Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

ponosannavas
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet jul 07, 2017 9:33 pm

Evo ja se npr slazem sa @sergejevicem da trebaju Zec i Zakaric promijeniti strane i Slavko je to i uradio ovdje, a i protiv Sirokog probavao, ali iz nekog razloga, nama neznanog odlucio je da to dole u Titogradu ne radi. Mozda ovaj igrac kojeg Zakaric cuva vise ide u stranu na koju Goran ne zna uklizati ako igra po desnoj strani i onda dolazi u opasnost da ga ovaj probija i pravi haos. Samo pretpostavljam

SanMan
Kontakt:

pet jul 07, 2017 9:38 pm

E sad rahat možemo o cijenama karata za AIK
Jug 10, sa članskom 7
Sjever 15, sa članskom 12,
Istok 18, sa članskom 15
Zapad kolko hoćeš
Djeca do 10g 10 sa članskom 5 ( svi moraju imati kartu)
Povećanje cijene opravdavam većim interesovanjem ( + pun grad "šveđana"), a za članove je čak i manja cijena nego protiv Zete.
Uvesti dva dana prodaju za članove (ponedeljak i utorak) a organizovati dobro prodaju članskih.
Ako je moguće od svakog prodatog Juga 2KM proslijediti Grupi za gostovanje (npr. platiti ulaznice u Stockholmu za organizovani odlazak)
Sa članskom dozvoliti kupovinu samo jedn ulaznice
Zadnja izmjena: SanMan, dana/u pet jul 07, 2017 9:39 pm, ukupno mijenjano 1 put.

psihopata
Kontakt:

ponosannavas je napisao/la:
pet jul 07, 2017 9:20 pm
Babuka je napisao/la:
pet jul 07, 2017 7:35 pm
Ne kazem ja 90 minuta samo kad treba da izvrsimo presing a u ostalom ako ne moze da trci ne moze ni da igra, mislim nemojte me pogresno shvatiti da sad ja nesto crnjacim ili pljujem po Petrovicu za mene on nije trener za nas i to je moje misljenje svako ima svoj pogled na trenutne stvari, ne volim trenere koji nemaju igre i to je to.
Da si htio shvatiti ili da si mogao shvatiti skontao bi da je poenta mog posta bila da covjek postavlja taktiku s obzirom na vrline i mane svoiih i protivnickih igraca. Zeba da je dva puta po pet minuta ganjao kao sto ti kazes umro bi ondje i nebi imao svjezine da dadne onaj pas Lendricu. ***** bi Barsa igrala na posjed da nije imala Inijestu, Xavija, Messija. Igrali bi ko Inter pod Murinjom. Nista niscim. Cak sam rekao da su neki nasi igraci i bili na lopti, ali zbog Zebe nisu mogli na lopti biti Ugi i Blagoja jer je tri na dva nego su cuvali prostor pa su zato nekad i ispadali. Mozda ja i grijesim kume, ali Salvko je vjerujem mnogo detaljnije nego ja analaizirao i svoje i protivnicke igrace. Ja sam samo pokusao strucnjacima objasniti da ima i druga strana medalje. Poenta svih poenta je da mi ne znamo sta je Slavko trazio od njih i zasto. Samo pretpostavljamo i na osnovu pretpostavki donosimo zakljucke a vrh vrhova svih zakljucaka je onaj koji preovladava da ne igramo lijepo, a ja koliko se sjecam kad gubis i kad neko odigra petu svi kaze jebala ti peta mater u picku igraj
:rofl: istina,ali to mijenja cinjenicu da mi ne igramo nista na terenu vec odavno i vjeruj mi raji bi bilo puno lakse da vide bar 2-3 lijepe akcije od noge do noge na utakmici,eto ako se mozes sjetiti kad smo na grbavici odigrali uzastopno 2-3 lijepe akcije(nije toga bilo odavno),ali raja na sjeveru poludi,odmah se skace skandira "ovo je zeljo",eto koliko nam treba,kad ljudi dodju daj i da vide nesto,imali smo nizove pobjeda prosle sezone ali kunem ti se svim i svacim svaki put dok se izlazi sa stadiona uvijek je raja nezadovoljno gundjala uprkos pobjedi,nismo mi nikakvi strucnjaci ali brate godinama pratimo fudbal svi na tribinama nagledali smo se svega i svacega i ne moze nam niko demagogijom prodavati muda pod bubrege barem sto se igre tice,mislim moze ali to je kratkog daha....
tajne misli violine: http://postimg.org/image/k6gp7mo01/

gavran
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pet jul 07, 2017 9:39 pm

tm8782 je napisao/la:
pet jul 07, 2017 8:59 pm
Kospicar je napisao/la:Ekipa 1921.tv iz dana u dan me iznenadjuje, svaka cast.
Samo bez krava sljedeci put :D
Krava je kao prilog :D

