Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

pile87
Kontakt:
Status: Offline

Re: RE: Re: FK Željezničar

čet avg 10, 2017 1:58 pm

Amidza je napisao/la:Znaci kako se pricalo u zadnje vrijeme da nema sistema u "sportskom segmentu", sad kao odgovor krece prica "imamo sistem, grijesi se, al Boze moj"?

Infrastruktura, administracija, finansije itd. - tu sistem postoji.

Sport - ni S od sistema.

Tesko je uvjeriti ljude da je mlijeko crno.
Molim te definisi sistem u sportskom segmentu? Meni je to sega kad neko kaže sportski segment sve je jedno i sve je povezano kad ostalo ne fercera ne ferceraju ni igrači na terenu, možda ima bljesak ali je kratkotrajan.

Poslano sa mog HTC Desire 828 koristeći Tapatalk

Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

Amidza
Kontakt:

Re: FK Željezničar

čet avg 10, 2017 1:59 pm

To i govorim Pile, pogledaj moj odgovor iznad.
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

ChWilla
Kontakt:

čet avg 10, 2017 2:01 pm

sistem je u povoju, ali za početak djeluje bar da omladinci nisu potpisani reda radi kako su se neki pribojavali, i neće otići bez odšteta na kraju ove sezone. čak štaviše, napravljen je i kratkoročno potencijalno rizičan potez imenovanjem "njihovog" trenera.
gradi željo boli te *****

Fanzi
Kontakt:

čet avg 10, 2017 2:03 pm

Ja ne znam šta ljudi očekuju od našeg omladinskog pogona, najiskrenije.
Da baca igrače za lige 5 odmah? Nećemo pretjerivati, ne možda Ronalda i Messija, ali par igrača pola od njihovog kvaliteta?
Uz infrastrukturu u koju godinama, ma nikad nije bila ništa ulagano osim što se neko od bivših fudbalera znao sjetiti nekom donacijom ili što je Brko svojom pameću određivao?
Kako mislite to od ništa-nešto i za kratko vremena?
Prvom pravom investicijom u OP smatram ovu nabavku softvera od neki dan.

Nekako mi argumenti ljudi koji se ljute na sve ovo ne piju vode, jer nemaju dodira sa realnosti, a s druge strane izgledaju jako drsko i nemaju ljudsku notu.

Najviše od svega mi smetaju (ne)argumentovane kritike akcije i aktivizma u doprinosu radu Kluba.
Za ilustraciju mi uvijek služi kritika ljudi upućena Zubanu i Hrapi i njihovom menadžerskom poslu.
Argumenti su od protivljenja njih dvojice, pa do "na šta je Klub spao da igrače može samo u Tursku izvoziti".
E pa druže moj, svaki od vas koji misli da može raditi bolje menadžerski posao i pri tome pomoći Želji, neka sad ove sekunde počne se baviti.
Pri tom da uzme u obzir sve otežavajuće okolnosti tog posla. Ljudi kod nas ne znaju da igrač VAN EU (vi hiljadu puta spomenete Dinamo, a Hrvatska je u EU; Hrvatska ima GDP preko 50 mld USD, Bosna 16... mi smo neuporedivi ljudi, kako ne shvatate) da bi zaigrao u Holandiji, Klub u koji dolazi mora mu minimum isplaćivati godišnju platu oko 550.000 EUR. Ispod te plate ne može ga Klub angažovati. Ko to može garantovati kvalitet danas od PLBiH klubova danas? Za kojeg mi igrača od naše djece možemo reći Holanđanima "Evo ga pljunuti Cruyff iz sarajevske mahale!"
Koliko mi imamo ljudi sa vezama u stranim zemljama?
Ne ide ljudi sa takvim razmišljanjem. Hrvati guraju jedni druge. Gdje je hrvatski trener, tu su i igrači.

