Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Dolina
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon maj 30, 2016 9:09 pm

Ma neka se malo karte promiješaju, dosta je i naših mutavaca, čast izuzecima. Doveo je svog pomoćnika-čovjeka :palacgore:
Još samo sportski direktor i veseli se Huso materi.
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".

pile87
Kontakt:

pon maj 30, 2016 9:09 pm

Model1964 je napisao/la:
Hurmasica je napisao/la:Ili je možda jednostavno čovjek sam odustao nakon natpisa...

Slovenac bom lahko prihajal. Sretno lošMi još jednom :palacgore: :zeljeznicar1:
:lol: Mojne ševi :lol:
Evo prekidam bojkot da napišem koju o novom treneru. Momak je veliki radnik i jako ambiciozan. Slobodno mogu reči da je od mladih slo. renera najbolji. Prijatelj mi je doktor u mladim Slo, selekcijama i kaze da se sa nijm neda zajebavat :) . Dešavalo se da zbog slušalica neko ode kuči prije vremena. Što se igre tiče obično 4-3-3 sa varijacijama, a ponekad 4-5-1 protiv jačih ekipa. Traži da svi striktno izvršavaju zadatke. Ne pati od arogancije a nije ni šmokljo. Mislim da bi nakon dvije tekme Bekriju zabio na štokrlju do kraja prvenstva :)
Ako mu je nešto mana odna je tvrdoglavost. Teško odstupa od onoga što je naumio bez obzira što situacija traži nešto drugo.
Pomočnik mu je tip koji je mačak za analize protivnika. Malo se razapitajte :) kod mariborčana, pa če vam biti jasno da je maher.
Koliko će nam Slovenac pomoči, koliko če se snači u našoj bari....? Ja mislim da če nam valjat a i mi njemu.
Sto bojkotujes ti vracena ti tema pisi sad :zeljeznicar1:
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

diego1921
Kontakt:

pon maj 30, 2016 9:10 pm

diego1921 je napisao/la:Iskreno mislim da od Ivana nema nista,citajte malo izmedju redova sto neki pisu i sve ce vam biti jasno !! :kafa:
Samo da se citiram !! Sinoc kad je Pile napisao procitajte pazljivo sta je FKZ1921 napisao znao sam o cemu se radi ,mada su me danas mnogi forumasi ubjedjivali da grijesim ! Uglavnom nama osim Amara niko ne moze nista obecati,bez obzira bio to Ivan ili Milos..Ivan mi je bio favorit od pocetka,poznaje dobro nas mentalitet,radio je u dobrom klubu,beogradski je to mangup,mislim da bi se dobro uklopio s nasim igracima,ne kazem da Milos nece..Milosu zelim puno srece,vjerujem ovim ljudima iz uprave oni sigurno znaju ono sto mi ne znamo.
Bez jakog lobija u savezu mi ne mozemo ocekivati vrhunske rezultate,za ovu ligu nije dovoljan samo dobar trener ili samo dobra uprava,kod nas pravila ne vrijede ! :zeljeznicar1:

Leon_Professional
Kontakt:

pon maj 30, 2016 9:12 pm

AsharaK je napisao/la:Kad se posere po nama ;)
Amin Boze. :titula: :titula: :titula:

chile
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pon maj 30, 2016 9:12 pm

ChWilla je napisao/la:
chile je napisao/la:Iskreno prvi put sam cuo za lika kad se doveo u vezu s nama, o njemu znam ono sto pise na zvanicnoj. Nit mi smrdi nit mirise, moju podrsku zasad ima i ako se bude vidio napredak na terenu imace je u suprotnom...
Nadam se da uprava zna sta radi i da su izabrali dobro, ne kuzim nikako po kakvim kriterijima su bas do njega dosli.
Pozeliti mu srecu u buducem radu, a o istom cemo suditi tek nakon 10-tak kola lige.
Realno ocekivao sam mnogo vise od ovog izbora sefa struke.

Sent from my Plavo Sokocalo
pa ko god šta sad pričao, razapeće ga ako i nam dalje kosorić i kjosevski budu kreirali igru i nabijali loptu na lendrića, a podržati ako bude vidljivog napretka. to je jednostavno tako šta god sad ljudi pričali.
Realnost isto kao sto smo svi ocekivali neko jace ime, mada bi i ovo mogao biti dobar potez sto od srca zelimo.
Isto tako nakon Edisive netaktike teslo da ne bude napretka u igri.

Sent from my Plavo Sokocalo
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije !

sudanikos
Kontakt:

pon maj 30, 2016 9:14 pm

slika

BHDragons
Kontakt:

pon maj 30, 2016 9:15 pm

Izabrali smo trenera, očekujemo plan priprema, trenerov "shortlist", da predoči viziju i metodologiju rada pa ćemo onda pratiti i suditi. Nego ima li kakvih informacija oko stadiona? Šta bi sa onim bagerom na istoku?
NAŠA LJUBAV OD ZAKONA JAČA!
1921!
Ni milimetra!

