Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

teteac8684
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto maj 31, 2016 9:43 am

Joco Stokić protiv Sarajeva..I Zrinjskog...i Širokog... :rofl: :rofl:

flux
Kontakt:

uto maj 31, 2016 9:49 am

slika

slika

Kako to braća Žerići treniraju, odmah u stručni štab! :ganja:

MU'MIN T.M.
Kontakt:

uto maj 31, 2016 9:50 am

LOKOMOTIVA DANAS U 10:00 se pomjera, pa ko može da ode da to fotografiše... :palacgore:

ponosannavas
Kontakt:

uto maj 31, 2016 9:50 am

MOram malo i o novom treneru. Sviđa mi se cv. Da bi mogao reći da mi se sviđa svakako moram ga malo čuti šta kako i sl pa i vidjeti kako to sve izgleda na terenu.
Isti ovo bih rekao i za Ivana. Mislim da sam i napisao već nešto slično. Jako je bitno, po meni, da čovjek radi dugi niz godina sa omladincima. Što? Jer kod nas i stariji igrači imaju probleme sa elementarinm stvarima, pa i ovi naši što su tek izašli iz juniora. Kad bi u tim stvarima napravio napredak , a sigurno hoće jer mu je vjerovatno i profi deformacija da vidi te stvari, onda će se naša igra unaprijediti dobro. Igrači koji ne rade u omladinskom pogonu i odmah krenu da rede kao treneri u prvom timu zanemaruju te stvari tj bave se taktikom a ove stvari vide samo parcijalno. Iskustvo u provom timu mu je tu negdje sa Ivanovim pa prema tome ne vidim po čemu je to ovaj bezze trener a Ivan bi bio dobar. Ivan je bio bolji igrač pa bi vjerovatno možda bio u startu veći autoritet, ali to ne mora ništa značiti nakon dva tri mjeseca. Autoritet se nakon par mejseci nameće u odnosu na to kakav je stvarno stručnjak a ne kakav je bio igrač. Možda bude obratno a to da ovaj nema a ovaj ima autoritet. Radio je i ovaj kao pomoćnik u jakoj Belgijskoj ligi kao i onaj, a jedino što je pet šest tekmi manje imao kao samostalni trener u slabijoj ligi. Kad se sve sabere i oduzme tu je to negdje, pogotovo što ovaj ima reference za omladince i što će pomoći i radu škole više od Ivana. Ovog momka i ako vidimo da ne ide u prvom timu možemo vezati za omladinski pogon kasnije. Njegov pomoćnik ima više iskustva i ako mu pridodamo Adu koji ovdje radi i zna prilike mogla bi to biti dobitna.
Vi ste ovdje već dali prednost Ivanu i sad je nastupilo razočarenje. Po meni oni su isti tj starta pozicija im je ista ako se sve uzme u obzir i poveže sa trenutnom situacijom u Želji. Generalno to je u par deka i nema garancije ni za jednog ni za drugog a ni za Smajić ada je on izabran. Po meni sve je to u par deka i vjerujem da su odlučivale neke sitnice. Možda lova.
Treća stvar, jučer se pisalo (doduše samo par njih) kako smatraju da je Ivan oš jer se vraća na nivo niže što znači da možda ljudi gore u Belgiji procjenjuju da ipak nije kvalitet. Evo sa ovim Kostom smo i to dobili. Ovaj ide na nivo više iz Krke u Želju. Nadam se da ad neće biti problem jer dolazi iz lošije ekipe. Mada je jača liga ta Slovenačka. Ne znam nekad nas jednostavno ne shvatam.
Objasnio sam jučer što mislim da je bolje neki strani stručnjak bez obzira na iskustvo nego naš. ja ovdje sem Amara ne vidim nikoga da nas može voditi i da mi ima i pet posto garancije više da će uspjeti prije Kostića. sa druge strane momak će donijeti novo nešto. Prodrmaće ove naše trenere u BiH sa možda nekim profesionalizmom.

