cestitam i sretno,ako kad zatreba sta proucit,za tebe moze i gratis zapis
cestitam i sretno,ako kad zatreba sta proucit,za tebe moze i gratis zapis
igrao je u gurbeta koliko se sjecam ako bi imao kakvv kiks i on bi ima tu etiketu sigurno od tzv navijaca ZELJE s govna x2.
Baš tako, samo s punim ovlastima u sportskom segmentu, Amar može besprijekorno funkcionisati. Kamo sreće..... Nikad neću shvatiti zašto je to neizvodivo. Valjda bi interes Želje trebao biti preči od svih drugih stvari. Malo nas je da bi se dijelilipile87 je napisao/la: ↑pon sep 25, 2017 9:41 pmMeni bi Amar bio najbolji trener kao što i jeste, ali malo bi mi imali od toga da bude samo SD , Amar ako bi došao može samo kao prošli put trener i SD ujedno. I tada bi njegov kapacitet došao do izražaja.mavi je napisao/la:Amar bi, hajmo realno, bo najbolje rješenje. Ne treba objašnjavati zašto. Cviko? Mangup, inteligentan, s poznanstvima i vezama. Može
Poslano sa mog HTC Desire 828 koristeći Tapatalk
Postao je tetka jednog malog SD. Ko hoce nek cestita ko nece nek ignorise.
Ti se kandiduj na ovim dolazecim izborima u neku stranku a sve osim SDA dolazi u obzir i imaš moj glas.ChWilla je napisao/la:pa nije cviko ni rješenje, ja sam rješenje
Pa reko (Mario) je da nema nista od toga, izmisljotina.chile je napisao/la: ↑pon sep 25, 2017 9:51 pmJe li moguce da se raspravljate o Barbarezu...pa nadmasili ste pitare iz najboljih dana.
Fakat spustite de malo s tim mastanjem.
Trenutno vjerovatno najbolje ime je Stanic sad koliko ima promila mogucnosti da dodje upitno je...kao i neko ime iz uefa generacije koje nesto znaci.
Najveca vjerovatnoca da cemo opet biti bez sd-a ili ce zasjesti neko slicnih mogucnosti kao i Cenan.
ChWilla pusti ljudima vodu !!!Elegant je napisao/la:
Da ne misliš na ovo? https://slobodnistrijelac.wordpress.com ... -smoggies/