Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

GoodisonPark
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon maj 30, 2016 11:02 pm

Leon_Professional je napisao/la:Sutra se zavrsava jedinstvena akcija kojom mozemo biti ponosni, pokazali smo sta je Zeljo i svaka cast svim Manijacima i onim koji nisu a pripomogli su. Danas sam izvrsio skromnu uplatu, vise nisam imao u novcaniku, od srca je i da zatvorimo ovu akciju na lijep nacin.
slika

VTZ :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Bravo Leon i bravo svima koji su podržali ovu akciju za našu jedinu Grbavicu :palacgore:

Ja bio u četvrtak a samnom i jedan Rođeni uplatio tranciku, postavljao sam slike već ranije ;)
Željo samo Željo!!!

Bekrija majstore goodison je uz tebe!

Europa League - We are coming!

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pon maj 30, 2016 11:02 pm

I oni ce njihovim stopama :rofl:
Željezničar ante portas !

cikazubo
Kontakt:

pon maj 30, 2016 11:03 pm

Od 30. Juna prestaju govnari s emitovanjem aBd, Nerminku zaposlit da joj Fata bude nadredjeni :shisha:

Ajzea
Kontakt:

pon maj 30, 2016 11:04 pm

Kvota rubrike "Zelje i pozdravi", ne smije nikako ostati neispunjena, zato bih iskoristio priliku da im yebem sve zivo i mrtvo. Zatro im se trag dabogda. Hvala na razumijevanju, nadam se da sam bio dovoljno jasan.

Hurmasica
Kontakt:

pon maj 30, 2016 11:16 pm

Kada sam čitao ovu objavu za trenera, promakla mi je jedna stvar, za Lešnika da je igrao za Železničar iz Maribora. Eto ga sad u našem Želji kao pomoćnik :D
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

GoodisonPark
Kontakt:

pon maj 30, 2016 11:16 pm

Ako smijem da se pohvalim da već 15 godina ne plaćam RTV praksu a nemam namjeru ni narednih 15 :ganja:

Trebam podržavati nepotizam, mito i korupciju i Nerminki ostavljati bakšiš, how yes no :ne: Nek' se ugase i oni i njihove programske šeme svakako ništa kvalitetno nemaš vidjeti na tim kanalima. Samo nemoj da mi se sad javi neko (ko je proguglo) i da mi kaže kako se to plaća za posjedovanje tv i radio prijemnika, pa nije 1973 godina da te milicioner namlati na kućnom pragu :kafa: :)
Spoiler:
Kaže jedan inkasant kad se vratio u zgradu RTV doma " ja dolje nesmijem viš nikako " :mrgreen: :lol:
Željo samo Željo!!!

MrRiccoli
Kontakt:

pon maj 30, 2016 11:20 pm

Ignorisati napade necemo i ne smijemo vec moramo stati u odbranu naseg kluba, nase ljubavi. Nadam se da ce klub tuziti doticnu nepismenu glupacu i ftv gdje radi zbog klevete, lazi i obmane.

Sent from my C5303 using Tapatalk

GoodisonPark
Kontakt:

pon maj 30, 2016 11:33 pm

Možeš zamisliti po kojim kriterijima je ona upala (nepismena hohštaplerka) da radi na tv :r Neka se izvrši debela revizija javnog sistema i tek onda se može pričati o plaćanju takse, drugačije nedam pfeninga za uhljebe!

Nego idemo mi dalje, novi šef je tu i idemo svi zajedno u nove pobjede :kafa:
[video]http://www.youtube.com/watch?v=kS4kbNEVoRk[/video]
Željo samo Željo!!!

Hurmasica
Kontakt:

pon maj 30, 2016 11:35 pm

MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!

:zeljeznicar1:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Ajzea
Kontakt:

pon maj 30, 2016 11:36 pm

Nakon navijaca FK Zeljeznicar Ahmeda Muftica u jednoj, zatim predsjednika malonogometnog kluba Zeljeznicar pod imenom Ahmed Mustafic u drugoj, sutradan, ispred UNFKZ ocekujem Ahmeda Mufticevica u novoj emisiji Mreze.
Zadnja izmjena: Ajzea, dana/u pon maj 30, 2016 11:36 pm, ukupno mijenjano 1 put.

fk1921

pon maj 30, 2016 11:36 pm

zar je moguce da se prestao kostic komentarisat :D svi smo poletili za vukomanovicem, kontamo ima 9 pobjeda 3 poraza hmmm dobar trener, dovedite nam ga. Ako je tako bolje da smo uscuplica doveli, ko sto je vukomanovic tako je i uscuplic obojica preuzeli ekipu nakon otkaza trenera :D kratko vodili ekipu i tjt, imaju neki uspjeh :klanjase2:
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