Hurmasica
Kontakt:

uto maj 31, 2016 9:54 am

flux je napisao/la:slika

slika

Kako to braća Žerići treniraju, odmah u stručni štab! :ganja:
Gdje će ko sa Žerićima :mrgreen: , mada stvarno moram pohvaliti i Joldića koji radi strašan posao sa ovim omladincima :palacgore:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

flux
Kontakt:

uto maj 31, 2016 10:03 am

@hurmasica Treba dodati i Isu Ahmetovića, koji isto tako vodi djecu i odlično radi. Nedavno je bio onaj prilog ekipe s 1921.ba o njemu

Izlija
Moderator
Kontakt:

uto maj 31, 2016 10:05 am

Ako ćemo o golovima koji su ostavili trag u očima navijača, meni je ostao urezan u sjećane gol Baždarevića '84 protiv Dinama, nanizao je 7-8 igrača, malo lijevom malo desnom i svaki put čupam kosu kontajući e ovaj će mu je uzeti a on hrabro ide dalje. Ja ocu na ramenima, kako on ide desno tako se stari naginje desno, on na lijevo a ja letim u lijevu stranu i sve tako do gola, zamalo nisam odletio preko raje kada je zabio gol jer je otac bio zaboravio da sam mu na ramenima. Možda zbog oca a možda zbog nečeg drugog ali i ja sada bacam djecu u vazduh kod bitnijih golova.
イビチャ・オシム

Hurmasica
Kontakt:

uto maj 31, 2016 10:07 am

flux je napisao/la:@hurmasica Treba dodati i Isu Ahmetovića, koji isto tako vodi djecu i odlično radi. Nedavno je bio onaj prilog ekipe s 1921.ba o njemu
Svakako ;) , vidim ima finih igrača baš u ovim mlađim selekcijama. Samo neka nastave sa radom pa da ih gledamo u budućnosti u prvom timu :zeljeznicar1:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

irfo

uto maj 31, 2016 10:09 am

Je li najavljen press za danas ili sutra?

boju dao si nebu...
Kontakt:

uto maj 31, 2016 10:19 am

Puno srece novom treneru...citajuci "izmedju redova" saopstenje na zvanicnoj, a i po nekim informacijama koje kruze po brijacnicama, :oops: presudio je finansiski :shock: :ganja: dio i rad sa mladjim kategorijama.

Dobili smo mladog i perspektivnog trenera...jos jednom mu zelim puno srece, a sto se tice ocekivanja...nadam se da ce forsirati napadacki fudbal i visok presing na protivnickoj polovini, a u skladu sa tim da ce grijati klupu svi oni koji nisu spremni za 90 min. trcanja.

MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!

Kapiten
Kontakt:

uto maj 31, 2016 10:23 am

ponosannavas je napisao/la:MOram malo i o novom treneru. Sviđa mi se cv. Da bi mogao reći da mi se sviđa svakako moram ga malo čuti šta kako i sl pa i vidjeti kako to sve izgleda na terenu.
Isti ovo bih rekao i za Ivana. Mislim da sam i napisao već nešto slično. Jako je bitno, po meni, da čovjek radi dugi niz godina sa omladincima. Što? Jer kod nas i stariji igrači imaju probleme sa elementarinm stvarima, pa i ovi naši što su tek izašli iz juniora. Kad bi u tim stvarima napravio napredak , a sigurno hoće jer mu je vjerovatno i profi deformacija da vidi te stvari, onda će se naša igra unaprijediti dobro. Igrači koji ne rade u omladinskom pogonu i odmah krenu da rede kao treneri u prvom timu zanemaruju te stvari tj bave se taktikom a ove stvari vide samo parcijalno. Iskustvo u provom timu mu je tu negdje sa Ivanovim pa prema tome ne vidim po čemu je to ovaj bezze trener a Ivan bi bio dobar. Ivan je bio bolji igrač pa bi vjerovatno možda bio u startu veći autoritet, ali to ne mora ništa značiti nakon dva tri mjeseca. Autoritet se nakon par mejseci nameće u odnosu na to kakav je stvarno stručnjak a ne kakav je bio igrač. Možda bude obratno a to da ovaj nema a ovaj ima autoritet. Radio je i ovaj kao pomoćnik u jakoj Belgijskoj ligi kao i onaj, a jedino što je pet šest tekmi manje imao kao samostalni trener u slabijoj ligi. Kad se sve sabere i oduzme tu je to negdje, pogotovo što ovaj ima reference za omladince i što će pomoći i radu škole više od Ivana. Ovog momka i ako vidimo da ne ide u prvom timu možemo vezati za omladinski pogon kasnije. Njegov pomoćnik ima više iskustva i ako mu pridodamo Adu koji ovdje radi i zna prilike mogla bi to biti dobitna.
Vi ste ovdje već dali prednost Ivanu i sad je nastupilo razočarenje. Po meni oni su isti tj starta pozicija im je ista ako se sve uzme u obzir i poveže sa trenutnom situacijom u Želji. Generalno to je u par deka i nema garancije ni za jednog ni za drugog a ni za Smajić ada je on izabran. Po meni sve je to u par deka i vjerujem da su odlučivale neke sitnice. Možda lova.
Treća stvar, jučer se pisalo (doduše samo par njih) kako smatraju da je Ivan oš jer se vraća na nivo niže što znači da možda ljudi gore u Belgiji procjenjuju da ipak nije kvalitet. Evo sa ovim Kostom smo i to dobili. Ovaj ide na nivo više iz Krke u Želju. Nadam se da ad neće biti problem jer dolazi iz lošije ekipe. Mada je jača liga ta Slovenačka. Ne znam nekad nas jednostavno ne shvatam.
Objasnio sam jučer što mislim da je bolje neki strani stručnjak bez obzira na iskustvo nego naš. ja ovdje sem Amara ne vidim nikoga da nas može voditi i da mi ima i pet posto garancije više da će uspjeti prije Kostića. sa druge strane momak će donijeti novo nešto. Prodrmaće ove naše trenere u BiH sa možda nekim profesionalizmom.
potpis.
Upravo ovako nesto sam krenuo da napisem, samo puno krace i "nezgrapnije" naravno :D

