sri jun 01, 2016 10:22 pm
AnelZ je napisao/la:chile je napisao/la:
Kakvo je pretjerivanje usrani interviju sa covjekom.... realno niko nista o njemu ne zna sto bi jos trebao biti i posticaj za taj isti interviju.
Da bas niti jedan medij nije uspio doci do njega ili iscupati neku info. I da mi bi lokalnim medijima trebali biti centar svijeta, a ne mali Halilovic i slicni.
Pa vidis da je danas odrzana press, sigurno je receno da se iskljucivo informacije koje klub zeli da za sada budu javne kazu na istoj.
I mene nervira kada se ocekuje da se bas iz dana u dan objavljuje svaka sitnica koja se desava u klubu od strane vecine medija. OK, novi trener nije mala stvar ali je za to odrzana press od strane kluba sto je vise nego dovoljno. Za neke druge stvari neki su zaista pretjerivali i stvarali nepotrebnu paranoju sto nam zaista ne treba u ovim trenucima. Vecinu stvari objavi zvanicna sto je za vise od 50% navijaca sasvim dovoljno i barem znas da je kredibilno

Meni je sasvim ok sto nisu objaviljivali ovo oko donacija, ili svaku sitnicu oko stadiona to je ipak interno klubsko kao sto kazes dovoljna je zvanicna, ali niko nista oko trenera a za njega se zna vec par dana, dok su za Ivana znali pisati mnogo stosta. I naravo da nece objavljivati svaki pokret bagera na stadionu, ali po meni je dovodjene covjeka na uzarenu klupu krucijalna vijest, slicno kao sto bi bilo da dodje neko zvucno igracko ime.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije !