Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

malta071
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned jun 05, 2016 10:07 pm

ChWilla je napisao/la:
malta071 je napisao/la: Svo vrijeme sam bio ubjedjen da smo napredovali...
zaista ne kontam poentu, čovjek cijelu karijeru igra više pozicija, a ima biografiju koju zasad svi ostali mogu samo sanjati.
Nemam nista protiv da Sanel potpise za nas, ali kako ti opisa on je jaci od "po" tima. Gdje smo mi ako nam je 34godisnji Sanel jaci od po tima?

Ajzea
Kontakt:

ned jun 05, 2016 10:08 pm

Jahic kada bi dosao, za poziciju u prvih jedanaest strahovali bi svi od Kosorica sve do Lendrica.

godrina
Kontakt:

ned jun 05, 2016 10:10 pm

memija je po meni puno bolji od stevanovica na mjestu desnog beka, nego "morao" je glumit to lijevo krilo pa se ovaj ustalio
jedno dobro pravo lijevo krilo nam je zivotno potrebno
uvjek uz tebe i ti to dobro znas, tebe volim ja za tebe navijam :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
boro elcic: igrac ne smije trcat direktno na gol protivnika jer time opstruise igru i ugrozava njenu regularnost

malta071
Kontakt:

ned jun 05, 2016 10:10 pm

Leon_Professional je napisao/la:
sofronije je napisao/la:Jestel to svi Bekrica otpisali :) . Moje laicko misljenje i neki osjecaj da bi on mogao proigrat ako Ugljesa opravda pojacanje. Imat cemo sva tri igraca koji znaju sa loptom a ova dvojica su jos i radilice :r
Mene je strah da se Jervas ne mogne uklopiti ovdje. Covjek igra brzo, dosta na duple pasove, koliko ce to ovi nasi moci ispratiti. Takodjer, dolaskom Javija Blagi vise nece biti glavni igrac u sredini, a vidjeli smo da najbolje funkcionise u toj situaciji. Drugacije se igraci ponasaju kad su nosioci ekipe i kad su samo jedan od 11 igraca. Bit ce ovo zanimljivo pratiti, Kostic ce biti na mukama, bar sto se veznog reda tice.
Zaha - Blagi - Javi, a na klupi imaju Secer, Radinovic, Dado, Bekric koji imaju istu sansu da budu u prvih 11 kao i Zaha i Blagi, mislim da je samo Javi 100% siguran.
Kako moze igrac koji nije ni zaigrao za Zelju biti 100% siguran bez ijedne odigrane utakmice pored nikad jace konkurencije?

ChWilla
Kontakt:

ned jun 05, 2016 10:11 pm

gdje smo mi? daleko od ozbiljnih evropskih liga i ekipa, mnogo dalje nego sanel i sa 34 godine.
gradi željo boli te *****

IvanOsim
Kontakt:

ned jun 05, 2016 10:11 pm

slika

To Ugljesaaa

Poslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk

delinjo
Kontakt:

ned jun 05, 2016 10:13 pm

ma Jahica bi valjalo dovesti ne samo sto bi bio pojacanje i pojacao konkurenciju nego sto covjek jednostavno moze krpiti puno pozicija...a kad kazem krpiti ne mislim da to radi kao Enis Sadikovic reda radi nego da odigra vise nego dobro na toj poziciji....a znamo svi kako nekada znaju krenuti povrede i suspenzije i takvog igraca imati je od krucijalnog znacaja....zato se ja radujem njemu vise nego drugim igracima...takodjer Kostic pomocu njega moze i mijenjati formaciju u toku utakmice jer se covjek moze prilagoditi na svaki stil igre....ajmo malo realnosti jbg
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Format
Kontakt:

ned jun 05, 2016 10:17 pm

Jahic je stroj,spreman 100%,sportski zivi,on je sad spremniji od 90 igraca u ekipi sa 34 godine,znam ga dobro i znam o cemu pricam. Da se ne lazemo on je klasa i za Kosorica i sad a za ostale ne treba ni pricat.