Grbavica
Kontakt:

pon maj 30, 2016 9:16 pm

sudanikos je napisao/la:slika
[video]https://www.youtube.com/watch?v=aE1RGR8C0NI[/video]
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Dolina
Kontakt:

pon maj 30, 2016 9:19 pm

Lokomotiva se seli sutra a evo malo salona da popustimo trenera :)
slika
slika
Zadnja izmjena: Dolina, dana/u pon maj 30, 2016 9:22 pm, ukupno mijenjano 1 put.

BHDragons
Kontakt:

pon maj 30, 2016 9:19 pm

slika
1921!
Ni milimetra!

Eisenbahner1921
Kontakt:

pon maj 30, 2016 9:20 pm

Kad Miloš čuje kako govorite slovenski, odustat će od nas momentalno. Kud ćete više kad je model prekinuo svoj bojkot :D (P.S. Za instrukcije sam slobodan, plaćate pićem u kafani)
Očekujemo da uskoro zvanična objavi:
[video]https://www.youtube.com/watch?v=2sfguR_N08c[/video]
[video]https://www.youtube.com/watch?v=sltdIK3AsSk[/video]
:lol:
Sad ozbiljno, moj stav je bio da ću podržati svakog koga uprava izabere, jer podrška trenutno jako puno znači. Znao sam da izbor neće biti debilizam, sad što smo očekivali nešto drugo, to je druga stvar. Model nam je bolje opisao našu vodeću dvojicu u stručnom štabu, samo se nadam da Kostić nije tvrdoglav kao Edis, jer je Edisa upravo ta krajnja tvrdoglavost koštala svega lijepog u Želji. Drago mi je da dolazi iz slovenske lige, koja je svojevrsna spona između Europe i Balkana, naravno ukoliko govorimo o ozbiljnijim klubovima, a naš Klub to iz dana u dan sve više postaje.
Ono što mi je zapalo za oči je podatak da je odbio Olimpiju na početku sezone. Olimpija ima bogatog vlasnika, naravno da se čovjek nešto htio pitati i u trenerskom poslu (ako dajem pare valjda mogu nešto i odlučivati), mada koliko znam nije se pretjerano uplitao u rad šefa stručnog štaba. Znači ako toga u Želji ima manje nego u Olimpiji, onda fakat naša uprava radi sjajan posao ili je barem uvjerila Kostića da će imati slobodu u radu. To puno znači, iako snosi veću odgovornost, ali je odličan pokazatelj rada i namjere vodećih ljudi našeg Kluba.
:zeljeznicar1: za život cijeli!
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

Okolele
Kontakt:

pon maj 30, 2016 9:21 pm

BHDragons je napisao/la:slika
Masonska tematika hahaha :rofl:
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

BHDragons
Kontakt:

pon maj 30, 2016 9:21 pm

Dolina je napisao/la:Lokomotiva se seli sutra a evo malo salona da popustimo trenera :)
[url=http://postimg.org/image/gm3va17fv ... .jpg[/img]

slika[/url]
Super slike
1921!
Ni milimetra!

black64
Kontakt:

pon maj 30, 2016 9:24 pm

BHDragons je napisao/la:
Dolina je napisao/la:Lokomotiva se seli sutra a evo malo salona da popustimo trenera :)
[url=http://postimg.org/image/gm3va17fv ... .jpg[/img]

slika[/url]
Super slike
slika
slika

Dolina
Kontakt:

pon maj 30, 2016 9:26 pm

slika
slika

Hurmasica
Kontakt:

pon maj 30, 2016 9:29 pm

Prelijepo :pljesak: :zeljeznicar1:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

ChWilla
Kontakt:

pon maj 30, 2016 9:31 pm

ono što je edisa koštalo je suštinsko neznanje. tvrdoglav je i amar, još tvrdoglaviji, ali kad znaš i možeš gurati svoje, a kad ne znaš...
gradi željo boli te *****

BHDragons
Kontakt:

pon maj 30, 2016 9:31 pm

Hurmasica je napisao/la:Prelijepo :pljesak: :zeljeznicar1:
Prelijepo ko hurmašica
1921!
Ni milimetra!

Elegant
Kontakt:

pon maj 30, 2016 9:33 pm

Kakav stadion imam i kakav ce tek biti ako Bog da u 2017. :klanjase2:

Samo da jos tim odradi pripreme na najbolji nacin da pa u ligi 12. pokazemo sta znamo ! :palacgore:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Ajzea
Kontakt:

pon maj 30, 2016 9:35 pm

U svom ovom kurslusu samo zelim napisati da, pored toga sto sam dijelom razocaran, Milos naravno ima moju punu podrsku. Kao sto je imao i Adzem, kao sto je imao i Edis, kao sto bi imao i Ivan.. U svakom slucaju, pozitivna strana je njegov rad sa mladim igracima te sami pomocnik koji bi nam mogao korisniji biti od samog Milosa, a u nekoliko navrata sam rekao da je pomocnik jednako vazan kao i sef strucnog staba.

Milose, skeptik jesam ali sretno, i hrakni me po sred face ! Sa uzitkom cu to prihvatiti..

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 11 gostiju.

Prijava