Ako je istina da ne može igrati do proljeća, po meni je ovo glupost. Zar nema nijedan krilni igrač osim njega da se dovede?
Inače, ovo sa Taletom na kraju izvještaja, palac gore za ideju, ismijah se.

Ako je istina da ne može igrati do proljeća, po meni je ovo glupost. Zar nema nijedan krilni igrač osim njega da se dovede?
I ja sam ranije ocekivao Zeca umjesto Sase, a da Zajmovic ode naprijed...LeBlue je napisao/la:Hm, mozda sa tom taktikom koja je bila i igracima nismo znali. Mislim da je tad Zec usao da bi bolje odigrali kontre i iskoristili njihov manjak igraca na terenu. Oni su vec tad isli na sve ili nista.Durgo je napisao/la: ↑ned avg 20, 2017 4:09 pmSve to stoji, al opet kazem mi nismo neka klasa da znamo iskoristiti viska igraca.Leon_Professional je napisao/la:Negodovala je jer je vise uzbudjenja bila na nasoj strani, a to nije bilo za ocekivati nakon crvenog.
Naravno, to nije ni prirodno. Nema se sta prigovoriti ljudima.
Sam komentar Adzema na crveni karton Sinana sve govori...
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Stevanovic jedini ima 2. I naravno Sinan pauzira sad...Grbavica je napisao/la:kakvi smo mi sa kartonima? ko ima dva?
Dejan maksimovic proslu sezonu bio u mladosti sad u hrvatskoj.. Ja mislim da je on imao 3 puta bolju statistiku..Leon_Professional je napisao/la: ↑ned avg 20, 2017 8:09 pmMeni je taj Kuzmanovic navikan igrac.
Ni u Mladosti nije imao neki ucinak. 3 gola i 3 asistencije ucijeloj sezoni za krilo je lose.
"Statistika je bikini" kod ofanzivnih igraca za mene ne vrijedi. Krilo si, sta cu ti drugo mjeriti osim golova i asistencija, to ti je posao.
**** njih. Da je nama ubost ovo sto nam fali, jer bili bi dosta konkurentniji.
odličan igrač, al jebe ga menadžerMinjore je napisao/la: ↑ned avg 20, 2017 8:13 pmDejan maksimovic proslu sezonu bio u mladosti sad u hrvatskoj.. Ja mislim da je on imao 3 puta bolju statistiku..Leon_Professional je napisao/la: ↑ned avg 20, 2017 8:09 pmMeni je taj Kuzmanovic navikan igrac.
Ni u Mladosti nije imao neki ucinak. 3 gola i 3 asistencije ucijeloj sezoni za krilo je lose.
"Statistika je bikini" kod ofanzivnih igraca za mene ne vrijedi. Krilo si, sta cu ti drugo mjeriti osim golova i asistencija, to ti je posao.
Ja sam ga prizeljkivao ljetos kad je nas je Miro napustio. Mislio da je profil igraca koji bi nam pomogao, i mozda bi vise kod nas i pokazao nego za FKS. Ali npr sad protiv nas nije mogao mrdnuti pored Sinise i svaki put pokusava sa istim driblingom.Minjore je napisao/la: ↑ned avg 20, 2017 8:13 pmDejan maksimovic proslu sezonu bio u mladosti sad u hrvatskoj.. Ja mislim da je on imao 3 puta bolju statistiku..Leon_Professional je napisao/la: ↑ned avg 20, 2017 8:09 pmMeni je taj Kuzmanovic navikan igrac.
**** li ga Husara, a dobar igrac.AsharaK je napisao/la: ↑ned avg 20, 2017 8:15 pmodličan igrač, al jebe ga menadžerMinjore je napisao/la: ↑ned avg 20, 2017 8:13 pmDejan maksimovic proslu sezonu bio u mladosti sad u hrvatskoj.. Ja mislim da je on imao 3 puta bolju statistiku..Leon_Professional je napisao/la: ↑ned avg 20, 2017 8:09 pmMeni je taj Kuzmanovic navikan igrac.
Nije ništa mogao, perfektno izveden slobodnjak, jebiga!Leon_Professional je napisao/la: ↑ned avg 20, 2017 8:28 pmProbi ga Filipovic momacki.
Hajde Vlado, igraz za Zelju.