Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

storm_raider
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub apr 09, 2016 12:34 pm

Ne bih volio da se Nede rijesimo. Neka ga posalju na posudbu, ali neka ga u klubu.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Okolele
Kontakt:

sub apr 09, 2016 12:35 pm

Danas killer nastavlja seriju.. :zeljeznicar1:
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Hrasno1921'

sub apr 09, 2016 12:36 pm

voltron30 je napisao/la:
Hrasno1921' je napisao/la:Ja se prijavih jucer na jedan nekada veoma popularan forum, i odmah za par minuta me preusmjerise ovdje :DD:
Taj forum sam pratio dugo godina i ako se nikada nisam registrovao, jucer odlucih jer su bukvalno divlji otjerali pitome i razjebali komplet Zeljinu temu, ali nema vajde "anamo" izgleda.
Kad ja ovdje, a ono svi forumasi od 2011. na broju :klanjase2: :pljesak:
Pa eto za pocetak da vas sve pozdravim!
Tamo sada samo @aldin aka @amazon izdrkava na temi.
A vidio sam, One man show :rofl:
1921' :zeljeznicar1:

KOLDZO LOPOVE !!!!! J**** TI SVE !!!

MU'MIN T.M.
Kontakt:

sub apr 09, 2016 12:40 pm

arelinho je napisao/la:jbt ko da živite u Zimbabveu pa da ne znate kad se utakmica igra. Odmah se u ponedeljak znalo da je utakmica u 14:30.
Na nekim mjestima se pisalo da je u 16:30 h, zbog toga ljudi nisu sigurni.

:zeljeznicar1:

Elegant
Kontakt:

sub apr 09, 2016 12:40 pm

Ajzea je napisao/la:FKS - Radnik je sigurica kola, ovi gaće skinu deset dana prije utakmice.
Začudit će me sve ispod 4 razlike..
Ćelo je buduci trener FKS !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

damirfile
Kontakt:

sub apr 09, 2016 12:42 pm

Onda to objašnjava sve, al ništa čudno da namjeste i ovu utakmicu.

cikazubo
Kontakt:

sub apr 09, 2016 12:43 pm

Elegant je napisao/la:
Ajzea je napisao/la:FKS - Radnik je sigurica kola, ovi gaće skinu deset dana prije utakmice.
Ćelo je buduci trener FKS !
Ćelo se svaki put uvlaci u dupence pitica gdje god ima priliku on mora reci da su najjaca ekipa i redovno se sagnu i prime par komada :oops1:

Ajzea
Kontakt:

sub apr 09, 2016 12:44 pm

damirfile je napisao/la:Onda to objašnjava sve, al ništa čudno da namjeste i ovu utakmicu.
Sarajevo namjestilo utakmicu, što se tiče ostalih vijesti, nebo je plavo. :kafa:

Elegant
Kontakt:

sub apr 09, 2016 12:44 pm

Pomirite se sa time da Sarajevo mora u europu jer u savezu nece biti plata i premija ako se to ne desi !

Ovaj ih na ljeto preuzima.
Zadnja izmjena: Elegant, dana/u sub apr 09, 2016 12:47 pm, ukupno mijenjano 1 put.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

terabajt
Kontakt:

sub apr 09, 2016 12:47 pm

Elegant je napisao/la:Pomirite se sa time da Sarajevo mora u europu jer u savezu nece biti plata i premija ako se to ne desi !
Mi ih mlatenmo na koševu i mogu da k.urcu sviraju.

addyno1
Kontakt:

sub apr 09, 2016 12:47 pm

Hrasno1921' je napisao/la:Po meni je ovaj Pozder sasvim ok. igrac i realno predstavlja pojacanje a ne prinovu, gledajuci njegov CV. i vise nego dovoljan da mozes reci kako ce biti pojacanje, jer druga Holandska i Njemacka liga su kilometrima ispred nase lige i par nivoza iznad, za Den Bosch od ukupno 33.utakmice odigrao je 31. utakmicu i postigao 8.golova, te tri asistencije (ova sezona 2015./16.), za Trier u sezoni prije odigrao je 12.utakmica bez ijednog postignutog gola, dok je za Achen prije dvije godine, od 32.utakmice odigrao 24. i pri tome postigao pet golova.
Dakle da se zakljuciti da u Zelju dolazi sa najboljim skorom igranja u zadnjih par godina prvenstveno po standardnosti u prvom timu a zatim i postignutim golovima, najbitnije od svega jeste - "Ovaj transfer plod je višemjesečnog detaljnog skautinga, a profil napadača kakvog trenutno nema u rosteru ekipe, trebao bi podići igru FK Željezničar na veći nivo."

Vjerovatno ce mali Mujagic na posudbu bas kao i Turkovic, za kojeg me nebi cudilo i da mu se klub zahvali na saradnji, dok bi sa druge strane to bilo malo i bezobrazno jer dugo je povrijedjen i nije se ni oporavio ni dokazao, tako da mi je vise realnija njegova posudba nego odlazak iz kluba.

