Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

proces
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub apr 09, 2016 11:50 am

Ajzea je napisao/la:Manijaci ce prvo u Potocare, tako da nema sanse da ce bilo ko konzumirati alkohol.
:cry:
Za kog' navijas ?
Pa za Z E LJ E Z N I C A R !!!

addyno1
Kontakt:

sub apr 09, 2016 11:53 am

storm_raider je napisao/la:
Tryg je napisao/la:Mozel mi neko objasniti fenomen pojavu, kada neko dodje i kaze ovom drugom hvala puno za vijest na pm, ne mogu da vjerujem jedva cekam proljece itd.

Jel mu to isto mozes opet vratit na pm? Ne kontam fakat, sad ispade neko vise bitan na forumu od ovog drugog, imate brate privatne poruke pa se bacajte tamo informacijama kada vec necete da napisete ovdje.
I opet zahvaljujem bogu jer su insajderi opet zakazali kao danas, pa uprava to fino rijesi na miran nacin i hvala im.

Ugodan ostatak veceri vam zelim, i zavidim onima koji ce sutra u Zvornik jer daleka gostovanja su najjaca gostovanja.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Posto je taj "neko" ja u ovom slucaju, trebao bi znati da je to lozenje Ajzea-e, nesto sto se ovdje radi iz razonode, cisto da bi mu se napunio PP. :) Interna sala, nista strasno.

Svako dobro.
e moj Storme, Ajzea nam je malo ispao iz fola....ne zna sta se tek sprema i ko ce sve doci....

storm_raider
Kontakt:

sub apr 09, 2016 11:54 am

Hajde pametno u Zvorniku momci, vjerujem da ce sve proci bez problema. Okrenimo se utakmici. U Sarajevu kisa pada, kako je u Zvorniku?
@kempes, hajde malo do stadiona, nije Zvornik Amsterdam bem ga. :mrgreen:

@addy, slazem se. :zeljeznicar1: :palacgore:
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Ajzea
Kontakt:

sub apr 09, 2016 11:56 am

Veze vas dvojica nemate. :kafa:

kempes
Kontakt:

sub apr 09, 2016 11:57 am

Ne pada kiša trenutno. Nekih 15-ak stepeni.

Dzezvar
Kontakt:

sub apr 09, 2016 12:00 pm

Jaozinho22 je napisao/la:
hardwell je napisao/la:I Denis Požder ima dvojno državljanstvo trenutno? BA i DE?
Naše i Njemačko. :ganja:
Samo njemacko nema naseg.
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

likusa
Kontakt:

sub apr 09, 2016 12:08 pm

Larson hoce li biti stream da idem kupit kospice :ganja:
Željeznicar za život cijeli !

LARSSONN
Kontakt:

sub apr 09, 2016 12:08 pm

likusa je napisao/la:Larson hoce li biti stream da idem kupit kospice :ganja:
Jel u 14 i 30 ? ili

Okolele
Kontakt:

sub apr 09, 2016 12:09 pm

Leon_Professional je napisao/la:
AsharaK je napisao/la:Ovo kolo kiksaju i Sloboda i Zrinja. Citirajte me poslije.
Ja cu jos dodati kone, moraju kiksati do derbija jednom pa da se otvore na derbiju :ganja: :ganja:
Ma oni sutra dobijaju..Ovaj Radnik im uvijek skine gace kad sa njima igraju..U prvom dijelu sezone pitari gore bez haman pola ekipe otisli i dobiju ih 3:0..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Ajzea
Kontakt:

sub apr 09, 2016 12:13 pm

FKS - Radnik je sigurica kola, ovi gaće skinu deset dana prije utakmice.
Začudit će me sve ispod 4 razlike..

damirfile
Kontakt:

sub apr 09, 2016 12:13 pm

Prosle godine im dali masnu svotu pa su se morali sageti mislim da je sada drugačija situacija neće pitama biti nimalo lahko.

