Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Plava Porodica
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto maj 23, 2017 12:14 am

Ma mora se opet fina posjeta nakucati. Da gospodski ovo zavrsimo :)
I delije juce ni za sta se ne bore, 100 metara od stadiona im glavni rival slavi titulu u isto vrijeme, pa ih opet bruku na stadionu.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

kremenko

uto maj 23, 2017 12:14 am

Kad nisu Krupu zavrsili ne moraju vise nikad nista zavrsiti.
Umjesto da se otislo ljudima,pitas koliko kosta Vukotic?
200k?
Evo 250k ne zapinjite.
Dobio si igraca,dobio si titulu,dobio si 1.1mil KM od UEFA-e.
FK ŽELJEZNIČAR-LJUBAV RADNIČKE KLASE, KLUB NOSTALGIČARA I ROMANTIČARA
Ivica Osim: "Željo će živjeti zauvijek"

Amidza
Kontakt:

uto maj 23, 2017 12:17 am

Eric Cantona je napisao/la:
uto maj 23, 2017 12:11 am
Ja se jos nadam. Cisto onako, zbog Steve Nikolica i njegove karme. Zabij ga Stevo za titulu i onda trazi ispisnicu.
:rofl1:

Stevo talisman. Nakon sto ga zabije za titulu, prodat ga Slobodi za milion. Izmislice pare. :karanje:
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

Plava Porodica
Kontakt:

uto maj 23, 2017 12:22 am

Kako se covjek nada, a 99,9999% opet ce popisan izaci sa stadiona.. I svjestan da je bilo koja druga ekipa osim Slobode gost u Mostaru za vikend imao bi i osnova za neku nadu, a ovako..
Ovo je tacno bolest. Joj Zeljo......
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Simply Blue
Kontakt:

uto maj 23, 2017 12:23 am

Amidza je napisao/la:
uto maj 23, 2017 12:17 am
Eric Cantona je napisao/la:
uto maj 23, 2017 12:11 am
Ja se jos nadam. Cisto onako, zbog Steve Nikolica i njegove karme. Zabij ga Stevo za titulu i onda trazi ispisnicu.
:rofl1:

Stevo talisman. Nakon sto ga zabije za titulu, prodat ga Slobodi za milion. Izmislice pare. :karanje:
:rofl: :rofl:
Plate malion i potpiše za slobodanku, povrijedi se na pripremama i odmah završi karijeru
Treba poraditi na realizaciji...
NO ODA, NO PARTY

GoodisonPark
Kontakt:

uto maj 23, 2017 12:25 am

Eh da je raji malo moje pameti došlo bi nas i 10 hiljada ;)
Spoiler:
+ sezonske i desetogodišnje, djeca, gosti :D
Imali bi sve to da smo bar samo jednom zatresli mrežu na Koševu ali pošto nismo onda je većini dolazak na Grbavicu u osmom planu.. Onda neko kaže navijam za Želju, ma navijaš haveru ali samo kad je sve haman idealno, gdje si kad je najteže...
Željo samo Željo!!!

Bekrija majstore goodison je uz tebe!

Europa League - We are coming!

Eric Cantona
Kontakt:

uto maj 23, 2017 12:27 am

@Plava Porodica Jos sam htio dodati da cu se citirati poslije utakmice hahaha

Omar500
Moderator
Kontakt:

uto maj 23, 2017 12:27 am

GoodisonPark je napisao/la:
uto maj 23, 2017 12:25 am
Eh da je raji malo moje pameti došlo bi nas i 10 hiljada ;)
Spoiler:
+ sezonske i desetogodišnje, djeca, gosti :D
Imali bi sve to da smo bar samo jednom zatresli mrežu na Koševu ali pošto nismo onda je većini dolazak na Grbavicu u osmom planu.. Onda neko kaže navijam za Želju, ma navijaš haveru ali samo kad je sve haman idealno, gdje si kad je najteže...
:palacgore:
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Amidza
Kontakt:

uto maj 23, 2017 12:37 am

A jbg, prosjecan "navijac" na to ne gleda tako, niti ce ikad gledat.
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

SWRA_1921
Kontakt:

uto maj 23, 2017 12:40 am

Malo je nas koji zaista navijamo za Zelju... Otprilike koliko je clanova, cak i manje jer smo mi ludjaci placali djevojkama, nanama, dedama, roditeljima, djeci, itd. ;) Ali to je taj neki broj oko 5000 ljudi koji znaju sve o Zelji i koji bi uvijek bili tu, pa onda se potrefe obaveze, ovo ono, i to je tih standardnih 2-3000 koji su tu, orilo gorilo...

GoodisonPark
Kontakt:

uto maj 23, 2017 12:44 am

Mada generalno smo mi navijači Želje (kakvi god bili) mjerna jedinica navijačke scene u državi. Ono što kažu, nas što ne ubije to nas ojača..

Neki drugi klubovi bi bili na rubu gašenja da im se desi sva ova lakrdija u predzadnjem kolu a mi ko mi i dalje čvrsto i jako stojimo na nogama spremni na nove izazove.

Jači od ratova, režima i partija - država Željo!
Željo samo Željo!!!

GoodisonPark
Kontakt:

uto maj 23, 2017 12:47 am

1921.ba je napisao/la:
uto maj 23, 2017 12:12 am
slika
Željo samo Željo!!!

Reha1921
Kontakt:

uto maj 23, 2017 12:57 am

Protiv Radnika ce biti standardno isti bolesnici za Zeljom ocekujem losu posjetu razocarali su me i popisali su nas sve navijace ali opet cu ici jer sam bolestan za Zeljom tacno da igra 11 Lazara Popovica isao bi da gledam.

storm_raider
Kontakt:

uto maj 23, 2017 12:59 am

Ma ne sekiram se za Zelju uopste, bice titula i finala, lopta ce se na Grbavici sutati, ja se sekiram zbog jedne druge stvar. Valja bolan izdrzati nakon Radnika mjesec dana bez Zelje!
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

AsharaK
Administrator
Kontakt:

uto maj 23, 2017 1:01 am

Golem li si
Željezničar ante portas !

