Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Eisenbahner1921
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon maj 30, 2016 7:22 pm

Neki su ovdje priželjkivali Srbina za trenera, evo dobili smo alpskog Srbina :lol: :lol:
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

Ajzea
Kontakt:

pon maj 30, 2016 7:23 pm

Dva losa, ubise Milosa. :rofl:
Razocaran sam sto nije Ivan dosao na mjesto sefa strucnog staba, iskreno govoreci. Sretno Kosticu, trebat ce ti je.

Plava Porodica
Kontakt:

pon maj 30, 2016 7:23 pm

Nas 60 online i 65 gostiju.

Lars časti :)
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

cikazubo
Kontakt:

pon maj 30, 2016 7:24 pm

fk1921 je napisao/la:
SWRA_1921 je napisao/la:Posto je haman Vukomanovic bio skoro izabran za trenera moguce je da su ipak postojali odredjeni pritisci da on ne bude trener? Ovaj mi se cini kao slabiji izbor, pogotovo jer nema skoro nikakvog iskustva kao trener seniora, nece imati autoritet, karijera nikakva, jbga.
Autoritet, to i mene kopka.
A kako znamo da nije autoritet, sto neko napisa Mourinho prevodilac bio, mozda ce bit fakat mekan i bez auotriteta, a mozda bude bas suprotnost, i pun pogodak.. Vrijeme ce pokazat, malo znamo o njemu, al radio je u razlicitim segmentima fudbala, jedno je sigurno zna sa mladim igracima, vidjecemo od cega je na ovom nivou kad vodis najbolju ekipu jedne zemlje..

Leon_Professional
Kontakt:

pon maj 30, 2016 7:24 pm

vrbanjusa je napisao/la:Svako ko kaze da je losa opcija, samo nek obrazlozi zbog cega to misli.
Ma nit je dobra, a nit je losa, jer ne znamo nista o njemu. Sud mozemo dati tek nakon nekih utakmica.
Uh bio odbrambeni igrac u karijeri :cigara:

Milose, samo ih spremi maksimalno dobro da krv pisa.ju
[video]https://www.youtube.com/watch?v=un_FXRy6gnU[/video]

LARSSON
Kontakt:

pon maj 30, 2016 7:25 pm

Plava Porodica je napisao/la:Nas 60 online i 65 gostiju.

Ja mogu častit a vi platit :ganja:

Zeljo AP
Kontakt:

pon maj 30, 2016 7:26 pm

Sretno Milose :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :titula:

Ajzea
Kontakt:

Nisam optimista po pitanju njega, ni blizu.. Eto mu sansa, neka me demantuje. Nadam se da grijesim, iako sam nesto ubijedjen da ne grijesim.

zubanovic89
Kontakt:

CV mu je odličan, odma mi na pamet pada Vlado Vukoicic tener koji je jedno vrijeme trenirao FMP i došao u Bosnu. On je kao mlad prestao igrati, okrenuo se trenerskom poslu i bukvalno napravio pola ove sadašnje reprezentacije Srbije, a i u Bosni je imao divnih momenata samo što je pored toga imao posla sa kretenima. Raduje me što je mlad, edukovan, obrazovan i baš onako europski čovjek sretno mu i nadam se prije svega boljim igrama a onda i titulama.

Omar500
Moderator
Kontakt:

pon maj 30, 2016 7:27 pm

vrbanjusa je napisao/la:Svako ko kaze da je losa opcija, samo nek obrazlozi zbog cega to misli.
Upravo tako :palacgore: :palacgore: :palacgore:
Mozda se raja malo razocarala jer smo bolje upoznali Vukomanovica i Smajica i vidjeli jednu od te dvojice na klupi, a Kostica je slabo ko i spominjao. Samo polako, izabrao se Milos, sigurno ne bez razloga. Zelim mu svu srecu i da donese lijepu, leprsavu igru s puno golova i da se uzme bar jedan trofej :zeljeznicar1:
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Plava Porodica
Kontakt:

LARS1921 je napisao/la:
Plava Porodica je napisao/la:Nas 60 online i 65 gostiju.

