kup BIH : 99/00, 00/01, 02/03, 10/11, 11/12,17/18
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-71/72, 1/2-84/85
Srednjoevropski kup :1/2-63, 68/69

Plava Porodica
Kontakt:

pet nov 17, 2017 5:05 am

PratimsamoPlave je napisao/la:
čet nov 16, 2017 11:30 pm
Na forumu kad se ne piše ništa, ne valja , kad se piše, ne valja opet .
Jedni ne daju pričati o onima tamo , drugi o taktici jer smo laici , treći pojačanja jer to nisu pojačanja , četvrtima ove asocijacije smetaju . Jer kao tema je FKŽ . Sve je to za mene Željo i treba baš o tome da se piše ovde . Ovo nije nikakvo permanenetno mjesto za analize , koje vala i ne volim čitati . Jer većina nas " vidi " isto . Treba malo i odmoriti ostavit se foruma .
Smanjite vala malo doživljaj . Ne kažem da treba smarati , ali ako ti se ne sviđa preletiš stranice nije knjiga nego forum . Ne možete određivati šta će neko pisati , ne sviđaju se ni meni neke stvari , ali možda je do mene .
Možda Gavran ne može tako direktno napisati , pa daje te asocijacije u vidu " Power rangersa " , samo nastavi sa asocijacijama što se mene tiče .
Opustite se .
:palacgore:

Nego, interesuje me gdje će naši biti smješteni u BL, na koju tribinu?
Ako su dali ko što kažu 500 karti, teško da može toliko ljudi stati na onu tribinu preko puta one nove đe su leševi sad.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Dzezvar
Kontakt:

pet nov 17, 2017 6:30 am

SWRA_1921 je napisao/la:
čet nov 16, 2017 11:11 pm
SarajlijaTM je napisao/la:
čet nov 16, 2017 10:14 pm
Ljudi hajd malo popustite sa lozenjem raje i famoznim f5 boom,komotno mozemo promjeniti ime teme. Na svaku informaciju se svrsava,ko god da dodje,ode,prne,zavrne saraf isl.
Sta je top igrac? To je bio prije par mjeseci i Projić i Slovenac i Vojo i Kajkut... da ne nabrajam,pa dobismo najplaceniju rezervu u timu,zadnjeg veznog kojeg imamo boljeg u juniorima,Lazu 2.0.,i potrosenog spica koji je konacno dosao nakon x godina kad vise nije imao gdje.
Trenutno se ponasate kao portali pred x istorijsku utakmicu reprezentacije,gdje ce 11 znajeva oderati npr portugal,ta ce ronaldo,hebo ga busen.
Ne ukljucujem se odavno u rasprave,jer dugo nisam imao sta pohvaliti,a ne volim kuditi.
I nije bas sve tako bajno kao sto se ovdje prikazuje,mi igramo za qurac,imamo nedovrsen istok,citaj poslovne prostore,koji su trebali finansirati tribinu,a hocemo da gradimo jug i da dovodimo top pojacanja. Ima tu jos toga,ali ko sto kazem,ne volim da kudim bez 110% tacnih info i ovo pisem samo zbog toga,ne bi li neko skontao da se malo manje raja lozi da smo neka narocita ekipa sa besprijekorno uredjenim klubom i da radimo sto pozelimo.
Nekad kod samih pocetaka ovog foruma sam se trudio da anaimiram dosta nevezanih ljudi sto se tice pisanja po forumima isl,da je ovo jedini pravi izvor informacija osim zvanicne o Želji i da se drze nasih info.Poznavajuci neku raju odavde,bio sam ubjedjen u to. Sad kad cujem komentar,sta mi ono preporucujes boom,f5,booom,boom,f5,f5... dodje mi da sam sebi samar spucam u cemu ucestvujem.
Smirite malo i radi kvaliteta teme i radi kvaliteta informacija i radi same raje koja ovo cita,jer u slucaju neuspjeha,manje ce boliti i nas i klub kad ne letimo previse,a nismo ni pitari da imamo taj mentalitet
LP svima
Bravo, sve u rijec tacno, ovaj forum predstavlja sprdanciju i poligon sa smijesni off topic 20ak razlicitih ljudi i to je sve... ja kad prijavljujem redom te postove, za sta i sluzi dugme da se prijavi post i gdje prijavljujem samo postove tipa "hadzija kad ce booom, hahaha" ili "evo ga samo sto nije, znas da stara kokos gavran nikad nije izdao", itd. onda dobijem ban na 2 sedmice, ljudi jbu jedni drugima, pise se da su glupi i sta sve vec ne i ne bude nista...
Gavran i slicni njemu, valjda potreba za hranjenjem vlastitoge ega, samo sto pri tom nikad nista ne kaze nego od kad je tu vazda je o tome prica, pa sto god zvanicna objavila on je th bio da to nama najavi i da se ovdje gluposti pisu umjesto kvalitetnih rasprava...
Pocnite koristiti ostale teme za vase gluposti, dopisivanja, chat, off topic, boomove, F petice, najave, sprdanciju, interne sale, ko je guzio, ko ne moze, itd. ovdje vec duze vrijeme smarate na svaku mogucu vijest samo se ironija neka prosipa i komentarise u trecem licu sa osobama koje nisu tu...
A forum posebno ovaj otvorenog tipa bi trebalo da bude inace mjesto gdje se vode ozbiljne price i diskusije.....
Bjezi ba ....
Nema Gavran problem u svojoj glavi nego ti.
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

Dzezvar
Kontakt:

pet nov 17, 2017 7:02 am

Nekako mi je sva ova prica oko derbija,bl,i selektora bacila u zapecak jednu utakmicu koja je po meni za nas sve itekako vazna.
To je utakmica juniora u srijedu.Hajmo se malo vise angazovati pa da dodjemo u sto vecem broju i damo podrsku nasoj djeci.Derbija ce biti.....
Yebo ga vise ko sta pise ......
I ko sta misli....ko ke koga yebo i ko ce koga yebati...
U ovom mjesecu nam treba jedinsvo svih nas pocev od ljudi u klubu do nas navijaca i simpatizera....
Sto se tice stanja u klubu ima brate skupstina sljedeci mjesec pa bujrum ko god ima sta neka ponese clansku kartu,ode,i javno kaze sta misli.....
Do tada svi ko jedan....
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

bistrikboy
Kontakt:

pet nov 17, 2017 7:35 am

Bod iz BL bi bio dobar rezultat :) Licno sam zadovoljan sto su Papca odabrali za SD jer mislim da je on lik kojem se tesko moze nesto nametnuti i nadam se da ce on tu autonomiju u svom poslu iskoristiti i zajedno sa Adom napraviti dobar tim za Liga za prvaka!
1921-1987-2007

ChWilla
Kontakt:

pet nov 17, 2017 7:54 am

svi se mi sekiramo. kad željo ne dobije, ja tu noć ne mogu spavati. ali kad vidim kako i na koji način se neki od vas sekiraju, odmah mi bude lakše.
gradi željo boli te *****

Plava Porodica
Kontakt:

pet nov 17, 2017 8:12 am

Najlakše je kad jebeš od do svima u klubu, popiješ dva čokaljčića dedine rakijice, i zaspeš ko zaklan.. Ima i opcija putem medicine, mada lična preporuka je ovo prvo.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

teteac8684
Kontakt:

pet nov 17, 2017 8:45 am

Garant neka jaka raka, dok te dva uspavaju....

Plava Porodica
Kontakt:

pet nov 17, 2017 8:48 am

teteac8684 je napisao/la:
pet nov 17, 2017 8:45 am
Garant neka jaka raka, dok te dva uspavaju....
Rakija koju deduka pravi, vjerovao ili ne, lično je slana u Ameriku i to bivšem predsjedniku..
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

ChWilla
Kontakt:

pet nov 17, 2017 9:04 am

ja imam utisak da dio događaja koji ne izlazi u javnost pojedinci fizički ne bi preživjeli. ugasili bi se od sekiracije :D
gradi željo boli te *****

SirAlexFerguson
Kontakt:

pet nov 17, 2017 9:24 am

Hajmoooooo pozitive, bas nam fali! :zeljeznicar1:
:zeljeznicar1:

Ivica Osim : " Fudbal je dio nas, dio naše radosti, ponekad i tuge."

Leon_Professional
Kontakt:

pet nov 17, 2017 9:52 am

Zato je bolje da se manje zna i da se manje nos zavlaci gdje ne treba.

mirzoni1921
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pet nov 17, 2017 10:03 am

Leon_Professional je napisao/la:Zato je bolje da se manje zna i da se manje nos zavlaci gdje ne treba.
slika

Poslano sa mog GT-I9505 koristeći Tapatalk

storm_raider
Kontakt:

pet nov 17, 2017 10:26 am

Nase i nije da guramo nos tu, ako vec ne doprinosimo tim odlukama. Nase je da napunimo Grbavicu protiv Lokomotive!!!
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

teteac8684
Kontakt:

pet nov 17, 2017 10:33 am

Da je to tako jednostavno...Mahalska nam država, sve pore ovog napaćenog društva...i ti bi da klub bude imun na to...E malo morgen :D :D ...

Plava Porodica
Kontakt:

pet nov 17, 2017 10:34 am

E moje nije..

Kad je press
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.

Prijava