Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Hadzijalagic
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub jul 01, 2017 4:33 pm

Vjerovatno cu opet ispasti pljuvac ali uprava je duzna obezbijediti pare za pojacanja koja su ekvivalentna ambicijama. Tako je to svugdje u svijetu. Ako je titula postavljena kao cilj onda se moramo prema tome postaviti i u prelaznom roku a ne posle kukati i galamiti kada bude kasno. Ja nemam nikakav problem ni sa nizim ambicijama ali vecina zahtijeva najvise ciljeve a uprava je saglasna sa tim ciljevima..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

LARSSON
Kontakt:

sub jul 01, 2017 4:34 pm

A ko određuje koja su pojačanja ekvivaletna ambicijama?

Hadzijalagic
Kontakt:

sub jul 01, 2017 4:35 pm

Struka, a svjedoci smo da struci i nisu bas ispunjene prve zelje ili smo ove sto su nas odbili ganjali onako reda radi..

Zadnja izmjena: Hadzijalagic, dana/u sub jul 01, 2017 4:35 pm, ukupno mijenjano 1 put.

ChWilla
Kontakt:

sub jul 01, 2017 4:38 pm

za naše uslove i u odnosu na konkurenciju para ima sasvim dovoljno. to nije bio ni prošle godine problem. ali kad pričamo o "pravim" igračima, nisu tebi konkurencija samo zrinjski i sarajevo, nego pola svijeta...
gradi željo boli te *****

LARSSON
Kontakt:

sub jul 01, 2017 4:39 pm

Hadzijalagic je napisao/la:
Struka, a svjedoci smo da struci i nisu bas ispunjene prve zelje ili smo ove sto su nas odbili trazili onako reda radi..
Uprava je dužna da obezbijedi pare za igrača X koji je želja struke, a amicije su titula. igrač X traži PREveliki novac, uprava je kriva?

avlami97
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sub jul 01, 2017 4:42 pm

Hadzijalagic je napisao/la:Struka, a svjedoci smo da struci i nisu bas ispunjene prve zelje ili smo ove sto su nas odbili trazili onako reda radi..
I sta uraditi sa onima koji nisu u stanju struci obezbjediti trazene igrace? Razlog, visoki finansijski zahtjevi trazenih igraca. Otjerati struku ili one koji ne mogu obezbjediti famozne cifre aka Miro?

Sent from my HUAWEI G6-U10 using Tapatalk

Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

Hadzijalagic
Kontakt:

sub jul 01, 2017 4:47 pm

LARS1921 je napisao/la:
Struka, a svjedoci smo da struci i nisu bas ispunjene prve zelje ili smo ove sto su nas odbili trazili onako reda radi..
Uprava je dužna da obezbijedi pare za igrača X koji je želja struke, a amicije su titula. igrač X traži PREveliki novac, uprava je kriva?
Svaki igrac ima svoju cijenu i ne mozemo mu je mi odredjivati koliko god da bi volili. Nase ambicije zahtijevaju kvalitetna i provjerena pojacanja a samim tim i veca ulaganja. Do sad se i ne dovode bas igraci, izuzimajuci Graovca, koji ti, koliko toliko, mogu garantovati ispunjenje ambicija iako su svi igraci koje smo doveli solidni. Ako vec nismo u mogucnosti onda i ambicije prilagoditi mogucnostima i ne praviti u startu pritisak igracima a navijacima nerealna ocekivanja.

@avlami97 aludiras u svom spinerskom stilu kao i uvjek. Samo kazem da ambicije trebaju biti u skladu sa mogucnostima..

AsharaK
Administrator
Kontakt:

sub jul 01, 2017 4:54 pm

@Hadzijalagic, imaš inbox
Željezničar ante portas !

Hadzijalagic
Kontakt:

sub jul 01, 2017 4:58 pm

AsharaK je napisao/la:@Hadzijalagic, imaš inbox
Vidio sam. Nisam znao..

AsharaK
Administrator
Kontakt:

sub jul 01, 2017 5:01 pm

sub jul 01, 2017 4:58 pm
AsharaK je napisao/la:@Hadzijalagic, imaš inbox
Vidio sam. Nisam znao..
Valjda je sve uredu? :)
Željezničar ante portas !

avlami97
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar

sub jul 01, 2017 5:06 pm

LARS1921 je napisao/la:
Svaki igrac ima svoju cijenu i ne mozemo mu je mi odredjivati koliko god da bi volili. Nase ambicije zahtijevaju kvalitetna i provjerena pojacanja a samim tim i veca ulaganja. Do sad se i ne dovode bas igraci, izuzimajuci Graovca, koji ti, koliko toliko, mogu garantovati ispunjenje ambicija iako su svi igraci koje smo doveli solidni. Ako vec nismo u mogucnosti onda i ambicije prilagoditi mogucnostima i ne praviti u startu pritisak igracima a navijacima nerealna ocekivanja.

@avlami97 aludiras u svom spinerskom stilu kao i uvjek. Samo kazem da ambicije trebaju biti u skladu sa mogucnostima..
Meni se sve vrijeme spocitava spinovanje i kada iznosim cinjenice, a krenulo je od price, kako smo 3 kola do kraja prvom pratiocu bjezali 4 boda. Sto je notorna laz. Ta laz se prenijela i na medije, pa tako slusam i i reportera na SK, koju ponavljaju tu laz (srpski i hrvatski komentator).

