Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Rambo_Amadeus
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet jun 22, 2017 1:26 pm

Šta je ustvari B spisak ?
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. Upravo bi to trebao biti cilj svih navijačkih grupa"

kb80
Kontakt:

čet jun 22, 2017 1:29 pm

Plavi orkestar je napisao/la:
čet jun 22, 2017 12:31 pm
Valter je napisao/la:
čet jun 22, 2017 10:02 am
Prvo. Ja sam i te kako svjestan da je na ovom forumu odnos djece i ovih mladjih u najmanju ruku 30 naprema 1 u odnosu na nas starije tako da kada vi ovdje pisete stice se dojam da je vas nacin razmisljanja apsolutno vecinski kod svih navijaca Zelje.
Drugo. Kada sam spomenuo obracune na jugu lijepo pise da se to odnosi na zadnje tri gidine a ne na zadnju sezonu. Obracune na jugu iskljucivo sam spomenuo u kontekstu stalnog pisanja o nekim pljuvacima sa sjevera. U doba obracuna dobro znamo da je to bila tabu tema na forumu, a pljuvaci sa sjevera su pozeljna tema. Ovdje se vise komentarisao istup par pojedinaca prema Lendricu a ne sam njegov gest. A tjeranje igraca da skinu dres je valjda u redu i o tome nije pozeljno komentarisati.
Trece. Stadion Grbavica ima ogranicen kapacitet pa ako se za Evropske utakmice odredjuju posebne cijene (a tako i treba da bude), a ako zelimo da budemo samoodrziv klub za te jednu, dvije ili tri utakmice u Europi ne treba da bude privilegovanih. Razlika u cijeni 1:3 za gotovo 30% mjesta na stadionu nije dobra. Jug bi trebao da donese cca. 15.000 KM, a moguca kazna zbog izmedju ostalog sjedenja na stepenistu moze da bude veca. E nije u redu da to sjever, dijelom zapad a sada i istok placaju. Cesto se ovdje zna komentarisati placanje kazni zbog upotrebe megafona. Ako je nesto zabranjeno a nanosi stetu klubu ispostuj to svidjalo ti se ili ne. Ako je na Evropskim utakmicama zabranjeno sjedenje po stepenistu ispostuj to u interesu kluba a ne u stilu sjedilo se i sjedice se. Kada jednom platis kaznu zbog prelaska na pjesackom kada je crveno drugi put ces dobro upratiti ima li drota. Sto, pa zato sto kazna ide iz tvog djepa. Budi i tada frajer pa prelazi, jer prelazilo se je i prelazice se.
Cetvrto. U toku su planovi za izgradnju Juga. Ja i ostali pljuvaci sa sjevera (vjerovatno i sa istoka i zapada) jedva cekamo da krene realizacija da projekat finansijski podrzimo. Prije sam ovdje pisao da ucestvovanje u izgradnji Juga treba omoguciti svakom navjjacu i simpatizeru Zelje a ne samo kroz kupovinu desetogodisnje ulaznice. Posto je najsolventniji dio navijaca Zelje smjesten na istoku, zapadu i medju pljuvacima sa sjevera apsolutno je jasno i normalno da ce ova raja i finansijski najvise pogurati ovaj projekat. Ovi sa juga samo neka sjede na predvidjenim mjestima za to, neka ne koriste megafon nego grla i neka uglavnom zaborave na baklje. Za bakljadu protiv Slobode i ja sam pisao-svaka cast.

Vjerovatno ima i peto i sesto ali i za ovo do sada imate dovoljno materijala da me popljujete.
Vas pljuvac sa Sjevera.

Odoh pit kahvu. Sramota danas ne postim.
Cinjenica je da smo mi svi mladost ostavili na Jugu i cinjenica je da znamo kako je on nekad izgledao,kako se navijalo,kakva je energija bila,nacin razmišljanja i kolika je ljubav prema Zelji bila a ne prema pojedincu,baklji,upravi...Sjecam se tekme na Koševu sa pitarima kad smo izgubili 4:1,devedest minuta se nije stalo,pitari se nisu culi svih 90 minuta a sjecam se i utakmice na Grbavici kad ga je zabio Tiago ona šaka pitara nas nadglasala.Mora to Jug bolje.Jug je i sad moj i uvijek će biti bez obzira gdje se nalazio.Uvijek mi je bio ponos i hoću da bude takav da se i dalje svi mi ponosimo sa Jugom.Prihvatite dobronamjernu kritiku,to je iz ljubavi a ne mrznje i ne djelite navijace ni po kakvom osnovu a najmanje po tome na kojoj se tribini nalaze.
lijepo napisano, u opustenom tonu i to mi se svidja....
apsolutno treba ispostovati sve sto se trazi i ne dovoditi klub u losu poziciju, a sve zbog baklje bezvezne i slicno
godinama unazad smo ispostovali mjere i nismo palili, pa se nadam da cemo nastaviti tako

LARSSON
Kontakt:

čet jun 22, 2017 1:45 pm

http://www.laola1.tv/en-int/livestream/ ... otboll-len

Ko bude htio AIK gledati, moguci protivnik u drugom pretkolu

avlami97
Kontakt:

čet jun 22, 2017 1:46 pm

Raspored ko raspored. Sa svima se mora igrati. Mozda bi bolje bilo da u prvih 5 tekmi igramo sa "tezim" protivnicima, jer uporedo igramo Evropu i drzsis "stanje igraca" na visokom nivou. Ako prodjemo kolo dva, nasim vedetama se tesko usredotociti na tamo nekog Goska ili MDK...