Kod Srba je non-EU priča, ali tu se sve svodi na dvije stvari: Zvezda i Partizan, srce mi se cijepa su institucije za nas. Zvezda je bivši šampion Evrope, a to je dovoljna crta u CV za fudbalski svijet da na slijepo vjeruje da se tamo rađaju igrači 4-5-10-100 puta bolji nego na Grbavici, nego što jesu. Partizan je 1990. u smislu infrastrukture imao ono što Željo nema ni danas (nisu moje riječi, ovo je Ivica Osim rekao).
Srbi pogotovo guraju jedni druge. Nema gdje njihovih igrača nema. Ima tu loših, dobrih igrača, ima tu malog od ovog ili onog i obezglavljene djece, ali su sva njihova i guraju ih gdje stignu.
Zadnja izmjena: Fanzi, dana/u čet avg 10, 2017 2:05 pm, ukupno mijenjano 1 put.

boccaccio
Kontakt:

čet avg 10, 2017 2:04 pm

vobznaazna je napisao/la:
čet avg 10, 2017 1:21 pm
boccaccio je napisao/la:
čet avg 10, 2017 12:41 pm
Ko kaze da ne priznaju greske i da nisu priznali greske. Zar nisu dali mandat na raspolaganje kao priznanje svojih gresaka jer nije napravljen rezultat. Pa ko je bio tu da to preuzme ? Je li se pojavio neko ko bi rekao, dajte ovamo klub, ja znam, mi znamo bolje ? Samo suplje price okolo, danas da ponovo ponude mandat niko se ne bi pojavio.
Nit zelim njihovu ostavku nit to prizeljkujem nit sam negdje od nekog do sad procitas da to zeli... Pogrešno sam protumačen mozda sam se pogrešno izrazio... Jedino sto bih volio u ovom momentu je to da se malo poradi na sportskom segmentu da se ojačaju nek'i kadrovi i da se malo vise sredstava ulozi u to naravno ako je moguće... To su moje neke licne zelje forum i sluzi za ovakve stvari
Oprosti mi, ja sam generalizovao, mada sam rekao da je neko pomenuo to sa tribinama. Nisi ti uopste problem , niti sam direktno tebe prozvao, prozvao sam takvo razmisljanje. Iz cistog razloga jer smo jednom vec pokusali tako. I vidi, svi misle ako se radi tako, da ce doci titule. Mi smo u dvadesetak godina takvog rada dobili vrlo malo titula s obzirom da se sve uvijek davalo na igracki kadar, bez ikakvog zakonskog pracenja toga svega, i sa cinjenicom da nam je unutar kluba iz godine u godinu bilo sve vise u fazi raspada. Raja se vade na to, jer smo uzeli nekoliko titula, a sta je bilo sa onih petnaestak godina gdje ih nismo uzimali i kada smo jedva parirali i osrednjim ekipama ? Taj sistem dokazano ne moze da bude postojan vise. Iz razloga jer je nezakonit, iz razloga jer se tim putem uvlacis u dugove, i sto ti to konacno cini omcu oko vrata za daljnji rad. Ta titula je uvijek vrijednost, nesto sto je najljepse i nesto sto dolazi kao dozivljaj trijumfa u odnosu na druge , gdje si najbolji, gdje te svi gledaju kao takvog...podizanje brenda, svakako.