Sretno Milošu i Lešniku :zeljeznicar1: Da nam Miloš aBd pokaze one bicepse u maju iduce godine :titula:
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

Izlija
Moderator
Kontakt:

uto maj 31, 2016 10:34 am

Polomio sam se trčeći da stignem na podizanje lokomotive pa da vas obavijestim da nemorate vi trčati, nije još podignuta, pripremni radovi su u toku i čeka se još jedna dizalica. Zapad izgleda tako moćno pod sjajem alu podloge i kao komplet nova tribina daje novu dimenziju našoj Grbavici.
イビチャ・オシム

MrRiccoli
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

uto maj 31, 2016 10:35 am

rodrigo87 je napisao/la:E gledam ovaj video prilog iz Butmira ovih pionira. Ko dade ovoj curi ovdje da bude majka mu stara samo se dere nesto, morao sam ton iskljucit da pogledam video do kraja
Hahahha isti sam ti jos kad rece juhuuuuu

Sent from my C5303 using Tapatalk

Elegant
Kontakt:

uto maj 31, 2016 10:35 am

Znaci novi trener ce sa sobom dovesti kolegu pomocnika a klub je u potrazi za ostatkom strucnog staba ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

vrbanjusa
Kontakt:

uto maj 31, 2016 10:36 am

Izlija je napisao/la:Polomio sam se trčeći da stignem na podizanje lokomotive pa da vas obavijestim da nemorate vi trčati, nije još podignuta, pripremni radovi su u toku i čeka se još jedna dizalica. Zapad izgleda tako moćno pod sjajem alu podloge i kao komplet nova tribina daje novu dimenziju našoj Grbavici.
A gdje slika?
21 10 4

Petrović Slavko

Elegant
Kontakt:

uto maj 31, 2016 10:41 am

Da li cekaju drugu dizalicu danas ili samo rade pripreme oko lokomotive da neki naredni dan podignu i sklone ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Izlija
Moderator
Kontakt:

uto maj 31, 2016 10:42 am

slika
Malo je mutna ali .....
イビチャ・オシム

vrbanjusa
Kontakt:

uto maj 31, 2016 10:45 am

A gdje će lokomotivu? Krov sjevera?
21 10 4

Petrović Slavko

Tryg
Kontakt:

uto maj 31, 2016 10:46 am

Dok malo dodje do daha pa ce slika :mrgreen:
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

Ajzea
Kontakt:

uto maj 31, 2016 10:48 am

Lokomotivu iznad poslovnih prostora/kancelarija SD-a !

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

Prijava