Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Plava Porodica
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet apr 08, 2016 8:39 pm

pinki je napisao/la:
terabajt je napisao/la:
pinki je napisao/la:evo još jedan BUM...

jedan naš bivši igrač je uplatio 2 puta po 100.000 eura za stolice, samo je zamolio da se ne objavljuje...
De ba nije smijesno.
ozbiljan sam
Jedino ako je Ronaldo izdanak Željine škole i nekadašnji prvotimac.. :shisha:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

exbabilon
Kontakt:

pet apr 08, 2016 8:40 pm

I Amar Osim je bivsi igrac Zelje...

Kapiten
Kontakt:

pet apr 08, 2016 8:41 pm

exbabilon je napisao/la:I Amar Osim je bivsi igrac zelje...
dobro si .. :mrgreen:

ps. da li se varam ili je ovaj poziv za dostavljanje ponuda u svrhu osiguranja Stadiona Grbavica i prateće opreme upucivao i prije jedno mjesec-dva ?
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

hardwell
Kontakt:

pet apr 08, 2016 8:43 pm

Kapiten je napisao/la:
hardwell je napisao/la:Mi nemamo bivšeg igrača koji bi mogao financijski uplatiti toliki novac :D Sem Džeksona, a on je talašika sa 30 stolica
pa ne mora znaciti da je "samo" tih 30 uplatio... a nema ko drugi bit nego on...
I meni "smrdi" na Džeku jer je to malo za njega ipak ako uzmemo ozbiljnost akcije.

A možda je Yoshida ili čak Neil Wood dobio jackpot u svojoj zemlji pa se sjetio stare raje. A možda je i onaj Nigerijac, što je bio na probi na jesen, postao poglavica plemena Kurejš pa prodao zlato iz trezora i uplatio za stolice.
Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja

nookey
Kontakt:

pet apr 08, 2016 8:43 pm

pa realno i ne treba objavljivati jer bi onda svi rekli pa eto imamo pare što ću ja uplaćivati, ali odakle nam za pojačanja, za sve ovo što se dešava, nisu pale s neba...

LARSSONN
Kontakt:

pet apr 08, 2016 8:45 pm

pinki je napisao/la:pa realno i ne treba objavljivati jer bi onda svi rekli pa eto imamo pare što ću ja uplaćivati, ali odakle nam za pojačanja, za sve ovo što se dešava, nisu pale s neba...
daj dokaz i pečat da ti vjerujemo da si insajder, inače a-a :ganja:

Veteran1965
Kontakt:

pet apr 08, 2016 8:45 pm

addyno1 je napisao/la:
Veteran je napisao/la:Bez obzira što smo zimus odlično pojačali ekipu, mislim i d će ljetni prelazni rok biti izuzetno zanimljiv. Po meni Nedo Turković ide sigurno, mislim i Mailson, možda i Tiago. Edis hoće kompletno novu lijevu stranu, hoće stopera na nivou ili boljeg od Kosorića sa kojim bi igrao u paru. Što se izdanaka naše škole tiče, biće teško da se izbore za prvih 11, baš moraju igrati maksimalno. Veca je već sada rješenje, Kerim, Dado, Dženis, Mujaga baš će morati eksplodirati da bi igrali. Takođe od plasmana u Europu zavisi sastav ekipe, jer poznavajući pojedine članove ove uprave, ne zadovoljavaju se polovičnim ostvarenjima, jako su ambiciozni, jer ne znaju drukčije :DD: :DD: :DD:
U svakom slučaju kako vidimo zadnjih par mjeseci neće nam biti dosadno, i čeka nas mnogo lijepih i sretnih trenutaka sa našim Željom
:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
zaboravio si i centralnog veznog ;) znam da Edis trazi i lijevog beka i lijevo krilo...mislim da i Djermanovic nije ono sto zeli
Ne sumnjam u tvoje informacije i u pravu si 100% :DD: :DD: :DD: Za ozbiljne iskorake nam sigurno treba.
:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Samo 5% i ni stolice više!!!!

diego1921
Kontakt:

pet apr 08, 2016 8:46 pm

Ja mislim da je Amir Spahic :mrgreen:
Valjda ce ovaj uci u 2 pol :shisha:

nookey
Kontakt:

pet apr 08, 2016 8:48 pm

LARSSON je napisao/la:
pinki je napisao/la:pa realno i ne treba objavljivati jer bi onda svi rekli pa eto imamo pare što ću ja uplaćivati, ali odakle nam za pojačanja, za sve ovo što se dešava, nisu pale s neba...
haha nemam pečat jbg morate mi vjerovati na riječ, a što bi jedan naš vrli 'akademski građanin' rekao: Imamo para ne mere ih krava pojest! :ganja:

LARSSONN
Kontakt:

pet apr 08, 2016 8:50 pm

pinki je napisao/la:
LARSSON je napisao/la:
haha nemam pečat jbg morate mi vjerovati na riječ, a što bi jedan naš vrli 'akademski građanin' rekao: Imamo para ne mere ih krava pojest! :ganja:

Da nisi zukanovic :ganja:

terabajt
Kontakt:

pet apr 08, 2016 8:51 pm

Ma objavili bi to da je toliki novac uplaćen, može se i na zvaničnoj napisati uplaćen je ali zeli covjek biti anoniman i to je to.
Ako sve radimo transparentno mora se i to spomenuti ogromne su to pare i mora se znati da je dosla uplata a annimnost se moze sačuvati.

sajo10
Kontakt:

pet apr 08, 2016 8:51 pm

Memiji je rad da na ljeto krene stopama INO-liga i ocekivam taj transfer. Eh sad je pitanje gdje ce otici i za koliko para. Raduje cinjenica da klub odlucuje a ne ovaj ili onaj menadzer. Mozda bas zato sto klub odlucuje o njemu i sto ima ugovor na jos nekoliko godina, nece se ni zuriti sa prodajom osim ako dodje vrlo dobra ponuda? Ja posle sve i ne ocekujem neku extra cifru, ali vidjetcemo.. Nebi me cudilo ni da ostane ali mislim da je sazrio da ode iz Zelje i da se razvija sto vise. Ko zna, mozda dogura i do A-reprezentacije u skorije vrijeme. Siguran sam da Mesa prati itekako na toj poziciji desnog beka i desnog krila (a pokazao je da moze baratati i na drugoj strani).

Stvarno neznam na kakvim se argumentima ovi sto najavljivaju odlaske brazilace obaziru. Ako pustimo Tiaga mislim da ce to biti ogromna greska, ali ne vjerujem da je to moguce. Tiago je vec pokazao svoje znanje i talenat proslu polusezonu i steta stvarno za ove povrede. AkoBogda u Evropi kada se treba ici na kontru moze biti igrac odluke jer rijetko koji defanzivac ce biti u stanju da ga zaustavi kad se zakuhta. Jos ako ima dobar dan, on je extra za nase uslove. Takodjer Mailson, okej mislim da nece ostaviti toliko veliki trag u klubu kao Tiago ali nije da nije od koristi. Ima u njemu slifa i steta je sto nije do sad vise odigrao od jedan mec.

Takodjer mnogi zaboravljaju Mirzu koji kad se prilagodi na terene, zemlju, fudbal, klub etc. moze postati ogroman hit. Buduci reprezentativac. Nazalost pre vise faktora u to utjece da li ce ono biti hit ili ne, zato je nezahvalno pricati o nekim buducim igrama njema. Sve ce doci na svoje AkoBogda. Ja vjerujem u to, a kada bude vrijeme Miroslavu da ode iz kluba, mogli bi imati vrlo dobru zamjenu u njemu.

hardwell
Kontakt:

pet apr 08, 2016 8:52 pm

Bilo bi lijepo kada bi Pjanke uplatio par stolica :) A možda je to i Muamer Vugdalić. U inat ocu :P

