Govori se na forumu kako na Grbavici trebamo napadati protivnika, da ne strahujemo. To se desi i onda ispade protivnici u nivou Slavje (Slavija propala ko zeton, ljudi ne znaju sta pisu). Mozda smo ih nadigrali, pa treba nas pohvaliti, a ne spustati protivnika na nivo Olimpica sto je van svake pameti!
Zeta nije naivna ekipa. Ako se opustimo, mogu lagano uvaljati par komada, bez problema. Imaju nevjerovatnu tranziciju. Jesu precijenjeni, to je svako mogao pretpostaviti, pa nisu iz svicarske lige, ali veoma simpaticna ekipa. Dobro se brane, rastrcani su, odlicna kombinatorika, sa par pasova izbace nas kompletan vezni red tokom kontre. Nisam vidio da iko to ovako radi u nasoj ligi. Mozda Radnik pod Petrovicem, priblizno nesto.
Nije ni Zeta bila rastrcana. Tesko je trcati stalno kada imas Zebu koji je umro bukvalno. Cim je Zera usao, osjetilo se, dobili smo na svjezini, mada je onda i Ugi izasao pa smo pali, jer Markovic nije ta tipa. Kretanje bez lopte jeste lose, mora se biti u trku stalno, nuditi se, otkrivati. To je ono sto sam spominjao, prosle sezone nanize Blagojevic dva igraca i onda nema kome dodati. Ja sam poprilicno zadovoljan sinocnjom partijom.
Sto se djece i karata tice, ne znam da li to postoji na zapadu, ali da klub uvede nesto na fazon djecijih karata? Koje bi bile jeftinije? Zamisli imas dvoje djece, treba ti 45 maraka za karte, plus sokici i sta sve ne. Nije ba malo. Slazem se, ako je klub naznacio da svi moraju imati kartu, posteno fakat, ali da se nesto proba izmajmunisati za djecu, neke karte posebno za njih koje SAMO ONI mogu koristiti, a da su malo jeftinije. Sta ja znam, ili neki porodicni paketi karata. Nesto se mozda moze uraditi, MADA euro su utakmice, ogranicen broj mjesta, ne igra se svake sedmice europa, i sve to ima svoju tezinu, tako da nije ni problem ova cijena kada bolje razmislim. Sto vise klub zaradi, to je bolje. Jer valja nam graditi i juznu tribinu, tu je istocna koja je kostala skoro duplo vise od planiranog. Nabere se tih troskova.
Dobro neko rece, ne mozes ni u kino sa jednom ulaznicom, a djeca da za DZ ulaze