Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

pile87
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon maj 30, 2016 7:59 pm

Bilo bi u najmanju ruku posteno da bar vidimo na sta ce to liciti pod novim trenerom, nemam neko misljenje o njemu tacnije ne poznajem ali isto kao i sa igracem dovedes nekog iz Gradine prodas ga zaradis na njemu ili nekog iz belgiske lige a on se ispostavi gorim. Ono sto hocu reci nemamo dovoljno podataka da bi nekoga proglasili dobrim ili losim a teren ce i rezultati sigurno pokazati od toga se ne moze pobjeci.
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

Neandertalac

pon maj 30, 2016 8:00 pm

Blago vama pa vam je Neandertalac jedini problem.
Jbte tito lik seionirski fudbal do sada skoro samo na tv_u gledao, i daj ga nama, neka se steli.
Sta vam nije jasno koji klinac, nisam zadovoljan, cak sam i ljut, pa jbte grob nije ovo igracka sta experimentisu u p lijepe materine.

Sta stadion i koji klinci sto se pravi ima veze sa tim sto konstantno gledamo amatersk poteze u sportskom dijelu?
Hajde pametnjakovici da cujem?
Svega mi tacno imam osjecaj da su nekoga od ovih strucnjaka sa foruma izabrali da bi opet bilo bravo, to je to, to trazimo.
Bas slijepi...
Željeznicar za život cijeli!

vrbanjusa
Kontakt:

pon maj 30, 2016 8:00 pm

Bilo bi posteno da makar cujemo sta ima reci, ako nista.
21 10 4

Petrović Slavko

Charlie Sheen
Kontakt:

pon maj 30, 2016 8:02 pm

Istina je da nam treba sportski direktor a kako sam cuo radice se i na tome

Omar500
Moderator
Kontakt:

Plavi orkestar je napisao/la:Ispade da smo postali centar za edukaciju,sticanje znanja i iskustva u trenerskom poslu.Od ove trojice koji su bili ušli u uzi krug moj favorit je bio Ivan ali...Sad strepi i cekaj prvo kolo da vidimo jel' u ovome ima materijala za trenera ili ce i on izginuti zajedno sa onim koji ga dovedoše.
Eto bas nakon prvog kola cemo sve zakljuciti i odmah tjeraj...polako samo, nije ni dosao covjek, nije ni zvanicno predstavljen hahaha
Ova tri izbora su tu negdje, nijedan ne odskace previse, naravno svako je imao svoje favorite, moj je bio Smajic, o Kosticu najmanje znamo, ali ne znaci da je los. Sta smo trebali, polovnjake iz nase lige dovoditi?
Nase bi trebalo biti da dolazimo na stadion u sto vecem broju, a ne samo na jace utakmice i da se mora praviti jaka medijska kampanja da bi doslo 10k ljudi na stadion. Puno nas je uprava razmazila, a aj ti ugodi nama i nasem cudnom mentalitetu. Nista nam ne odgovara. Covjek je doveden, pustimo ga da radi i to je to.
Milose, dovodi Jahica obavezno :karanje: :karanje: :karanje:
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

FKZ1921
Kontakt:

Postoje neka nepisana pravila oko pregovaranja...Ne ocekujte da uprava javno kaze zbog cega se s nekim nije dogovorila. Kaze se javno zbog cega si se s nekim dogovorio a ne govori se zbog cega s nekom nisi. Mi u sustini ni ne znamo koliko je ko bio ozbiljan kandidat. I ne treba niko znati i nije bitno. Oni koji su odgovorni trebaju to znati i uraditi kako treba. Oni odgovaraju za klub i samo njihova procjena je bitna. Nase je da sudimo o onome sto cemo gledati na terenu. Sve ocjene u ovom momentu su besmislene. Nemamo nikakvih argumenata ni za ni protiv.
Iskoristicu situaciju da znam neke stvari...Ono sto nama moze biti zanimljivo,ova halabuka koja je podignuta oko drugog kandidata,nema veze sa konacnim izborom novog trenera. Sigurno i nedvosmisleno.

