Naš trenutni koeficijent je 3, ne mozemo pasti, mozemo napredovatihardwell je napisao/la: ↑pet jul 07, 2017 6:51 pm**** majku, lakše sam kontao matematiku u srednjoj školiLARS1921 je napisao/la: ↑pet jul 07, 2017 6:47 pmhttps://kassiesa.home.xs4all.nl/bert/ue ... k2018.html
Dosta i 50 taman da prodjemo koje koloPlava Porodica je napisao/la: ↑pet jul 07, 2017 6:53 pmTreba zamolit real da nam posudi jedno 5 milja sta ce im
Iz Tuzle imas direktan let zaStokholm,doduse na jedan manji aerodrom.!
Brt nemoj se ljutiti al sam prestao citati kad sam vidio da covjek pise analizu ovako da ne stojimo blizu igraca jer su oni brzi, znaci pustas igraca da se okrene ko se imalo bavio fudbalom zna da je to smijesno, igrac kojeg pustis da je primi i jos plus da ti se okrene pa ima ta ti slomi kicmu eto zato mislim da je to lupanje gluposti da ne govorim dalje...a ovi mu skidaju kapu...
Koliko znam, samo se poboljšava nacionalni. Za klupski koeficijent se računaju samo prolazi u pretkolima, a nacionalni se računa kad se zbroje koeficijenti pobjeda i remija svih klubova iz jedne države i taj broj se podijeli sa brojem učesnika u europskim takmičenjima.
Mislio si reći i pazi i pazi i pazi i pazi i pazi i pazi i pazi i pazi i pazi i pazi i pazi i pazi i pazi i pazi i pazi i pazi i pazi i pazi i pazi i pazi AIK gazi
U skraćenoj verziji...LARS1921 je napisao/la: ↑pet jul 07, 2017 7:20 pmMislio si reći i pazi i pazi i pazi i pazi i pazi i pazi i pazi i pazi i pazi i pazi i pazi i pazi i pazi i pazi i pazi i pazi i pazi i pazi i pazi i pazi AIK gazi