Plava Porodica
Kontakt:

uto maj 23, 2017 1:04 am

Ja eto zamišljam posljednji sudijski žvižduk za kraj ove sezone na najljepšem mjestu na dunjaluku, poslije pobjede od 3:0. Puno sreće i ponosa, koji se ne primjete od nervoze, grickanja prstiju, pozivanja prijatelja, rodbine, masovnog paljenja 3G-a, pratnje reakcije naših na travnjaku, osluskujući posljednje minute ove sezone na drugom mjestu, mjestu gdje ne pripada trofej najboljeg za ovu sezonu. Rezultat 0:0, strijepnja, hiljade molbi ka Najvecem, samo da ostane tako.
Pa onda zamisljam trenutak mustuluka onome prvom ko javi da je zavrseno..
Zamisljam prvo sebe, suze i smjeh, skačem po drugovima, po znanim i neznanim u zagrljaj, svoj pogled ka ostatku stadiona, pa pogled ka terenu i reakciju igrača. Ne znas sta bi od sebe, hiljade misli ti u glavi od razdraganosti i srece, u stotinki pomislis da se zaletis prema onoj ogradi ispred Juga i da preko onih siljaka preskočis, izderes pantalone i koljena samo da bi usao na teren i onako u delirijumu pretrcao ga cijelog dok ne naidjes do prvog igraca i zagrlis ga iz sve snage.
Taj prvi pogled, gdje vidis kako nase dijete Vedran trci prema Jugu da te prve trenutke provede sa nama, kako Zeba pada na travu i sa suzama u ocima gleda u svoju kapitensku traku i tek tada bude svjestan koji teret i cast nosi na sebi. Vidis Sinisu kako srcano trci ka Markovicu i obara ga na zemlju. Vidis osmijeh na Mirinom licu, koji ti mnogo toga kaze.
Pa zamisljam Fatu, koja suze ne krije, suze radosnice i ceka da jos jednu sampionsku generaciju izljubi i isprati kako dolikuje.
Zamisljam hiljade Manijaka kako izlaze iz kuće samo sa jednim ciljem.. "Da je kako preveslati onog levata na ulazu da me pusti da proslavim ovu titulu".. Pa onda druga misao: "Neka me i ne pusti kad sam budala, svog Zelju zaboravio kada mu je najpotrebnije".
Zamisljam ljude "preko bare" kako preko streamova prate, te one "sretne" koji imaju MojuTV kod kuce.. Njihovu ceznju da su sada sa nama da ovaj dan ostane im upisan kao jedan od najljepsih u zivotu.
Zamisljam i likove onih koji su zivjeli za ovakve dane, a nisu tu. Na nekom boljem mjestu. Ponosni, gledaju novu sampionsku generaciju.
Ali to ja samo "zamisljam".. Valjda na to imam pravo, jer sam navijac velikog kluba kakav je Zeljo. Nama je u genima to.. Prije rodjenja zapisano da imamo to sampionsko srce. Jos samo kad bi ga mogli darovati onima na terenu...
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

storm_raider
Kontakt:

uto maj 23, 2017 1:08 am

A jes' nas opalilo poslije 12...
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

NoKe
Kontakt:

uto maj 23, 2017 1:18 am

Ja zamisljam kako nas u Mostaru psihicki ubjaju.. mi vodimo 2-0 .. negdje oko 80-te pada gol u Mostaru...vodi Zrinjski.. mene pravo u hitnu odvlace .

Brkoo
Kontakt:

uto maj 23, 2017 1:33 am

Nesto mastam kad bi uspjeli zadrzati Miru, prodamo Lendrica za milionski iznos ili priblizno milionski, od tih para dovedemo kao slobodne igrace Petra Skuletica i Marka Vesovica. Uz njih dvojcu dovedemo jos jednu zvijer u vezi, plus dovedemo iz Radnika malog Besirevica, od lijevih bekova slobodan ce biti Kvesic, ako se ne uspije nijedan bolji dovesti ili ako ne uspijemo Markovica iz Sirokog dovesti onda Kvesu treba vratiti. Dovest 1-2 stopera, obavezno sansu dati Osmankovicu, Bogicevica za klupe ostaviti za ne daj Boze. Sa Kjosevskim produziti ugovor. Golmana Fejzica zamijenimo sa Fejzicem iz Jajca. Rezerve vecinom da budu juniori uz Zebu,Bobica Bogicevica i Zakarica. Znacajnija minutaza za Besirevica koji bi uz Kvesu samo napredovao kao i Sabanadzovica koji bi ucio od zvijeri koju bi doveli. Zerica sam ubacio u prvih 11. U biti ekipa koja bi vjerovatno osvojila nasu ligu a mozda i napravila znacajniji uspjeh u evropi..
Otprilike to bi ovako izgledalo:
Vedran
Vesovic-Osmankovic-stoper-Kvesa
Miro-Besirevic- Zvijer-Crnov
Zeric
Skuletic
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

kremenko

uto maj 23, 2017 1:35 am

Lendric ako ode za slicne pare kao Rijad bice odlicno.
Sumnjicav sam da moze otici za vise od 500k €
FK ŽELJEZNIČAR-LJUBAV RADNIČKE KLASE, KLUB NOSTALGIČARA I ROMANTIČARA
Ivica Osim: "Željo će živjeti zauvijek"

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 4 gosta.

Prijava