Titula treba i danas, vise nego ikada, jer ona podize vrijednost cijelog ovog dijela koji je danas ucinio klub da se iznutra renovirao, napravio, podigao na noge, ucinio privlacnim za svaku vrstu poslovanja i sada je varijanta titule kruna jednog potpiuno drugog mehanizma koji je evropski po svim pitanjima. Ti dobijas stadion trece kategorije koji je u tvom privatnom vlasnistvu, znas li ti koliko je to velika stvar ? TO je najvaznija stvar na svijetu. U tvom vlasnistvu ! Ta tribina koj je napravljena , je na tom mjestu, gdje je rastao korov i neko granje, neuslovna za gledanje, gdje su se zmije pocele pojavljivati, sada napravljena da dugorocno donosi milione. Za deset godina ,jos kad budu prostori koji ce godisnje donositi ciste prihode preko 200 milja, plus ozivljena, nova tribina koja umjesto korova danas moze primiti preko 4 hiljade ljudi koji daju novac da bi pratili pod dobrim uslovima svetinju, daju neki garant za buducnost, da kada se vrate svi dugovi bas iz tog nezakonitog djelovanja naseg kluba, moci ce da daju nove i bolje igrace, ili da se taj novac ulozi u neke varijante poput omladinskog pogona, ili u bolje igrace od kajkuta ili u daljnje napredovanje u uslovima koje evropa trazi, a u tvom su vlasnistvu sve te stvari. To daje za pravo da mozemo da se nadamo titulama i da one budu pokrivene savrseno, kao kruna jednog brenda koji je 100 godina postojan, a koji ce donijeti mnogo radosti.
Danas je tako kako je, i treba uraditi sve da se uz ovo sto sam naveo, povede racuna posebno o sportskom segmentu, jer je raji bas dogorilo, i hoce konacno trofej. I ja ga zelim i zelim ga kao i svi mi. I tacno je to, kada raja poslije Lendrica vidi nadoknadu u starijem igracu Kajkutu, ne moze biti dobra kritika. Ali moze biti kritika koja nije maliciozna. Medjutim ,nikad da se osvrnemo da je neko doveo i tog Lendrica, i tog Micu Stevanovica, da je Kjosevski na golu, da je doveden Zeba kao zvanicno najbolji igrac lige u toj aktuelnoj sezoni...radilo se na rezultatu, i trebao je bod da bi bili sampioni. Nismo postali sampioni. Idemo dalje. Treba dodatno da se potrude kako bi ove godine uspjeli u toj namjeri. A kroz rad na iinfrastrukturi, valjda su ovi ljudi koji danas rade u klubu dokazali da hoce dobro Zelji. Meni nije jasno kako to ljudi ne vide. Hoce da nam ostave stadion, sve imovinsko pravne odnose su rijesili, nabavljaju sponzore, pokusavaju na svim poljima da podignu klub kako bi nama bilo dobro, a ne kako bi njima bilo dobro. To moramo razluciti. Nisu oni dosli da uniste Zelju, vec su podigli vrijednost kluba za duplo,a to ce se pokazati kada se uknjizi ova istocna tribina i kasnije i juzna, koliko ce Zeljo dobiti na vrijednosti, a na dugorocno su ti ljudi milione klubu vec zaradili unaprijed. Niko to ne gleda. Ti milioni ,kroz sezone ,ce se prikazati kroz igrace koji ce biti bolji i donositi nam titule. Ovo je jos proces u kojem se oni bore da izadju u samoodrzivost i da postanu aktivni na nacin na koji je to zamisljeno.

I doci ce titule. Doci ce. Zar Kajkut treba biti mjerilo svih pljuvanja..Mnogima to odgovara. Jer mnogima odgovara da ovi ljudi odu, kako bi stanje kluba bilo takvo i neuspjesno sportski, da bi se pokazalo da ovi ranije u klubu , mislim na ranije uprave i ranije celnike kluba, ne moraju sebe pogledati u ogledalo i vidjeti koliko su unistili, makar imali i neki rezultat u sportu. Meni je u zivotu dosta blagodeti, kada gledam srusen krov tribine. Neka tu blagodet prenesu sebi kuci. Tebi odgovaram, ali mislim generalno. **** Kajkuta, Tu je, proci ce i otici ce. Nije on uopste bitan, on je instrument za dalje.

ChWilla
Kontakt:

čet avg 10, 2017 2:10 pm

ovo kako je baja došao do lige petice, sa jednom "stanicom" između, u ovom trenutku je za našeg igrača džek pot i apsolutno najbolji realni scenario.

zasad, zasad, nijedan omladinski pogon u državi ne sprema igrača ni da može u njenoj ligi odmah igrati. ni naš, zasad mora on biti taj koji će ekstra raditi na sebi i izboriti se. a liga je među gorim u evropi...
gradi željo boli te *****

ponosannavas
Kontakt:

čet avg 10, 2017 2:15 pm

Amidza je napisao/la:
čet avg 10, 2017 1:33 pm
Znaci kako se pricalo u zadnje vrijeme da nema sistema u "sportskom segmentu", sad kao odgovor krece prica "imamo sistem, grijesi se, al Boze moj"?

