Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned jun 05, 2016 10:55 pm

Ma mozda bi taj Bekric nesto i uradio da smo imali kakve igre, tj da taktika nije bila nabij pa ako stignu Lendric ili Miro dobro i jeste, ako ne stignu jebi ga.
Idemo s nule, ja tek ocekujem najbolje od Bekrica, Zahe i svih ostalih..

Leon_Professional
Kontakt:

ned jun 05, 2016 10:57 pm

Format je napisao/la:Ne znam sto je Javi najvece pojacanje u historiji PL ko da dolazi iz Evertona direkt
Ovo je jedan od najvećih transfera u historiji FK Željezničar i prvi španski državljanin koji će nastupati za FK Željezničar
Tako na zvanicnoj stoji, nisam izmislio, a i slazem se da jest. :)

@Ajzea, takodjer odg. i na tvoje pitanje.

sajo10
Kontakt:

ned jun 05, 2016 10:58 pm

Ne mogu da vjerujem da zadnjih pet-sest stranica su samo o parama. Ko sta ima, ko kolko zaradjuje, nagadjanja itd. itd.. Pa dokle vise yebemu.. Pa da je to neka rasprava.. Kako mrzim kad moram igrati ulogu nekog pametnjakovica ali stvarno sto je mlogo, mlogo je. Zasto je narod toliko opsjednut parama i ko koliko zaradjuje? Neka zaradjuje koliko hoce ako mu sef misli da ih je zasluzio i da love ima. Zasto da se razglaba na tu temu... Izvinjvam se, morao sam... :ne: :ne:

Format
Kontakt:

ned jun 05, 2016 10:59 pm

Ma dobro to je mazanje ociju vise al dobro.

Treba ce ono krv da pisa da izbori mjesto u ekipi

pintol_TM87
Kontakt:

ned jun 05, 2016 10:59 pm

Format je napisao/la:Ne znam sto je Javi najvece pojacanje u historiji PL ko da dolazi iz Evertona direkt
to je isto kao kad neko ovog svedjanina stavlja u prvih 11, odgledao 15 treninga, 30 minuta igre i vidio da opravdano grije klupu..
volio bih da obojica budu najbolji igraci lige i da me usute, pogotovo svedjanin jer javija nit sam gledao nit ista, ali eto ima vas sto ga znate pa valjda bude dobar..sve za dobro zelje

Format
Kontakt:

ned jun 05, 2016 11:01 pm

pintol_TM87 je napisao/la:
to je isto kao kad neko ovog svedjanina stavlja u prvih 11, odgledao 15 treninga, 30 minuta igre i vidio da opravdano grije klupu..
volio bih da obojica budu najbolji igraci lige i da me usute, pogotovo svedjanin jer javija nit sam gledao nit ista, ali eto ima vas sto ga znate pa valjda bude dobar..sve za dobro zelje
Fazon je sto mi vazda mislimo da je tudje bolje od naseg pa na kraju dodje Blagoje iz propalog Veleza i bude ponsjbolji igrac ekipe itd.

Ja se isto nadam da ce biti extra ali po meni ce ovaj mali Ugljesa biti najvece pojacanje.

Ajzea
Kontakt:

