Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

shzna
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet okt 05, 2017 9:02 am

cikazubo je napisao/la:
čet okt 05, 2017 12:34 am
psihopata je napisao/la:
sri okt 04, 2017 10:36 pm
Svijetskog ili svjetskog otpada? :kafa:
Fakat nas imaju pravo ismijavati sto se toga tice, po ko zna koji put na parolama imamo banalne greske, pa provjeri covjece, imas pristup internetu ako nisi u skoli naucio, a na to dodamo jos bisere ispred kluba kao "dersing room" ili "europa leguae" itd..
Pjesnicka sloboda - pisi kako hos :D
1987

za_zivot_cijeli
Kontakt:

čet okt 05, 2017 9:05 am

cikazubo je napisao/la:
čet okt 05, 2017 12:34 am
psihopata je napisao/la:
sri okt 04, 2017 10:36 pm
Svijetskog ili svjetskog otpada? :kafa:
Fakat nas imaju pravo ismijavati sto se toga tice, po ko zna koji put na parolama imamo banalne greske, pa provjeri covjece, imas pristup internetu ako nisi u skoli naucio, a na to dodamo jos bisere ispred kluba kao "dersing room" ili "europa leguae" itd..
"Ti si moja prva ljubav ti si moja zakletva, godinama ja te pratim nemam nista od toga samo ljubav prema tebi nema skole nicega" :D
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

azbaha
Kontakt:

čet okt 05, 2017 9:10 am

11plavih'92 je napisao/la:
sri okt 04, 2017 8:06 pm
Veteran1965 je napisao/la:
sri okt 04, 2017 6:39 pm
Mnogo ljudi ovdje ima različite poglede na situaciju, i na sva dešavanja uopšte u i oko Želje. Većinom su ta razmišljanja (bar po meni ) konstruktivna, i pišu ih ljudi koji fkt vole Želju, i žele samo najbolje i klubu, i upravi, a Bgm i nama navijačima. Iako gledamo stvari drugim očima, imamo drukčije vizije, ipak svi težimo jednom cilju. Svi se slažemo da ekipa, kvalitet igre, i rezultati ne funkcionišu, samo vidimo različita rješenja prevazilaženja kompletne situacije. I tu sam ponosan na nas sve ovdje. Naročito zadnjih dana. Konstruktivna priča, pokušava se diskutovati argumentovano, naći smisao u cijeloj priči. Situacija nije nimalo jednostavna i mislim da je teža nego što mislimo. Ključ ove sezone je plasman u Europu. Kao minimum. Ne želim razmišljati o drugom scenariju. Naravno svi bi htjeli titulu, ali sa trenutne tačke gledišta bar po meni je to nemoguća misija. Pa čak mislim ako ostanemo sa ovom ekipom, da će i 2-3 mjesto biti izazovno. Mora se ovo nadograditi na zimu. Naravno samo moje glasno razmišljanje, i ne mora značiti da sam u pravu.
Još jedna stvar mi je pala na pamet. Mislim da ako se reprezentacija ne plasira na SP (što je realna opcija) da je Meša bivši. Ne bi bilo loše razmišljati u tom pravcu, i gledati ga kao opciju za SD. Po meni bi idealan bio.
Nekako nam fali balans. U jednom dijelu idemo ispred lige, očekivanja i navijača i javnosti i konkurencije, dok smo u drugom znatno ispod renomea kluba, istorije, tradicije, sportskih uspjeha. Težak je to put svakako, a još teži nakon svih grešaka koje smo u zadnje dvije godine pravili...
Mislim da je Veteran ovo dobro primijetio a ta cinjenica je ono sto nas treba radovati uprkos stanju na terenu kakvom svjedocimo u zadnje vrijeme. Znaci da sazrijevamo i kao navijaci
Extremi na obje strane (omalovazavanje odnosno glorificiranje apsolutno svega i svacega), iako u manjini narocito ovi prvi, jesu glasni ali ipak nemaju kriticnu masu kako bi izbacili iz kolosijeka stvar koja ide pravim putem. Sporije nego sto zelimo ali ipak ide.
Ili pojednostavljeno, razlucujemo bitno od nebitnog
Bojim se da nije tako iz jednog prostog razloga. Ako upratis kakvi se komentari i ljudi javljaju nakon utakmice, posebno nakon poraza, to bude porazavajuce. Ovdje imas nekolicinu ljudi koji se trude da kulturno, argumentovano predstave svoje misljinje, ljudi koji su uvjek uz Zelju tamam da gubimo svaku tekmu 5:0, ali prosjecni navijaci Zelje ne zalaze toliko duboko, oni vide samo teren i vijesti na sportskim portalima i to je to.
Na hajr sto bi se reklo :D

Mirek11
Kontakt:

čet okt 05, 2017 9:39 am

Zna li neko jesu li radili sta na jugoistoku, cini mi se da su najavili neke radove, da je i to bilo medju uslovima?
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

ponosannavas
Kontakt:

čet okt 05, 2017 9:41 am

Ma ovi momci sa juga se stvarno trude i izgleda vole ovo sve, ali majka mu stara moraju nekad poslušati i neki savjet starijih. Isto ko da furaju svoju furku i jebe ih se za sve.