Poslano sa mog UniverseTap koristeći Tapatalk
meni jagnje dosta
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 97/98, 00/01, 01/02, 09/10, 11/12 ,12/13
Kup BIH : 99/00, 00/01, 02/03, 10/11, 11/12,17/18
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-71/72, 1/2-84/85
Srednjoevropski kup :1/2-63, 68/69

ž'21
Kontakt:

pet jul 07, 2017 9:42 pm

MrkiMedo je napisao/la:
pet jul 07, 2017 9:32 pm
Jesu ovo nasi trcali nekakve krugove odmah poslije utakmice ?
(VIDEO) Fudbaleri Željezničara odradili trening poslije plasmana u drugo pretkolo

Pročitajte više na: http://sport1.ba/evropska-takmicenja/vi ... kolo/87717

Dr. Adzem
Kontakt:

pet jul 07, 2017 9:46 pm

kemo je napisao/la:
pet jul 07, 2017 9:19 pm
psihopata je napisao/la:
pet jul 07, 2017 9:10 pm
Plava Porodica je napisao/la:
pet jul 07, 2017 9:02 pm
phpBB [video]

Miševi :kafa:
zna li neko cija je izvorno ova prva pjesma,tacnije melodija i kako se zove,cini mi se da je od nekih argentinaca ali ne mogu naci nigdje?
phpBB [video]
Kakve navijače ima ovaj napoli. Doduše sve talijanske ekipe imaju strasne navijače poput boce i rivera
Cuva Bog Zelju svog!

ponosannavas
Kontakt:

pet jul 07, 2017 9:54 pm

psihopata je napisao/la:
ponosannavas je napisao/la:
pet jul 07, 2017 9:20 pm
Babuka je napisao/la:
pet jul 07, 2017 7:35 pm
Ne kazem ja 90 minuta samo kad treba da izvrsimo presing a u ostalom ako ne moze da trci ne moze ni da igra, mislim nemojte me pogresno shvatiti da sad ja nesto crnjacim ili pljujem po Petrovicu za mene on nije trener za nas i to je moje misljenje svako ima svoj pogled na trenutne stvari, ne volim trenere koji nemaju igre i to je to.
Da si htio shvatiti ili da si mogao shvatiti skontao bi da je poenta mog posta bila da covjek postavlja taktiku s obzirom na vrline i mane svoiih i protivnickih igraca. Zeba da je dva puta po pet minuta ganjao kao sto ti kazes umro bi ondje i nebi imao svjezine da dadne onaj pas Lendricu. ***** bi Barsa igrala na posjed da nije imala Inijestu, Xavija, Messija. Igrali bi ko Inter pod Murinjom. Nista niscim. Cak sam rekao da su neki nasi igraci i bili na lopti, ali zbog Zebe nisu mogli na lopti biti Ugi i Blagoja jer je tri na dva nego su cuvali prostor pa su zato nekad i ispadali. Mozda ja i grijesim kume, ali Salvko je vjerujem mnogo detaljnije nego ja analaizirao i svoje i protivnicke igrace. Ja sam samo pokusao strucnjacima objasniti da ima i druga strana medalje. Poenta svih poenta je da mi ne znamo sta je Slavko trazio od njih i zasto. Samo pretpostavljamo i na osnovu pretpostavki donosimo zakljucke a vrh vrhova svih zakljucaka je onaj koji preovladava da ne igramo lijepo, a ja koliko se sjecam kad gubis i kad neko odigra petu svi kaze jebala ti peta mater u picku igraj
:rofl: istina,ali to mijenja cinjenicu da mi ne igramo nista na terenu vec odavno i vjeruj mi raji bi bilo puno lakse da vide bar 2-3 lijepe akcije od noge do noge na utakmici,eto ako se mozes sjetiti kad smo na grbavici odigrali uzastopno 2-3 lijepe akcije(nije toga bilo odavno),ali raja na sjeveru poludi,odmah se skace skandira "ovo je zeljo",eto koliko nam treba,kad ljudi dodju daj i da vide nesto,imali smo nizove pobjeda prosle sezone ali kunem ti se svim i svacim svaki put dok se izlazi sa stadiona uvijek je raja nezadovoljno gundjala uprkos pobjedi,nismo mi nikakvi strucnjaci ali brate godinama pratimo fudbal svi na tribinama nagledali smo se svega i svacega i ne moze nam niko demagogijom prodavati muda pod bubrege barem sto se igre tice,mislim moze ali to je kratkog daha....
ma kume slazem se. I ja sam nezadovoljan izasao sto puta ali moramo li kenjati na tekmama evropskim gdje je ulog pola miliona maraka i gdje smo obje tekme pod pritiskom velikim i u grcu. Plus nije bilo priprema kako treba a imas novr igrace, ali eto te pripreme su i njima u istoj fazi pa nisam to navodio ali i to je uzrok losije igre za oko