Samo je ChWilla reagirao na tu laz, a mnogi mi pripisuju spinovanje. Valjda bi bilo normalno istine radi, Zelje radi, da se takve lazi ne plasiraju.

Trazite da se banuje exdomorocki zbog uvreda, a kada psihopata vrijedja, onda je to u redu.

Cemu dvostruki arsini?

ChWilla
Kontakt:

sub jul 01, 2017 5:07 pm

vi se baš nasekirali kao da smo od tih pojačanja koja na papiru odgovaraju šampionskim ambicijama imali nešto u minulom periodu.

a biće i takvih, ne sekirajte se.
gradi željo boli te *****

Hadzijalagic
Kontakt:

sub jul 01, 2017 5:07 pm

@avlami97 Ja kazem da spinujes jer svaku kritiku pokusavas okrenuti u smjeru uprave. Gluho bilo da je tako ali neke stvari se moraju raditi pametnije..

pile87
Kontakt:

sub jul 01, 2017 5:09 pm

Hadzijalagic je napisao/la:Struka, a svjedoci smo da struci i nisu bas ispunjene prve zelje ili smo ove sto su nas odbili ganjali onako reda radi..
Piše da je želja trenera. A bio je i prošli prelazni rok.slika

Poslano sa mog HTC Desire 828 koristeći Tapatalk

Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

Hadzijalagic
Kontakt:

sub jul 01, 2017 5:13 pm

Nisam pile mislio na njega al nema veze. Bilo je opcija koje su bile ispred njega na "spisku zelja". Ovako se bojim da ce biti kao sa Odinim famoznim spiskom, a i da ce Slavko zavrsiti kao Oda posle prve losije serije jer smo mu ispunili igracke zelje a ne igramo u skladu sa ambicijama a znamo da nije tako kao sto nije bilo ni za Odinog vakta..

avlami97
Kontakt:

sub jul 01, 2017 5:17 pm

Hadzijalagic je napisao/la:@avlami97 Ja kazem da spinujes jer svaku kritiku pokusavas okrenuti u smjeru uprave. Gluho bilo da je tako ali neke stvari se moraju raditi pametnije..
Uvijek moze bolje i pametnije, ali mi je nonsens kritikovati igraca koji jos nije ni dosao (Projic), a želja je struke. Ne znam sta se time postize, osim podijeljenosti medju navijacima?

kvalitet
Kontakt:

sub jul 01, 2017 5:19 pm

Što se tiče budžeta za ekipu, koliko ja znam budžet nije ništa manji u odnosu na konkurente, štaviše...
Bez privatizacije kluba nema sportskog uspjeha!

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.

bianco blu
Kontakt:

sub jul 01, 2017 5:22 pm

jel planirano da se Jug izgradi do europe , sljedeće godine?

Model1964

sub jul 01, 2017 5:22 pm

avlami97 je napisao/la:
sub jul 01, 2017 4:42 pm
Hadzijalagic je napisao/la:Struka, a svjedoci smo da struci i nisu bas ispunjene prve zelje ili smo ove sto su nas odbili trazili onako reda radi..
I sta uraditi sa onima koji nisu u stanju struci obezbjediti trazene igrace? Razlog, visoki finansijski zahtjevi trazenih igraca. Otjerati struku ili one koji ne mogu obezbjediti famozne cifre aka Miro?

Struka neka malo zajmi po federalki pa nade kakvog mladog perspektivnog i ambicioznog. Nemoj te govoriti nema kada ima. Jasarevic recimo.
P
uknes pricu za B tim onda moras u roku mjesec napraviti sve da stvarno profunkcionira. Podpises sa toliko juniora, koji ti je plan sa njima? Hajde Halile da je vise vojske? Pusti ih da igraju. Njih bi trpio makar se za opstanak borili. Ovaj Prijic nek napravi jednu gresku moze se smatrati bivsim.
Mi smo uvjek proizvodili igrace i dovodili MLADE i neafirmirane igrace. Nismo se nikada igrali Juventusa i Reala.
Jako puno je agencija u zadnje dvije godine nudilo igrace Żelji. Vecini se nije ni odgovorilo a po nekom poslovnom bontonu bi moralo
Mislim da sam ti odgovorio na pitanje. MUKOTRPAN RAD.
Kupiti digtung da drzi par dana moze samo balavac ili neznalica. Cenan nije n
balavac. Onaj njegov nazovi interviju je samar svim navijacima. Ako tr zanima zasto napisacu ti u PP.
Nema potrebe za pricom kako smo sa Slavkom osvojili najvise bodova i kako placamo doprinose.
Zidan je jednom priliko rekao " Veliki klubovi nemaju historije jer gledaju naprijed"
Ponavljam ova uprava je najbolja od rata. Ova uprava mora ostati jos dugo dugo. Ova uprava mora napraviti jasan plan rada i prioriteta u sortskom djelu.
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

avlami97
Kontakt:

sub jul 01, 2017 5:23 pm

kvalitet je napisao/la:Što se tiče budžeta za ekipu, koliko ja znam budžet nije ništa manji u odnosu na konkurente, štaviše...
...sa doprinosima na stvarne plaće i kod konkurencije?

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 24 gosta.

Prijava