Bit ce sto ce biti, a za izjave me boli neka stvar. Neka izjavljuju sta hoce, samo neka pobjedjuju.

Sent from my HUAWEI G6-U10 using Tapatalk

Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

Hare79
Kontakt:

čet jun 22, 2017 1:54 pm

Može li se Ramović prijaviti za uzvratnu tekmu protiv Zete ili za drugo pretkolo?

LARSSON
Kontakt:

Ne može

10 puta do sad napisali da moze 24h prije tekme

Hare79
Kontakt:

čet jun 22, 2017 1:57 pm

Ako se ima posla ne može se upratiti baš svaki post ili stranica. U svakom slučaju, hvala.

ponosannavas
Kontakt:

čet jun 22, 2017 2:00 pm

LARS1921 je napisao/la:
Ne može

10 puta do sad napisali da moze 24h prije tekme
hahahahahahahahahahahahahh ti si jedan gigant :)

LARSSON
Kontakt:

čet jun 22, 2017 2:01 pm

phpBB [video]

https://fkzeljeznicar.ba/prodaja-ulazni ... rak/26806/

Amidza
Kontakt:

čet jun 22, 2017 2:05 pm

@Lars gdje je Ramovic na ovom spisku? Mozemo li ga ikako prijavit prije Zete?
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

LARSSON
Kontakt:

čet jun 22, 2017 2:08 pm

Amidza je napisao/la:
čet jun 22, 2017 2:05 pm
@Lars gdje je Ramovic na ovom spisku? Mozemo li ga ikako prijavit prije Zete?
prc :ne:

Plava Porodica
Kontakt:

čet jun 22, 2017 2:08 pm

Ja bi vala beka prijavio ako ga nafatamo a da nije Projic.
Zeba je taman za ovakvih utakmica i protivnika.
A sinanoni u drugom protiv brze ekipe sa modernijim rjesenjima he he hehe hehehe
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

godrina
Kontakt:

čet jun 22, 2017 2:14 pm

Solidan raspored, 4pobjede moraju na startu, da ne bude ganja i zaostatak 7-8 bodova.
uvjek uz tebe i ti to dobro znas, tebe volim ja za tebe navijam :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
boro elcic: igrac ne smije trcat direktno na gol protivnika jer time opstruise igru i ugrozava njenu regularnost

cikazubo
Kontakt:

čet jun 22, 2017 2:21 pm

Odličan raspored, 3 domaće se moraju uzeti, protiv Mladosti se nikad ne zna, još je i Edis šef, sigurno će biti drama tvrda ekipa ove godine, tako da 10 bodovo je prihvatljivo, sve ispod loše pravo..

heisenberg
Kontakt:

Nije Zeta Ajax, nego se Partizanov trener za*ebava sa rezervama

Jutros: Mladost (Srb) 1-0 Partizan (Srb)

SIMA_SIMAU
Kontakt:

čet jun 22, 2017 2:22 pm

Ma svaka cast Mladosti ali to je pod obavezno 3 boda
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

LARSSON
Kontakt:

čet jun 22, 2017 2:25 pm

heisenberg je napisao/la:
Nije Zeta Ajax, nego se Partizanov trener za*ebava sa rezervama

Jutros: Mladost (Srb) 1-0 Partizan (Srb)
+ partizanu ne igraju 4 najbolja igrača leonardo djurdjevic kosovic jankovic

a zvezdu dobili jedva 2 1, zvezdi igrala djeca od 17 18 godina

i onda nama prosipaju priču oni jaki, i mi smo sa astanom krilima i amkarom remizirali, u dvije tekme smo zasluzili pobjedu

1921.ba
Kontakt:

čet jun 22, 2017 2:27 pm

kaze onaj iz GG da je protiv zvezde igrala zetina rezervna postava
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

LARSSON
Kontakt:

čet jun 22, 2017 2:28 pm

1921.ba je napisao/la:
čet jun 22, 2017 2:27 pm
kaze onaj iz GG da je protiv zvezde igrala zetina rezervna postava
ako je njima igrala rezervna, onda je zvezdi rezervna rezerva, igrali juniori, kao da sad mi igramo sa besirevicem i sličnim koji nemaju utakmice u seniorskim, a ovim je igralo i par prvotimaca

cikazubo
Kontakt:

čet jun 22, 2017 2:33 pm

SIMA_SIMAU je napisao/la:
čet jun 22, 2017 2:22 pm
Ma svaka cast Mladosti ali to je pod obavezno 3 boda
Tako je bilo i ove dvije godine unazad, pa ih niko od favorita ne uzima dole..
To je ekipa pretedent za play off, pogledaj gdje im igrači odoše sad, Željo, Sarajevo, Zrinjski, Olimpija, nema potcjenjivanja, idemo na pobjedu al dovoljno smo se već puta opekli zadnje dvije godine da bi sad očekivali ma lagano ćemo s Mladosti, biće teška utakmica u opticaju po meni sva 3 znaka, al prije svega X2.
10 bodova je okej, samo da igramo napadački, a ne da se mučimo opet s 1-0, 2-1 protiv Goška, Borca, Viteza, realno to trebamo s bar 2 razlike uzimati samo po kvalitetu gledajući, al bojim se Slavkove taktike "Milano 1-0"..

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.

Prijava