Ajzea
Kontakt:

pon maj 30, 2016 11:37 pm

fk1921 je napisao/la:zar je moguce da se prestao kostic komentarisat :D svi smo poletili za vukomanovicem, kontamo ima 9 pobjeda 3 poraza hmmm dobar trener, dovedite nam ga. Ako je tako bolje da smo uscuplica doveli, ko sto je vukomanovic tako je i uscuplic obojica preuzeli ekipu nakon otkaza trenera :D kratko vodili ekipu i tjt, imaju neki uspjeh :klanjase2:
Realno, ne mozes porediti.

iggy2377

pon maj 30, 2016 11:38 pm

Jaozinho22

pon maj 30, 2016 11:40 pm

Svaka čast @Leon! Usput dobar procesor :titula:
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Okolele
Kontakt:

pon maj 30, 2016 11:41 pm

iggy2377 je napisao/la:https://m.facebook.com/nkmaribor/photos ... 359889126/
Marko Ljesnik
Jede malu djecu za dorucak..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

fk1921

pon maj 30, 2016 11:42 pm

Ajzea je napisao/la:
fk1921 je napisao/la:zar je moguce da se prestao kostic komentarisat :D svi smo poletili za vukomanovicem, kontamo ima 9 pobjeda 3 poraza hmmm dobar trener, dovedite nam ga. Ako je tako bolje da smo uscuplica doveli, ko sto je vukomanovic tako je i uscuplic obojica preuzeli ekipu nakon otkaza trenera :D kratko vodili ekipu i tjt, imaju neki uspjeh :klanjase2:
Realno, ne mozes porediti.
Znam da ne mogu, al eto ovaj osvojio titulu i kup dok vukomanovic nije, to hocu da kazem xD jos jeftiniji bi bio. Necemo na osnovu pobjeda sa ekipom standarda gledat niti sto je proveo vecinu svog vremena u inostranstvu...ma sve je rizik, sa svakim trenerom, samo Amar je Amar
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

LARSSON
Kontakt:

pon maj 30, 2016 11:44 pm

Znači srijeda uglješa zvanično

Omar500
Moderator
Kontakt:

pon maj 30, 2016 11:45 pm

LARS1921 je napisao/la:Znači srijeda uglješa zvanično
Nemojte vise insajderskih, vidimo kako je ovo zavrsilo :ganja: :ganja: :ganja:
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Virtu4L

pon maj 30, 2016 11:47 pm

Dobro je da se i ovo završilo. Šteta za Vukomanovića, čovjek nam je ničim izazvan već bio prirastao srcu.

O Kostiću uglavnom ne znamo ništa, aili eto napokon smo dobili čovjeka koji nije naš od malih nogu, kojem rahmetli dedo nije navijao za Želju i koji će ovom projektu pristupiti bez previše emocija. Da vidimo kako će to funkcionisati. Ogroman posao je pred njim. Ne znam je li svjestan gdje je došao i da li zna da se ovdje greške ne praštaju. Da li zna da će ga sudije uništavati u dobrom dijelu utakmica i da će ga objektivni sjever i zapad vrijeđati kad ide i kad ne ide. Da li zna da ovdje nije fer konkurencija i da će konkurenti u finišu prvenstva nizati pobjedu za pobjedom?

Ovo je samo dio onoga na šta se čovjek mora pripremiti, uz ono najbitnije - da su navijači gladni trofeja kao nikad do sad. Teško je biti trener u našem fudbalu, a možda malo, ali samo malo lakše u Želji. Svlačionicu ne smije izgubiti i to je prvi zadatak ove uprave, da igrači shvate da je trener iznad njih i da će ih svaka neozbiljnost mnogo koštati, da nema nedodirljivih i da će igrati onaj koji to na terenu zasluži. Ukoliko bude povlaštenih, tipa Bekrić, ne vjerujem da će dugo trajati. Ne može Kostić dovesti nekoliko svojih igrača i tvrdoglavo ih forsirati da bi dokazao da je pogodio sa pojačanjima jer ga niko neće razapeti ako je slučajno pogriješio.

Ima sjajan kostur tima, sjajan za naše uslove i taktički može igrati sve što poželi. Vjerujem da su njegovi ciljevi visoki jer je na početku karijere i poklapaju se sa našima, a to su trofeji, pa možda i iskorak u UEFA takmičenjima, ali to je daleko, pa ćemo o tome drugi put.

Operacija liga 12 je večeras i zvanično počela, sretno novom šefu i njegovim pomoćnicima i sretno našem Želji.

GOL ZA GOLOM ETO NOVE POBJEDE, S POBJEDAMA DOLAZE I TITULE!!!

:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
"Joj ofirniji su od Maje koja je udaljena 2km od mene i zeli sex veceras.." by Minjore

exbabilon
Kontakt:

pon maj 30, 2016 11:55 pm

Omar500 je napisao/la:
LARS1921 je napisao/la:Znači srijeda uglješa zvanično
Nemojte vise insajderskih, vidimo kako je ovo zavrsilo :ganja: :ganja: :ganja:
Na kraju ce Redzic doci u petak..

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.

Prijava