Uprava je dužna da obezbijedi pare za igrača X koji je želja struke, a amicije su titula. igrač X traži PREveliki novac, uprava je kriva?Hadzijalagic je napisao/la: ↑sub jul 01, 2017 4:35 pmStruka, a svjedoci smo da struci i nisu bas ispunjene prve zelje ili smo ove sto su nas odbili trazili onako reda radi..
I sta uraditi sa onima koji nisu u stanju struci obezbjediti trazene igrace? Razlog, visoki finansijski zahtjevi trazenih igraca. Otjerati struku ili one koji ne mogu obezbjediti famozne cifre aka Miro?Hadzijalagic je napisao/la:Struka, a svjedoci smo da struci i nisu bas ispunjene prve zelje ili smo ove sto su nas odbili trazili onako reda radi..
Svaki igrac ima svoju cijenu i ne mozemo mu je mi odredjivati koliko god da bi volili. Nase ambicije zahtijevaju kvalitetna i provjerena pojacanja a samim tim i veca ulaganja. Do sad se i ne dovode bas igraci, izuzimajuci Graovca, koji ti, koliko toliko, mogu garantovati ispunjenje ambicija iako su svi igraci koje smo doveli solidni. Ako vec nismo u mogucnosti onda i ambicije prilagoditi mogucnostima i ne praviti u startu pritisak igracima a navijacima nerealna ocekivanja.LARS1921 je napisao/la:Uprava je dužna da obezbijedi pare za igrača X koji je želja struke, a amicije su titula. igrač X traži PREveliki novac, uprava je kriva?Hadzijalagic je napisao/la: ↑sub jul 01, 2017 4:35 pmStruka, a svjedoci smo da struci i nisu bas ispunjene prve zelje ili smo ove sto su nas odbili trazili onako reda radi..
Vidio sam. Nisam znao..AsharaK je napisao/la:@Hadzijalagic, imaš inbox
Valjda je sve uredu?Hadzijalagic je napisao/la: ↑sub jul 01, 2017 4:58 pmVidio sam. Nisam znao..AsharaK je napisao/la:@Hadzijalagic, imaš inbox
Meni se sve vrijeme spocitava spinovanje i kada iznosim cinjenice, a krenulo je od price, kako smo 3 kola do kraja prvom pratiocu bjezali 4 boda. Sto je notorna laz. Ta laz se prenijela i na medije, pa tako slusam i i reportera na SK, koju ponavljaju tu laz (srpski i hrvatski komentator).Hadzijalagic je napisao/la:Svaki igrac ima svoju cijenu i ne mozemo mu je mi odredjivati koliko god da bi volili. Nase ambicije zahtijevaju kvalitetna i provjerena pojacanja a samim tim i veca ulaganja. Do sad se i ne dovode bas igraci, izuzimajuci Graovca, koji ti, koliko toliko, mogu garantovati ispunjenje ambicija iako su svi igraci koje smo doveli solidni. Ako vec nismo u mogucnosti onda i ambicije prilagoditi mogucnostima i ne praviti u startu pritisak igracima a navijacima nerealna ocekivanja.LARS1921 je napisao/la:Uprava je dužna da obezbijedi pare za igrača X koji je želja struke, a amicije su titula. igrač X traži PREveliki novac, uprava je kriva?Hadzijalagic je napisao/la: ↑sub jul 01, 2017 4:35 pmStruka, a svjedoci smo da struci i nisu bas ispunjene prve zelje ili smo ove sto su nas odbili trazili onako reda radi..
@avlami97 aludiras u svom spinerskom stilu kao i uvjek. Samo kazem da ambicije trebaju biti u skladu sa mogucnostima..
Piše da je želja trenera. A bio je i prošli prelazni rok.Hadzijalagic je napisao/la:Struka, a svjedoci smo da struci i nisu bas ispunjene prve zelje ili smo ove sto su nas odbili ganjali onako reda radi..
Uvijek moze bolje i pametnije, ali mi je nonsens kritikovati igraca koji jos nije ni dosao (Projic), a želja je struke. Ne znam sta se time postize, osim podijeljenosti medju navijacima?Hadzijalagic je napisao/la:@avlami97 Ja kazem da spinujes jer svaku kritiku pokusavas okrenuti u smjeru uprave. Gluho bilo da je tako ali neke stvari se moraju raditi pametnije..
Struka neka malo zajmi po federalki pa nade kakvog mladog perspektivnog i ambicioznog. Nemoj te govoriti nema kada ima. Jasarevic recimo.avlami97 je napisao/la: ↑sub jul 01, 2017 4:42 pmI sta uraditi sa onima koji nisu u stanju struci obezbjediti trazene igrace? Razlog, visoki finansijski zahtjevi trazenih igraca. Otjerati struku ili one koji ne mogu obezbjediti famozne cifre aka Miro?Hadzijalagic je napisao/la:Struka, a svjedoci smo da struci i nisu bas ispunjene prve zelje ili smo ove sto su nas odbili trazili onako reda radi..
Sent from my HUAWEI G6-U10 using Tapatalk
...sa doprinosima na stvarne plaće i kod konkurencije?kvalitet je napisao/la:Što se tiče budžeta za ekipu, koliko ja znam budžet nije ništa manji u odnosu na konkurente, štaviše...