Eto bas nakon prvog kola cemo sve zakljuciti i odmah tjeraj...polako samo, nije ni dosao covjek, nije ni zvanicno predstavljen hahahaPlavi orkestar je napisao/la:Ispade da smo postali centar za edukaciju,sticanje znanja i iskustva u trenerskom poslu.Od ove trojice koji su bili ušli u uzi krug moj favorit je bio Ivan ali...Sad strepi i cekaj prvo kolo da vidimo jel' u ovome ima materijala za trenera ili ce i on izginuti zajedno sa onim koji ga dovedoše.
Odavrbanjusa je napisao/la:A ko je za nas? Nemoj Amara racunati? Kek sa 25 000 € plate? Ibro Rahimic? Mislim ne kontam, ime objavljeno prije 1 h i covjek popljuvan na sve strane. Boze sacuvaj.Vrag je napisao/la:Nije ni Ivan za nas. Covjeka da su doveli za SD super, ali nisu. Nego kao sefa. I jos pisete da je bio druga opcija.vrbanjusa je napisao/la:A po cemu je Vukomanovic toliko bolji od Kostica da smo ovog drugog odmah u startu popljuvali. Procitajte na zvanicnoj gdje je covjek bio i sta je radio. Skole fudbala, omlasinski pogon, edukacije, prirucnik koji se koristi u edukaciji treneraa, skaut za slovenacki savez...covjek je u fudbalu godinama. U principu bare-bare sa Ivanom.
Njemu sretno. Valjda nam usta zacepi
Vesnik šampionskog slavlja na Marakani definitivno je dugogodišnji, verni saradnik Slaviše Stojanovića - Miloš Kostić! Naime, mladi stručnjak ima sina Tita i ćerku Ulu. Jasno je šta znači kombinacija ta dva imena, što se vidi i po tetovažama na bicepsima Miloša Kostića koje je ovekovečio naš fotoreporter Branko Starčević.za_zivot_cijeli je napisao/la:
novom sefu zelim puno srece u radu i da nam donese toliko zeljeni rezultat!
Pa dobro hajde onda ti pametnjakovicu reci ko je trebao biti trener pa bi ti bio zadovoljan??? Nisam ni ja zadovoljan ali nisam ni nezadovoljan dok ne vidim na sta ce to licitiNeandertalac je napisao/la:Blago vama pa vam je Neandertalac jedini problem.
Jbte tito lik seionirski fudbal do sada skoro samo na tv_u gledao, i daj ga nama, neka se steli.
Sta vam nije jasno koji klinac, nisam zadovoljan, cak sam i ljut, pa jbte grob nije ovo igracka sta experimentisu u p lijepe materine.
Sta stadion i koji klinci sto se pravi ima veze sa tim sto konstantno gledamo amatersk poteze u sportskom dijelu?
Hajde pametnjakovici da cujem?
Svega mi tacno imam osjecaj da su nekoga od ovih strucnjaka sa foruma izabrali da bi opet bilo bravo, to je to, to trazimo.
Bas slijepi...
Zanimljiv pravo clanakSWRA_1921 je napisao/la:Vesnik šampionskog slavlja na Marakani definitivno je dugogodišnji, verni saradnik Slaviše Stojanovića - Miloš Kostić! Naime, mladi stručnjak ima sina Tita i ćerku Ulu. Jasno je šta znači kombinacija ta dva imena, što se vidi i po tetovažama na bicepsima Miloša Kostića koje je ovekovečio naš fotoreporter Branko Starčević.za_zivot_cijeli je napisao/la:
“Strašna koincidencija! Nije imao Miloš viziju da će se ovo desiti. Jesenas je bilo mnogo simpatično kada su TIT i ULA došli ovde u majicama sa svojim imenima. Stajali su jedno pored drugog pa je ispalo – TITULA. U Sloveniji je ima Ula kod devojčica veoma zastupljeno. Trend je da se deci daju baš kratka imena. Imate Tim, Tit...”, objasnio je trener Zvezde Slaviša Stojanović.
Dobri poznavaoci prilika kažu da ste vi i pomoćnik Kostić „jedna duša u dva tela“, pošto ste zajedno išli u školu i na fakultet...
“Tu su i Žile, Maksa, Moča... Svi smo kao jedan, ali sa Kostićem se dugo poznajem. Od detinjstva. Nikada nismo igrali zajedno, uvek na suprotnim stranama. Bio je selektor kadeta kada sam ja vodio A selekciju Slovenije. Radio mi je skauting...”, zaključio je Stojanović.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
SWRA_1921 je napisao/la:Vesnik šampionskog slavlja na Marakani definitivno je dugogodišnji, verni saradnik Slaviše Stojanovića - Miloš Kostić! Naime, mladi stručnjak ima sina Tita i ćerku Ulu. Jasno je šta znači kombinacija ta dva imena, što se vidi i po tetovažama na bicepsima Miloša Kostića koje je ovekovečio naš fotoreporter Branko Starčević.za_zivot_cijeli je napisao/la:
“Strašna koincidencija! Nije imao Miloš viziju da će se ovo desiti. Jesenas je bilo mnogo simpatično kada su TIT i ULA došli ovde u majicama sa svojim imenima. Stajali su jedno pored drugog pa je ispalo – TITULA. U Sloveniji je ima Ula kod devojčica veoma zastupljeno. Trend je da se deci daju baš kratka imena. Imate Tim, Tit...”, objasnio je trener Zvezde Slaviša Stojanović.
Dobri poznavaoci prilika kažu da ste vi i pomoćnik Kostić „jedna duša u dva tela“, pošto ste zajedno išli u školu i na fakultet...
“Tu su i Žile, Maksa, Moča... Svi smo kao jedan, ali sa Kostićem se dugo poznajem. Od detinjstva. Nikada nismo igrali zajedno, uvek na suprotnim stranama. Bio je selektor kadeta kada sam ja vodio A selekciju Slovenije. Radio mi je skauting...”, zaključio je Stojanović.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()