Tryg
Kontakt:

Samo bih se slozio sa cwilom da ovaj "moze" unaprijediti nas omladinski pogon i dati sansu djeci.
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

Vrag

Re: RE: Re: FK Željezničar

pon maj 30, 2016 8:03 pm

vrbanjusa je napisao/la:
Vrag je napisao/la:
vrbanjusa je napisao/la:A po cemu je Vukomanovic toliko bolji od Kostica da smo ovog drugog odmah u startu popljuvali. Procitajte na zvanicnoj gdje je covjek bio i sta je radio. Skole fudbala, omlasinski pogon, edukacije, prirucnik koji se koristi u edukaciji treneraa, skaut za slovenacki savez...covjek je u fudbalu godinama. U principu bare-bare sa Ivanom.
Nije ni Ivan za nas. Covjeka da su doveli za SD super, ali nisu. Nego kao sefa. I jos pisete da je bio druga opcija.
Njemu sretno. Valjda nam usta zacepi
A ko je za nas? Nemoj Amara racunati? Kek sa 25 000 € plate? Ibro Rahimic? Mislim ne kontam, ime objavljeno prije 1 h i covjek popljuvan na sve strane. Boze sacuvaj.
Oda
A ko ga je popljuvao? Ko je rekao nesto ruzno o njemu ? Iznijeli smo svoj sta, zaželjeli mu sreci. Ja nisam jos vidio ruznu rijec prema njemu.

delinjo
Kontakt:

pon maj 30, 2016 8:03 pm

nadrealni i tebe shvatam kao i momke koji nisu bas zadovoljni....nije da pricas gluposti naprotiv ima tu tacnih stvari ali ajde da sacekamo i da vidimo...mozda nam svima zacepi usta....glupo je porediti ali npr i Zidane je u svom prvom trenerskom mandatu osvojio ligu prvaka ....nije sve ni do iskustva bitan je talenat metode rada i tako te stvari....mozda je ovo dobar potez a ocjenit cemo svi zajedno kad vidimo ....ako bude ala sablja tjerat cemo ga nakon 5 kola i treba i to je to....
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

SWRA_1921
Kontakt:

pon maj 30, 2016 8:04 pm

za_zivot_cijeli je napisao/la: slika

novom sefu zelim puno srece u radu i da nam donese toliko zeljeni rezultat!
:zeljeznicar1:
Vesnik šampionskog slavlja na Marakani definitivno je dugogodišnji, verni saradnik Slaviše Stojanovića - Miloš Kostić! Naime, mladi stručnjak ima sina Tita i ćerku Ulu. Jasno je šta znači kombinacija ta dva imena, što se vidi i po tetovažama na bicepsima Miloša Kostića koje je ovekovečio naš fotoreporter Branko Starčević.
“Strašna koincidencija! Nije imao Miloš viziju da će se ovo desiti. Jesenas je bilo mnogo simpatično kada su TIT i ULA došli ovde u majicama sa svojim imenima. Stajali su jedno pored drugog pa je ispalo – TITULA. U Sloveniji je ima Ula kod devojčica veoma zastupljeno. Trend je da se deci daju baš kratka imena. Imate Tim, Tit...”, objasnio je trener Zvezde Slaviša Stojanović.

Dobri poznavaoci prilika kažu da ste vi i pomoćnik Kostić „jedna duša u dva tela“, pošto ste zajedno išli u školu i na fakultet...
“Tu su i Žile, Maksa, Moča... Svi smo kao jedan, ali sa Kostićem se dugo poznajem. Od detinjstva. Nikada nismo igrali zajedno, uvek na suprotnim stranama. Bio je selektor kadeta kada sam ja vodio A selekciju Slovenije. Radio mi je skauting...”, zaključio je Stojanović.

