Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Jaozinho22
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon maj 30, 2016 8:48 pm

Na koliko je potpisao gospodin Kostić?
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Grbavica
Kontakt:

pon maj 30, 2016 8:48 pm

black64 je napisao/la:kad pocinju pripreme/treninzi ?
15. ja mislim, ako ne bude nekih promjena.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

exbabilon
Kontakt:

pon maj 30, 2016 8:49 pm

Oni ti ga puse Milose. Ako nista imamo jednu finu, pjevljivu pjesmicu.. :ganja:

Ma ja kontam da je raja vise nezadovoljna kandidatima koji su uopce bili u uzem izboru, vecina nas je ocekivala jaca imena, dokazanije i iskusnije strucnjake. Od spominjanja Amara, Mese, Keka, Prasnikara i ostalih, izbor se sveo ne manje ili vise anonimne trenere pred kojima je dokazivanje, usudim se reci i ucenje. A najmanji je problem je li na kraju izabran Ivan ili Milos, raja je htjela da se vaga izmedju Osima i Keka recimo. U tom slucaju bi znali da nismo fulili koji god da je izabran, ovako postoji realna sansa da smo fulili i s Milosem i s Ivanom.

Sretno Milosu kako god.

BHDragons
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pon maj 30, 2016 8:50 pm

Hurmasica je napisao/la:Interesuje me samo hoće li se ovom stručnom štabu pridružiti i neko "naš" ili je to to?
Bit će i naših ne sekiraj se, konkurs je raspisan :mrgreen:
NAŠA LJUBAV OD ZAKONA JAČA!
1921!
Ni milimetra!

Model1964

pon maj 30, 2016 8:50 pm

LARS1921 je napisao/la:
Model1964 je napisao/la:
Hurmasica je napisao/la:Ili je možda jednostavno čovjek sam odustao nakon natpisa...

Slovenac bom lahko prihajal. Sretno lošMi još jednom :palacgore: :zeljeznicar1:
:lol: Mojne ševi :lol:
Evo prekidam bojkot da napišem koju o novom treneru. Momak je veliki radnik i jako ambiciozan. Slobodno mogu reči da je od mladih slo. renera najbolji. Prijatelj mi je doktor u mladim Slo, selekcijama i kaze da se sa nijm neda zajebavat :) . Dešavalo se da zbog slušalica neko ode kuči prije vremena. Što se igre tiče obično 4-3-3 sa varijacijama, a ponekad 4-5-1 protiv jačih ekipa. Traži da svi striktno izvršavaju zadatke. Ne pati od arogancije a nije ni šmokljo. Mislim da bi nakon dvije tekme Bekriju zabio na štokrlju do kraja prvenstva :)
Ako mu je nešto mana odna je tvrdoglavost. Teško odstupa od onoga što je naumio bez obzira što situacija traži nešto drugo.
Pomočnik mu je tip koji je mačak za analize protivnika. Malo se razapitajte :) kod mariborčana, pa če vam biti jasno da je maher.
Koliko će nam Slovenac pomoči, koliko če se snači u našoj bari....? Ja mislim da če nam valjat a i mi njemu.

Gdje je ona baba sta ona misli? :D
Baba je nekopetentna, odnosno pristrana :)
Gata samo blesavim tepsijama :lol:
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

Hurmasica
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pon maj 30, 2016 8:51 pm

BHDragons je napisao/la:
Hurmasica je napisao/la:Interesuje me samo hoće li se ovom stručnom štabu pridružiti i neko "naš" ili je to to?
Ma mislio sam na pomoćnika, to ostalo znam :mrgreen:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

nikson
Kontakt:

pon maj 30, 2016 8:52 pm

Za ove "znalce" - pitanje

Gdje je Amar radio prije Zelje??? Pa nam je donio sve...pustite covjeka nek odradi svoje, pa onda komentarisite...
Ovdje znaju reci da svaka pizda s brda moze zapaliti Sarajevo, medjutim samo ga Zeljeznicar moze pobjediti!

Zeljeznicar za zivot cijeli!