ned jun 05, 2016 11:05 pm

sajo10 je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da zadnjih pet-sest stranica su samo o parama. Ko sta ima, ko kolko zaradjuje, nagadjanja itd. itd.. Pa dokle vise yebemu.. Pa da je to neka rasprava.. Kako mrzim kad moram igrati ulogu nekog pametnjakovica ali stvarno sto je mlogo, mlogo je. Zasto je narod toliko opsjednut parama i ko koliko zaradjuje? Neka zaradjuje koliko hoce ako mu sef misli da ih je zasluzio i da love ima. Zasto da se razglaba na tu temu... Izvinjvam se, morao sam... :ne: :ne:
Dobro, slazem se i ja da su nam u klubu ljudi koji, ako ista znaju, znaju racionalno trositi i zaraditi novac. Eto, taman da nista ne znaju, to znaju i niko me u suprotno ubijediti ne moze. Ali yebiga, pouceni prijasnjim iskustvima, uvijek postoji neka bojazan kada se radi o tvom klubu. Mozda mi tako ne zelimo, ali tako valjda mora biti.
Vjerujem da si na mnogim forumima imao priliku citati postove koji se odnose na troskove Reala ili Barcelone, te koliko se komentarise oko njihovog trosenja, preplacenosti pojedinih igraca, etc. Dakle, komentarisu se cak i oni koji milijarde imaju, i to Bosnju briga za novac Real Madrida i tesko mu pada jer je za nekog igraca potroseno 80 mil. eura a ne da se ne komentarise o novcu naseg kuba. Yebiga, takva nam narav valjda.. Ma neka za sve postoji neka doza opreza. Niko ne zeli lose svom klubu, jednostavno, strah te je svakog loseg poteza i eventualnih posljedica.

delinjo
Kontakt:

ned jun 05, 2016 11:06 pm

e ako pored ovakvog Tuceta mora krv pisati da se izbori za prvu postavu nek odmah okaci kopacke o klin :ganja:
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Leon_Professional
Kontakt:

ned jun 05, 2016 11:07 pm

Format je napisao/la:
pintol_TM87 je napisao/la:
Fazon je sto mi vazda mislimo da je tudje bolje od naseg pa na kraju dodje Blagoje iz propalog Veleza i bude ponsjbolji igrac ekipe itd.

Ja se isto nadam da ce biti extra ali po meni ce ovaj mali Ugljesa biti najvece pojacanje.
Fazon je sto ti "tudji" razbijaju nase, ali ne mozes na jednom slucaju Blagojevica generalizovati stvari. Niko ne moze sa sigurnosti reci ko ce biti dobar, a ko ce biti los, da moze onda ne bi bilo zanimljivo.

Charlie Sheen
Kontakt:

ned jun 05, 2016 11:11 pm

Strah postoji zbog prijasnjih desavanja,jbg kod nas je tesko povjerovati da neko radi posteno svoj posao,ja imam potpuno povjerenje i ne nasjedam na razno razne smicalice sto podmecu sa svih strana.Stekli su moje povjerenje i treba biti realan svi smo mi Tuceta prizeljkivali i kakav nam je igracki kadar bio zimus ja bi mu dao i 15 milja al jbg niko nije znao da je on propo cini mi se vise mentalno nego fizicki.

sofronije
Kontakt:

ned jun 05, 2016 11:17 pm

Nezz, ali u mnogo stvari navodimo vodu na svoj mlin , kada nam treba da argumentujemo nesta. Npr ako nekog igraca branimo onda je zrtva taktike, ako ga kudimo kao da je sam na terenu :r . Ocekujem mnogo od Kostica, a od prinova najvise od Ugljese, takvi tipovi igraca su najtrazeniji i nadam se da ce na dobro izaci.
:zeljeznicar1:

neroazzuro
Kontakt:

ned jun 05, 2016 11:28 pm

Nesto se puno truni zadnjih dana kako Tuce "hoda, nece da trci, ne zalaze se..." itd.
Po meni je sasvim naprotiv, covjek se trudio ali mu je svaki drugi potez bio nekako pogresan, zakasnjeo. Oduzme covjek loptu fino i u kontri je vuce predugo, od dvojice saigraca doda pogresnom, između šuta i pasa uvijek odabere pogresno i tome slicno. Mislim, nije bilo problem u manjku zalaganja vec u nekom psihickom, a i fizickom momentu. Moguce i da je bilo do trenera. Ali da se nije trudio, to mu se ne moze spocitati.
Mozda u ovoj ekipi jednostavno nije dovoljno dobar.

Hurmasica
Kontakt:

ned jun 05, 2016 11:30 pm

Ma uvijek je bio ili višak dribling ili pogrešna procjena (dodati ili šutati). Nekada se znao zavući skoro do Lendrića pa smo onda gubili mjesto u veznom redu jer se nije vraćao da preuzme loptu od Jovana i tu se stvarao prazan prostor itd. Nova sezona, nova nafaka, novi šef tako da svi kreću od nule. Ko će se najbolje snaći u svemu, da li Tuce, Javi, Dado vidjećemo, na njima je :palacgore:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Plava Porodica
Kontakt:

ned jun 05, 2016 11:34 pm

Ma Željo će nam beton biti,ponavljam 3 put!
A što se tiče finansija,ostavite to ljudima koji barataju oko toga,rade u klubu i najbolje će oni procjeniti koliko ko svoj hljeb zarađuje.I koliko mu hljeb košta.
Edit:
@Hurmasica nemoj shvatati ovo kao da pišem samo za tebe.Nego vidio sam danas kod mnogih da izostavljate Žerića.Ja sam ubjeđen da će on biti veliko iznenađenje za sve u toku ove sezone.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Dolina
Kontakt:

ned jun 05, 2016 11:37 pm

Postoji velika mogučnost da Jovan ode, znate da je klub preuzeo brigu o njemu.
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".

storm_raider
Kontakt:

ned jun 05, 2016 11:38 pm

neroazzuro je napisao/la:Nesto se puno truni zadnjih dana kako Tuce "hoda, nece da trci, ne zalaze se..." itd.
Po meni je sasvim naprotiv, covjek se trudio ali mu je svaki drugi potez bio nekako pogresan, zakasnjeo. Oduzme covjek loptu fino i u kontri je vuce predugo, od dvojice saigraca doda pogresnom, između šuta i pasa uvijek odabere pogresno i tome slicno. Mislim, nije bilo problem u manjku zalaganja vec u nekom psihickom, a i fizickom momentu. Moguce i da je bilo do trenera. Ali da se nije trudio, to mu se ne moze spocitati.
Mozda u ovoj ekipi jednostavno nije dovoljno dobar.
Slazem se sa tobom, Tuce se trudio, uklizavao i trcao. Nije fer napisati da nece da trci, trcao je on dosta. Ali, fizicka sprema. Evidentno je da je van iste, a onda se brzo zadise. Cim se igrac brzo zadise i nije fizicki spreman za 60 minuta aktivne igre on gubi koncentraciju. Tuce je imao par kilograma viska. Ivica je to nebrojeno puta podvlacio. Bekric jeste trcao, ali vise je to bilo iz zelje da se dokaze pred navijacima, nego sto je zaista spreman bio za to. Normalno je da onakav gubi dah, dribling, loptu. Ako pripreme odradi dobro, a uz Kostica nema opcije - morat ce ili ide na klupu, od njega mozemo nesto ozbiljnije ocekivati.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

reks1
Kontakt:

ned jun 05, 2016 11:39 pm

ChWilla je napisao/la:lijevo krilo je neophodno i najveća potreba. ali što se tiče desnog memija je dosad i dalje svoje najbolje partije za nas dao na krilu a ne na beku. i to uopšte po meni nije krpljenje. iako mu je potencijal sigurno veći na beku.
Mene vise u ovoj prici brine nekako njihovo kretanje uz aut liniju,Nikako neko da probije ka sredini,nego i bek i krilo idu uglavnom uz aut liniju i nekako se onda lopta vrati nazad.Bar sam ja tako vidjeo pricu na desnoj strani tokom posljednje polusezone.I zaista se nadam da je sa praksom tipa Memija ili Stana na lijevo krilo gotovo.
Zadnja izmjena: reks1, dana/u ned jun 05, 2016 11:42 pm, ukupno mijenjano 1 put.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

ned jun 05, 2016 11:40 pm

Booom
Željezničar ante portas !

Plava Porodica
Kontakt:

ned jun 05, 2016 11:41 pm

AsharaK je napisao/la:Booom
Top puko?
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

delinjo
Kontakt:

ned jun 05, 2016 11:44 pm

AsharaK je napisao/la:Booom
dosta te mali :ganja:
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

Prijava