Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

storm_raider
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto okt 10, 2017 10:59 pm

Kaze Husic da planira uloziti 3 miliona km sl sezone u svoj klub. Kune se da ce biti ispred Zelje i Sarajeva sa tim parama.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Kospicar
Kontakt:

uto okt 10, 2017 11:02 pm

Nije to daleko od istine storme
"Željo je religija i život. Nije samo fudbal, već stil življenja i ponašanja."
Ivica Osim

storm_raider
Kontakt:

uto okt 10, 2017 11:05 pm

Slozih se sa njim. Inace je utakmicu protiv Belgije gledao sa Juga.

rodrigo87
Kontakt:

uto okt 10, 2017 11:06 pm

Obicna seljacina.

storm_raider
Kontakt:

uto okt 10, 2017 11:08 pm

Bogata 'seljacina' prije. Nista on po tom pitanju ne zaostaje za Misimovicem, cak ima puno veci i agresivniji priliv sredstava. A da budem iskren, spreman je da rizikuje mnogo vise od Misimovica, koji ipak radi sistemski.

E sada on igracu moze ponuditi 6000 eura na ruke, dok mi recimo mozemo 3500 eura, ali sa svim placenim doprinosima i prijavama. Mislim da vecina igraca razmislja u tom slucaju o prvoj opciji.

Vrag

uto okt 10, 2017 11:14 pm

Ja bi bas volio da cujem taj sistem koji se odnosi na igracki kadar.

rodrigo87
Kontakt:

uto okt 10, 2017 11:15 pm

storm_raider je napisao/la:
Bogata 'seljacina' prije. Nista on po tom pitanju ne zaostaje za Misimovicem, cak ima puno veci i agresivniji priliv sredstava. A da budem iskren, spreman je da rizikuje mnogo vise od Misimovica, koji ipak radi sistemski.

E sada on igracu moze ponuditi 6000 eura na ruke, dok mi recimo mozemo 3500 eura, ali sa svim placenim doprinosima i prijavama. Mislim da vecina igraca razmislja u tom slucaju o prvoj opciji.
Daleko ce dogurati svaki od tih igraca. Krenuli su neki pa vidimo kakve su transfere napravili iz Slobode ondašnje. A sve je to kratko trajalo.

storm_raider
Kontakt:

uto okt 10, 2017 11:17 pm

Vrag je napisao/la:
uto okt 10, 2017 11:14 pm
Ja bi bas volio da cujem taj sistem koji se odnosi na igracki kadar.
Kada sam napisao 'sistem', mislio sam na uplatu doprinosa i zdravstveno osiguranje, a ne na skauting. Tu je i djetetu jasno da je bilo katastrofalnih fula. Pisao sam o novcu i tokovima kojima se postuju zakoni, a ne mimoilaze porezi davanjem novca 'na ruke'. Sto se tice ostalog, fula i tako dalje - tu je sve ispricano vec i slazemo se bez daljnjeg.

SanMan
Kontakt:

uto okt 10, 2017 11:22 pm

Pa mi ulažemo puno više od tri miliona,
plate (48 uposlenih prijavljnih) + porezi + izgradnja + baklje + megafon + .......

Plava Porodica
Kontakt:

uto okt 10, 2017 11:28 pm

Vidjeli smo kako je završilo i sarajevo koje je tad na klupi držalo ševku okića, hebibovića, bilbiju. Dva tima prejjaka.
A kako na kraju titulu osvojiše, i kako taj projelat završi.
Budite ozbiljni ba :)

P.S. Meša đe ti je obraz? Kontam biće mangup i sam odstupiti, ali takvih kod nas nema izgleda..
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Okolele
Kontakt:

uto okt 10, 2017 11:29 pm

Koji crni projekat Meša..Vjerovatno misli na projekat nazadovanja reprezentativnog fudbala..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

LeBlue
Kontakt:

uto okt 10, 2017 11:35 pm

Kaze Husic da planira uloziti 3 miliona km sl sezone u svoj klub. Kune se da ce biti ispred Zelje i Sarajeva sa tim parama.
Svaka mu cast. Imam pozitivno misljenju o njemu i samo domaci fudbal moze imati koristi od ovoga.

bianco blu
Kontakt:

uto okt 10, 2017 11:35 pm

SAVEZ NAPOLJE!
BRAVO BHF!

Plava Porodica
Kontakt:

uto okt 10, 2017 11:38 pm

Sad su se sjetili tjerati nešto..
Nek' se i oni gone da ne govorim..
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

LeBlue
Kontakt:

uto okt 10, 2017 11:58 pm

Nebitno kakav je on kao osoba, ali svako ko je licno spreman svojih 3 mio uloziti u BiH fudbal je za pohvalu. Imas velike korporacije u BiH koje ni blizu toga nisu spremne da urade.

Brkoo
Kontakt:

sri okt 11, 2017 12:08 am

Plava Porodica je napisao/la:
uto okt 10, 2017 11:38 pm
Sad su se sjetili tjerati nešto..
Nek' se i oni gone da ne govorim..
Ma ljudi kod nas ne vide dalje od nosa, tek kad bas dobro zaseres svi te krenu kritikovati. Veceras na bht-u nesto kao kritikuju selektora i savez, pa gdje ste bili ranije, lako je cipelariti nekoga ko je "mrtav", tu mislim na Bazdarevica. Godinama mi nemamo nikakvu strategiju sto se tice naseg fudbala. Jos malo cemo crpiti dijasporu, a kad se Dzeko oprosti bicemo u rangu Estonije ili malkice bolji od njih. Savez je umjesto da bude majka, nasoj ligi maceha koja bi najradije ugasila ligu i nastavila da zivi od reprezentacije. Skidam kapu jedino Nerminu Sabicu koji je Bazdarevicu u lice nakon jedne pobjede rekao da je to lose bilo a tad je vecina svrsavala jer smo ostvarili pobjedu. Pogledajte i primjer Susica kao selektora, covjek unistavao reprezentaciju, odveo nas na svjetsko i svi su njegove greske zaboravili, postao zasticen od svake kritike, na svjetskom i nakon svjetskog kad je nastavio da nas unistava i tek tad je vecina ljudi shvatila kakva je on u biti neznalica. Bazdarevic je nakon poraza protiv Irske trebao dobiti otkaz, ali se ponovila greska kao i sa Safetom. Istu stvar smo mi uradili sa Petrovicem, zakasnili sa otkazom par mjeseci. Mi isto tako nemamo strategiju, ni kratkorocnu ni dugorocnu u sportskom dijelu, ne znamo ni sami sta hocemo i sta zelimo, zivimo od danas do sutra, bukvalno od trenera do trenera. Igraci slobodno mogu pusiti nargile a nece biti kaznjeni zbog toga, a onda ocekujes da taj igrac nesto napravi, hoces pobjede, trofeje itd u takvom nakaradnom "sistemu"..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

MrRiccoli
Kontakt:

sri okt 11, 2017 1:19 am

Tuzlaci su mnogo pogrijesili sto su ga otjerali jer bi daleko dogurali i sa stadionom i sa ekipom. Toliko para nas covjek da ulozi ovdje je za svaku pohvalu. Da makar uze kakav klub sa tradicijom da liga bude zanimljiva. To je dobro i za nas jer konkurecija te gura da budes sve bolji

ChWilla
Kontakt:

sri okt 11, 2017 7:41 am

ljudi ba nije '96. eto neka uloži, a kako će vratiti...
gradi željo boli te *****

ublehas
Kontakt:

sri okt 11, 2017 7:55 am

MrRiccoli je napisao/la:
sri okt 11, 2017 1:19 am
Tuzlaci su mnogo pogrijesili sto su ga otjerali jer bi daleko dogurali i sa stadionom i sa ekipom. Toliko para nas covjek da ulozi ovdje je za svaku pohvalu. Da makar uze kakav klub sa tradicijom da liga bude zanimljiva. To je dobro i za nas jer konkurecija te gura da budes sve bolji
Kave ba pohvale. Imao računicu, propala mu, i on otišao. Osim toga, svi znaju da je kupovao tekme u drugoj ligi, prodavao i kupovao po PL. Davao pare na ruke. Nije plaćao doprinose. Nije plaćao ništa osim plate igračima i sudije. Jedna seljačina koja je unazadila naš fudbal. Davao igračima nerealne plate, pa sad svi traže tri puta više nego što vrijede. Kada takvi kao on (a nažalost većina je takvih) odu iz BH fudbala, jedno tad možemo naprijed.

neroazzuro
Kontakt:

sri okt 11, 2017 7:56 am

Nisam baš siguran da je njemu cilj u bh fudbalu zarada.

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 10 gostiju.

Prijava