Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Plavo - Bijeli
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri jun 08, 2016 2:47 pm

Elegant je napisao/la:Znaci mogli bi se opariti na nekome od kljucnih igraca ? Mada ja ne bih volio da odu npr. Lendra ili Stevo, ali ako su dobre pare mozda i nije lose ako odu.
stevanovic i lendric ako ne odu sad necemo nista za njih dobiti na kraju ili eventualno po 200 hiljada na zimu
BOG BOSNA I BOSNJACI

Ajzea
Kontakt:

sri jun 08, 2016 2:47 pm

Plavo - Bijeli je napisao/la:
Elegant je napisao/la:Znaci mogli bi se opariti na nekome od kljucnih igraca ? Mada ja ne bih volio da odu npr. Lendra ili Stevo, ali ako su dobre pare mozda i nije lose ako odu.
stevanovic i lendric ako ne odu sad necemo nista za njih dobiti na kraju ili eventualno po 200 hiljada na zimu
Sem titule mozda..

iggy2377

sri jun 08, 2016 2:49 pm

KrajPrice je napisao/la:
Jaozinho22 je napisao/la:@KrajPrice da te ne smaramo pp-om kad da pratimo zvaničnu ?
Ne znam tacno za zvanicnu, prosli put su dan ranije najavili radove na istoku. ALi hajmo reci da ce do prozivke neko "sletiti"
:zeljeznicar1:
Imas li info za ove sto fale u strucnom stabu posebno me zanima ko je za kondiciju zaduzen

Hurmasica
Kontakt:

sri jun 08, 2016 2:50 pm

Želje i pozdravi, lakše malo...
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Dzezvar
Kontakt:

KrajPrice je napisao/la:
fcz je napisao/la:
KrajPrice je napisao/la: Ne znam tacno za zvanicnu, prosli put su dan ranije najavili radove na istoku. ALi hajmo reci da ce do prozivke neko "sletiti"
Hajd' dok jos traju pitanja gledalaca da i ja uputim jedno. :)

Sto se tice tih odlazaka koje si pomenuo - hoce li biti nekih "bolnih" ili samo ide kresanje viskova?
Ma ne treba brinuti za bolne, jer nece biti bolni kada dobijemo pare :)
nama treba jos nekoliko igraca na 2-3 pozicije i onda lagano napasti sve sto se moze napasti.
postavili smo cilj, nece biti lahko.
mene samo titula zanima, kako doci do nje nije bitno, ali mora!
Jedan ce biti bas bolan i uz to jos kokuzna varijanta dobit cemo tuki za uho naravno ako se sta ne promijeni ovo dan dva.
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

LARSSON
Kontakt:

Ako odu Lendric/Stevanovic/Blagojevic u najmanju ruku očekujem pojačanje od milion dolara :D

Plavo - Bijeli

sri jun 08, 2016 2:53 pm

Ajzea je napisao/la:
Plavo - Bijeli je napisao/la:
Sem titule mozda..
a to je titula zagarantovana?
BOG BOSNA I BOSNJACI

Ajzea
Kontakt:

sri jun 08, 2016 2:54 pm

"Sem titule mozda."
Bez njih, zagarantovano je da nece biti nista od titule.

Izlija
Moderator
Kontakt:

sri jun 08, 2016 2:56 pm

Ko preživi pričat će.
イビチャ・オシム

fk1921

sri jun 08, 2016 2:56 pm

DANAN je napisao/la:
KrajPrice je napisao/la:
fcz je napisao/la:
Hajd' dok jos traju pitanja gledalaca da i ja uputim jedno. :)

Sto se tice tih odlazaka koje si pomenuo - hoce li biti nekih "bolnih" ili samo ide kresanje viskova?
Ma ne treba brinuti za bolne, jer nece biti bolni kada dobijemo pare :)
nama treba jos nekoliko igraca na 2-3 pozicije i onda lagano napasti sve sto se moze napasti.
postavili smo cilj, nece biti lahko.
mene samo titula zanima, kako doci do nje nije bitno, ali mora!
Jedan ce biti bas bolan i uz to jos kokuzna varijanta dobit cemo tuki za uho naravno ako se sta ne promijeni ovo dan dva.
Samo da Lendric i Stevanovic ne odu...ako odu nek to bude za obojicu 3miliona KM
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