:titula: :titula: :titula: :lol: :lol: :titula: :titula: :titula:

Elegant
Kontakt:

pon maj 30, 2016 8:04 pm

Nije covjek ni dosao, nije se ni obratio javnosti i navijacima a vec donosimo negativne zakljucke ? Da prvo kaze i prezentuje sta ce i kako ce, da vidimo plan i nacin rada ! Ima jako puno posla, treba vidjeti ko ce nas napustii a ko pojacati, pa tek onda idu pripreme !

Teren je jedino mjerilo, bice prijateljskih utakmica pa cemo vidjeti !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

MrRiccoli
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pon maj 30, 2016 8:05 pm

Neandertalac je napisao/la:Blago vama pa vam je Neandertalac jedini problem.
Jbte tito lik seionirski fudbal do sada skoro samo na tv_u gledao, i daj ga nama, neka se steli.
Sta vam nije jasno koji klinac, nisam zadovoljan, cak sam i ljut, pa jbte grob nije ovo igracka sta experimentisu u p lijepe materine.

Sta stadion i koji klinci sto se pravi ima veze sa tim sto konstantno gledamo amatersk poteze u sportskom dijelu?
Hajde pametnjakovici da cujem?
Svega mi tacno imam osjecaj da su nekoga od ovih strucnjaka sa foruma izabrali da bi opet bilo bravo, to je to, to trazimo.
Bas slijepi...
Pa dobro hajde onda ti pametnjakovicu reci ko je trebao biti trener pa bi ti bio zadovoljan??? Nisam ni ja zadovoljan ali nisam ni nezadovoljan dok ne vidim na sta ce to liciti

Sent from my C5303 using Tapatalk

Grbavica
Kontakt:

pon maj 30, 2016 8:06 pm

Hajmo malo sačekati da vidimo kako će to izgledati, a ne odmah na prvu skakati na glavu...
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Omar500
Moderator
Kontakt:

pon maj 30, 2016 8:07 pm

SWRA_1921 je napisao/la:

Vesnik šampionskog slavlja na Marakani definitivno je dugogodišnji, verni saradnik Slaviše Stojanovića - Miloš Kostić! Naime, mladi stručnjak ima sina Tita i ćerku Ulu. Jasno je šta znači kombinacija ta dva imena, što se vidi i po tetovažama na bicepsima Miloša Kostića koje je ovekovečio naš fotoreporter Branko Starčević.
“Strašna koincidencija! Nije imao Miloš viziju da će se ovo desiti. Jesenas je bilo mnogo simpatično kada su TIT i ULA došli ovde u majicama sa svojim imenima. Stajali su jedno pored drugog pa je ispalo – TITULA. U Sloveniji je ima Ula kod devojčica veoma zastupljeno. Trend je da se deci daju baš kratka imena. Imate Tim, Tit...”, objasnio je trener Zvezde Slaviša Stojanović.

Dobri poznavaoci prilika kažu da ste vi i pomoćnik Kostić „jedna duša u dva tela“, pošto ste zajedno išli u školu i na fakultet...
“Tu su i Žile, Maksa, Moča... Svi smo kao jedan, ali sa Kostićem se dugo poznajem. Od detinjstva. Nikada nismo igrali zajedno, uvek na suprotnim stranama. Bio je selektor kadeta kada sam ja vodio A selekciju Slovenije. Radio mi je skauting...”, zaključio je Stojanović.

Zanimljiv pravo clanak :palacgore: :palacgore:
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

LARSSON
Kontakt:

pon maj 30, 2016 8:08 pm

Oćemo Mitra Mirića :D

slika

Elegant
Kontakt:

pon maj 30, 2016 8:10 pm

@Neandertalac shvati da nema para za "profesionalce" - ovo namjerno pod navodnike jer ti je svaki trener mačak u vreci !

