Ovo za dječje karte je odlična stvar. Prije mjesec-dva je čovjek napisao da nije mogao uvesti dijete od 5 godina na istočnu tribinu bez karte. Ne bih bio Bošnjo, kada ne bih imao i svoj prijedlog.

Mislim da bi djeca predškolskog uzrasta (do 6 godina) trebali besplatno ulaziti uz pratnju roditelja-staratelja. Druga stvar - po meni su trebali uvesti i dječju kartu za Jug po cijeni od 2 KM i ulazak uz pratnju roditelja-staratelja. Dječje karte bi važile za sve utakmice osim derbija sa pitarima i eventualno nekog derbija u kojem bi se očekivao PUN stadion (sigurnosni razlozi).
Prije 8-10 godina sam dijete bez problema uvodio na svoju godišnju ulaznicu. Onda, tamo negdje 2010-2011, mi je rečeno da ne može ući bez kartre iako sam imao godišnju, a dijete nije imalo 12 godina. Rečeno mi je da samo djeca do 7 godina mogu ući besplatno, bez obzira na ulaznicu roditelja ili godišnju kartu. Jedne sezone je dijete moglo ulaziti sa junior članskom kartom - besplatno (do 14 godina) i to je tada koristio. Junior članske karte su bile u opticaju samo jednu sezonu. Poslije sam mu kupovao godišnju, kao i sebi. Pravilo da djeca do 7 godina ulaze besplatno, a svi stariji moraju platiti kartu je trajalo do pretprošle godine, kada je uvedeno pravilo da djeca do 12 godina mogu ući sa roditeljem koji posjeduje godišnju kartu.
Sve pišem na osnovu ličnog iskustva.
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.