Vjerovatno pljesak za post iznadirfo je napisao/la:DANAN je napisao/la:![]()
Je li to bum nekiKeepTheBlueFlag je napisao/la:![]()
, vas dvojica ste imali vazda insajderske informacije

Vjerovatno pljesak za post iznadirfo je napisao/la:DANAN je napisao/la:![]()
ne znam sumnjivi su mi nestoLARS1921 je napisao/la:Vjerovatno pljesak za post iznadirfo je napisao/la:DANAN je napisao/la:![]()
Sretno im i hvala na svemu posebno Thiagu, necemo ga zaboraviti , ne sumnjam da ce bolji doci na njihovo mjestoEisenbahner1921 je napisao/la:http://fkzeljeznicar.ba/tiago-i-mailson ... car/20640/
...
Dogovoren je tad bio i Rajovic. Sve je zavrseno bilo. Odjednom je ispala prica . Covjek krenuo na potpis ugovora i u razgovoru telefonom sa Amarom, ovaj mu rekao da nece biti u pitanju dogovorena cifra. Nikad nije dosao kod nas,sto mi je bilo zao. Jer je zaista bio odlican igrac. Uz Rajovica, zao mi je sto Nenad Stojanovic i Robert Regvar nisu dosli kod nas kad su trebali. Iako su koketirali sa nama u tom periodu. Regvara volim samo zbog onog het tricka na Kosevu 2 kola prija onog derbija 0-3. Covjek koji ih je naceo jer su bili u opasnom usponu, a mi u krizi nakon smijene Djurbuzovica i dolaska Amara.mkulaglic je napisao/la:Sjećam se za vrijeme prvog mandata Amara Osima, ode čovjek na Sokolac da pogleda Rajovica koji je bio medju najboljim strijelcima lige, kad se vrati sa Veljkom Aleksicem. Tako da ne treba suditi o igračima dok se nevidi na terenu kakvi su.
Sent from my C5303 using Tapatalk