Šta će reći, pa rekli su ti...treba sad na svaki članak reagovati...reći nije Ćenan ovo, nije Slavko ovo...Čovjek je bolestan (BOLESTAN JE), Slavko je (bar koliko ja znam) trener FK Sloboda Tuzla i to je to...hvala i jednom i drugom...Kao što se napisa maloprije, nije samo kod nas u klubu mahala, cijela država nam je mahalska...totalno poremećen sistem ljudskih vrijednosti, svako svakome nešto zamjera, radi mu iza ledja, mahala ga, rovari mu...to je tako i mi kao klub ne možemo i nećemo još dugo biti imuni na te stvari...
Pa jeste mahala, zato i jeste tesko naci kvalitetne resurse u svim segmentima. Neradi se to samo o primanjima, nego isto tako o sredini u kojoj se treba da radi. Da, to nije tako samo u sportu, nego u drzavi. Biti cemo imuni tek kad bude klub jaci finansijski. Sve dok klub kao Mladost moze da dovede igrace koji se nisu nesto pokazali kod nas ili u drugim klubovima, i stvore ekipu slicnog kvaliteta, znaci da su klubovi dosta izjednaceni. Onda je normalno da ces biti na udaru. Zato se i treba forsirati mladi igraci iz naseg pogona. Pa normalno da treba klub da se izjasni, kad dolaze ovakve informacije. Informacije da ti igraci klub sabotiraju u kljucnim momentima, a uz to da sportski direktor ih usmjerava ka tome, normalno da se mora reagovati. To bi bilo kad bi u Bayernu Hasan rekao Robbenu, Lewandovskom, i Ribery, nemoj te osvojiti Bundesligu, trebamo da se rijesimo Anchelotti. Jedna je stvar da se odredjeni trener nekom sportskom direktor nesvidja, ali skroz je drugo da aktivno sudjeluje u stvaranju losih rezultata za klub.teteac8684 je napisao/la: ↑uto sep 26, 2017 9:47 amŠta će reći, pa rekli su ti...treba sad na svaki članak reagovati...reći nije Ćenan ovo, nije Slavko ovo...Čovjek je bolestan (BOLESTAN JE), Slavko je (bar koliko ja znam) trener FK Sloboda Tuzla i to je to...hvala i jednom i drugom...Kao što se napisa maloprije, nije samo kod nas u klubu mahala, cijela država nam je mahalska...totalno poremećen sistem ljudskih vrijednosti, svako svakome nešto zamjera, radi mu iza ledja, mahala ga, rovari mu...to je tako i mi kao klub ne možemo i nećemo još dugo biti imuni na te stvari...
Zar nije trebao Dado u Maribor? Kako je taj momak sebe upropastio k.urcoboljom to je strasno, imao je priliku ko malo ko, debitovao jako rano, odlična tehnika i sut. Ali nikad dovoljno muda i želje za nečim boljim. Iskreno zao mi je momka i zelim mu da se sto prije trzne i napravi nesto od karijere.
Ma nemam pojma vec sad procitao da je kod Sablje. Nije on jos star, barem da ovdje bude dobar. Vise mi vjerujemo u njega nego on sam, al bas steta.Budi Željo je napisao/la: ↑uto sep 26, 2017 10:19 amZar nije trebao Dado u Maribor? Kako je taj momak sebe upropastio k.urcoboljom to je strasno, imao je priliku ko malo ko, debitovao jako rano, odlična tehnika i sut. Ali nikad dovoljno muda i želje za nečim boljim. Iskreno zao mi je momka i zelim mu da se sto prije trzne i napravi nesto od karijere.
Vjerovatno cemo to i odraditi.Budi Željo je napisao/la: ↑uto sep 26, 2017 10:24 amA jedan iskren prijedlog za ovaj podforum jeste da se zatvori i da samo registrovani članovi imaju pravo da budu korisnici pogotovo sto je sad portal koliko sam upucen u vlasnistvu Oslobođenja tako da novci nisu vise problem za samoizdrzivost pa da se klikovi nabijaju.
Normalno da je u pravu. Tamo neki će napisati (izmisliti) kako se Miri Stevanoviću ostalo dužno dvije plate i to navoditi kao javašluk Kluba. Ali neće napisati kako nas je Kenan Hasagić oderao za preko 100 milja KM, i neće napisati za koliko smo izradili Vernesa Selimovića. Naravno da neće napisati u čijoj režiji su nastale te izrade i dugovi.
