ponosannavas je napisao/la: ↑pet jul 07, 2017 9:20 pmDa si htio shvatiti ili da si mogao shvatiti skontao bi da je poenta mog posta bila da covjek postavlja taktiku s obzirom na vrline i mane svoiih i protivnickih igraca. Zeba da je dva puta po pet minuta ganjao kao sto ti kazes umro bi ondje i nebi imao svjezine da dadne onaj pas Lendricu. ***** bi Barsa igrala na posjed da nije imala Inijestu, Xavija, Messija. Igrali bi ko Inter pod Murinjom. Nista niscim. Cak sam rekao da su neki nasi igraci i bili na lopti, ali zbog Zebe nisu mogli na lopti biti Ugi i Blagoja jer je tri na dva nego su cuvali prostor pa su zato nekad i ispadali. Mozda ja i grijesim kume, ali Salvko je vjerujem mnogo detaljnije nego ja analaizirao i svoje i protivnicke igrace. Ja sam samo pokusao strucnjacima objasniti da ima i druga strana medalje. Poenta svih poenta je da mi ne znamo sta je Slavko trazio od njih i zasto. Samo pretpostavljamo i na osnovu pretpostavki donosimo zakljucke a vrh vrhova svih zakljucaka je onaj koji preovladava da ne igramo lijepo, a ja koliko se sjecam kad gubis i kad neko odigra petu svi kaze jebala ti peta mater u picku igrajBabuka je napisao/la: ↑pet jul 07, 2017 7:35 pmNe kazem ja 90 minuta samo kad treba da izvrsimo presing a u ostalom ako ne moze da trci ne moze ni da igra, mislim nemojte me pogresno shvatiti da sad ja nesto crnjacim ili pljujem po Petrovicu za mene on nije trener za nas i to je moje misljenje svako ima svoj pogled na trenutne stvari, ne volim trenere koji nemaju igre i to je to.
meni jagnje dosta
(VIDEO) Fudbaleri Željezničara odradili trening poslije plasmana u drugo pretkolo
Kakve navijače ima ovaj napoli. Doduše sve talijanske ekipe imaju strasne navijače poput boce i rivera
ma kume slazem se. I ja sam nezadovoljan izasao sto puta ali moramo li kenjati na tekmama evropskim gdje je ulog pola miliona maraka i gdje smo obje tekme pod pritiskom velikim i u grcu. Plus nije bilo priprema kako treba a imas novr igrace, ali eto te pripreme su i njima u istoj fazi pa nisam to navodio ali i to je uzrok losije igre za okopsihopata je napisao/la: ↑pet jul 07, 2017 9:38 pmponosannavas je napisao/la: ↑pet jul 07, 2017 9:20 pmDa si htio shvatiti ili da si mogao shvatiti skontao bi da je poenta mog posta bila da covjek postavlja taktiku s obzirom na vrline i mane svoiih i protivnickih igraca. Zeba da je dva puta po pet minuta ganjao kao sto ti kazes umro bi ondje i nebi imao svjezine da dadne onaj pas Lendricu. ***** bi Barsa igrala na posjed da nije imala Inijestu, Xavija, Messija. Igrali bi ko Inter pod Murinjom. Nista niscim. Cak sam rekao da su neki nasi igraci i bili na lopti, ali zbog Zebe nisu mogli na lopti biti Ugi i Blagoja jer je tri na dva nego su cuvali prostor pa su zato nekad i ispadali. Mozda ja i grijesim kume, ali Salvko je vjerujem mnogo detaljnije nego ja analaizirao i svoje i protivnicke igrace. Ja sam samo pokusao strucnjacima objasniti da ima i druga strana medalje. Poenta svih poenta je da mi ne znamo sta je Slavko trazio od njih i zasto. Samo pretpostavljamo i na osnovu pretpostavki donosimo zakljucke a vrh vrhova svih zakljucaka je onaj koji preovladava da ne igramo lijepo, a ja koliko se sjecam kad gubis i kad neko odigra petu svi kaze jebala ti peta mater u picku igrajBabuka je napisao/la: ↑pet jul 07, 2017 7:35 pmNe kazem ja 90 minuta samo kad treba da izvrsimo presing a u ostalom ako ne moze da trci ne moze ni da igra, mislim nemojte me pogresno shvatiti da sad ja nesto crnjacim ili pljujem po Petrovicu za mene on nije trener za nas i to je moje misljenje svako ima svoj pogled na trenutne stvari, ne volim trenere koji nemaju igre i to je to.istina,ali to mijenja cinjenicu da mi ne igramo nista na terenu vec odavno i vjeruj mi raji bi bilo puno lakse da vide bar 2-3 lijepe akcije od noge do noge na utakmici,eto ako se mozes sjetiti kad smo na grbavici odigrali uzastopno 2-3 lijepe akcije(nije toga bilo odavno),ali raja na sjeveru poludi,odmah se skace skandira "ovo je zeljo",eto koliko nam treba,kad ljudi dodju daj i da vide nesto,imali smo nizove pobjeda prosle sezone ali kunem ti se svim i svacim svaki put dok se izlazi sa stadiona uvijek je raja nezadovoljno gundjala uprkos pobjedi,nismo mi nikakvi strucnjaci ali brate godinama pratimo fudbal svi na tribinama nagledali smo se svega i svacega i ne moze nam niko demagogijom prodavati muda pod bubrege barem sto se igre tice,mislim moze ali to je kratkog daha....
100%psihopata je napisao/la: ↑pet jul 07, 2017 9:38 pm
istina,ali to mijenja cinjenicu da mi ne igramo nista na terenu vec odavno i vjeruj mi raji bi bilo puno lakse da vide bar 2-3 lijepe akcije od noge do noge na utakmici,eto ako se mozes sjetiti kad smo na grbavici odigrali uzastopno 2-3 lijepe akcije(nije toga bilo odavno),ali raja na sjeveru poludi,odmah se skace skandira "ovo je zeljo",eto koliko nam treba,kad ljudi dodju daj i da vide nesto,imali smo nizove pobjeda prosle sezone ali kunem ti se svim i svacim svaki put dok se izlazi sa stadiona uvijek je raja nezadovoljno gundjala uprkos pobjedi,nismo mi nikakvi strucnjaci ali brate godinama pratimo fudbal svi na tribinama nagledali smo se svega i svacega i ne moze nam niko demagogijom prodavati muda pod bubrege barem sto se igre tice,mislim moze ali to je kratkog daha....
Na ovoj temi možeš dobiti adekvatan odgovor: viewtopic.php?f=51&t=485
Last yearLeon_Professional je napisao/la: ↑ned maj 08, 2016 2:12 amOvako je trebalo da bude i nadam se da ce samo dobro donijeti za nas. Treba gledati naprijed i pojacavati tim.
Gledam ovog momka http://www.transfermarkt.de/nikola-truj ... eler/94348" target="_blank . Na ovom Transfermarkt-u pise da mu ugovor istice sad na ljeto! Raspitao sam se malo o njemu i ono sto sam cuo mi je stvorilo dobru sliku o ovom decku.
Dijete Partizana, prosao njihovu skolu. Isao na posudbe neke, u Napredku bio kapiten i najbolji strijelac. Kada se vratio u Partizan i ono malo meceva sto je dobijao znao je da dobro iskoristi i cesto je zabijao. Dao je gol protiv Steaue u kvalifikacijama za Evropa Ligu. Na zimu kad je dosao na trening nije bio na spisku, nisu racunali na njega pa je raskinuo ugovor i presao u Vojvodinu. Mislim da momak nema jakog menadjera, a i nije mogao da igra pored "tatinih" sinova iako je mnogo vise pokazivao i na treningu i na terenu. Obrazlozenje Partizana zasto ne igra je bilo da je on previse brz jer svi sto igraju protiv Partizana se brane!Dao je Zvezdi danas 2 gola. Igra na poziciji koja nama fali i ako je suditi po ovom Transfermarkt ugovor mu istice na ljeto, mislim da bi nam pravo dobro dosao!
Evo njegovo otvoreno pismo, sve sto je napisao je tacno! http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.p ... id=1091948" target="_blank
Miske na potezu si![]()