Sport - ni S od sistema.

Kume, u zadnje vrijeme se stvarno baš slažem sa tobom. Nemoj me pogrešno shvatiti nisam se pronašao ali zarad drugih želim da kažem da ja pričam da mi se sad ovaj prelazni rok naziru konture sistema u sportskom segmentu. Ja ne znam postoji li strategija i jel je neko napravio jer nam nije rečeno, ali op dosadašnjim potezima ima neke logike u svemu i djeluje mi da se ciljano ide. I B tim ide mi u tom smjeru. Eh sad što možda neko nije doveden ko je trebao biti ne znamo. MOžda su i to razlozi smjene Petrovića. Možda je bio cilj da se drastično podmladi ekipa (samo navodim primjer i ne mora značiti da je to dio strategije), a Slavko htio Projiće i sl. DOvođenje Kajkuta i Projća koji su malo stariji mi ne znači odstupanje od tog meni vidljivog sistema, tj naznake sistema jer moraš imati i igrače koji su stariji ili koji nužno na određen period popunjavaju rupe. Potpis na godinu dana sa Kajkutom mi opravdava ovo moje razmišljanje tj dokazuje da nisam daleko od ispravne pretpostavke.

zato i stalno drobim da očekujem press neki i obajšnjenja. Hoe li to biti Ćenan ili ADžem ili Vukotić savršeno me ne zanima.

LARSSON
Kontakt:

čet avg 10, 2017 2:16 pm

Ko nije vidio, liga prognozera - viewtopic.php?f=79&t=528

boju dao si nebu...
Kontakt:

čet avg 10, 2017 2:23 pm

ponosannavas je napisao/la:
čet avg 10, 2017 10:21 am
ja ne znam jeste li vi normalni svi redom majke mi. Znači ima više činjenica.
1. potpisali Žeru, Kemu i Mujagu i par ljudi kaže svaka čast, a da neki nije potpisan bilo bi masovno pljuvanje kako ne gledamo na našu djecu
2. dođe Kajkut koji je potpisao na godinu što znači da je privremeno rješenje koje može odmah meda dati da se nebi desilo da kaskamo za ostailma na polusezoni odmah dvadeset stranica treba li nam ili ne.
3. ja sam ovdje bio itekako kritičar Ćenana i slažem se da se moglo naći rješenje ranije koje je i mlađe i bolje od Kajkuta ali nije i po meni sada je Kajkut odličan
4. imamo pet napadača, a niko da spomene da možda Adžem hoće da igra sa dva napadača u 3-5-2, isto tako Nikolić i zajmović se mogu koristiti kao krila
5. ja ipak vidim neku logiku u ovom prelaznom bez obzira što sam bio kritičar Ćenana. Morao je on opet bolje, ali na tri godine su potpisali redom Kemo, Žera, Mujaga , Šaban, zec, Ramović, pa i Zajmović 2+1. Tu je još Projić koji je malo kratkoročniji. Tu su i juniori i B tim. Ukoliko do kraja ovog prelaznog dovedmo još dvojicu trojicu ovakvih onda imamo neki smisao. Uz produženje Veci (mada bi ja njega radnije prodao), Graovcu i Zakari (mada je on tu još sigurno godinu i po ti imaš itekako dugoročno okosnicu ekipe. Ovo ostalo ćeš tjerati i popunjaati u naredna dva roka, a do tada će ti igrai ko Kajkut pomoći.

Međutim džaba sve ove činjenice počelo se pričati da je Kajkut star i onda ide paljba po fejsu. To znači da itekako pisanje po forumima ima uticaja na atmosferu.
Nadam se pobjedi protiv BOrca a pogotovo i pobjedi protiv pitara. Sa te dvije pobjede sve bi prestalo

1. Cinjenica i tacno
2. Cinjenica i tacno ali...vezano je za tacku 3, tj. zasto sada, a ne prije jedan-dva-tri mjeseca? Zbog cega Kajkut, a ne neko drugi?
3. Cenan je "marioneta" u cijeloj prici oko transfera
4. Spekulacija za formaciju
5. Slazem se sa jednim dijelom

