Na žalost vjerujem da svi znamo da to više nije tako danas. Ono jeste krajnji cilj taj trofej ali pare su ipak pokretač svega. Mali je milion primjera gdje je igrač iz ekstra ekipe koja se bori za nešto otišao u žnj ekipu radi više love, najmanje 20 solidnih igrača igra u kineskoj ligi a napustili su PSG, atletiko, Romu.sergejevic je napisao/la:Fudbal se igra zbog trofeja i rezultata, a ne ko ce koga vise prodati, treba i na to misliti.
Dalje, ja se nadam da naši iz uprave misle i na sezonu poslije ove, minimum na nju. Naredna će doći i proći, ako bog i da biće Evropa na Grbavici.
Mi u ekipi imamo malo klasa od igrača. Lendrić i Stevanović su to potvrdili, Zahirović onako, Bekrić i nije no on je nebitan za ono što ja želim reći. Prva trojica imaju možda još samo jednu šansu da se dobro udaju vani. Pored njih tu imamo još trenutno Memiju, Vecu kao mlađe te Blagojevića od starije garde . Kasnije Žera, Mujaga, Dado isto tu negdje.
Njih ne smijemo puštati za krompir. Koliko dobro njih udamo toliko imamo šanse da još više napredujemo. Zato ih moramo vezati ugovorima tolikim da ih možemo prodati.
Opet se vraćam na možda 2 najveća dragulja u našem izlogu a to su Lendrić i Stevanović. Oni će otići, dal sad (pu pu) dal dogodine. Dal džaba dal za lovu. Da bi bilo ovo drugo mora se ozbiljno ući u produženje ugovora sa njima. Ne želim se zamarati tim kolika je njihova plata ali ako treba dati im i 10.000 za još jednu dodatnu sezonu ugovora. To je nekih 150-200 hiljada više na plate a samo jednog ako prodamo za milion(ske) iznose to se vrati.
Ovaj dodatni trošak je mizeran u odnosu šta donosi.
Samo se tako može naprijed.

EDIT: naravno 2 faktora su tu bitna, da imamo te pare za veće plate i da igrači žele isto