Muhabetilo se jucer i o nastavku akcije, te mnogima nije bilo jasno zbog cega ista nece biti nastavljena niti ce, bar u ovom obliku, ikada biti ponovljena. Misljenja sam da je jedinstvenost, orginalnost i specificnost akcije koja ju krasi od samog pocetka, primarni razlog zbog kojeg se akcija nastaviti nece. Takodjer, bez obzira na brojne komentare zlih jezika, vjerujem da zele ostati doslijedni svojim rijecima. Koliko god mi htjeli da se akcija nastavi, vjerujem da su ovo razlozi. Razlozi, zbog kojih mogu slobodno reci da izuzetno cijene i postuju navijace..
Bilo kako bilo, ostat ce upamceno da je i ova generacija navijaca uradila veliki dio posla po pitanju izgradnje stadiona. Kao i mnoge generacije prije nas, jos jednom smo djelima dokazali kakva je to ljubav. Jebes ga, mnogi ne razumiju, ali si prva i poslijednja misao u toku dana..
Na pocetku me, sto je sasvim normalno, plasio odziv navijaca. Ipak, premasili smo sva ocekivanja, kako nas, tako i javnosti pa i ljudi u klubu.
Obrukali se nismo, ispisali historiju mi smo ! Acta non verba.
Znace se, bice zapisano da je nekad i negdje, jos jedna generacija navijaca dokazala ljubav i vjernost prema nasem Zelji. Pisat ce da su, bez obzira na tesku ekonomsku situaciju, u trenucima kada se jedva sastavljao kraj sa krajem - navijaci skupili cca. 260.000KM.