Sto se tice Dzidica takodje dobar stoper,dobra stvar bi bila da dodje jedan od njih.

rios
Kontakt:

ned jun 05, 2016 10:20 pm

sofronije je napisao/la:
Leon_Professional je napisao/la:Jestel to svi Bekrica otpisali :) . Moje laicko misljenje i neki osjecaj da bi on mogao proigrat ako Ugljesa opravda pojacanje. Imat cemo sva tri igraca koji znaju sa loptom a ova dvojica su jos i radilice :r
Mene je strah da se Jervas ne mogne uklopiti ovdje. Covjek igra brzo, dosta na duple pasove, koliko ce to ovi nasi moci ispratiti. Takodjer, dolaskom Javija Blagi vise nece biti glavni igrac u sredini, a vidjeli smo da najbolje funkcionise u toj situaciji. Drugacije se igraci ponasaju kad su nosioci ekipe i kad su samo jedan od 11 igraca. Bit ce ovo zanimljivo pratiti, Kostic ce biti na mukama, bar sto se veznog reda tice.
Zaha - Blagi - Javi, a na klupi imaju Secer, Radinovic, Dado, Bekric koji imaju istu sansu da budu u prvih 11 kao i Zaha i Blagi, mislim da je samo Javi 100% siguran.
Odavno ja razmisljam o tome@Sofronije,cini mi se prelahko se odricemo Bekrica.On nije odigrao onako kako se to od njega ocekivalo,toga je i sam vjerovatno svjestan,ali da nije mogao zaboraviti preko noci igrati lopte i donositi prevagu na terenu mislim da nije upitno.On je u Zelji cca. 2-3 sezone kad se sve skupi,od toga je lose odigrao jednu polusezonu,cak i manje,ne bi bilo fer ne dati mu drugu sansu.Uz novog trenera pred kojim ce se mroati dokazati,koji ce ga dobro fizicki spremiti misljenja sam da Bekric opet moze biti vazan kotac lokomotive.Hoce li? Ovisi od njega,vidjet cemo..
Danas sam pisao da ni u jednom klubu u PL ne postoji tako jaka konkurencija za neku ili neke pozicije kao sto trenutno postoji kod nas u veznom redu,tako da se slazem s tobm @Leone da ce Kostic biti na mukama,onim slatkim na srecu.Konkurencije se ne treba plasiti niko,pa ni Jovan.On jeste bio nas najbolji veznjak kad se podvuce crta ispod ove sezone,ali ruku na srce nije to bilo tesko u tankoj konkurenciji.Sad cemo imati priliku da vidimo da li je Jovan spreman u jakoj konkurenciji naci svoje mjesto,ako ne bude mogao ili ne bude to to,sta da se radi..
Sto se tice Havija,ne bih se ja zalijetao s njim..Mi znamo njegov CV,gledali smo neke klipove,ali sve to treba potvrditii na terenu.I sam si rekao,PL je ovo,trebat ce vremena da se privikne vjerovatno.I on bi trebao imati istu startnu poziciju kao i ostali veznjaci.Ne trebamo praviti gresku kao sa Bekricem i unaprijed mu stavljati bremena na ledja,pustimo nek se stvari odvijaju svojim tokom.
Jedno samo trebamo i moramo ocekivati,red je,a to je da ako sad ne izvucemo kvalitet uveznoj liniji koji ce moci stati na crtu svakoj ekipi onda ne znam kad cemo..
Zadnja izmjena: rios, dana/u ned jun 05, 2016 10:23 pm, ukupno mijenjano 2 puta.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!!

Miralem Pjanic !!

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

Ajzea
Kontakt:

ned jun 05, 2016 10:20 pm

Format je napisao/la:Jahic je stroj,spreman 100%,sportski zivi,on je sad spremniji od 90 igraca u ekipi sa 34 godine,znam ga dobro i znam o cemu pricam. Da se ne lazemo on je klasa i za Kosorica i sad a za ostale ne treba ni pricat.

Sto se tice Dzidica takodje dobar stoper,dobra stvar bi bila da dodje jedan od njih.
Ma rekao sam jednom prilikom da ne volim stare igrace, ali bi i jedan i drugi odlicna pojacanja bili. Kada bih morao jednom rijecju da ga opisem, rekao bi samo, profesionalac. Takvih kod nas deset ima.

Leon_Professional
Kontakt:

ned jun 05, 2016 10:21 pm

malta071 je napisao/la:
Kako moze igrac koji nije ni zaigrao za Zelju biti 100% siguran bez ijedne odigrane utakmice pored nikad jace konkurencije?
Igraca kojeg dovedes kao pojacanje, koji ti je najskuplji igrac ekipe naravno da je na pocetku siguran. James je dosao za 80 mil. i naravno da je morao igrati, vremenom nije opravdao epitet pojacanja i isao je na klupu. Edin Dzeko je dosao u Romu i bio najplaceniji igrac, dugo nije dao gola ali je igrao, sve dok trener nije izgubio strpljenje. Ima takvih primjera mnogo. Tako isto i Javi, dolazi kao pojacanje i normalno je da je siguran u prvih 11, a sad kad imamo konkurenciju svakako da se lose igre nece trpiti ako bude takvih.

