Gotov samMinjore je napisao/la:Dobili SD a izgubili naseg druga @Grbavica

Gotov samMinjore je napisao/la:Dobili SD a izgubili naseg druga @Grbavica
Ma ne donosimo o njemu nikakve odluke, samo svoja misljena iznosimo i potkrepljujemo cinjenicama.
...sad kada nam narede - postavi zaštitne mreže oko cijelog terena, napravite "kilometarsku tampon zonu", asfaltirajte sve od Elektroprivrede do Vraca i Hrasnog brda, obezbjedite mulazak navijača najmanje 5 sati prije početka tekme itd...itd...
I onda hladno ispostave kaznu klubu...
Oj yebem vam termine bolan šta da radim šta eto štaaaaaaaaaa
Da nisi sa Crnovom pio kafuPlava Porodica je napisao/la: ↑čet nov 16, 2017 1:37 pmJa fakat ne znam jesam li ja na mrvama spavo ili do čega je..
Prvo sad u nedjelju imam inventuru, koja pazi sad, počinje u 18h baš kad i tekma sa borcem.
U srijedu, kada juniori igraju, pazi sad ja radim drugu smjenu.
U nedjelju, koja je radna za mene(ova nije trebala biti) ja radim do pola 5, a derbi u 13h.
Plava Porodica je napisao/la: ↑čet nov 16, 2017 1:37 pmJa fakat ne znam jesam li ja na mrvama spavo ili do čega je..
Prvo sad u nedjelju imam inventuru, koja pazi sad, počinje u 18h baš kad i tekma sa borcem.
U nedjelju, koja je radna za mene(ova nije trebala biti) ja radim do pola 5, a derbi u 13h.
azbaha je napisao/la: ↑čet nov 16, 2017 1:53 pmDa nisi sa Crnovom pio kafuPlava Porodica je napisao/la: ↑čet nov 16, 2017 1:37 pmJa fakat ne znam jesam li ja na mrvama spavo ili do čega je..
U nedjelju, koja je radna za mene(ova nije trebala biti) ja radim do pola 5, a derbi u 13h.![]()
azbaha je napisao/la: ↑čet nov 16, 2017 1:53 pmDa nisi sa Crnovom pio kafuPlava Porodica je napisao/la: ↑čet nov 16, 2017 1:37 pmJa fakat ne znam jesam li ja na mrvama spavo ili do čega je..
U nedjelju, koja je radna za mene(ova nije trebala biti) ja radim do pola 5, a derbi u 13h.![]()