Joj evo sad tek čovjek vidi u kakvim smo govnima bili prije godinu i pol.Marke u klubu bukvalno nismo imali.Keni zabranit prilaz Grbavici,govno sebično.
@KTBF ako je to istina,vrh vrhova.
Hvala tebi sto si podijelio s nama mladjima to neprocjenjivo iskustvo koje nazalost nismo mogli dozivjeti sami. UzivajGoodisonPark je napisao/la:Omar500 hvala majstore kapa do poda![]()
Tražio sam ovaj video ali nisam ga mogao pronaći, eh taman da još jednom u miru pogledam
Koji reprezentativac bake?KeepTheBlueFlag je napisao/la:Jedan je slovenac drugi je bivsi reprezentativac BiHfk1921 je napisao/la:**** hasagica znal iko ko su 2 stopera sto nam dolaze uskoro aBd
Nadam se da nam ovaj nije pojacanje, od 2013 igra na TajlanduJaozinho22 je napisao/la:Matej Rapnik ?
Ma nagadja jaozinho bratBrkoo je napisao/la:Nadam se da nam ovaj nije pojacanje, od 2013 igra na TajlanduJaozinho22 je napisao/la:Matej Rapnik ?
a tek za krilo ja msm da je ovaj momak napiso da ce mo svi da popadamo ?fk1921 je napisao/la:Ma nagadja jaozinho bratBrkoo je napisao/la:Nadam se da nam ovaj nije pojacanje, od 2013 igra na TajlanduJaozinho22 je napisao/la:Matej Rapnik ?
Nek zaposle mene i @Leona pa će tek vidjet šta je FM u stvarnom životu,ja mislim da bi se @Neandertalac objesio za prvu banderu kad bi vidio pojačanjafk1921 je napisao/la:Ma nagadja jaozinho bratBrkoo je napisao/la:Nadam se da nam ovaj nije pojacanje, od 2013 igra na TajlanduJaozinho22 je napisao/la:Matej Rapnik ?
Jaozinho22 je napisao/la:Nek zaposle mene i @Leona pa će tek vidjet šta je FM u stvarnom životu,ja mislim da bi se @Neandertalac objesio za prvu banderu kad bi vidio pojačanjafk1921 je napisao/la:Ma nagadja jaozinho bratBrkoo je napisao/la:
Nadam se da nam ovaj nije pojacanje, od 2013 igra na Tajlandu![]()
Neka hvala, imamo i previse ovih sto se cesljaju vlaznom maramicomAjzea je napisao/la:Regoje![]()
Taman mu isteko ugovor.
Uhh Rumuni beton. Ja sam nas poslije prve tekme (0:2) već bio prežalio, ne samo zbog zaebanog rezultata več što su igrali nekako pretvrdo i agresivno i jako, baš su nas ubili igrom u prvoj tekmi, koliko se dobro sjećam mi se nismo mogli dozvati cijelu utakmicu, baš teška tekma za gledanje na tvPlavi orkestar je napisao/la:Evo talijanskog komentara.Grbavice bez Sjevera.Nikica poslije gola stigli kod konobe Pagus na Vracama.
[video]https://m.youtube.com/watch?v=lSCobnZDcTQ[/video]
Svaka cast na onom postu, uzivao sam.GoodisonPark je napisao/la:Omar500 editovao sam post, ali poenta priče je bitna, jbg godine čine svoje