@Rios, slazem se da svako treba imati isti tretman, ali jednstavno takav je slijed dogadjaja svugdje u svijetu kad dovodis nekog kapitalca za kojeg si izdvojio vece pare nego za ostale.
Zadnja izmjena: Leon_Professional, dana/u ned jun 05, 2016 10:26 pm, ukupno mijenjano 1 put.

ChWilla
Kontakt:

ned jun 05, 2016 10:23 pm

ja u jovana ne sumnjam nimalo. ali ono što nama treba (i što nismo imali sad u najvećem broju utakmica) je da još dvojica do njega igraju na sličnom nivou. vidjeli smo za šta je dovoljno kad on igra sam u veznom redu, ni za šta, za prvi ostanak bez evrope nakon šest godina.
Zadnja izmjena: ChWilla, dana/u ned jun 05, 2016 10:24 pm, ukupno mijenjano 1 put.
gradi željo boli te *****

Format
Kontakt:

ned jun 05, 2016 10:24 pm

Ajzea je napisao/la:
Format je napisao/la:Jahic je stroj,spreman 100%,sportski zivi,on je sad spremniji od 90 igraca u ekipi sa 34 godine,znam ga dobro i znam o cemu pricam. Da se ne lazemo on je klasa i za Kosorica i sad a za ostale ne treba ni pricat.

Ma rekao sam jednom prilikom da ne volim stare igrace, ali bi i jedan i drugi odlicna pojacanja bili. Kada bih morao jednom rijecju da ga opisem, rekao bi samo, profesionalac. Takvih kod nas deset ima.
Pa to je to, vidi Bekrica koji je mladji od Jahica 4 godine cini mi se a ne moze da hoda,jer nije naucio na taj nacin zivota iako je zivio i igrao vani sli Jahic od malih nogu igra i trenira vani ,hrani se zdravo ne pije,ne hoda,ozenjen itd. Sportista i zato bi sad uzeo Jahica ovakvog prijr nekog stopera sa 28 godina jer znam kako zivi nesportski itd.

Da nam je 5 Jahica u ekipi daleko bi dogurali.

storm_raider
Kontakt:

ned jun 05, 2016 10:24 pm

IvanOsim je napisao/la:slika

To Ugljesaaa

Poslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk
S' ponistre se vidi Šolta...
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

fk1921

ned jun 05, 2016 10:26 pm

Nemojte molim vas igrace poput Jahica zeljeti u timu a trazi velike pare od kluba da bi zaigrao. Evo Bekric, 8k platu ima a preko kurca igra. Kad je dosao mislio sam da ce biti najbolji na terenu a on ocaj...i sam je rekao da igra za raju. Ko hoce da zavrsi sa karijerom u Zelji taj ne dolazi radi para. Imam jedan primjer sa pitarom, al necemo o njima na forumu...ugl svi bi sad u Zelju radi para.
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

Ajzea
Kontakt:

ned jun 05, 2016 10:27 pm

ChWilla je napisao/la:ja u jovana ne sumnjam nimalo. ali ono što nama treba (i što nismo imali sad u najvećem broju utakmica) je da još dvojica do njega igraju na sličnom nivou. vidjeli smo za šta je dovoljno kad on igra sam u veznom redu, ni za šta, za prvi ostanak bez evrope nakon šest godina.
Vezni red nije u stanju ispratiti Blagojevica, to je cinjenica. On sam igra u vezi i opet se istice, kako ne bi bilo kobno po nas?

exbabilon
Kontakt:

ned jun 05, 2016 10:28 pm

A nemojte me furat da Bekric ima 8 milja platu, pa sto je previse previse je. Hajde Stevanovic, Zahirovic, pa i razumijem... ali za 8 milja mogu igrati Popovic, Karic i Selimovic...

delinjo
Kontakt:

ned jun 05, 2016 10:31 pm

jbg ocekivali smo mi svi od njega puno vise....ali ispalo je da je njemu ovo samo zajebancija ...bar tako frajer izgleda na terenu....vise bi volio da ode Bekric a dodje Sanel...bolje njemu proslijediti tih 8 milja :ganja:
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Brkoo
Kontakt:

ned jun 05, 2016 10:32 pm

A odakle informacija da Bekric ima platu 8 milja?
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Kapiten
Kontakt:

ned jun 05, 2016 10:32 pm

@pintol rece da Bekric nema veliku platu...
Mozda je njemu 8k malo :ganja:

ps. ja ne vjerujem da ima toliku platu.... Ni blizu.
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 8 gostiju.

Prijava