sofronije je napisao/la:Leon_Professional je napisao/la:Jestel to svi Bekrica otpisali

. Moje laicko misljenje i neki osjecaj da bi on mogao proigrat ako Ugljesa opravda pojacanje. Imat cemo sva tri igraca koji znaju sa loptom a ova dvojica su jos i radilice

Mene je strah da se Jervas ne mogne uklopiti ovdje. Covjek igra brzo, dosta na duple pasove, koliko ce to ovi nasi moci ispratiti. Takodjer, dolaskom Javija Blagi vise nece biti glavni igrac u sredini, a vidjeli smo da najbolje funkcionise u toj situaciji. Drugacije se igraci ponasaju kad su nosioci ekipe i kad su samo jedan od 11 igraca. Bit ce ovo zanimljivo pratiti, Kostic ce biti na mukama, bar sto se veznog reda tice.
Zaha - Blagi - Javi, a na klupi imaju Secer, Radinovic, Dado, Bekric koji imaju istu sansu da budu u prvih 11 kao i Zaha i Blagi, mislim da je samo Javi 100% siguran.
Odavno ja razmisljam o tome@Sofronije,cini mi se prelahko se odricemo Bekrica.On nije odigrao onako kako se to od njega ocekivalo,toga je i sam vjerovatno svjestan,ali da nije mogao zaboraviti preko noci igrati lopte i donositi prevagu na terenu mislim da nije upitno.On je u Zelji cca. 2-3 sezone kad se sve skupi,od toga je lose odigrao jednu polusezonu,cak i manje,ne bi bilo fer ne dati mu drugu sansu.Uz novog trenera pred kojim ce se mroati dokazati,koji ce ga dobro fizicki spremiti misljenja sam da Bekric opet moze biti vazan kotac lokomotive.Hoce li? Ovisi od njega,vidjet cemo..
Danas sam pisao da ni u jednom klubu u PL ne postoji tako jaka konkurencija za neku ili neke pozicije kao sto trenutno postoji kod nas u veznom redu,tako da se slazem s tobm @Leone da ce Kostic biti na mukama,onim slatkim na srecu.Konkurencije se ne treba plasiti niko,pa ni Jovan.On jeste bio nas najbolji veznjak kad se podvuce crta ispod ove sezone,ali ruku na srce nije to bilo tesko u tankoj konkurenciji.Sad cemo imati priliku da vidimo da li je Jovan spreman u jakoj konkurenciji naci svoje mjesto,ako ne bude mogao ili ne bude to to,sta da se radi..
Sto se tice Havija,ne bih se ja zalijetao s njim..Mi znamo njegov CV,gledali smo neke klipove,ali sve to treba potvrditii na terenu.I sam si rekao,PL je ovo,trebat ce vremena da se privikne vjerovatno.I on bi trebao imati istu startnu poziciju kao i ostali veznjaci.Ne trebamo praviti gresku kao sa Bekricem i unaprijed mu stavljati bremena na ledja,pustimo nek se stvari odvijaju svojim tokom.
Jedno samo trebamo i moramo ocekivati,red je,a to je da ako sad ne izvucemo kvalitet uveznoj liniji koji ce moci stati na crtu svakoj ekipi onda ne znam kad cemo..