Mi, za nase uslove, vec imamo nevjerovatan tim. Eh, neki drugi faktori takodjer moraju biti ispunjeni da bi taj tim bio funkcionalan uopce.Hurmasica je napisao/la:Ma samo hoću reći da ovoj ekipi trenutno ne treba mnogo pojačanja. Štoper, krilo i to je to (naravno ako ne bude odlazaka igrača iz prve postave pa da zaškripi na toj poziciji). Mi imamo za naše uslove itekako respektabilan tim. To što druge ekipe dovode igrače ne treba da bude naša sfera interesovanja.
Brate kunem ti se Bogom da mi je tako rekao.Omar500 je napisao/la: Ma sta mu ofirno da se nudi, otici cu ja do Siljka, makar u kolicima poslije razgovora zavrsio, samo nek ga uzmu ba![]()
Buraz ako te strah hajd skupa cemo otici, nek nam dodje Sanel, pa makar mi zavrsili na intenzivnoj.Omar500 je napisao/la: Ma sta mu ofirno da se nudi, otici cu ja do Siljka, makar u kolicima poslije razgovora zavrsio, samo nek ga uzmu ba![]()
Nemaju oni veze sa tim, samo Kostic. Sve oko struke je povjereno njemu i pomocniku.Leon_Professional je napisao/la:Buraz ako te strah hajd skupa cemo otici, nek nam dodje Sanel, pa makar mi zavrsili na intenzivnoj.Omar500 je napisao/la: Ma sta mu ofirno da se nudi, otici cu ja do Siljka, makar u kolicima poslije razgovora zavrsio, samo nek ga uzmu ba![]()
Ma ja bi ga doveo samo sto onako javno pisa po Tanovcima :mrgreen:Ajzea je napisao/la:
Nemaju oni veze sa tim, samo Kostic. Sve oko struke je povjereno njemu i pomocniku.
Kad Kostic vidi da nam fali štoper onda ce traziti stopera i ovi iz kluba mu mogu reci koga su oni prije pratili i koga bi doveli, svakako da ce šef donijeti konacnu odluku.Ajzea je napisao/la:Nemaju oni veze sa tim, samo Kostic. Sve oko struke je povjereno njemu i pomocniku.Leon_Professional je napisao/la:Buraz ako te strah hajd skupa cemo otici, nek nam dodje Sanel, pa makar mi zavrsili na intenzivnoj.Omar500 je napisao/la: Ma sta mu ofirno da se nudi, otici cu ja do Siljka, makar u kolicima poslije razgovora zavrsio, samo nek ga uzmu ba![]()
ako je tačno da hodžurda hoće da ide i da će ga pustiti, bogija treba ostaviti. dovesti startnog stopera, a on i kemo da budu zamjene.Kapiten je napisao/la:Sad kad Milos kaze da ima potpuno povjerenje u Bogija i da mu uopce ne treba stoper
svakako. I ja smatram da bi tako najbolje bilo, treba Bogi ostat, ali ne u prvih 11.ChWilla je napisao/la:ako je tačno da hodžurda hoće da ide i da će ga pustiti, bogija treba ostaviti. dovesti startnog stopera, a on i kemo da budu zamjene.Kapiten je napisao/la:Sad kad Milos kaze da ima potpuno povjerenje u Bogija i da mu uopce ne treba stoper
Hvala Adisu !!
Hvala Vrbanjusidiego1921 je napisao/la:Hvala Adisu !!
Leon_Professional je napisao/la:Hvala Vrbanjusidiego1921 je napisao/la:Hvala Adisu !!