Moze..skretnicar je napisao/la: ↑pon jun 19, 2017 3:07 pmMozel se u CG trenutno sa licnom BiH bez pasoša ?
Eto. I sta ocekivati onda od sezone?! Titulu?! Kc titulu.Vipla1921 je napisao/la: ↑pon jun 19, 2017 3:29 pmOpet kažem bio sam za vikend malo gore, doduše nakratko, al sam malo vidio svojim očima.. Ugljesa radi fkt jako, Marković koji mi je onako igrač gine na treningu nevjerovatno fkt, radi barem duplo jače nego ostali, pravi borac, Zeko ko munja, općenito mladi momci odlično rade, fkt i ovi juniori, sad nisam toliko ih pratio prije da znam imena, ali fino rade.. Jedino kažem što mi je zaparalo usi, a momci koji su gore eto mogu potvrditi ako su čuli svojim ušima kad Stana kaže šta ovo radimo, smiješno mu smije se..storm_raider je napisao/la: ↑pon jun 19, 2017 3:20 pmKazu da Ugljesa dobro do sada radi na Kupresu. Hajde sine, trzni se malo.
U koliko je danas mec?!Jaozinho22 je napisao/la: ↑pon jun 19, 2017 3:37 pmČuo sam i ja da je bio jedan od boljih na prvim treninzima.. Njega i Zakarića hvale posebnostorm_raider je napisao/la: ↑pon jun 19, 2017 3:20 pmKazu da Ugljesa dobro do sada radi na Kupresu. Hajde sine, trzni se malo.![]()
Haha nisam to čuo.. Bilo je starijih Zeljovaca, bilo je odanih, bilo je par momaka nekih mlađih.. Ne znam po forumu ko je ko, ali je sigurno jos raje bilo odavde.. Helem nejse i Zakaric se trudio, ali Marković je u onom momentu kad sam ja bio ostavio najjači dojam na mene..mirzoni1921 je napisao/la: ↑pon jun 19, 2017 3:35 pmjeste brate Stana kaže kakve su ovo pripreme svako jutro trčimoVipla1921 je napisao/la: ↑pon jun 19, 2017 3:29 pmOpet kažem bio sam za vikend malo gore, doduše nakratko, al sam malo vidio svojim očima.. Ugljesa radi fkt jako, Marković koji mi je onako igrač gine na treningu nevjerovatno fkt, radi barem duplo jače nego ostali, pravi borac, Zeko ko munja, općenito mladi momci odlično rade, fkt i ovi juniori, sad nisam toliko ih pratio prije da znam imena, ali fino rade.. Jedino kažem što mi je zaparalo usi, a momci koji su gore eto mogu potvrditi ako su čuli svojim ušima kad Stana kaže šta ovo radimo, smiješno mu smije se..storm_raider je napisao/la: ↑pon jun 19, 2017 3:20 pmKazu da Ugljesa dobro do sada radi na Kupresu. Hajde sine, trzni se malo.
Ne znam, da je ružno jeste, ne smije tako profesionalni igrač raditi.. Ali fkt od svih starijih imam dojam da se najviše trude Stana i Zeba.. Ne znam ja sam dojma sta god da kaze Stana da svejedno bori se maksimalno i daje svoj maksimum i dok god tako je neka ga.. Stana je mahalac jbg, ali je vazda Zeljin vojnik bio i mislim da je on tu dok se ne nađe rješenje na lijevom beku..Leon_Professional je napisao/la: ↑pon jun 19, 2017 3:39 pmEto. I sta ocekivati onda od sezone?! Titulu?! Kc titulu.Vipla1921 je napisao/la: ↑pon jun 19, 2017 3:29 pmOpet kažem bio sam za vikend malo gore, doduše nakratko, al sam malo vidio svojim očima.. Ugljesa radi fkt jako, Marković koji mi je onako igrač gine na treningu nevjerovatno fkt, radi barem duplo jače nego ostali, pravi borac, Zeko ko munja, općenito mladi momci odlično rade, fkt i ovi juniori, sad nisam toliko ih pratio prije da znam imena, ali fino rade.. Jedino kažem što mi je zaparalo usi, a momci koji su gore eto mogu potvrditi ako su čuli svojim ušima kad Stana kaže šta ovo radimo, smiješno mu smije se..storm_raider je napisao/la: ↑pon jun 19, 2017 3:20 pmKazu da Ugljesa dobro do sada radi na Kupresu. Hajde sine, trzni se malo.
Sve je otislo u pm. Jedan Stana se smije treneru, podjebava ga. Zasto, pa kao on je domaci on je Zeljo. Ma mrs i ti i ovi tvoji drugovi mahalci.
Uprava ako nista ne poduzme po ovom pitanju, mogu ici i oni komotno. Svakako ce biti otjerani.
Pricamo o mahali kako smo istjerali a samo kod nas se ove stvari desavaju. Ne znamo da zastitimo klub. Dozvoljavamo glupanima da blate nase ime.
17;00Leon_Professional je napisao/la: ↑pon jun 19, 2017 3:41 pmU koliko je danas mec?!Jaozinho22 je napisao/la: ↑pon jun 19, 2017 3:37 pmČuo sam i ja da je bio jedan od boljih na prvim treninzima.. Njega i Zakarića hvale posebnostorm_raider je napisao/la: ↑pon jun 19, 2017 3:20 pmKazu da Ugljesa dobro do sada radi na Kupresu. Hajde sine, trzni se malo.![]()
istekao ugovor...