Okolele
Kontakt:

sub apr 09, 2016 12:14 pm

Ma samo procitas izjave Ćele prije utakmice i sve ti jasno..Lik im se u guzicu uvlaci svaki put..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

voltron30
Kontakt:

sub apr 09, 2016 12:15 pm

Hrasno1921' je napisao/la:Ja se prijavih jucer na jedan nekada veoma popularan forum, i odmah za par minuta me preusmjerise ovdje :DD:
Taj forum sam pratio dugo godina i ako se nikada nisam registrovao, jucer odlucih jer su bukvalno divlji otjerali pitome i razjebali komplet Zeljinu temu, ali nema vajde "anamo" izgleda.
Kad ja ovdje, a ono svi forumasi od 2011. na broju :klanjase2: :pljesak:
Pa eto za pocetak da vas sve pozdravim!
Tamo sada samo @aldin aka @amazon izdrkava na temi.

likusa
Kontakt:

sub apr 09, 2016 12:16 pm

LARSSON je napisao/la:
likusa je napisao/la:Larson hoce li biti stream da idem kupit kospice :ganja:
Jel u 14 i 30 ? ili
Negdje jest,negdje nije..ne kontam nista..gledam ev na stranici saveza 16:30 :r
Željeznicar za život cijeli !

LARSSONN
Kontakt:

sub apr 09, 2016 12:18 pm

slika

Eisenbahner1921
Kontakt:

sub apr 09, 2016 12:26 pm

@kempes svaka čast na informacijama :palacgore:
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

rodrigo87
Kontakt:

sub apr 09, 2016 12:28 pm

sve što želim pobjeda je nova.. :zeljeznicar1:

Hrasno1921'

sub apr 09, 2016 12:29 pm

Po meni je ovaj Pozder sasvim ok. igrac i realno predstavlja pojacanje a ne prinovu, gledajuci njegov CV. i vise nego dovoljan da mozes reci kako ce biti pojacanje, jer druga Holandska i Njemacka liga su kilometrima ispred nase lige i par nivoza iznad, za Den Bosch od ukupno 33.utakmice odigrao je 31. utakmicu i postigao 8.golova, te tri asistencije (ova sezona 2015./16.), za Trier u sezoni prije odigrao je 12.utakmica bez ijednog postignutog gola, dok je za Achen prije dvije godine, od 32.utakmice odigrao 24. i pri tome postigao pet golova.
Dakle da se zakljuciti da u Zelju dolazi sa najboljim skorom igranja u zadnjih par godina prvenstveno po standardnosti u prvom timu a zatim i postignutim golovima, najbitnije od svega jeste - "Ovaj transfer plod je višemjesečnog detaljnog skautinga, a profil napadača kakvog trenutno nema u rosteru ekipe, trebao bi podići igru FK Željezničar na veći nivo."

Vjerovatno ce mali Mujagic na posudbu bas kao i Turkovic, za kojeg me nebi cudilo i da mu se klub zahvali na saradnji, dok bi sa druge strane to bilo malo i bezobrazno jer dugo je povrijedjen i nije se ni oporavio ni dokazao, tako da mi je vise realnija njegova posudba nego odlazak iz kluba.

Danas ocekujem tesku utakmicu, u fazonu izbij nabij od strane domacina, uz to jos vjerovatno i katastrofalan teren, ali ruku na srce svaka druga - treca utakmica na ovakvim terenima u BIH je takva, pobjeda 0:3.
1921' :zeljeznicar1:

KOLDZO LOPOVE !!!!! J**** TI SVE !!!

Jaozinho22

sub apr 09, 2016 12:30 pm

Ajzea je napisao/la:FKS - Radnik je sigurica kola, ovi gaće skinu deset dana prije utakmice.
Začudit će me sve ispod 4 razlike..
Ma celo ubleha jeblo ga vise sarajvo svaki put priča istu priču oni su najjači oni su ovo oni su ono HAJDE JOCO POMRSI IM PLANOVE
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

diego1921
Kontakt:

sub apr 09, 2016 12:31 pm

Okolele je napisao/la:Ma samo procitas izjave Ćele prije utakmice i sve ti jasno..Lik im se u guzicu uvlaci svaki put..
Celo im se uvlaci u guzicu jel najvjerovatnije dolazi na kraju sezone,a dvije god zaredom zavrsavaju dole dvicu s Krstajicem !!
Danas ako Bog da 0-2 !! :zeljeznicar1:

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 7 gostiju.

Prijava