Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

MrkiMedo
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub jun 24, 2017 10:30 am

https://youtu.be/SQIup6gobb0?t=55
Da je on ovdje iznio do kraja ono sta je trebao, rekao ono sto je htio reci i pokazao ko se to zajebava sa nama i pravi nas budalama, sad bi mi jos uvijek slavili titulu, imali preko 10k clanova i igrali lijep nogomet. Ne znam cega i koga se treneri boje, ali ako postoje neke stvari u svlacionici koje remete igru i ako postoje igraci koji biraju utakmice, onda ih moraju prebaciti na tribinu pa makar igrali sa 11 juniora

Morzhy
Kontakt:

sub jun 24, 2017 10:33 am

Znači da sumiramo, Kemo je igračina, ali ga treneri ne vole, je li to? Svi bi ga stavljali u prvi tim, osim trenera koji jedini od svih ljudi koji komentarišu Kemu može fasovati otkaz zbog toga. Je li stvarno mislite da njega neko namjerno ne stavlja u tim prije Bogićevića, eto onako iz nekog inata? Pravi kvalitet uvijek ispliva, uvijek. Ako odustaneš i to je vrsta nekvaliteta...ako se zainatiš pa hoćeš da odeš negdje drugo zbog neke "nepravde" i to je vrsta nekvaliteta. Ako te menadžer može naložiti da odbaciš svog Želju sa 20 godina i to je nekvalitet. Kvalitet igrača nije samo fudbalsko znanje, već i način razmišljanja. Mnogi puno veći fudbalski talenti od Keme su propali zbog toga, a rijetko koji je napravio nešto.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

sub jun 24, 2017 10:36 am

Morzhy je napisao/la:
Znači da sumiramo, Kemo je igračina, ali ga treneri ne vole, je li to? Svi bi ga stavljali u prvi tim, osim trenera koji jedini od svih ljudi koji komentarišu Kemu može fasovati otkaz zbog toga. Je li stvarno mislite da njega neko namjerno ne stavlja u tim prije Bogićevića, eto onako iz nekog inata? Pravi kvalitet uvijek ispliva, uvijek. Ako odustaneš i to je vrsta nekvaliteta...ako se zainatiš pa hoćeš da odeš negdje drugo zbog neke "nepravde" i to je vrsta nekvaliteta. Ako te menadžer može naložiti da odbaciš svog Želju sa 20 godina i to je nekvalitet. Kvalitet igrača nije samo fudbalsko znanje, već i način razmišljanja. Mnogi puno veći fudbalski talenti od Keme su propali zbog toga, a rijetko koji je napravio nešto.
Bravo kolega.
Željezničar ante portas !

Morzhy
Kontakt:

sub jun 24, 2017 10:38 am

MrkiMedo je napisao/la:
Da je on ovdje iznio do kraja ono sta je trebao, rekao ono sto je htio reci i pokazao ko se to zajebava sa nama i pravi nas budalama, sad bi mi jos uvijek slavili titulu, imali preko 10k clanova i igrali lijep nogomet. Ne znam cega i koga se treneri boje, ali ako postoje neke stvari u svlacionici koje remete igru i ako postoje igraci koji biraju utakmice, onda ih moraju prebaciti na tribinu pa makar igrali sa 11 juniora
Dovoljno je on rekao onome ko je htio slušati...na faci mu se vidi da su otišli u kontru svemu onome što su njemu pokazali da mogu kroz treninge i prva 3 kola...jbg

Amar927
Kontakt:

sub jun 24, 2017 10:39 am

Sad čitam oni iz Mladosti pišu da im umjesto Lastre najvjerovatnije dolazi Bogičević..znali neko više o ovome??

Mirek11
Kontakt:

sub jun 24, 2017 10:42 am

Amar927 je napisao/la:
sub jun 24, 2017 10:39 am
Sad čitam oni iz Mladosti pišu da im umjesto Lastre najvjerovatnije dolazi Bogičević..znali neko više o ovome??
Amin Boze :)
Bolje je svakako da Kemo igrao ovu godinu ugovora nego Bogicevic ovo pola god. sto mu je ostalo.
Kemo se mozda i predomisli ako vidi da se racuna a ovaj knjizevnik ce nas samo kostati bodova i zivaca.
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

