P.s. ima oko 500 navijaca na nasem najvecem stadionu

Govorili su da bi radili, samo to valjda mora uprava ili sta odobritdell21 je napisao/la:Odlična slika bgm mogli bi i nas nekada ovako .
Nadam se da ce izaci u javnost sa zaradom od prodanih ulaznica.Ajzea je napisao/la:Izgleda da se na Koševu trazila karta više.
Hajde Joco !
8000 karata + sezonske i polusezonskepile87 je napisao/la:Nadam se da ce izaci u javnost sa zaradom od prodanih ulaznica.Ajzea je napisao/la:Izgleda da se na Koševu trazila karta više.
Hajde Joco !Kao sto je bio slucaj u zadnje vrijeme...
Jedino snimak da postave, drugo nista. Ili prenos za clanove van granica. Navijacu je mjesto na stadionu.dell21 je napisao/la:Odlična slika bgm mogli bi i nas nekada ovako .
Nije to bas tako, neke stvari im se bas nisu poklopile ali oni stoje dosta dobro sa fizickom spremom i trkom.Elegant je napisao/la:Kako ce ih dva Stevanovića ubit po desnoj, jos da Tiago bude spreman.
Ako im kramar bude igrao dobro je, raznese ga frajko sad u duelu.pile87 je napisao/la:Nije to bas tako, neke stvari im se bas nisu poklopile ali oni stoje dosta dobro sa fizickom spremom i trkom.Elegant je napisao/la:Kako ce ih dva Stevanovića ubit po desnoj, jos da Tiago bude spreman.
Ali brate ovo je drugi igrac od istok covjeka, prvi se pokazao kao pun pogodak nama to treba da bude bitno. Klub ce se uvijek zastiti jer u klubu sjede sposobni ljudi koji znaju sta rade i taman kad bi ih deset njegovih doveli ako ce to biti pojacanja u cemu je problemž'21 je napisao/la:Sve si u pravu. Ja sam reagovao onako kako sam reagovao jer u komsiluku su tako dovodili igrače pa vidi gdje su zavrsili. Ova Uprava ima podrsku mene kao pojedinca i vjerovatno svih navijaca m zbog mnogo pozitivnih stvari koje su nam priredili a o kojima smo ranije sanjali. Moj prvi post je bio vise usmjeren na menadzera nego na Upravu jer oni vise gledaju kako da 'uhljebe' igraca dok im je klub manje bitan. Dobio sam odgovore da to nije tako u ovome slucaju tako da vam se svima izvinjavam na mom postu koji je pokrenuo ove komentare.storm_raider je napisao/la:Ti si vec okarakterisao da je ovo negativna stvar, a ni ne znas pricu iza. Istina je da se 4 mjeseca minimalno on prati intenzivno, a da je interesantan vise od duplo duze. Ovo sto je uprava uradila i radi, daje nam za pravo da im vjerujemo. Ne mozes okarakterisati nesto da je negativno de facto, na osnovu svoje insinuacije, bez poznavanja cinjenicnog stanja. Tj. ti mozes, ali to nije realno i to necemo dopustiti na forumu. Zato se ljudi javljaju, zato sam ti i ja replicirao. Ovo naravno nije forum istomisljenika i niti ce ikada i biti, dok god se nesto pitam, ali ne mislim da treba bez razloga ispitivati icije namjere. Vrati se na jesen, pa pogledaj proljece.ž'21 je napisao/la:
Zato što mi je van svake pameti da se igrači dovode na preporuku menadžera. Takav rezultat nikada nije dao uspjeha. Pile kaže da nije tako i ja mu vjerujem.
Ja to shvatam tako da nisi znao situaciju, ok, mozda ni ne trebas znati. Navijaci ni ne trebaju znati nacine na koji uprava radi, mi ocjenjujemo rad na terenu. Lijepo je sto je uprava transparentna, ali doci ce trenutak kada cemo mi, kao navijaci, morati da prelomimo izmedju mahalskih prica i profesionalnog rada, a oni ce morati znati napraviti taj neki nevidljivi zid postovanja i ne uplitanja u nicije poslove, pazljivo osluskujuci zelje navijaca. Mi na terenu generalno ocjenjujemo generalno rad ili nerad cijelog kluba, od uprave pa do cistacice. Cijenim da mozemo biti veoma zadovoljni, te iskazati veliku podrsku ovoj upravi, slozit ces se?
Moze bolje, ali ovo je daleko van okvira ove drzave, cak i Balkana. Ovo sto oni rade je europski nivo!
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Celo mi se nasikirao vec,samo jos da pocne djeliti savjete DuljevicuLARSSON je napisao/la:Ako im kramar bude igrao dobro je, raznese ga frajko sad u duelu.pile87 je napisao/la:Nije to bas tako, neke stvari im se bas nisu poklopile ali oni stoje dosta dobro sa fizickom spremom i trkom.Elegant je napisao/la:Kako ce ih dva Stevanovića ubit po desnoj, jos da Tiago bude spreman.