Da i ja dodam primjer iz prve ruke, Velibor Vasilić je prilikom odlaska morao da potpiše da oprašta sva dugovanja a to je bilo prbližno 50% ugovora koji se nije ispoštovao, a vjerujem da ima još primjera te klasične ucjene igrača koji su nam donijeli pregršt trofeja u tom periodu..avlami97 je napisao/la: ↑uto sep 26, 2017 10:43 amNormalno da je u pravu. Tamo neki će napisati (izmisliti) kako se Miri Stevanoviću ostalo dužno dvije plate i to navoditi kao javašluk Kluba. Ali neće napisati kako nas je Kenan Hasagić oderao za preko 100 milja KM, i neće napisati za koliko smo izradili Vernesa Selimovića. Naravno da neće napisati u čijoj režiji su nastale te izrade i dugovi.
Senad Misimović radi volonterski. Čovjek nam je napravio od svojih sredstava pomoćni travnati teren. Koliko je još sredstava uletio za izgradnu stadiona i (kupovinu stolica) u obje akcije. Bitno je samo srati. Što ti veliki i vrli Željovci, koji imaju znanje ne rade volonterski, ako toliko vole Klub, kao što to radi Misimović. Veliki broj njih je materijalno situiran. Ako već ne žele da rade volonterski, a kunu se u Želju, zašto onda postavljaju klipove kada god osjete povoljan momenat?. Ne bih ja to nazvao ljubavlju, jer ljubav za novac je kurvaluk.
Treba to čim prije jer otvorenost ovom forumu više šteti pogotovo što se dugoročno može odraziti, jer ovdje mnogi čitaju i onda na drugim forumama započinju teme koje su ovdje počele i prave se sjedaljke i bacanje koski. Onaj tamo portal je neprijatelj Želje i ko to nije shvatio taj je njihov istomisljenik i samim tim neprijatelj kluba!storm_raider je napisao/la: ↑uto sep 26, 2017 10:32 amVjerovatno cemo to i odraditi.Budi Željo je napisao/la: ↑uto sep 26, 2017 10:24 amA jedan iskren prijedlog za ovaj podforum jeste da se zatvori i da samo registrovani članovi imaju pravo da budu korisnici pogotovo sto je sad portal koliko sam upucen u vlasnistvu Oslobođenja tako da novci nisu vise problem za samoizdrzivost pa da se klikovi nabijaju.
Pa mrtvi ELvir Čolic je tuzio klub za dug od 75 hiljada maraka, samo jbg tad poštenjacine u klubu nisu ostavile pisani trag već na svoj obraz koji nemaju pa je covjek ispusio foru.cikazubo je napisao/la: ↑uto sep 26, 2017 11:06 amDa i ja dodam primjer iz prve ruke, Velibor Vasilić je prilikom odlaska morao da potpiše da oprašta sva dugovanja a to je bilo prbližno 50% ugovora koji se nije ispoštovao..avlami97 je napisao/la: ↑uto sep 26, 2017 10:43 amNormalno da je u pravu. Tamo neki će napisati (izmisliti) kako se Miri Stevanoviću ostalo dužno dvije plate i to navoditi kao javašluk Kluba. Ali neće napisati kako nas je Kenan Hasagić oderao za preko 100 milja KM, i neće napisati za koliko smo izradili Vernesa Selimovića. Naravno da neće napisati u čijoj režiji su nastale te izrade i dugovi.
Senad Misimović radi volonterski. Čovjek nam je napravio od svojih sredstava pomoćni travnati teren. Koliko je još sredstava uletio za izgradnu stadiona i (kupovinu stolica) u obje akcije. Bitno je samo srati. Što ti veliki i vrli Željovci, koji imaju znanje ne rade volonterski, ako toliko vole Klub, kao što to radi Misimović. Veliki broj njih je materijalno situiran. Ako već ne žele da rade volonterski, a kunu se u Želju, zašto onda postavljaju klipove kada god osjete povoljan momenat?. Ne bih ja to nazvao ljubavlju, jer ljubav za novac je kurvaluk.
u njihovim strategijama objektivnost nije opcija.avlami97 je napisao/la: ↑uto sep 26, 2017 10:43 amNormalno da je u pravu. Tamo neki će napisati (izmisliti) kako se Miri Stevanoviću ostalo dužno dvije plate i to navoditi kao javašluk Kluba. Ali neće napisati kako nas je Kenan Hasagić oderao za preko 100 milja KM, i neće napisati za koliko smo izradili Vernesa Selimovića. Naravno da neće napisati u čijoj režiji su nastale te izrade i dugovi.
