Minjore je napisao/la:Bolje kocka nego bombaLARS1921 je napisao/la:Jel se to danas nešto dešava?KrajPrice je napisao/la:Kocka je bacena!Da ne idem spavat

Minjore je napisao/la:Bolje kocka nego bombaLARS1921 je napisao/la:Jel se to danas nešto dešava?KrajPrice je napisao/la:Kocka je bacena!Da ne idem spavat
Mozda jer je u 12 utakmica dvije odigrao kako treba, zar nije bolje Memiju gurati na prirodnoj poziciji, mladji je i nase dijete..shzna je napisao/la:Što atomskog mrava izbacujete iz postave?
Zato sto je Memija nase dijete koje zna igrati fudbal, a posao na desnom beku odradjuje odlicno. Mi ne smijemo odustati od mladih igraca, u ovoj gore ekipi imas dva igraca iz omladinskog pogona te jos dva mlada igraca koji se itekako mogu afirmisati u nasem klubu, a na kraju i isplatiti.shzna je napisao/la:Što atomskog mrava izbacujete iz postave?
Od 13.06. pocinje rat, moraju ostaviti kosti.Grbavica je napisao/la:Treba poginuti na pripremama.
teteac8684 je napisao/la:Treba Šiljka na centarfora, da im oduzme zadnju liniju
Pri tome da marka ne udje u klub..mkulaglic je napisao/la:Mislim da ovaj prelazni rok nećemo ništa prodavati izuzev ako bas nedodje neka nemoralna ponuda. Kada je tadašnji vd predsjednik Amar Bajramovic pred novu godinu gostovao kod Bikica tada je rekao da je budžet za plate osiguran do maja 2017 godine.
Sent from my C5303 using Tapatalk
Vidi BH Telecoma što se isprsioLARS1921 je napisao/la:Ima par dana. Nego kontam ako su ovi zlatni sponzori oni daju najvise, ovi obicni sponzori tako-tako, a dali su nam 50 hiljada. Koliko su dali ovi gore
Buraz nisi u pravu pa ako je iko ulozio u nasu ligu onda je to BH Telecom pa svako gostovanje i gledamo zahvaljujuci njimaMirek11 je napisao/la:Vidi BH Telecoma što se isprsioLARS1921 je napisao/la:Ima par dana. Nego kontam ako su ovi zlatni sponzori oni daju najvise, ovi obicni sponzori tako-tako, a dali su nam 50 hiljada. Koliko su dali ovi gore![]()
Kako bih volio vidjeti Eronet ili Mtel među zlatnim sponzorima, samo da ove ne gledam. Nas od ovih javnih firmi niko ne podržava, sramota!
Kad j smo to Giovinca kupili?shzna je napisao/la:Što atomskog mrava izbacujete iz postave?
jao kako si me obradovao sa ovim radovima na IstokuLeon_Professional je napisao/la:Napreduje ovo fino, ja sam mislio da se skida samo povrsina medjutim, vidi se da se kopa ovaj bregic i ravnja sa platoom.LARS1921 je napisao/la:sa fba
https://video-ams3-1.xx.fbcdn.net/v/t42 ... e=57580C89" target="_blank
Joj 3 kamiona, jos jedan plavi![]()
![]()
![]()
Dado u upitniku
[video]https://www.youtube.com/watch?v=AwIQutyTORg[/video]
Od ovog nema nista jer je rekao da ce sigurno igrati sa dva napadacaAjzea je napisao/la:
MOLIM TE KOSTICU !
Samo jos ako možemo dovesti Zakarića i na stoperskoj poziciji nekog i to bi bilo to.shzna je napisao/la:I da probamo konama Sarića oteti. Stvarno nam fali igrača na sredini.Hurmasica je napisao/la:Dovesti Ibričića i Pehara iz Širokog, ja mislim da bi nam to nekako zakrpilo sredinu terena.
A po tm cifra je 750k€.Sportske novosti, pozivajući se na neslužbene izvore, prenose kako će Slaven Belupo za svog 20-godišnjeg veznjaka, koji je tek u proljetnom dijelu sezone postao standardni prvotimac dobiti odštetu u iznosu od oko 700.000 eura.
Uz to bi 'Farmaceutima' trebao pripasti i postotak od eventualnog budućeg transfera.
Ja sam mislio na novac koji su direktno dali ŽeljiCARSONIO je napisao/la:Buraz nisi u pravu pa ako je iko ulozio u nasu ligu onda je to BH Telecom pa svako gostovanje i gledamo zahvaljujuci njimaMirek11 je napisao/la:Vidi BH Telecoma što se isprsioLARS1921 je napisao/la:
Ima par dana. Nego kontam ako su ovi zlatni sponzori oni daju najvise, ovi obicni sponzori tako-tako, a dali su nam 50 hiljada. Koliko su dali ovi gore![]()
Kako bih volio vidjeti Eronet ili Mtel među zlatnim sponzorima, samo da ove ne gledam. Nas od ovih javnih firmi niko ne podržava, sramota!