Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Roberto Baggio
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon maj 29, 2017 6:07 pm

Hajd', da nam bude na hajr. I ja sam na ovoj anketi glasao za ostanak, mada kako reče @chwilla, uz uslov da se greške priznaju i pokušaju popraviti, a iz ove sezone ima Petrović svašta za naučiti. I to prije svega iz raspada sistema protiv Širokog u kupu i tri gostujuća kiksa u prvenstvu kada je bilo najpotrebnije. Kontam, u paraleli sa tenisom, ova naša situacija u prvenstvu je otprilike kao da imaš tri meč-lopte na svoj servis, ali nemaš hrabrosti da ideš na as nego kalkulišeš, kontaš lagano servirati i igrati defanzivu čekajući grešku protivnika, i onda prokockaš sve sa tri vezane dvostruke servis greške, prep'o se, ne možeš ni mrežu da prebaciš... :doktor:

U odnosu na njegov početak, stvari su se poprilično promijenile, i pored te jednoglasne podrške uprave i ovih zanimljivih rezultata naše ankete. Sam on je isticao kako nigdje nije bio dočekan tako lijepo kao kod nas. Zbog izgubljene titule sad će biti "pod lupom" i strpljenja raje više ni blizu neće biti kao prije. Morat će naučiti s tim da se nosi ako i kad ne bude išlo idealno. Treba nam sada i sreće, prije svega u slaganju ekipe, a onda i u žrijebu u Evropi, da se nešto zaradi i da te neko ne nagrdi, a poslije toga pogotovo na otvaranju prvenstva, koje nam je dvije godine zaredom dovodilo sve u pitanje.

Zasad toliko, a poslije iftara još malo dodatnih analiza. :DD:

:zeljeznicar1:
FK Željezničar 1921

Brkoo
Kontakt:

pon maj 29, 2017 6:07 pm

ChWilla je napisao/la:
pon maj 29, 2017 6:05 pm
https://www.klix.ba/vijesti/bih/blic-sl ... /170529118

ti uživaš dok ajzea plače
a aaaa aaaaaaaaaaaaaaaaa, plače i tuguje
:placeodsmijeha: :placeodsmijeha:
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Hadzijalagic
Kontakt:

pon maj 29, 2017 6:09 pm

Ovog malog Refikovog povesti na ljetne pripreme obavezno.. Ko zna, mozda dobijemo novog Amira u njemu.. Kemo Osmankovic mora dobiti ozbiljniju ulogu u ekipi.. Zera dabogda, iako bih volio da pokaze malo talenta koji ga je krasio u omladinskim selekcijama.. Ne znam kakav je ovaj lijevi bek Besirevic?? Nije valjda ko onaj mali sto je bio i otisao bez ozbiljnije odigrane minute, zaboravio sam mu ime? Ko jos ima u ovim juniorima da ima nekog kvaliteta? Ja nesto nisam upratio..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

shzna
Kontakt:

pon maj 29, 2017 6:13 pm

Ima Hajdarevic, jedan od boljih al nije niko stupio u kontakt s njim.
1987

Brkoo
Kontakt:

pon maj 29, 2017 6:13 pm

Ne znam sta se ceka sa Sabanadzovicem, petogodisnji ugovor mu je trebalo dati cim je napunio 18 godina. I sa jos par juniora se moraju potpisati ugovori. Sa Osmankovicem, Zericem i Kjosevskim se moraju produziti ugovori..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Model1964