Babuka

pet jul 07, 2017 9:55 pm

psihopata je napisao/la:

100% :palacgore:

Babuka

pet jul 07, 2017 9:56 pm

Ko moze sve doci u 3.predkolu ?

sajo10
Kontakt:

pet jul 07, 2017 9:59 pm

Babuka je napisao/la:
pet jul 07, 2017 9:56 pm
Ko moze sve doci u 3.predkolu ?
Prelistaj nekoliko stranica unazad, ili googlaj 2017-2018 UEFA Europa League.

storm_raider
Kontakt:

pet jul 07, 2017 10:12 pm

Klikni za video:

phpBB [video]
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

pet jul 07, 2017 10:17 pm

Obnavljajte clanske, kupujte godisnje, samo zajedno smo Zeljeznicar !
Sad opet 100 milki od karti, prodaja dresova, clanskih, godisnjih, hajmo ubiti novac i krenuti u pohod za novi Jug !
JA TE VOLIM VOLIM ZELJO !

LARSSON
Kontakt:

pet jul 07, 2017 10:21 pm

dobili ste platee leee, dajte napadača leee

Minjore
Kontakt:

pet jul 07, 2017 10:22 pm

Hvala ti Lendricu Ivane !

ChWilla
Kontakt:

pet jul 07, 2017 10:22 pm

kako da kupujemo godišnje kada se još ne prodaju? :kafa:
gradi željo boli te *****

Minjore
Kontakt:

pet jul 07, 2017 10:24 pm

joj ti bi jaje u dlaci nasao ccc
Mora se pripremiti raja dvije sedmice su do pocetka lige :)

Dr. Adzem
Kontakt:

pet jul 07, 2017 10:25 pm

Cenane sta cekas bivsi kapiten nam slobodan. :ganja:
Cuva Bog Zelju svog!

Minjore
Kontakt:

pet jul 07, 2017 10:26 pm

Prati li neko srpski nogomet, kakav je ovaj nikola trujic sto raskide ugovor sa vojvodinom ?

LARSSON
Kontakt:

pet jul 07, 2017 10:33 pm

Minjore je napisao/la:
Prati li neko srpski nogomet, kakav je ovaj nikola trujic sto raskide ugovor sa vojvodinom ?
Na ovoj temi možeš dobiti adekvatan odgovor: viewtopic.php?f=51&t=485

ovdje gdje si napisao se samo trolla :kafa:

Leon_Professional
Kontakt:

pet jul 07, 2017 10:36 pm

Minjore je napisao/la:
Leon_Professional je napisao/la:
ned maj 08, 2016 2:12 am
Ovako je trebalo da bude i nadam se da ce samo dobro donijeti za nas. Treba gledati naprijed i pojacavati tim.
Gledam ovog momka http://www.transfermarkt.de/nikola-truj ... eler/94348" target="_blank . Na ovom Transfermarkt-u pise da mu ugovor istice sad na ljeto! Raspitao sam se malo o njemu i ono sto sam cuo mi je stvorilo dobru sliku o ovom decku.

Dijete Partizana, prosao njihovu skolu. Isao na posudbe neke, u Napredku bio kapiten i najbolji strijelac. Kada se vratio u Partizan i ono malo meceva sto je dobijao znao je da dobro iskoristi i cesto je zabijao. Dao je gol protiv Steaue u kvalifikacijama za Evropa Ligu. Na zimu kad je dosao na trening nije bio na spisku, nisu racunali na njega pa je raskinuo ugovor i presao u Vojvodinu. Mislim da momak nema jakog menadjera, a i nije mogao da igra pored "tatinih" sinova iako je mnogo vise pokazivao i na treningu i na terenu. Obrazlozenje Partizana zasto ne igra je bilo da je on previse brz jer svi sto igraju protiv Partizana se brane! :r Dao je Zvezdi danas 2 gola. Igra na poziciji koja nama fali i ako je suditi po ovom Transfermarkt ugovor mu istice na ljeto, mislim da bi nam pravo dobro dosao!

Evo njegovo otvoreno pismo, sve sto je napisao je tacno! http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.p ... id=1091948" target="_blank

Miske na potezu si :ganja:
Last year :kafa:

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.

Prijava