BHDragons
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar

pon maj 30, 2016 8:54 pm

Hurmasica je napisao/la:
BHDragons je napisao/la:
Ma mislio sam na pomoćnika, to ostalo znam :mrgreen:
Da se ja pitam, postavio bih Nermina Šehovića, trenera predpionira. Babo mu je bio prvi Džekin trener. Šeha je sigurno naša nova trenerska nada.
NAŠA LJUBAV OD ZAKONA JAČA!
1921!
Ni milimetra!

salle86
Kontakt:

pon maj 30, 2016 8:58 pm

Miloše nek je sretno, nama sa tobom a bgm i tebi sa nama.
Iskreno se nadam da će se pokazati kao dobar izbor iako ni ja nisam baš presretan što je baš on izabran. Imam osjećaj da smo opet uzeli mačka u vreći i da moramo biti strpljivi, strpljiviji nego inače.
Ono što očekujem je da više ne ginemo, pogotovo ne protiv uslovno rečeno ovih malih timova, a bgm ni ovih iz našeg ranga. Ginuti možemo samo dogodine u Europi protiv mnogo jačih od nas. Nadam se da će nam igra imati i glavu i rep, da će igrati oni najbolji. Da će nakon prvog neočekivanog poraza, blamaže, a biće i toga, ekipa ko u amarovo vrijeme trenirati po povratku kući, da će prvi dobar rezultat protiv ovih jačih igrači biti nagrađeni.
Kad se sistem uspostavi rezultati moraju doći kad tad.

:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

AsharaK
Administrator
Kontakt:

Kad se posere po nama ;)
Željezničar ante portas !

smurf_
Kontakt:

Ma ljudi sa ovih prostora su specificni po tome sto su strucni u svim podrucjima, pa tako si daju za pravo komentarisati sve i svakog kao da su dokazani vrhunski znalci. Ako se (ne daj Boze) Milos pokaze losim izborom, svi ti znalci ce reci da su znali, a kad se (aBd) pokaze kao super izbor usutit ce, nikako nece priznati da su pogrijesili ili jos gore dvolicno ce ga ukidati u zvijezde.

Ja vjerujem da on nije izabran tek tako, i da sva ta analiza i vrijeme nije bilo uzalud. Njemu zelim srecu, odnosno nama, i nadam se da ce razuvjeriti sve ove, vec spomenute znalce

rios
Kontakt:

Ne vidim neke sustinske razlike izmedju Ivana i Kostica.Obojicu bi se moglo opisati kao puno teorije a malo prakse kad je prvi tim i vodjenje isto kao glavni trener u pitanju.Mi smo svi vec vidjeli Ivana kao sefa pa nas je sad ovo iznenadilo,ali kad su polazne osnove koje su nama poznate niti smo nesto posebno izgubili ne biranjem Ivana niti smo nesto posebno dobili odabirom Kostica.
I od Kostica,kao sto sam navodio i za Ivana,ocekujem da ce pokazati puno energije,predanosti,zelje za radom,te se nadam da ce biti otvoren za savjete i da nece pokazati neku sujetu.
Drago mi je sto je ovaj trener posebno strucan u radu sa mladim igracima i da je to imalo veliku tezinu prilikom donosenja odluka,ali se isto tako nadam da to nece biti osnovna i jedina zadaca ovom treneru,jer nama uz afirmaciju i promociju novih mladih igraca trebaju i rezultati,pobjede,trofeji.Ili,da budem precizniji da me ne bi neko pogresno shvatio,treba nam ozbiljna i ravnopravna borba za trofeje i izazak u Evropu.Zbog ugleda,historije,velicine.
Svi bi mi bili najsretniji da je dosao iskusan trener bogatog CV-a,ali ocito da se do toga nije moglo.I to treba prihvatiti,iako razumijem one koji su razocarani i o tom svom razocarenju pricaju.Svi smo mi,da budemo posteni do kraja,pomalo razcareni sto nismo dobili trenera naprijed pomenutih karakteristika.Realnost je da smo dobili trenera kojem sad treba dati podrsku i vrijeme da pokaze sta i koliko moze.Obzirom da dolazi iz,uslovno receno,uredjenijih fudbalski sistema ocekujem da trenerski posao podigne da veci nivo,da donese svoju filozofiju i prenese je na teren.Zeljina publika je fudbalski edukovana i znat ce prepoznati i nagraditi svaki pa i sitni napredak.Isto tako znat ce prepoznati i kad nesto ne ide i nije dobro.To je valjda Kosticu jasno.
Na kraju,zelim mu puno srece i da lokomotivu Zeljinu povede punom parom naprijed. :zeljeznicar1:
Zadnja izmjena: rios, dana/u pon maj 30, 2016 9:01 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!!

