Ma mozda bi taj Bekric nesto i uradio da smo imali kakve igre, tj da taktika nije bila nabij pa ako stignu Lendric ili Miro dobro i jeste, ako ne stignu jebi ga.
Idemo s nule, ja tek ocekujem najbolje od Bekrica, Zahe i svih ostalih..
Format je napisao/la:Ne znam sto je Javi najvece pojacanje u historiji PL ko da dolazi iz Evertona direkt
Tako na zvanicnoj stoji, nisam izmislio, a i slazem se da jest.Ovo je jedan od najvećih transfera u historiji FK Željezničar i prvi španski državljanin koji će nastupati za FK Željezničar
to je isto kao kad neko ovog svedjanina stavlja u prvih 11, odgledao 15 treninga, 30 minuta igre i vidio da opravdano grije klupu..Format je napisao/la:Ne znam sto je Javi najvece pojacanje u historiji PL ko da dolazi iz Evertona direkt
Fazon je sto mi vazda mislimo da je tudje bolje od naseg pa na kraju dodje Blagoje iz propalog Veleza i bude ponsjbolji igrac ekipe itd.pintol_TM87 je napisao/la:to je isto kao kad neko ovog svedjanina stavlja u prvih 11, odgledao 15 treninga, 30 minuta igre i vidio da opravdano grije klupu..Format je napisao/la:Ne znam sto je Javi najvece pojacanje u historiji PL ko da dolazi iz Evertona direkt
volio bih da obojica budu najbolji igraci lige i da me usute, pogotovo svedjanin jer javija nit sam gledao nit ista, ali eto ima vas sto ga znate pa valjda bude dobar..sve za dobro zelje
Dobro, slazem se i ja da su nam u klubu ljudi koji, ako ista znaju, znaju racionalno trositi i zaraditi novac. Eto, taman da nista ne znaju, to znaju i niko me u suprotno ubijediti ne moze. Ali yebiga, pouceni prijasnjim iskustvima, uvijek postoji neka bojazan kada se radi o tvom klubu. Mozda mi tako ne zelimo, ali tako valjda mora biti.sajo10 je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da zadnjih pet-sest stranica su samo o parama. Ko sta ima, ko kolko zaradjuje, nagadjanja itd. itd.. Pa dokle vise yebemu.. Pa da je to neka rasprava.. Kako mrzim kad moram igrati ulogu nekog pametnjakovica ali stvarno sto je mlogo, mlogo je. Zasto je narod toliko opsjednut parama i ko koliko zaradjuje? Neka zaradjuje koliko hoce ako mu sef misli da ih je zasluzio i da love ima. Zasto da se razglaba na tu temu... Izvinjvam se, morao sam...![]()
Fazon je sto ti "tudji" razbijaju nase, ali ne mozes na jednom slucaju Blagojevica generalizovati stvari. Niko ne moze sa sigurnosti reci ko ce biti dobar, a ko ce biti los, da moze onda ne bi bilo zanimljivo.Format je napisao/la:Fazon je sto mi vazda mislimo da je tudje bolje od naseg pa na kraju dodje Blagoje iz propalog Veleza i bude ponsjbolji igrac ekipe itd.pintol_TM87 je napisao/la:to je isto kao kad neko ovog svedjanina stavlja u prvih 11, odgledao 15 treninga, 30 minuta igre i vidio da opravdano grije klupu..Format je napisao/la:Ne znam sto je Javi najvece pojacanje u historiji PL ko da dolazi iz Evertona direkt
volio bih da obojica budu najbolji igraci lige i da me usute, pogotovo svedjanin jer javija nit sam gledao nit ista, ali eto ima vas sto ga znate pa valjda bude dobar..sve za dobro zelje
Ja se isto nadam da ce biti extra ali po meni ce ovaj mali Ugljesa biti najvece pojacanje.
Slazem se sa tobom, Tuce se trudio, uklizavao i trcao. Nije fer napisati da nece da trci, trcao je on dosta. Ali, fizicka sprema. Evidentno je da je van iste, a onda se brzo zadise. Cim se igrac brzo zadise i nije fizicki spreman za 60 minuta aktivne igre on gubi koncentraciju. Tuce je imao par kilograma viska. Ivica je to nebrojeno puta podvlacio. Bekric jeste trcao, ali vise je to bilo iz zelje da se dokaze pred navijacima, nego sto je zaista spreman bio za to. Normalno je da onakav gubi dah, dribling, loptu. Ako pripreme odradi dobro, a uz Kostica nema opcije - morat ce ili ide na klupu, od njega mozemo nesto ozbiljnije ocekivati.neroazzuro je napisao/la:Nesto se puno truni zadnjih dana kako Tuce "hoda, nece da trci, ne zalaze se..." itd.
Po meni je sasvim naprotiv, covjek se trudio ali mu je svaki drugi potez bio nekako pogresan, zakasnjeo. Oduzme covjek loptu fino i u kontri je vuce predugo, od dvojice saigraca doda pogresnom, između šuta i pasa uvijek odabere pogresno i tome slicno. Mislim, nije bilo problem u manjku zalaganja vec u nekom psihickom, a i fizickom momentu. Moguce i da je bilo do trenera. Ali da se nije trudio, to mu se ne moze spocitati.
Mozda u ovoj ekipi jednostavno nije dovoljno dobar.
Mene vise u ovoj prici brine nekako njihovo kretanje uz aut liniju,Nikako neko da probije ka sredini,nego i bek i krilo idu uglavnom uz aut liniju i nekako se onda lopta vrati nazad.Bar sam ja tako vidjeo pricu na desnoj strani tokom posljednje polusezone.I zaista se nadam da je sa praksom tipa Memija ili Stana na lijevo krilo gotovo.ChWilla je napisao/la:lijevo krilo je neophodno i najveća potreba. ali što se tiče desnog memija je dosad i dalje svoje najbolje partije za nas dao na krilu a ne na beku. i to uopšte po meni nije krpljenje. iako mu je potencijal sigurno veći na beku.
dosta te maliAsharaK je napisao/la:Booom