Rekoh ti ranije da rado citam tvoje analize mladih igraca jer nemam vremena da pratim mladje kategorije. Naveo si neke cinjenice, a izostavio si jednu bitnu stvar...koja je vizija i srednjorocna strategija ove uprave kada je u pitanju sportski segment? Slusajuci izlaganja S.M. i ostalih clanova uprave covjek dolazi do zakljucka da je to omladinski pogon i promocija mladih igraca. Da bi se te stvari sporvele u djelo, pogotovo u dijelu za koji je odgovoran strucni stab prvog tima, na celu moras imati kvalitetnog trenera i mehanizam kojim ces tog istog trenera "natjerati" da sprovede u djelo viziju i strategiju. Za izbor trenera je odgovorna uprava, a za izbor igraca je odgovoran trener.
Koliko trenera je prodefilovalo kroz kub u zadnje 3 sezone? Ovako iz glave na prvu dodjoh do cifre 5-6. U kojoj poziciji su bili ti treneri kada su postvaljeni na celo strucnog staba?
Od Odovica i manjka para,tj promocije mladih igraca, pa do Mulalica i Kostica i razbacivanja sa novcem gdje je kroz klub prodefilovalo bruku igraca upitne kvalitete.
Gdje je tu vizija? Da li su ove stvari samo do trenera ili dio odgovornosti snosi i uprava?

Da se razumijemo, vidim sve pozitivne stvari koje se desavaju u klubu zadnjih par godina. U odnosu na neka druga vremena mogu samo reci kapa dole, tj. golemo sto bi Mulalic rekao. Sa druge strane, uvijek cu ukazati na (po meni) lose stvari, ne zelim da cutim zarad mira u kuci ili nekog kredita koji neko ima zbog dobro odradjenih stvari u proslosti.

Rekoh ranije, puna podrska Adzemu i ekipi. Najsretniji bih bio kada bi do kraja sezone standardni prvotimci bili Osmankovic, Zeric i Sabanadzovic.

Moja vizija Želje je klub bez dugova, klub sa trening kampom za mladje kategorije od nekoliko miliona KM, prva ekipa cija je prosjecna starost 21-22 god. Nemam pojma koliko je ovo tesko sprovesti. Vjerovatno veoma tesko s obzirom na trenutnu finasijsku situaciju.

Pozz.
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!

azbaha
Kontakt:

čet avg 10, 2017 2:23 pm

boccaccio je napisao/la:
čet avg 10, 2017 12:41 pm
Ko kaze da ne priznaju greske i da nisu priznali greske. Zar nisu dali mandat na raspolaganje kao priznanje svojih gresaka jer nije napravljen rezultat. Pa ko je bio tu da to preuzme ? Je li se pojavio neko ko bi rekao, dajte ovamo klub, ja znam, mi znamo bolje ? Samo suplje price okolo, danas da ponovo ponude mandat niko se ne bi pojavio.
Hajd ovako, od svih navijaca Zelje, pogotovo mislim na one fejs navijace koji imaju IQ kao sobna, sta mislis koliko od njih je to tako shvatilo?
Ovakva izjava bi smirila strasti takvih ljudi shvatas i zato bi bila dobar potez.

azbaha
Kontakt:

čet avg 10, 2017 2:26 pm

salle86 je napisao/la:
čet avg 10, 2017 1:14 pm
@Leon_Professional, ovo bi trebao biti sistem, koji će do kraja ove sezone izbaciti ovakav prvi tim i njihove rezerve

slika
Samo mi se Stevanovic tu ne svidja fakat, nekako fali nesto kada procitam, neki prodor sa dobrim ubacajem. Sve ostalo je melem za oci.

salle86
Kontakt:

čet avg 10, 2017 2:27 pm

Amidza je napisao/la:
Znaci kako se pricalo u zadnje vrijeme da nema sistema u "sportskom segmentu", sad kao odgovor krece prica "imamo sistem, grijesi se, al Boze moj"?

Sport - ni S od sistema.