Miralem Pjanic !!

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

chile
Kontakt:

pon maj 30, 2016 9:00 pm

Iskreno prvi put sam cuo za lika kad se doveo u vezu s nama, o njemu znam ono sto pise na zvanicnoj. Nit mi smrdi nit mirise, moju podrsku zasad ima i ako se bude vidio napredak na terenu imace je u suprotnom...
Nadam se da uprava zna sta radi i da su izabrali dobro, ne kuzim nikako po kakvim kriterijima su bas do njega dosli.
Pozeliti mu srecu u buducem radu, a o istom cemo suditi tek nakon 10-tak kola lige.
Realno ocekivao sam mnogo vise od ovog izbora sefa struke.

Sent from my Plavo Sokocalo
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije !

IvanOsim
Kontakt:

pon maj 30, 2016 9:04 pm

Koja smo mi govna.. napacene bosnje sve..

Samo se nadam da uprava nece posustati nakon prvih negativnih komentara kad pocnu, treba covjeka pustiti, bice duga sezona, bice uspona i padova, a nama sto treba jeste kontinuitet trenera, ne smije uprava posustajati, i sve njhove odluke moraju biti hrabre i autoritativne, zao mi je sto Vukomanovic nije izabran, da daju do znanja da imaju svoj put i ne posustaju, ali nije neka tragedija, od mene trener Kostic ima punu podrsku i zajedno sa najboljim navijacima, manijacima, ce da slavi titulu...

Eh idemo dalje, formiranje ekipe, znaci sad redoslijedom, prvo cemo cuti Kosticevu viziju, pa potpisati sa Ugljesom, zatim dovesti jos par igraca, pa onda poderati grla i dlanove, za jos jedan gol, za jos jednu pobijedu, za jos jednu titulu...

VOLIM TE ZELJO

delinjo
Kontakt:

pon maj 30, 2016 9:06 pm

ma treba biti realan i sloziti se da smo kolektivno svi mislili da mozemo vise od ovoga .... e sad jebi ga kao sto neko napisa da vagamo izmedju Keka i Amara to bi znacilo da smo bas ozbiljan klub ....ovako smo klub koji je mozda na putu da to postane ali jbg ...ne preostaje nam nista drugo nego da pruzimo podrsku Kosticu ...do neke druge prilike kada budemo u opacijama imali trenere kao Kek i Amar....ko zna mozda Kostic postane jedan od najboljih trenera u ligi....na kraju krajeva za 5 hiljada eura i ne mozes bolje dovesti....za te pare mislim da je ovo najbolje i najidealnije rjesenje ....povedi nas Milose i nek nam je Bog na pomoci...i njemu i nama...
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Neandertalac

pon maj 30, 2016 9:06 pm

Valjat ce nam njegova ambicioznost. Sigurno da je njemu cilj da napravi nesto veliko sa nama i tako zapocne malo ozbiljniju karijeru. Vjerujem da mu je to ispred novca. Dalje, njegov dosadasnji rad sa mladima ce nam itekako koristi.
Dolazi sa pomocnikom, i to je za pohvalu.
Ima tu i dobrih stvari, ali opet...

Neko napisa, sretno nama sa njim, i njemu sa nama. Tacno tako.
Željeznicar za život cijeli!

