A vidio sam, One man showvoltron30 je napisao/la:Tamo sada samo @aldin aka @amazon izdrkava na temi.Hrasno1921' je napisao/la:Ja se prijavih jucer na jedan nekada veoma popularan forum, i odmah za par minuta me preusmjerise ovdje![]()
Taj forum sam pratio dugo godina i ako se nikada nisam registrovao, jucer odlucih jer su bukvalno divlji otjerali pitome i razjebali komplet Zeljinu temu, ali nema vajde "anamo" izgleda.
Kad ja ovdje, a ono svi forumasi od 2011. na broju![]()
![]()
Pa eto za pocetak da vas sve pozdravim!
Na nekim mjestima se pisalo da je u 16:30 h, zbog toga ljudi nisu sigurni.arelinho je napisao/la:jbt ko da živite u Zimbabveu pa da ne znate kad se utakmica igra. Odmah se u ponedeljak znalo da je utakmica u 14:30.
Ćelo je buduci trener FKS !Ajzea je napisao/la:FKS - Radnik je sigurica kola, ovi gaće skinu deset dana prije utakmice.
Začudit će me sve ispod 4 razlike..
Ćelo se svaki put uvlaci u dupence pitica gdje god ima priliku on mora reci da su najjaca ekipa i redovno se sagnu i prime par komadaElegant je napisao/la:Ćelo je buduci trener FKS !Ajzea je napisao/la:FKS - Radnik je sigurica kola, ovi gaće skinu deset dana prije utakmice.
Sarajevo namjestilo utakmicu, što se tiče ostalih vijesti, nebo je plavo.damirfile je napisao/la:Onda to objašnjava sve, al ništa čudno da namjeste i ovu utakmicu.
Mi ih mlatenmo na koševu i mogu da k.urcu sviraju.Elegant je napisao/la:Pomirite se sa time da Sarajevo mora u europu jer u savezu nece biti plata i premija ako se to ne desi !
ne mislim da ce Mujagic na posudbu jer ima pravo igrati za juniore i slijedece godine. Turkovic ce vjerojatno ici, ili transfer ili posudba, nebitno...vjerojatno ce neki od ovih sto su dosli ove godine takodjer otici....memija i dado su u izlogu za prodaju na ljetoHrasno1921' je napisao/la:Po meni je ovaj Pozder sasvim ok. igrac i realno predstavlja pojacanje a ne prinovu, gledajuci njegov CV. i vise nego dovoljan da mozes reci kako ce biti pojacanje, jer druga Holandska i Njemacka liga su kilometrima ispred nase lige i par nivoza iznad, za Den Bosch od ukupno 33.utakmice odigrao je 31. utakmicu i postigao 8.golova, te tri asistencije (ova sezona 2015./16.), za Trier u sezoni prije odigrao je 12.utakmica bez ijednog postignutog gola, dok je za Achen prije dvije godine, od 32.utakmice odigrao 24. i pri tome postigao pet golova.
Dakle da se zakljuciti da u Zelju dolazi sa najboljim skorom igranja u zadnjih par godina prvenstveno po standardnosti u prvom timu a zatim i postignutim golovima, najbitnije od svega jeste - "Ovaj transfer plod je višemjesečnog detaljnog skautinga, a profil napadača kakvog trenutno nema u rosteru ekipe, trebao bi podići igru FK Željezničar na veći nivo."
Vjerovatno ce mali Mujagic na posudbu bas kao i Turkovic, za kojeg me nebi cudilo i da mu se klub zahvali na saradnji, dok bi sa druge strane to bilo malo i bezobrazno jer dugo je povrijedjen i nije se ni oporavio ni dokazao, tako da mi je vise realnija njegova posudba nego odlazak iz kluba.
Danas ocekujem tesku utakmicu, u fazonu izbij nabij od strane domacina, uz to jos vjerovatno i katastrofalan teren, ali ruku na srce svaka druga - treca utakmica na ovakvim terenima u BIH je takva, pobjeda 0:3.