Ja mogu častit a vi platit :ganja:
Podijeli trošak sa Izlijom.Novi ste moderatori.Mora se to zalit.A ovo je najbolja prilika,kad smo svi tu
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

irfo

Odlican izbor, ambiciozan, talentovan i skolovan prije svega , boljeg nismo mogli trazit ;)

diego1921
Kontakt:

Ne znam zbog cega nije izabran Vukomanovic,mozda zbog prevelike plate a moze biti i zbog ovih pisanja..Ako je problem u pisanju,onda smo mi daleko od kluba kakvog zelimo,cim mahala moze da se mjesa u nesto ozbiljno,nema tu nafake !!
Milosu nek je sretno,imat ce moju podrsku,al mislim da nam nije trebalo ovo !!

SWRA_1921
Kontakt:

pon maj 30, 2016 7:28 pm

Kao fudbaler, karijera cista 0, kao trener seniora, takodje 0 bodova, iskustvo nikakvo, kao strucan, nema nikakvih referenci, zato je realno ocekivati da nece imati autoritet u svlacionici, tj. morace ga izgraditi, a bilo bi mu puno lakse da je bio neki jaci igrac kao Vukomanovic, ili da dolazi iz neke jace fudbalske drzave (Belgija). To sto je zavrsio fakultet za sport, isao na par obuka (kao i Edis) dok nije dobio licencu i sto je vodio djecu Slovenije, nisu mu nikakva prednost.

Od mene naravno ima podrsku, ali upravo ono sto sam pricao nedavno, previse su curile informacije sa kim se sve pregovaralo, tako da raja sada ima osnova da kod prvih losih rezultata osporava odluke uprave zbog misljenja da je ovaj ili onaj bio bolji izbor.

P.S. Sada ocekujem od "insajdera" informaciju zasto Vukomanovic nije izabran a haman je bilo to to.
Zadnja izmjena: SWRA_1921, dana/u pon maj 30, 2016 7:28 pm, ukupno mijenjano 1 put.

Neandertalac

Kakav preokret, hebo Hickoka. :-)

Sretno Kosticu.

A drugo, nisam zadovoljan, sto je jos gore razocaran sam. Taman se nadovezao na pricu od maloprije, da je preuzeo ulogu sefa omladinskog, skinuo bi im kapu. Ovako.

Nadam se da cemo se svi iznenaditi njegovim radom, kao sto smo sada iznenadjeni, bar ja jesam, njegovim izborom.

Jos jednom, sretno Kosta, a sretno i nama.
Željeznicar za život cijeli!

exbabilon
Kontakt:

U svemu mi je drago samo sto je svaka insajderska informacija u zadnjih par dana s ovim pala u vodu. Pa ce pojedini iduci put dva puta razmisliti prije nego kazu nesto za sto nisu sigurni...

A novom treneru i njegovom pomocniku zelim srecu i da nas odvede do titule, da je boom i nije, vjerovatno bi jaca imena dobili da smo konkurs raspisali, ali hajde...

Hurmasica
Kontakt:

Ili je možda jednostavno čovjek sam odustao nakon natpisa...

Slovenac bom lahko prihajal. Sretno lošMi još jednom :palacgore: :zeljeznicar1:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

delinjo
Kontakt:

pon maj 30, 2016 7:29 pm

Vuki je najvjerovatnije odustao sam,pod pritiskom i raznoraznim prijetnjama....sreca pa su i ovog odmah trnznuli inace bi za 2 dana i o ovome pisali da je cetnik i atako te gluposti.....idemo Losmi !!
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

baxuz87
Kontakt:

pon maj 30, 2016 7:29 pm

Hm, možda čak i bolji izbor. Mlad je, što je uvijek plus. Nadam se da ne fura zastarjele taktike, a i vodi sa sobom pomoćnika. Ne znam.. vidjet ćemo sve.
"Sarajevski Željezničar je novi-stari prvak, slijede ostale vijesti." -Dnevnik FTV

LARSSON
Kontakt:

pon maj 30, 2016 7:30 pm

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.

Prijava