Okolele
Kontakt:

pon maj 30, 2016 9:07 pm

Naprijed Miloše povedi nas u boj.. :zeljeznicar1:
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

GoodisonPark
Kontakt:

Znači Miloš, hajde neka mu je sa srećom :palacgore:

Zamolio bih sve koji ovdje pišu da ne budu isključivi, nije to nikad nikome dobroga donijelo. Evo i ja sam bio za Ivana jer smo faktički najviše priča čuli o njemu a svidjelo nam se to što je kao igrač bio član respektabilnih ekipa i vodio je ekipu iz Belgije tako da je većina nas pomislila ehh to je taj. Znam ja kako to ide evo mogu i ja sad napisati da je taraba lik i ako (nedaj Bože) bude otjeran nakon polusezone doći ovdje i napisati e jesam li vam rekao... Ne ide to tako, mora biti podrška jer sigurno ljudi koji su ga izabrali nisu to uradili tek tako ustaneš na lijevu i daj mi ovog Kostića, neću Vukomanovića, odvagali su oni to i njihova procjena da bi ovaj mogao biti prava osoba koja će uvesti SISTEM a sigurno čovjek ima bezbroj savjeta kako ustrojiti omladinsku školu i svi će naši treneri iz kluba vrlo rado saslušati svaki savjet od novog šefa.

Na osnovu svega pročitanog ovaj ima i zavidno obrazovanje u ustanovama gdje se ne dobijaju diplome na lijepe oči već to treba i zaslužiti a ima i dosta solidno iskustvo. Obradova me ovo što je Model iz 64 naveo da je on ipak autoritet i da ne daje pardona, jer sam odmah pomislio da će to biti najveća a možda i kobna mana novog šefa, taj autoritet. Kad pogledamo malo bolje nije ni ovaj Slovenac vesla sis'o a plus što ih je dvojica tako da se u startu mogu osloniti jedan na drugog i napraviti mir i red u svlačionici.

Možda je i bolje što je raja malo skeptična, neće biti euforije i sve oči će biti uprte u mladog stručnjaka, do njega je da se dokaže i pokaže šta zna kada krenu pripreme i nova sezona. Sretno!
Željo samo Željo!!!

Bekrija majstore goodison je uz tebe!

Europa League - We are coming!

ChWilla
Kontakt:

chile je napisao/la:Iskreno prvi put sam cuo za lika kad se doveo u vezu s nama, o njemu znam ono sto pise na zvanicnoj. Nit mi smrdi nit mirise, moju podrsku zasad ima i ako se bude vidio napredak na terenu imace je u suprotnom...
Nadam se da uprava zna sta radi i da su izabrali dobro, ne kuzim nikako po kakvim kriterijima su bas do njega dosli.
Pozeliti mu srecu u buducem radu, a o istom cemo suditi tek nakon 10-tak kola lige.
Realno ocekivao sam mnogo vise od ovog izbora sefa struke.

Sent from my Plavo Sokocalo
pa ko god šta sad pričao, razapeće ga ako i nam dalje kosorić i kjosevski budu kreirali igru i nabijali loptu na lendrića, a podržati ako bude vidljivog napretka. to je jednostavno tako šta god sad ljudi pričali.
gradi željo boli te *****

Hurmasica
Kontakt:

pon maj 30, 2016 9:09 pm

Neandertalac je napisao/la:Valjat ce nam njegova ambicioznost. Sigurno da je njemu cilj da napravi nesto veliko sa nama i tako zapocne malo ozbiljniju karijeru. Vjerujem da mu je to ispred novca. Dalje, njegov dosadasnji rad sa mladima ce nam itekako koristi.
Dolazi sa pomocnikom, i to je za pohvalu.
Ima tu i dobrih stvari, ali opet...

Neko napisa, sretno nama sa njim, i njemu sa nama. Tacno tako.
Samo druže strpljenje, i ja bih volio, i svi bi mi voljeli da je došao neki zajebani trener sa cv-om da se usereš al nije, što ne znači da moramo odmah na Miloša galamiti :mrgreen: . Strpljenje, podrška, i realno gledanje na neke stvari su nam u ovom trenutku najbitniji. Vjerujem da je 90 % nas na tom tragu i da ćemo novom šefu dati maksimalnu podršku. Sretno nam!
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.

Prijava