pon maj 29, 2017 6:15 pm

Jaozinho22 je napisao/la:
pon maj 29, 2017 5:23 pm
Baš me interesuje kakav li će glas razuma biti kada ćelavi dobije nogu u šestom kolu a mi sabrali 7 bodova ! Tražit će se neki novi dasa koji će odmah otjerat petoricu i složit nam priču kao i ovi dosad. Od Kostića i modernog napadačkog fudbala s šleperom najmodernije opreme na svijetu do trenera starog kova,Ćelave varalice koji otkako je došao čuva svoje dupe. Plaho ga za klub boli ona stvar.Šta dalje, pitanje je sad !? . Hoćemo li opet otjerati 15 igrača a dovest barem 10, pet će biti upitne kvalitete,dvojica će proći probu :lol: dvojica će zalutat u klub a jedan će se pokazat kao pojačanje, pa hajmo onda Jovo na novo, nije da nismo navikli.
Hoćemo li idalje slušati pitarsku neznalicu Čenana kako mlati po medijima da svaki igrač koji dođe u naš klub ima ŽELJIN DNK !? Hoćemo li idalje slušat Ćelu i njegovu famoznu priču o kondicionoj spremi, o neznanju njegovih prethodnika koji su Lendrića gurali na krilo, o tome kako je Bogičević najjinteligentniji igrač u ligi,Kerla njegova izričita želja i pojačanje,Marković najkorisniji igrač a vjerovatno će neki imat i 30 deka viška pa će biti otjeran.
Ne ide ovo na dobro ali eto, iskreno se nadam da će ćelavi naći neki čarobni štapić, izmisliti neki sistem i igru, podmladit ekipu, inače u suprotnom isti ovi što mu sada daju podršku će ga tjerati nakon 6 kola u kojih ćemo imat bod više od broja odigranih kola.
Ko te nije volio, nije ni obolio.
Volim te Željo !
Glas razuma :pljesak:
Anketa je rezirana :rofl:
Trajala je ko leptir kupusar
Izredali se ovi "za" i kraj ankete
Da je anketa trajala 3,4 daa rezultat bi bio kontra.
Vecina Navijaca je protiv, prihvatili to ili ne
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pon maj 29, 2017 6:17 pm

kako može biti protiv Allaha ti hahahaha ja ne vjerujem
Željezničar ante portas !

Bosnia

slika

Uh sto bih volio da moze :D

igla
Kontakt:

Ja s kim god sam pričao, a da navija za Želju kaže da Slavko treba ostati. Čitam komentare po internetu, 2 posto ljudi je protiv njega. Ja ne znam gdje ti nalaziš tu većinu?

LARSSON
Kontakt:

AsharaK je napisao/la:
kako može biti protiv Allaha ti hahahaha ja ne vjerujem
Nova droga u sloveniji

Jaozinho22

pon maj 29, 2017 6:19 pm

salemprolic je napisao/la:
pon maj 29, 2017 5:59 pm
pon maj 29, 2017 5:56 pm
Banujte Jaozinha,riješit ćete sve probleme, Željo će proigrat,igra će biti od noge do noge,igrat ćemo napadački fudbal,a transferi će biti od čokolade a igrači od mermelade. Ma hajte molim vas !
Ma brate idu sad pripreme...ljetne. Zimi se bas ne prima onaj cudotvorni napitak Obelixov. Al zato ljeti...uh ima da letimo po terenu. A tek kad dodju igraci iz kartoteke.
@Ne bi ni ja, druže @chwilla, ko me y*be :lol:
Što bi neki rekli ovo transferi od čokolade bi ih asociralo na nekog crnca,inače insajderi koji kad Hadzdz najave,on se pomjeri makar za dvije sedmice.
A što se tiče igrača mislim da Krstanović i Sesar imaju DNK za Željezničar, nadam se da se slažeš. :kafa:
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

Jesil ti Slovenac ili si padobranac? Izjasni se odmah! :D
Željezničar ante portas !

igla
Kontakt:

pon maj 29, 2017 6:22 pm

''Petrović je smiješan lik. Zna on dobro kad mi je plakao da ostanem i ne idem nikuda, da ostanem zbog igrača, još samo ovu polusezonu. Ne žalim ni sekunde zbog toga. Ostao sam, a mogao sam otići i riješiti sve u životu. Ostao sam zbog svojih saigrača s kojim sam se uvijek super slagao'', govori nam Lendrić.