Budi Željo
Kontakt:

čet okt 05, 2017 10:37 am

Eto i ovi momci su ovaj trans radili iz najbolje namjere i pogrijesili i ne treba im uzeti za zlo, isto tako i ovi ljudi svi u klubu sve rade iz najbolje namjere pa im ne treba soliti pamet. Naravučenije radije pomozi ukoliko možeš nemoj samo s.rat i mirna Bosna
Za mene si uvijek najbolji 1921!!!!

sahmat

čet okt 05, 2017 10:37 am

Mene duša boli kad vidim da Svinjski preuzima ulogu najboljeg i najtrofejnijeg kluba u BiH, polahko postaju "Dinamo", dok mi se samo tudimo dal ćemo biti iznad Sarajeva ili ispod Sarajeva i time smo zadovoljni.
"Znaš li šta je najbitnije u životu? Željo, prijatelju."

AMAR OSIM !

za_zivot_cijeli
Kontakt:

čet okt 05, 2017 10:43 am

nije red da omalovazavamo suparnike, ali vala nije normalno ni da ih dizemo visocije nego sto im prilici.

ako vec govorimo o Zrinjskom, trebamo reci da je to stranacki klub u uskoj sprezi sa kladionicarskom mafijom. kao takav blizi je nekom novom gasenju i zabranama nego nekom velikom sportskom uspjehu.

Zeljo i bez nogu je za njih INSTITUCIJA u svakom smislu.
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

Tryg
Kontakt:

čet okt 05, 2017 10:46 am

Ko radi taj i grijesi.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

Plava Porodica
Kontakt:

čet okt 05, 2017 11:15 am

Dok ovako funkcionišemo općenito u državi, a ja bolju budućnosti ni kroz maglu ne vidim, niti će se gasiti niti raditi kako se radi.
Meni se samo čini da smo mi jedine "budale" koje pokušavaju nešto normalno, i apelujemo konstantno na veće organe da i ostali krenu tom putanjom.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

azbaha
Kontakt:

čet okt 05, 2017 11:22 am

https://fkzeljeznicar.ba/juniori-dacic- ... ore/28526/

Juniori Dacić i Dujmović potpisali ugovore

teteac8684
Kontakt:

čet okt 05, 2017 11:23 am

To što mi govorimo da će svi morati krenuti putem kojim mi idemo je istina...samo je pitanje kada...poznavajući prilike u našem društvu, rekao bih da ćemo se mi još pofino načekati....

Plava Porodica
Kontakt:

čet okt 05, 2017 11:30 am

@teteac upravo to..

Čestitke Daciću i Dujmoviću.

http://sport1.ba/ino-fudbal/bivsa-zvije ... aska/97100

Moj lemdara..
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

ChWilla
Kontakt:

čet okt 05, 2017 11:31 am

on sigurno tamo može igrati lopte, i to dobro. a može l' mu proći baš sve što je ovdje prolazilo - vjerujem da je u tome problem...
gradi željo boli te *****

Plava Porodica
Kontakt:

čet okt 05, 2017 11:40 am

Njemu je najveći problem što zna lopte onoliko koliko i ja. Tehnički apsolutna nula.
Ima brzinu i osjećaj za prostor i gol, to može proći ovde, ali u većim sredinama već par puta mu ne prolazi.
Još on kao osoba koja je ili na vrhu ili na dnu, kod njega sredine nema.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

ChWilla
Kontakt:

čet okt 05, 2017 11:42 am

nisi shvatio, ja ne vjerujem da je uopšte u lopti problem, iako stoji za tehniku...
gradi željo boli te *****

azbaha
Kontakt:

čet okt 05, 2017 11:52 am

ChWilla vjerovatno misli na njegovu licnost i cinjenica da je cvaka frajer

mirzza
Kontakt:

čet okt 05, 2017 11:54 am

Bravo za juniore, jedini ispravan i pravi put.
Ovo sa Lendricem ko zna ste je tu, kola ce puci preko njegovih ledja iako je pogodio 2 puta.

Amidza
Kontakt:

čet okt 05, 2017 12:11 pm

Kad je tek Adzem dosao govorilo se da je pri kraju s licencom i da ce sve bit gotovo "za sedmicu-dvije", cak je i Kristic na nekom prenosu potvrdio. Vidim jos Alihodzic se vodio kao glavni trener u zapisnicima. Dokle je Ado vise s licencom, zna li iko?
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

mirzoni1921
Kontakt:

čet okt 05, 2017 12:39 pm

Amidza je napisao/la:
čet okt 05, 2017 12:11 pm
Kad je tek Adzem dosao govorilo se da je pri kraju s licencom i da ce sve bit gotovo "za sedmicu-dvije", cak je i Kristic na nekom prenosu potvrdio. Vidim jos Alihodzic se vodio kao glavni trener u zapisnicima. Dokle je Ado vise s licencom, zna li iko?
u januaru mu je završni ispit, tako sam cuo

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 5 gostiju.

Prijava