LARSSON
Kontakt:

sub jun 24, 2017 10:43 am

Super, imat ćemo tri stopera

SIMA_SIMAU
Kontakt:

sub jun 24, 2017 10:44 am

Ima li tog Gotala?
Sto nas lik voza malo je rec'
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

storm_raider
Kontakt:

sub jun 24, 2017 10:46 am

Morzhy je napisao/la:
sub jun 24, 2017 10:38 am
MrkiMedo je napisao/la:
Dovoljno je on rekao onome ko je htio slušati...na faci mu se vidi da su otišli u kontru svemu onome što su njemu pokazali da mogu kroz treninge i prva 3 kola...jbg
Ma zato mi je viska i nepotrebno bilo ono Slavkino: "... ja necu najavljivati titulu kao moj prethodnik..." i slicne izjave. Nepotrebno Slavkane, a moze ti se obiti o glavu. Kostic, kakav god da je bio, bio je jako srcan i na tom treningu im je rekao sve. Pazite, neka je 1% price o biranju utakmica istinit, dakle samo 1%, to je dovoljno za tuzbu i javni linc.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Amar927
Kontakt:

sub jun 24, 2017 10:48 am

SIMA_SIMAU je napisao/la:
Ima li tog Gotala?
Kažu da pregovara i sa Zrinjskim...

salemprolic
Kontakt:

sub jun 24, 2017 10:49 am

Ima li tog Gotala?
Ponedjeljak, utorak, tako je rekao...osim ako opet nesto ne iskrsne.
Ide prva kamila, ide druga kamila, ide treća kamila, četvrta i peta...

LARSSON
Kontakt:

sub jun 24, 2017 10:50 am

Amar927 je napisao/la:
Ima li tog Gotala?
Gdje kažu?

KrajPrice
Kontakt:

Dobrodosli.

A.S.
S.G.
Godine zivota svoga tebi dao sam! :zeljeznicar1:

AsharaK
Administrator
Kontakt:

sub jun 24, 2017 10:51 am

Asim Sec
Željezničar ante portas !

storm_raider
Kontakt:

sub jun 24, 2017 10:52 am

Amar927 je napisao/la:
Ima li tog Gotala?
Ko kaze i gdje? Ne izmisljajte, ove stvari su ovdje kaznjive. Posljednje upozorenje.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

salle86
Kontakt:

sub jun 24, 2017 10:52 am

Zato i postoje je.bene klauzulu u ugovorima. Kemo sa svojih 20 mora znati da je klub "važniji" i ne smije dovoditi to nikad u pitanje.
A ugovori, nije to samo puki broj pa ili hoćeš 3(godine) ili nećeš.
Do sad si hajmo reći i trpio, trpi još jer se otvorila pozicija ko nikad do sad. A ne da čim imaš malo prostora da ucjenjuješ klub odma to koristiš.
Daj ugovor u kojem piše 1+2 godine, u kojem piše da ako ne odigraš 10 utakmica da možeš "zahtjevati" od kluba posudbu jer ne računaju na tebe, pa nek se snalaze za igrača koji će im sjediti i dalje na klupi. Osiguraj ti sebe, sve ok. Pismeno.
Daj neku sredinu. A ne odma ili igram ili idem.
Na taj fazon nešto uostalom
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

cipiripi
Prijatelj foruma
Kontakt:

sub jun 24, 2017 10:53 am

Ako se danas Gotal ne pojavi ja bi odmah odustao od njega i trazio novog napadaca, uvjeren sam da sa primanjima koja su njemu obecana mozemo dovesti nekog drugog dobrog napadaca
Alea iacta est!

kvalitet
Kontakt:

Morzhy je napisao/la:
Zar nismo ponešto naučili na primjerima Gojaka i Hajradinovića? U ovom trenutku, možda Kemo i jeste za nijansu slabiji igrač od sindikalca. Ali, u nogometu se mora gledati prema naprijed. Ona šuplja "idemo od utakmice do utakmice" je neviđena glupost. Znači, Bogi jeste za nijansu bolji igrač (čisto zbog iskustva), ali on bolji neće postati. Štaviše, sve je slabiji i slabiji. Kemo s druge strane može samo napredovati i ja garantujem da bi kroz jednu polusezonu igranja bio bolji od sindikalca. To je cijeli svijet shvatio osim nas. I taj Dinamo kojeg Čenan spominje.

Slavko je dokazao da ne gleda dovoljno unaprijed. Da gleda, ne bi u prošloj sezoni onoliko isforsirao pojedine igrače, već bi im tempirao formu. Helem, da ne duljim, mislim da sam bio jasan...
Bez privatizacije kluba nema sportskog uspjeha!

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.

SIMA_SIMAU
Kontakt:

salemprolic je napisao/la:
sub jun 24, 2017 10:49 am
Ima li tog Gotala?
Ponedjeljak, utorak, tako je rekao...osim ako opet nesto ne iskrsne.
Ne treba nam ni tada dolaziti ali ova uprava nema muda da ga otkaci.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

cipiripi
Prijatelj foruma
Kontakt:

sub jun 24, 2017 10:54 am

KrajPrice je napisao/la:
Dobrodosli.

A.S.
S.G.
Subic?
Gotal?
Alea iacta est!

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 7 gostiju.

Prijava