Sa ovim se slazem do svakog slova. Poraz u Tuzli me boli jer je on ispao kao neki trener, a obicno je mudo marjanovo. Adzem je za njega Guardiola jer je u 2 mjeseca uradio sto ova ubleha permanentna nebi u naredne 2 godine, a to je dao sansu nasoj djeci i vratio nas na pravi put.Plava Porodica je napisao/la: ↑uto sep 26, 2017 7:40 amJedini dio posta koji je maestralan i koji prikazuje pravu sliku svega, a ne slažem se sa tim, pisano od @arctg je dio o Slavki Petroviću.
Po meni je glavni krivac što je on sve znao šta se dešava u svlačionici, što je imao lijeka za sve to, a na kraju mu se isto desi. A, ono što je tek najgori dio je da nije adekvatno na vrijeme reagovao kada još nije bilo kasno, ili još bolje nije reagovao ni nakon toga nego je po odlasku prešutio kao i prethodnici. Picka, velika picka. Pa ako je neko fan njegov neka se slobodno uvrijedi. To nije gospodin. Da je gospodin sve bi rekao da se to nasljedniku opet ne bi dogodilo i da bi navijači znali koji je uzrok svih tih problema, a pod pritiskom navijača ne bi oni sigurno tako ugodno trenirali i hodali gradom. Pa se onda sve polomilo na njemu. Ima on krivice za njegov posao, a ova olajavanja ako su tačna zaslužuje da bude streljan još danas. A i opet, koliko sad tu istine ima ne znam, sigurno da je ima a u kolikoj mjeri je to rekao već dokazani lažov Petrović, osoba koja je uvrijeđena i osoba koja trenutno vodi jedno od najstarijih rivala našeg Želje, pogotovo dva dana nakon poraza upravo od njegove ekipe, gdje je spominjao Želju kao giganta da pokupi i ostatak emocija navijača.. Dovoljno je samo ući na zvaničnu , i vidjeti komentare nakon poraza.. Svi u fazonu "Otjerasmo Slavku, doveli ublehu Adzema".. To nije teško provjeriti u današnje doba kad svi imaju internet i kreirati priču na svoj mlin.. Malo hvali klub i navijače, pa ih otresi na utakmici, pa onda opet ovako javno izprozivaj nekoga da bi dio svojih grešaka saprao. Što to ba nisi učinio prije dva mjeseca?
Ma jašta, dobar ba čovjek k'o hljeb. Duša.
Mislim da forum mora biti javan. Ne trebamo se zatvarati, ali trebamo imati što više uvažavanja jednih naspram drugih. Uvažavanja mišljenja. Zatvaranjem se ništa ne postiže, odnosno donosi samo kratkoročnu korist i ništa više. Da ne elaboriram.Budi Željo je napisao/la: ↑uto sep 26, 2017 11:06 amTreba to čim prije jer otvorenost ovom forumu više šteti pogotovo što se dugoročno može odraziti, jer ovdje mnogi čitaju i onda na drugim forumama započinju teme koje su ovdje počele i prave se sjedaljke i bacanje koski. Onaj tamo portal je neprijatelj Želje i ko to nije shvatio taj je njihov istomisljenik i samim tim neprijatelj kluba!storm_raider je napisao/la: ↑uto sep 26, 2017 10:32 amVjerovatno cemo to i odraditi.Budi Željo je napisao/la: ↑uto sep 26, 2017 10:24 amA jedan iskren prijedlog za ovaj podforum jeste da se zatvori i da samo registrovani članovi imaju pravo da budu korisnici pogotovo sto je sad portal koliko sam upucen u vlasnistvu Oslobođenja tako da novci nisu vise problem za samoizdrzivost pa da se klikovi nabijaju.