Kad sam ja govorio da trebamo ugasiti ona gov.na od stranice kao robiju onomad. Jednostavno ima nas 30% navijača koji prate klub konstantno koji su članovi a ovo ostatak reaguje i djeluje kako puse vjetar,jednostavno takav smo narod s čudnim mentalitetom.cala je napisao/la:Na ljude je fakat uticala ona emisija sa FTV. Maloprije sam se bas sa starim zakacio oko toga. Ljudima su u glavu utuvili da Miske obrce lovu preko Zelje, Miske pod svaku cijenu hoce zemlju oko stadiona da pravi sebi skladista i markete, hoce ljudi nebodere da prave... ***** ti Alija majku jesmo zatucan narod.
Sad i halu cijenimza_zivot_cijeli je napisao/la:od kako sam se istovario 3 i kusur milje na 5m2 kupatila, vise mi nista nije skupo
Kojeg god pitari igraca da prizeljkuju, miske ga dovodeJoseMourinho je napisao/la:http://fkzeljeznicar.ba/adnan-secerovic ... car/20624/
Dobrodošao Adnane![]()
![]()
fina prinova![]()
Pa i nije boom, da se ne lazemo.. Fina prinova..diego1921 je napisao/la:Ne pika se,niko nije napisao BOOM !!
Ma vala sad Enis i Zaha mogu hladno ići, ako će doći Uglješa i ovaj Šećerović.SWRA_1921 je napisao/la:Prema ovom igracu nemam nikakvo misljenje i on mi je samo opravdan ako ce igrati za istu platu kao i Enis Sadikovic (a on napusti klub), ili ako neko napusti klub za dobru cifru, a to su npr. Zahirovic, Blagojevic ili Sadikovic.
sad mu je zao koristiti pa trpiMinjore je napisao/la:Sad i halu cijenimza_zivot_cijeli je napisao/la:od kako sam se istovario 3 i kusur milje na 5m2 kupatila, vise mi nista nije skupo![]()
![]()