Model1964

pet apr 08, 2016 8:52 pm

pile87 je napisao/la:
sergejevic je napisao/la:Treba uvijek gurati dva, tri omladinca u prvi tim. Mi jednostavno nemamo kapacitet da dovedemo 18 odlicnih i iskusnih igraca koji ce igrati, nego moramo praviti igrace i od toga zivjeti. Cinjenica je da ako zelis napraviti igraca moras ga i istrpiti i dati mu sansu vise u odnosu na ostale. Bajic je bio poprilicno los na pocetku i onda jednostavno eksplodirao, a evo ga danas, dvije godine poslije, igra odlicno u treceplasiranoj ekipi Turske lige. Ko bi to mogao reci poslije one njegove prve sezone. Hodzic je mnogim vadio zivce svojim zezanjem na terenu, a danas zabija u Ligi Prvaka. Amir je imao mnogo gresaka koje su nas mogle kostati gola, a neke i jesu. Memija je imao nekih ispada i gresaka, kao i svi ostali koji tek dodju u seniorski fudbal. Vedran je imao onu gresku protiv Sirokog i bila bi ogromna glupost da mu se uskratilo mjesto u timu. Dzenis ima neke greske, ali ima i dobre stvari, zabio je vec dosta golova, cak i Ferencu u gostima. Treba i njega istrpiti. Kada se Dado oporavi dati mu sansu pored Bekrica, nekada i od samog pocetka, vrijeme je i njemu da eksplodira. Djeca trebaju igrati i dobijati sansu, nekada i na ustrb nekog boljeg. Iskustvom nastaju veliki igraci, rijetko koji se rodi, udje na teren i pokaze klasu, vecina treba utakmica i utakmica da pokaze sta zna. Oni koji sjede na klupi jer igra neko trenutno nesto bolji nikada ne dostignu velike stvari. Ja sam iskreno ocekivao sljedece sezone mnogo vise prostora za Mujagica i Hasanovica, pa mozda jos nekog mladica.
Nekako se tvoje i moje misljenenje pocesto poklapa. I nisam neki dan bezveze napisao esej na temu omladinskog pogona jer kakav bude omaladinski pogon takav ce biti i klub to je jasno svakome ko malo duze prati Zelju. Mi moramo omladinski pogon profesionalizirati jos mnogo da dobijemo ono sto treba i nadam se da ce to biti iduci korak. Od igraca koje treba gurati i istrpiti je sigurno Kemo ostali manje vise ali Kemo pod obavezno.
Ova priča o našoj djeci nije,i ne smije bti samo za kokuzna vremena.
Nikakve su nam šanse da postanemo dobar klub ako samo dovodimo igrače. Nekad ubodeš,neka ne sa pojačanjima.Ekonomski gledano moramo previti extra dodanu vrijednost sa našim podmladkom. Pile dobro misli i piše o omladinskom pogonu. Njemu se mora posvetiti ista paznja, ako ne i veča, kao prvom timu. Treba ove trenere slati na specijalizacije po klubovima u evropi. Uslove za treniranje podiči na viši nivo. Kada se to da djeci onda možemo reči, hajde izborite se po kvliteti za mjesto prvotimca. Sve do tada naša djeca startaju sa -2 u odnosu na druge. Ima u BIH ogromno talenata. Ovi kampovi kao u krajni bi morali biti svakodnevnica po cijeloj BIH. Da navedem primjer Maribora... Napravili su internat, skupljaju djecu od 14,15godina i rade sa njima na sportskom planu kao i na obrazovnom. Nema tog menađera koji može prismrditi toj djeci. Roditelji se ne petljaju. Ako neko pokuša nešto mimo sistema djete leti uz kluba makar bio novi Maradona.
Ako Misimovič vidi svoju budućnost u Želji onda bi morao veliku pažnju posvetiti djeci.Da sam na njegovom mjestu, lovu bi djelio pola pola između prvog tima i omladinskog pogona. Bez naših igrača nema neke budučnosti za klub.
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

psihopata
Kontakt:

pet apr 08, 2016 8:55 pm

ne vjerujem u to,ali po logici bi samo Džeko,Ivica Osim,i Amar Osim od bivših igrača imali dovoljno novca i ljubavi za takvu donaciju.
tajne misli violine: http://postimg.org/image/k6gp7mo01/

nookey
Kontakt:

pet apr 08, 2016 8:57 pm

terabajt je napisao/la:Ma objavili bi to da je toliki novac uplaćen, može se i na zvaničnoj napisati uplaćen je ali zeli covjek biti anoniman i to je to.
Ako sve radimo transparentno mora se i to spomenuti ogromne su to pare i mora se znati da je dosla uplata a annimnost se moze sačuvati.
a brate šta misliš koliko je Senad uplatio svojih para, naravno da je transparentno, ali će u budžetu biti spomenuto kao uplate sponzora, prijatelja, donacije bez imena...
Zadnja izmjena: nookey, dana/u pet apr 08, 2016 8:58 pm, ukupno mijenjano 1 put.

hardwell
Kontakt:

pet apr 08, 2016 8:57 pm

psihopata je napisao/la:ne vjerujem u to,ali po logici bi samo Džeko,Ivica Osim,i Amar Osim od bivših igrača imali dovoljno novca i ljubavi za takvu donaciju.
Proš'o Čoli sistem od 10 brojeva

Model1964

pet apr 08, 2016 8:59 pm

psihopata je napisao/la:ne vjerujem u to,ali po logici bi samo Džeko,Ivica Osim,i Amar Osim od bivših igrača imali dovoljno novca i ljubavi za takvu donaciju.
Ako je ovo istina, ako...
Pada mi na pamet Čobo :) , voli Želju, ima lovu i dovoljno je lud :D da tresne tu cifru.
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

psihopata
Kontakt:

pet apr 08, 2016 8:59 pm

hardwell je napisao/la:
Proš'o Čoli sistem od 10 brojeva
džaba mu,nema on dovoljno herca da bi to uplatio,prije bi sve uložio na kvotu 2. :mrgreen:
tajne misli violine: http://postimg.org/image/k6gp7mo01/

terabajt
Kontakt:

pet apr 08, 2016 9:00 pm

pinki je napisao/la:
terabajt je napisao/la:Ma objavili bi to da je toliki novac uplaćen, može se i na zvaničnoj napisati uplaćen je ali zeli covjek biti anoniman i to je to.
a brate šta misliš koliko je Senad uplatio svojih para, naravno da je transparentno, ali će u budžetu biti spomenuto kao uplate sponzora, prijatelja, donacije bez imena...
Mislio sam na to da bude spomenuto, ali ako je istina tačno sam frapiran :o

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.

Prijava