Bože sačuvaj.

Ajzea
Kontakt:

pon maj 29, 2017 6:23 pm

CENANE ODLAZI !

Omar500
Moderator
Kontakt:

pon maj 29, 2017 6:24 pm

igla je napisao/la:
''Petrović je smiješan lik. Zna on dobro kad mi je plakao da ostanem i ne idem nikuda, da ostanem zbog igrača, još samo ovu polusezonu. Ne žalim ni sekunde zbog toga. Ostao sam, a mogao sam otići i riješiti sve u životu. Ostao sam zbog svojih saigrača s kojim sam se uvijek super slagao'', govori nam Lendrić.

Bože sačuvaj.
Ma ovo je satiricni portal, nema sanse da je ovo rekao...ili? :D
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

salemprolic
Kontakt:

pon maj 29, 2017 6:25 pm

salemprolic je napisao/la:
pon maj 29, 2017 5:59 pm
pon maj 29, 2017 5:56 pm
Banujte Jaozinha,riješit ćete sve probleme, Željo će proigrat,igra će biti od noge do noge,igrat ćemo napadački fudbal,a transferi će biti od čokolade a igrači od mermelade. Ma hajte molim vas !
Ma brate idu sad pripreme...ljetne. Zimi se bas ne prima onaj cudotvorni napitak Obelixov. Al zato ljeti...uh ima da letimo po terenu. A tek kad dodju igraci iz kartoteke.
@Ne bi ni ja, druže @chwilla, ko me y*be :lol:
Što bi neki rekli ovo transferi od čokolade bi ih asociralo na nekog crnca,inače insajderi koji kad Hadzdz najave,on se pomjeri makar za dvije sedmice.
A što se tiče igrača mislim da Krstanović i Sesar imaju DNK za Željezničar, nadam se da se slažeš. :kafa:
Krstanović i Sesar :klanjase: ! Obojica jako visoko kotiraju u Slavkinim kartotekama, u zlatnim su godinama i u top formi a DNK pregledava Čenan, kaže Sesarov mu pogotovo odgovara.
Ide prva kamila, ide druga kamila, ide treća kamila, četvrta i peta...

igla
Kontakt:

pon maj 29, 2017 6:25 pm

Omar500 je napisao/la:
pon maj 29, 2017 6:24 pm
igla je napisao/la:

Bože sačuvaj.

Ma ovo je satiricni portal, nema sanse da je ovo rekao...ili? :D
nije satirični, izvor

Model1964

pon maj 29, 2017 6:26 pm

igla je napisao/la:
Ja s kim god sam pričao, a da navija za Želju kaže da Slavko treba ostati. Čitam komentare po internetu, 2 posto ljudi je protiv njega. Ja ne znam gdje ti nalaziš tu većinu?
Moja generacija je vecinom protiv jer misli da je foler
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

chile
Kontakt:

pon maj 29, 2017 6:26 pm

Model1964 je napisao/la:
pon maj 29, 2017 6:18 pm
Grbavica je napisao/la:
pon maj 29, 2017 6:01 pm
Imam osjecaj da bi voljeli da ispadnemo u prvom kolu, da zijanimo par utakmica na pocetku da Salko dobije nogu, cisto da bi govorili "eh eto jesam vam reko"

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Yebo te osjecaj da te yebo
Je svi mi koji ne podrzavamo Slavku jedva cekamo da nam Zeljo potone jos nize... :pljesak: :zid:
Slavko je prolazna stanica, lik je imao podrsku kakvu niti jedan trener nije imao i sta je pokazao... da je moguce izgubiti vec skoro pa dobijenu titulu i to na kakav nacin i od protiv koje ekipe.
To boli i nikako ga ne moze opravdati bar kod mene taman da nam donese i titulu iduce sezne.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije !

LARSSON
Kontakt:

pon maj 29, 2017 6:28 pm

ja plačem kad suze teku

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 14 gostiju.

Prijava