Ko je sad taj frka?LARS1921 je napisao/la:Prodaja ulaznica za navijače FK Željezničar /tribina Jug) za utakmicu sa Zetom počet će u 9 sati na blagajni Sportskog centra Morača.
eto nema frke
Zasto? Zato sto navija za Zelju? Ako je to kriterij, onda neka stane u red, citavu armiju ima ispred sebe. Neka dodje, uclani se i kupi dres. Uostalom to "Miske uruciti dres..." Pa ovo nije d.j.l. da se tako dresovi dijele. Mozda je moglo prije u doba violine.BabOsim je napisao/la: ↑čet jul 06, 2017 12:20 amGospodin. Treba mu Miske uručiti dres ili bar članskuSIMA_SIMAU je napisao/la:Ime Vuka Martinovića ostalo je u sjećanju svih ljubitelja fudbala u Bosni i Hercegovini, a posebno navijača Željezničara tog ljeta 2014. godine.
Tada su u prvom pretkolu Evropske lige snage odmjerili Željezničar i crnogorski Lovćen. Plavi su u ovom dvomeču bili bolji sa ukupnih 1:0 i prošli su u narednu fazu u kojoj su ispali od makedonskog Metalurga.
Martinović je tada nosio dres Lovćena, a ostao je upamćen da po svojoj izjavi da navija za Željezničar još od malih nogu. Godinama prije i poslije te utakmice Martinović je bio redovan gost na Grbavici, barem na derbi mečevima protiv Sarajeva.
Sudbina je htjela da i ove sezone Željezničar odmjeri snage sa ekipom iz Crne Gore. Plavi će igrati sa Zetom, a i ovoga puta na tribinama će biti Vuk Martinović. Martinović trenutno nastupa za Mladost iz Podgorice, a sutra će sa tribina bodriti svog Želju.
– Zbog povrede propuštam utakmicu svog tima. Moji saigrači sutra igraju protiv Gandastara u Armeniji i vjerujem da će izboriti plasman u naredni krug. Naravno da ću sutra biti na tribinama i bodriti Željezničar. Plavi imaju dobar rezultat i nadam se da će i sutra pobijediti Zetu i proći u naredni krug takmičenja. Željo je nešto posebno u mom životu i kada god imam vremena pratim utakmice Željezničara – kazao je Martinović za hehe.ba.
Martinović je rođen u Podgorici prije 27 godina. Prošao omladinsku školu Partizana, a za mladu reprezentaciju Crne Gore skupio je pet nastupa. Igrao je za Lovćen u dva navrata, švedsku Syriansku, OFK Beograd, a trenutno nastupa za Mladost iz Podgorice![]()
i tako iz meča u mečSIMA_SIMAU je napisao/la: ↑sri jul 05, 2017 5:45 pmPovreda Radinovića se stabilizovala tako da će on najvjerovatnije sutra izaći na teren'', istakao je trener Želje.
Idemo Ugi vrijeme je da pokazes da mozes nositi igru.
nemoj zezat buraz, bio je.solidan proslu tekmu.salle86 je napisao/la: ↑čet jul 06, 2017 2:28 ami tako iz meča u mečSIMA_SIMAU je napisao/la: ↑sri jul 05, 2017 5:45 pmPovreda Radinovića se stabilizovala tako da će on najvjerovatnije sutra izaći na teren'', istakao je trener Želje.
Idemo Ugi vrijeme je da pokazes da mozes nositi igru.
očekujemo da pokaže IŠTA ... i pretežno nam se pokenja po očekivanju
na hajr
Baho se ibretio, kako su lose radili prenos
Ovo kod nas nemere procMirek11 je napisao/la: ↑čet jul 06, 2017 9:13 amOdličan marketinški potez za prodaju dresova, ovo se može uraditi kod nas za članove
http://sport1.ba/ino-fudbal/2100-navija ... zonu/87598
A danas aBd 0:2 ( 2x Zec)![]()
Kod nas neki igraci jedva sami sebe nose, a kako ce onda jos 2100 ljudi?Model1964 je napisao/la:Ovo kod nas nemere procMirek11 je napisao/la: ↑čet jul 06, 2017 9:13 amOdličan marketinški potez za prodaju dresova, ovo se može uraditi kod nas za članove
![]()
Koja bi frka nastala oko odredivanja tih 2100 imena.
"Sto ovaj, đe onaj, nema mi babe a on toliko dao za klub. Sto moje ime nije iznad grba? Sta cu ja na rukavu?.....Sitna slova, yebo ih rukopis....![]()
@Leone
Ima i togaModel1964 je napisao/la: ↑čet jul 06, 2017 9:23 amOvo kod nas nemere procMirek11 je napisao/la: ↑čet jul 06, 2017 9:13 amOdličan marketinški potez za prodaju dresova, ovo se može uraditi kod nas za članove
![]()
Koja bi frka nastala oko odredivanja tih 2100 imena.
"Sto ovaj, đe onaj, nema mi babe a on toliko dao za klub. Sto moje ime nije iznad grba? Sta cu ja na rukavu?.....Sitna slova, yebo ih rukopis....![]()
@Leone![]()