Još samo sportski direktor i veseli se Huso materi.
Sto bojkotujes ti vracena ti tema pisi sadModel1964 je napisao/la:Hurmasica je napisao/la:Ili je možda jednostavno čovjek sam odustao nakon natpisa...
Slovenac bom lahko prihajal. Sretno lošMi još jednom![]()
Mojne ševi
![]()
Evo prekidam bojkot da napišem koju o novom treneru. Momak je veliki radnik i jako ambiciozan. Slobodno mogu reči da je od mladih slo. renera najbolji. Prijatelj mi je doktor u mladim Slo, selekcijama i kaze da se sa nijm neda zajebavat. Dešavalo se da zbog slušalica neko ode kuči prije vremena. Što se igre tiče obično 4-3-3 sa varijacijama, a ponekad 4-5-1 protiv jačih ekipa. Traži da svi striktno izvršavaju zadatke. Ne pati od arogancije a nije ni šmokljo. Mislim da bi nakon dvije tekme Bekriju zabio na štokrlju do kraja prvenstva
![]()
Ako mu je nešto mana odna je tvrdoglavost. Teško odstupa od onoga što je naumio bez obzira što situacija traži nešto drugo.
Pomočnik mu je tip koji je mačak za analize protivnika. Malo se razapitajtekod mariborčana, pa če vam biti jasno da je maher.
Koliko će nam Slovenac pomoči, koliko če se snači u našoj bari....? Ja mislim da če nam valjat a i mi njemu.
Samo da se citiram !! Sinoc kad je Pile napisao procitajte pazljivo sta je FKZ1921 napisao znao sam o cemu se radi ,mada su me danas mnogi forumasi ubjedjivali da grijesim ! Uglavnom nama osim Amara niko ne moze nista obecati,bez obzira bio to Ivan ili Milos..Ivan mi je bio favorit od pocetka,poznaje dobro nas mentalitet,radio je u dobrom klubu,beogradski je to mangup,mislim da bi se dobro uklopio s nasim igracima,ne kazem da Milos nece..Milosu zelim puno srece,vjerujem ovim ljudima iz uprave oni sigurno znaju ono sto mi ne znamo.diego1921 je napisao/la:Iskreno mislim da od Ivana nema nista,citajte malo izmedju redova sto neki pisu i sve ce vam biti jasno !!
Amin Boze.AsharaK je napisao/la:Kad se posere po nama
Realnost isto kao sto smo svi ocekivali neko jace ime, mada bi i ovo mogao biti dobar potez sto od srca zelimo.ChWilla je napisao/la:pa ko god šta sad pričao, razapeće ga ako i nam dalje kosorić i kjosevski budu kreirali igru i nabijali loptu na lendrića, a podržati ako bude vidljivog napretka. to je jednostavno tako šta god sad ljudi pričali.chile je napisao/la:Iskreno prvi put sam cuo za lika kad se doveo u vezu s nama, o njemu znam ono sto pise na zvanicnoj. Nit mi smrdi nit mirise, moju podrsku zasad ima i ako se bude vidio napredak na terenu imace je u suprotnom...
Nadam se da uprava zna sta radi i da su izabrali dobro, ne kuzim nikako po kakvim kriterijima su bas do njega dosli.
Pozeliti mu srecu u buducem radu, a o istom cemo suditi tek nakon 10-tak kola lige.
Realno ocekivao sam mnogo vise od ovog izbora sefa struke.
Sent from my Plavo Sokocalo
[video]https://www.youtube.com/watch?v=aE1RGR8C0NI[/video]sudanikos je napisao/la:
Masonska tematika hahahaBHDragons je napisao/la:
Super slikeDolina je napisao/la:Lokomotiva se seli sutra a evo malo salona da popustimo trenera
[url=http://postimg.org/image/gm3va17fv ... .jpg[/img]
[/url]
BHDragons je napisao/la:Super slikeDolina je napisao/la:Lokomotiva se seli sutra a evo malo salona da popustimo trenera
[url=http://postimg.org/image/gm3va17fv ... .jpg[/img]
[/url]
Prelijepo ko hurmašicaHurmasica je napisao/la:Prelijepo![]()