Kume, u zadnje vrijeme se stvarno baš slažem sa tobom. Nemoj me pogrešno shvatiti nisam se pronašao ali zarad drugih želim da kažem da ja pričam da mi se sad ovaj prelazni rok naziru konture sistema u sportskom segmentu. Ja ne znam postoji li strategija i jel je neko napravio jer nam nije rečeno, ali op dosadašnjim potezima ima neke logike u svemu i djeluje mi da se ciljano ide. I B tim ide mi u tom smjeru. Eh sad što možda neko nije doveden ko je trebao biti ne znamo. MOžda su i to razlozi smjene Petrovića. Možda je bio cilj da se drastično podmladi ekipa (samo navodim primjer i ne mora značiti da je to dio strategije), a Slavko htio Projiće i sl. DOvođenje Kajkuta i Projća koji su malo stariji mi ne znači odstupanje od tog meni vidljivog sistema, tj naznake sistema jer moraš imati i igrače koji su stariji ili koji nužno na određen period popunjavaju rupe. Potpis na godinu dana sa Kajkutom mi opravdava ovo moje razmišljanje tj dokazuje da nisam daleko od ispravne pretpostavke.

zato i stalno drobim da očekujem press neki i obajšnjenja. Hoe li to biti Ćenan ili ADžem ili Vukotić savršeno me ne zanima.
:palacgore:
Samo za nadati se da će taj sistem biti i za ovu sezonu, ali i za narednu, te i za sezonu nakon. Da neće više biti "eh sad opet imamo viška para, dovedi kamion". Sistem je i kad nemaš talentovane djece recimo u napadu ili na beku pa tu dovodiš starije, ali sistem nije ako imaš Graovca, Kemu, Džindu i dovedeš im recimo Kerlu da igra a neko od ovih na klupu, ili imaš Žerića i Ramovića a ti dovedeš trećeg, starijeg. Takav "sistem" je pogrešan.
Fokusirati se na pozicije gdje škripi, a onda kad se one riješe popravljati ostale
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Amidza
Kontakt:

čet avg 10, 2017 2:31 pm

Amidza je napisao/la:

Sport - ni S od sistema.

Manje-vise dijelim razmisljanja, samo nisam siguran da li dijelim optimizam. Na Cenanu je zvono, mora na nekome biti, ali mislim da smo svi ovdje duboko svjesni da se on ne pita nesto previse i da radi s onime sto ima na raspolaganju, uklapa se u sistem (ili manjak istog) koliko moze. Ne branim ga i radije bi da je neko sposobniji, elokventniji i s boljim referencama SD. Cini mi se da je on ovako ostavljen kao meta (planski ili ne), da se ima u koga uperiti prstom. Kakav god da je, nije fer prema njemu. Ako postoji problem, on kao SD moze biti samo vrh ledenog brijega. Sa Ramovicem, Zecom, Graovcem, Projicem, prodajom Lendrica, potpisivanjem juniora, ovo se ljeto ne moze bas nazvati losim sto se tice toga svega. Da je tu bio dobar napadac na vrijeme, radilo bi se o jednom od uspjesnijih prelaznih rokova od Bog zna kad. Bar nemas 10 Bevaba, Husica, Toskasa, Hervasa i sl. Druga je stvar sto nemas kohezije u ekipi i sto treneri nemaju odrijesene ruke ili ne znaju da uspostave autoritet. Tada nije vazno kakve igrace imas, niti ce njihovi kvaliteti doci do izrazaja.

Kao sto sam i milion puta govorio, 100% sam siguran da se sazove press, napise saopstenje, obznani strategija, da neki interview...strpljenje i povjerenje kod ogromnog broja ljudi bi naraslo i dosta bi se suzbila ova negativna, toksicna atmosfera. Nije Kajkut sam po sebi problem, nego sto on iskoci a ljude se drzi u mraku, nakon prokockane titule, raznih turbulencija, smjene trenera + katastrofalne partije protiv Viteza pred kojom novi trener bahato zatvori oci.
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

salle86
Kontakt:

čet avg 10, 2017 2:35 pm

azbaha je napisao/la:
čet avg 10, 2017 2:26 pm
salle86 je napisao/la:
čet avg 10, 2017 1:14 pm
@Leon_Professional, ovo bi trebao biti sistem, koji će do kraja ove sezone izbaciti ovakav prvi tim i njihove rezerve

slika
Samo mi se Stevanovic tu ne svidja fakat, nekako fali nesto kada procitam, neki prodor sa dobrim ubacajem. Sve ostalo je melem za oci.
Raja se slomi tjerajući Ćenana. Dal opravdano ili ne, ne bih ulazio u to.
Ono što bih uradio da se išta pitam :), dao bih mu šansu da zasluži ostanak do kraja sezone.
Primarna zadaća pronaći lijevog beka umjesto Siniše, napadača i krilo (rezervu). Ti igrači se moraju početi već sad tražiti i pratiti kako bi se doveli, dal na zimu ili na kraju sezone. A ne da se počne kad sudija svira kraj zadnjeg meča. Tad je možda kasno.
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

vobznaazna
Kontakt:

čet avg 10, 2017 2:38 pm

Kada nas je bilo na jugu 50-ak mnogo manje nego sad forumasa na ovom forumu Koi napadaju druge i vaganju i procjenjuju koliko ko voli zelju i da aman zaman niko od njih vise ne voli Zelju.... e pa drugari gdje ste tad bilo gdje vam je ta ljubav tad bila kada nas je na gostovanje van Sarajeva islo 20-25 i kada smo se i na jugu i na gostovanju svi u dusu znali i poznavali gdje ste tad vi bili Zeljin zaljubljenici i vjerni navijači .... Zato nemoj da mi sudite i nazivate kojekakvim navijacem jer sam davno ljubav prema zelji pokazao i pokazujem je i dan danas imam 29 godina a 20 staza na tribini imam pozzz

nookey
Kontakt:

čet avg 10, 2017 2:50 pm

Kada nas je bilo na jugu 50-ak mnogo manje nego sad forumasa na ovom forumu Koi napadaju druge i vaganju i procjenjuju koliko ko voli zelju i da aman zaman niko od njih vise ne voli Zelju.... e pa drugari gdje ste tad bilo gdje vam je ta ljubav tad bila kada nas je na gostovanje van Sarajeva islo 20-25 i kada smo se i na jugu i na gostovanju svi u dusu znali i poznavali gdje ste tad vi bili Zeljin zaljubljenici i vjerni navijači .... Zato nemoj da mi sudite i nazivate kojekakvim navijacem jer sam davno ljubav prema zelji pokazao i pokazujem je i dan danas imam 29 godina a 20 staza na tribini imam pozzz
ma prijatelju znalo nas je biti manje od deset, sjećam se protiv Veleža 2-0 kiša lila iz neba i iz zemlje, na kraju svi prešli na sjever ja nisam htio...
ali to nije poenta tad nije bilo interneta i nije se moglo srati iz udobne fotelje nego si ili bio navijač ili nisi...

vobznaazna
Kontakt:

čet avg 10, 2017 2:57 pm

To je to druze moj.... I sad ti ovi iz udobnih fotelja vagaju i ocjenjuju koliko si navijaci koliko voliš zelju itd... Samo zato sto ne djelis njihovo misljenje

boccaccio
Kontakt:

čet avg 10, 2017 3:01 pm

Vjerovatno mislis na mene, i objasnio sam da se moje misljenje ne odnosi na tebe konkretno, nego sam se poveo za tim razmisljanjem . Svako od nas je navijac i ima pravo da misli sta zeli. Ima isto tako pravo da se suprotstavi tom misljenju, kao sto si i napisao ovo je forum ,valjda zato i sluzi.

bogi
Kontakt:

čet avg 10, 2017 3:09 pm

Za život cijeli, plavo-bijeli.
Ne znam ko će te voditi, ko će trener biti, ko će vodu nositi ili ko će travu kositi. Znam da ću ja tu biti.

LARSSON
Kontakt:

čet avg 10, 2017 3:10 pm

viewtopic.php?f=79&t=528&start=20

Jos 6 takmicara, i imamo i drugu diviziju aka Prva liga :lol: pa da počinjemo

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.

Prijava