Iskreno ne znam zbog cega bi ga zadrzali, kao momak je super ali igracki mozda najgori koji je pod ugovorom u Želji, jos imamo sasvim dovoljno napadaca tj. 4 klasicna, tako da je Ture samo visak..storm_raider je napisao/la:Ne bih volio da se Nede rijesimo. Neka ga posalju na posudbu, ali neka ga u klubu.
sta nas boli briga za njih..danas igra zeljo ako nisi znaoAjzea je napisao/la:FKS - Radnik je sigurica kola, ovi gaće skinu deset dana prije utakmice.
Sta ono ti radis sa mijatovickompintol_TM87 je napisao/la:sta nas boli briga za njih..danas igra zeljo ako nisi znaoAjzea je napisao/la:FKS - Radnik je sigurica kola, ovi gaće skinu deset dana prije utakmice.
Ma to je tu negdje, dolaskom Pozdera sada imas pet napadaca, Djermanovic - Beganovic - Lendric - Tiago - Pozder, tako da su mi Turkovic i Mujagic totalni visak, pogotovo ovaj prvi, za Mujagica bi najbolje bilo da igra i da dize formu, a realno to trenutno u Zelji nece moci postici, ni pored konkurencije kakvu trenutno ima, niti igrajuci zadnjih pet deset minuta.addyno1 je napisao/la:ne mislim da ce Mujagic na posudbu jer ima pravo igrati za juniore i slijedece godine. Turkovic ce vjerojatno ici, ili transfer ili posudba, nebitno...vjerojatno ce neki od ovih sto su dosli ove godine takodjer otici....memija i dado su u izlogu za prodaju na ljetoHrasno1921' je napisao/la:Po meni je ovaj Pozder sasvim ok. igrac i realno predstavlja pojacanje a ne prinovu, gledajuci njegov CV. i vise nego dovoljan da mozes reci kako ce biti pojacanje, jer druga Holandska i Njemacka liga su kilometrima ispred nase lige i par nivoza iznad, za Den Bosch od ukupno 33.utakmice odigrao je 31. utakmicu i postigao 8.golova, te tri asistencije (ova sezona 2015./16.), za Trier u sezoni prije odigrao je 12.utakmica bez ijednog postignutog gola, dok je za Achen prije dvije godine, od 32.utakmice odigrao 24. i pri tome postigao pet golova.
Dakle da se zakljuciti da u Zelju dolazi sa najboljim skorom igranja u zadnjih par godina prvenstveno po standardnosti u prvom timu a zatim i postignutim golovima, najbitnije od svega jeste - "Ovaj transfer plod je višemjesečnog detaljnog skautinga, a profil napadača kakvog trenutno nema u rosteru ekipe, trebao bi podići igru FK Željezničar na veći nivo."
Vjerovatno ce mali Mujagic na posudbu bas kao i Turkovic, za kojeg me nebi cudilo i da mu se klub zahvali na saradnji, dok bi sa druge strane to bilo malo i bezobrazno jer dugo je povrijedjen i nije se ni oporavio ni dokazao, tako da mi je vise realnija njegova posudba nego odlazak iz kluba.
Danas ocekujem tesku utakmicu, u fazonu izbij nabij od strane domacina, uz to jos vjerovatno i katastrofalan teren, ali ruku na srce svaka druga - treca utakmica na ovakvim terenima u BIH je takva, pobjeda 0:3.
diego1921 je napisao/la:Larsone hoce li biti link ?
To je to, da je bio zdrav 100% bi bio medju igracima kojima se klub zahvalio na polusezoni, ali eto valjda su isli tom logikom da nebi bilo fer prema njemu, iz ovih i onih razloga.cikazubo je napisao/la:Iskreno ne znam zbog cega bi ga zadrzali, kao momak je super ali igracki mozda najgori koji je pod ugovorom u Želji, jos imamo sasvim dovoljno napadaca tj. 4 klasicna, tako da je Ture samo visak..storm_raider je napisao/la:Ne bih volio da se Nede rijesimo. Neka ga posalju na posudbu, ali neka ga u klubu.