Hurmasica
Kontakt:

sri jun 08, 2016 2:57 pm

Joj šifriranih poruka od jutros :lol:

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

sofronije
Kontakt:

Hurmasica je napisao/la:Joj šifriranih poruka od jutros :lol:
Strijela zove kondora, kondore javi se :)

Elegant
Kontakt:

Kljucni igraci, da ih hoce kako uprava nagovoriti da produze jos godinu, podici im plate a onda ako ova sezona bude uspjesna na sljedece ljeto se opariti sa njima. Igraci idu i dolaze a u nasem slucaju veliki problem sto ne ubodemo bas uvjek.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Hurmasica
Kontakt:

sri jun 08, 2016 3:01 pm

sofronije je napisao/la:
Hurmasica je napisao/la:Joj šifriranih poruka od jutros :lol:
Strijela zove kondora, kondore javi se :)
U pet kraj Begove džamije...

Izlija
Moderator
Kontakt:

sri jun 08, 2016 3:06 pm

Ako trener nekog otpisuje ja mu moram vjerovati jer on za to se školuje a ja samo posmatram. Ako stručni štab smatra da bi neki igrač bio višak jer u određenom sistemu razvoja tima za njega nebi bilo mjesta onda je bolje pustiti igrače da idu i rasteretiti budžet za neka druga ulaganja a i dajemo do znanja svim ostalim igračima da Željo je ozbiljan klub jer se ne igramo sa sudbinama sportista koji su pod našom zastavom.
イビチャ・オシム

teteac8684
Kontakt:

sri jun 08, 2016 3:08 pm

Haj kad se gadjamo imenima..mozda ipak Memija ide?...za neku sicu...nesto mi to na prvu pade na pamet... :shisha:

Hurmasica
Kontakt:

sri jun 08, 2016 3:09 pm

Izlija je napisao/la:Ako trener nekog otpisuje ja mu moram vjerovati jer on za to se školuje a ja samo posmatram. Ako stručni štab smatra da bi neki igrač bio višak jer u određenom sistemu razvoja tima za njega nebi bilo mjesta onda je bolje pustiti igrače da idu i rasteretiti budžet za neka druga ulaganja a i dajemo do znanja svim ostalim igračima da Željo je ozbiljan klub jer se ne igramo sa sudbinama sportista koji su pod našom zastavom.
Upravo tako, analizirali su utakmice iz prethodnog perioda i vidjeli su sigurno gdje "šteka", a ako je i tačno ono što je @Model nedavno rekao da Kostić voli igrače koji igraju u oba pravca i koji mogu pretrčati dosta, onda me ne bi čudilo da neki i odu. :D

fk1921

sri jun 08, 2016 3:10 pm

Izlija je napisao/la:Ako trener nekog otpisuje ja mu moram vjerovati jer on za to se školuje a ja samo posmatram. Ako stručni štab smatra da bi neki igrač bio višak jer u određenom sistemu razvoja tima za njega nebi bilo mjesta onda je bolje pustiti igrače da idu i rasteretiti budžet za neka druga ulaganja a i dajemo do znanja svim ostalim igračima da Željo je ozbiljan klub jer se ne igramo sa sudbinama sportista koji su pod našom zastavom.
Zaha odlazi ko da gledam
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

Izlija
Moderator
Kontakt:

sri jun 08, 2016 3:11 pm

Sve vam je u rangu špekulacija jer se još ništa u stvari nije 100% definisalo i još uvijek se prave kalkulacije.
イビチャ・オシム

mirzza
Kontakt:

sri jun 08, 2016 3:15 pm

Nek ide Stevanovic, al Sinisa, imamo Memiju i Stanu.

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 7 gostiju.

Prijava