Shvati da svi mi volimo Zelju i da zelimo sve najbolje ali u fudbalu igraju pare koje mi trenutno nemamo, ali nakon dugo godina problema imamo super upravu koja se trudi na sve nacine da uspijemo na velike staze !

Eto koga bi ti za trenera doveo, realno ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Hurmasica
Kontakt:

pon maj 30, 2016 8:11 pm

SWRA_1921 je napisao/la:

;)

Realno da je došao ne znam ti ko (sem Amara) mi ne možemo o njemo suditi niti najavljivati neko šetanje ligom. Teren je jedino mjerilo za svakog trenera u ovoj ligi. Jedino što možemo reći da smo dobili trenera koji je učio od čovjeka koji je ipak neko ime u ovoj regiji, da je 3 puta sa omladinskim selekcijama Slovenije odlazio na prvenstva, što nije nimalo lako. To obećava i ja vjerujem da Miloš može nešto napraviti sa ovom ekipom. Dajte ljudi malo realno gledajte na neke stvari, a ne pljuvati po nekome samo iz razloga što drugi kandidat nije došao na klupu našeg kluba. Malo je to glupo..
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

sajo10
Kontakt:

pon maj 30, 2016 8:11 pm

Hahah toliko price o tom Ivanu, da su insajderi vecinu forumasa skroz u depresiju bacili jer bi bilo sve "gotovo" sa ovim. Pa yebemu koliko vas je ovdje znalo tog istog Vukomanovica prije nego sto se pocelo pisati o njemu? Sta zayebave bolan... Citam komentare zadnji stranica i nisam mogao dogurati do ovi zadnji 4-5... jer mogu sve misliti sta se pisalo.. Sabur ljudi, sta vam je. I jedan i drugi su nepoznanince.. sta pravite od Ivana Mourinha.

Na kraju krajeva bolje slovenac nego srbin. Ovi vucu malo vise na nas po mentalitetu dok su slovenci malo "ozbiljniji" :D Kad je Rijeka ubola sa Kekom, mozemo imi sa Milosom :shisha:

Sretno sefe! :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:

Fatić Nermin
Kontakt:

pon maj 30, 2016 8:12 pm

Ma ja sam zadovoljan, štaviše i prezadovoljan, s' obzirom da je većina "protiv" njega, mogao bi nešto i napraviti... Jer koga god smo mi glorifikovali, zna se šta se sa njim desilo. Sretno mu, i da sljedeće godine u ova doba se spremamo zajedno sa njim za europska takmičenja, sa još jednom osvojenom duplom. :zeljeznicar1:
A sektor je pravi sektor.

ChWilla
Kontakt:

pon maj 30, 2016 8:13 pm

mi trenera sa rezultatima, uspjesima, titulama izvana u ovom trenutku ne možemo dovesti ni platiti. i realno je na sonu - ili neko ovakav, ili neko od naših izraubovanih što se vrte po ligi. ja sam principijelno više za ovo prvo, jer je iz svih rezultata klubova i selekcija jasno da zaostajemo za evropom. i za onoga ko je vidio i radio u toj evropi se bar možeš nadati da će unijeti dimenziju više. svako je morao odnekud početi. a opet kažem, u realnom svijetu i sa realnim mogućnostima, bilo je ili evropski početnik ili naš "iskusni". a naši "iskusni" treneri su po meni ista priča kao naši "iskusni" igrači prije dvije godine tipa svraka, jamak i bučan - neadekvatni onome kako se danas stvarno igra.

biće mu vjerovatno manji i pritisak. manjak pritiska je nama više valjao prošle godine nego pun jug ovu polusezonu. neka se ljuti ultra omladina koliko hoće ali to je tako, ne samo u fudbalu...
Zadnja izmjena: ChWilla, dana/u pon maj 30, 2016 8:13 pm, ukupno mijenjano 1 put.
gradi željo boli te *****

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.

Prijava