Danas ocekujem tesku utakmicu, u fazonu izbij nabij od strane domacina, uz to jos vjerovatno i katastrofalan teren, ali ruku na srce svaka druga - treca utakmica na ovakvim terenima u BIH je takva, pobjeda 0:3.
ne mislim da ce Mujagic na posudbu jer ima pravo igrati za juniore i slijedece godine. Turkovic ce vjerojatno ici, ili transfer ili posudba, nebitno...vjerojatno ce neki od ovih sto su dosli ove godine takodjer otici....memija i dado su u izlogu za prodaju na ljeto

cikazubo
Kontakt:

sub apr 09, 2016 12:48 pm

storm_raider je napisao/la:Ne bih volio da se Nede rijesimo. Neka ga posalju na posudbu, ali neka ga u klubu.
Iskreno ne znam zbog cega bi ga zadrzali, kao momak je super ali igracki mozda najgori koji je pod ugovorom u Želji, jos imamo sasvim dovoljno napadaca tj. 4 klasicna, tako da je Ture samo visak..

pintol_TM87
Kontakt:

sub apr 09, 2016 12:50 pm

sta nas boli briga za njih..danas igra zeljo ako nisi znao :)

LARSSONN
Kontakt:

sub apr 09, 2016 12:51 pm

pintol_TM87 je napisao/la:
sta nas boli briga za njih..danas igra zeljo ako nisi znao :)
Sta ono ti radis sa mijatovickom :ganja:

Okolele
Kontakt:

sub apr 09, 2016 12:52 pm

slika
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Hrasno1921'

sub apr 09, 2016 12:59 pm

addyno1 je napisao/la:
Hrasno1921' je napisao/la:Po meni je ovaj Pozder sasvim ok. igrac i realno predstavlja pojacanje a ne prinovu, gledajuci njegov CV. i vise nego dovoljan da mozes reci kako ce biti pojacanje, jer druga Holandska i Njemacka liga su kilometrima ispred nase lige i par nivoza iznad, za Den Bosch od ukupno 33.utakmice odigrao je 31. utakmicu i postigao 8.golova, te tri asistencije (ova sezona 2015./16.), za Trier u sezoni prije odigrao je 12.utakmica bez ijednog postignutog gola, dok je za Achen prije dvije godine, od 32.utakmice odigrao 24. i pri tome postigao pet golova.
Dakle da se zakljuciti da u Zelju dolazi sa najboljim skorom igranja u zadnjih par godina prvenstveno po standardnosti u prvom timu a zatim i postignutim golovima, najbitnije od svega jeste - "Ovaj transfer plod je višemjesečnog detaljnog skautinga, a profil napadača kakvog trenutno nema u rosteru ekipe, trebao bi podići igru FK Željezničar na veći nivo."

Vjerovatno ce mali Mujagic na posudbu bas kao i Turkovic, za kojeg me nebi cudilo i da mu se klub zahvali na saradnji, dok bi sa druge strane to bilo malo i bezobrazno jer dugo je povrijedjen i nije se ni oporavio ni dokazao, tako da mi je vise realnija njegova posudba nego odlazak iz kluba.

Danas ocekujem tesku utakmicu, u fazonu izbij nabij od strane domacina, uz to jos vjerovatno i katastrofalan teren, ali ruku na srce svaka druga - treca utakmica na ovakvim terenima u BIH je takva, pobjeda 0:3.
ne mislim da ce Mujagic na posudbu jer ima pravo igrati za juniore i slijedece godine. Turkovic ce vjerojatno ici, ili transfer ili posudba, nebitno...vjerojatno ce neki od ovih sto su dosli ove godine takodjer otici....memija i dado su u izlogu za prodaju na ljeto
Ma to je tu negdje, dolaskom Pozdera sada imas pet napadaca, Djermanovic - Beganovic - Lendric - Tiago - Pozder, tako da su mi Turkovic i Mujagic totalni visak, pogotovo ovaj prvi, za Mujagica bi najbolje bilo da igra i da dize formu, a realno to trenutno u Zelji nece moci postici, ni pored konkurencije kakvu trenutno ima, niti igrajuci zadnjih pet deset minuta.

diego1921
Kontakt:

sub apr 09, 2016 12:59 pm

Larsone hoce li biti link ?

LARSSONN
Kontakt:

sub apr 09, 2016 1:00 pm

diego1921 je napisao/la:Larsone hoce li biti link ?

http://www.larsson1921.ga" onclick="window.open(this.href);return false;

nikson
Kontakt:

sub apr 09, 2016 1:01 pm

Pozdrav svima, od pocetka citam f forum, mogu samo reci mnostvo dobrih tema, dobrih i pouzdanih informacija, i prije svega mnostvo ljudi kojima je plava boja iznad svega. Nadam se da cu i ja doprinijeti da ova tema bude jos bolja.
:zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Ovdje znaju reci da svaka pizda s brda moze zapaliti Sarajevo, medjutim samo ga Zeljeznicar moze pobjediti!

Zeljeznicar za zivot cijeli!

Hrasno1921'

sub apr 09, 2016 1:02 pm

cikazubo je napisao/la:
storm_raider je napisao/la:Ne bih volio da se Nede rijesimo. Neka ga posalju na posudbu, ali neka ga u klubu.
Iskreno ne znam zbog cega bi ga zadrzali, kao momak je super ali igracki mozda najgori koji je pod ugovorom u Želji, jos imamo sasvim dovoljno napadaca tj. 4 klasicna, tako da je Ture samo visak..
To je to, da je bio zdrav 100% bi bio medju igracima kojima se klub zahvalio na polusezoni, ali eto valjda su isli tom logikom da nebi bilo fer prema njemu, iz ovih i onih razloga.

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google [Bot] i 6 gostiju.

Prijava