hahha ....nek ga pita hoce li Bekric biti u ozbiljnim kombinacijamaAsharaK je napisao/la:još je ćelav, tvoj tipdelinjo je napisao/la:on je moj omiljeni voditelj i komentatorAsharaK je napisao/la:
da te nema Adise, ne bi ni boomova imali
pozz za @vrbanjusu
a i ja sam to pomislio ali jebote ljudi za pola godine naprave zgradu i opreme jehahaha....danas to brzo ide kad imas pareSWRA_1921 je napisao/la:Ma nema teoretske šanse da se kompletan istok može završiti do kraja godine, šta je Vama. Prva faza sa 2850 sjedecih mjesta, ako bude do kraja godine, to ce biti vrh vrhova. Ja ipak mislim da ce oni nas malo vise ebavati zbog dozvole, a nadam se da nisam u pravu.
Nikad nije kasnoIzlija je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
emisija snimljena nekad danas a oni tek sad postaljaju pitanja
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Memisevic je blizi turskoj neg nama ide on van bih tako da od njeg nema nista , ev chwilaa neka vam potvrdi da sam mu pokazo da nece kod nasHurmasica je napisao/la:Ma štoper i krilo pa sad nek se dogovorediego1921 je napisao/la:Ma Jahic,Stilic,Dialiba i Memisevic,dosta nam !!Hurmasica je napisao/la:Što volim što smo na vakat riješili transfere (čitaj zimus) pa se sad ne moramo brinuti toliko. Nek dođe još igrač, dva i nama dosta
jahic je kod nas 70% tako mi on recee na fb e sad dal laze ***** ga ja hahahaAsharaK je napisao/la:mirso reci nam ko će kod nas molim te
hvala brate jer si vidio sms koji sam ti send sa fb .. ama treba ponudit visee uzet gaChWilla je napisao/la:potvrđujem
kek iliiii prasnikaaar bratee samoo da nee budee dino djurbuuzovicccAsharaK je napisao/la:mirso reci nam ko će kod nas molim te
Je li toooo Andrijaaaaaaaa potpisujeeee mirsooomirsadmekic je napisao/la:hvala brate jer si vidio sms koji sam ti send sa fb .. ama treba ponudit visee uzet gaChWilla je napisao/la:potvrđujem
andrija zivkoviccccc eto znas imeeeeee al nesto nevjerujem da ce bas nama dociiAsharaK je napisao/la:mirso reci nam ko će kod nas molim te