A kako znamo da nije autoritet, sto neko napisa Mourinho prevodilac bio, mozda ce bit fakat mekan i bez auotriteta, a mozda bude bas suprotnost, i pun pogodak.. Vrijeme ce pokazat, malo znamo o njemu, al radio je u razlicitim segmentima fudbala, jedno je sigurno zna sa mladim igracima, vidjecemo od cega je na ovom nivou kad vodis najbolju ekipu jedne zemlje..fk1921 je napisao/la:Autoritet, to i mene kopka.SWRA_1921 je napisao/la:Posto je haman Vukomanovic bio skoro izabran za trenera moguce je da su ipak postojali odredjeni pritisci da on ne bude trener? Ovaj mi se cini kao slabiji izbor, pogotovo jer nema skoro nikakvog iskustva kao trener seniora, nece imati autoritet, karijera nikakva, jbga.
Ma nit je dobra, a nit je losa, jer ne znamo nista o njemu. Sud mozemo dati tek nakon nekih utakmica.vrbanjusa je napisao/la:Svako ko kaze da je losa opcija, samo nek obrazlozi zbog cega to misli.
Ja mogu častit a vi platitPlava Porodica je napisao/la:Nas 60 online i 65 gostiju.
Lars časti
Upravo takovrbanjusa je napisao/la:Svako ko kaze da je losa opcija, samo nek obrazlozi zbog cega to misli.
Podijeli trošak sa Izlijom.Novi ste moderatori.Mora se to zalit.A ovo je najbolja prilika,kad smo svi tuLARS1921 je napisao/la:Ja mogu častit a vi platitPlava Porodica je napisao/la:Nas 60 online i 65 gostiju.
Lars časti
Kao fudbaler, karijera cista 0, kao trener seniora, takodje 0 bodova, iskustvo nikakvo, kao strucan, nema nikakvih referenci, zato je realno ocekivati da nece imati autoritet u svlacionici, tj. morace ga izgraditi, a bilo bi mu puno lakse da je bio neki jaci igrac kao Vukomanovic, ili da dolazi iz neke jace fudbalske drzave (Belgija). To sto je zavrsio fakultet za sport, isao na par obuka (kao i Edis) dok nije dobio licencu i sto je vodio djecu Slovenije, nisu mu nikakva prednost.vrbanjusa je napisao/la:Svako ko kaze da je losa opcija, samo nek obrazlozi zbog cega to misli.