Ma Jahic,Stilic,Dialiba i Memisevic,dosta nam !!Hurmasica je napisao/la:Što volim što smo na vakat riješili transfere (čitaj zimus) pa se sad ne moramo brinuti toliko. Nek dođe još igrač, dva i nama dosta
Niko ne prica o odlascimaHurmasica je napisao/la:Što volim što smo na vakat riješili transfere (čitaj zimus) pa se sad ne moramo brinuti toliko. Nek dođe još igrač, dva i nama dosta
Ma štoper i krilo pa sad nek se dogovorediego1921 je napisao/la:Ma Jahic,Stilic,Dialiba i Memisevic,dosta nam !!Hurmasica je napisao/la:Što volim što smo na vakat riješili transfere (čitaj zimus) pa se sad ne moramo brinuti toliko. Nek dođe još igrač, dva i nama dosta
Pa ne bi ih trebalo biti previse, barem ne sto se kljucnih igraca tice, osim ako dodje ponuda za njih.Plavo - Bijeli je napisao/la:Niko ne prica o odlascimaHurmasica je napisao/la:Što volim što smo na vakat riješili transfere (čitaj zimus) pa se sad ne moramo brinuti toliko. Nek dođe još igrač, dva i nama dosta
Misketa ne interesuje Zeljo,on samo hoce da gradi nebodere na zelenoj povrsini !!Hurmasica je napisao/la:Ma štoper i krilo pa sad nek se dogovorediego1921 je napisao/la:Ma Jahic,Stilic,Dialiba i Memisevic,dosta nam !!Hurmasica je napisao/la:Što volim što smo na vakat riješili transfere (čitaj zimus) pa se sad ne moramo brinuti toliko. Nek dođe još igrač, dva i nama dosta
zivo me interesuje ko ce na klupuHurmasica je napisao/la:Što se tiče veznjaka mislim da smo tu popunjeni kvalitetno. Zaha, Uglješa, Jovan, Dado, Bekrić, Hervas, Žera, Dino + Enis univerzalac.
Nemamo mi playmakera poput ZebeHurmasica je napisao/la:Što se tiče veznjaka mislim da smo tu popunjeni kvalitetno. Zaha, Uglješa, Jovan, Dado, Bekrić, Hervas, Žera, Dino + Enis univerzalac.
Vala o tome nek brine šefKapiten je napisao/la:zivo me interesuje ko ce na klupuHurmasica je napisao/la:Što se tiče veznjaka mislim da smo tu popunjeni kvalitetno. Zaha, Uglješa, Jovan, Dado, Bekrić, Hervas, Žera, Dino + Enis univerzalac.![]()
ja ocekujem u prvoj Zahu Javija i Blagog
Jaha je imao operaciju meniskusa i trenira sam trenutno. Ovdje je u Sarajevu i pitao sam ga kakve su sanse da potpise za nas. Kaze covjek da ga bi sad odmah potpisao za mizerne uslove jer se obezbjedio za citav zivot, ali nikad ga niko nije iz Uprave kontaktirao. Kaze ne ide sad da ja odem i da im se nudim ali bih volio ovdje odigrati jos par sezona.diego1921 je napisao/la:Ma Jahic,Stilic,Dialiba i Memisevic,dosta nam !!Hurmasica je napisao/la:Što volim što smo na vakat riješili transfere (čitaj zimus) pa se sad ne moramo brinuti toliko. Nek dođe još igrač, dva i nama dosta
Ma sta mu ofirno da se nudi, otici cu ja do Siljka, makar u kolicima poslije razgovora zavrsio, samo nek ga uzmu bablueman-TM87 je napisao/la:Jaha je imao operaciju meniskusa i trenira sam trenutno. Ovdje je u Sarajevu i pitao sam ga kakve su sanse da potpise za nas. Kaze covjek da ga bi sad odmah potpisao za mizerne uslove jer se obezbjedio za citav zivot, ali nikad ga niko nije iz Uprave kontaktirao. Kaze ne ide sad da ja odem i da im se nudim ali bih volio ovdje odigrati jos par sezona.diego1921 je napisao/la:Ma Jahic,Stilic,Dialiba i Memisevic,dosta nam !!Hurmasica je napisao/la:Što volim što smo na vakat riješili transfere (čitaj zimus) pa se sad ne moramo brinuti toliko. Nek dođe još igrač, dva i nama dosta
Jos mi rece da je Kostic sigurno bolje rjesenje od Vukomanovica jer ima fudbal u malom prstu, slovenac je to![]()
Tako pricamo malo o svemu kad u teretanu ulazi Stila![]()
Reci mu Jaha jos vas dvojica da potpisete i dosta.