Navijao ko mali za Obilić jbg.Grbavica je napisao/la:Zar nije Vojvodić?Ajzea je napisao/la:Samo da pozelim srecu gospodinu Davoru Mladini !
Navijao ko mali za Obilić jbg.Grbavica je napisao/la:Zar nije Vojvodić?Ajzea je napisao/la:Samo da pozelim srecu gospodinu Davoru Mladini !
Nije, eno @pile se tuce sa Misimovicem. Dobit cete kasnije koju informaciju vise..Grbavica je napisao/la:Zar nije Vojvodić?Ajzea je napisao/la:Samo da pozelim srecu gospodinu Davoru Mladini !
Djevojačko prezime mu je Obilićterabajt je napisao/la:Navijao ko mali za Obilić jbg.Grbavica je napisao/la:Zar nije Vojvodić?Ajzea je napisao/la:Samo da pozelim srecu gospodinu Davoru Mladini !
Jako bih volio da si u pravu.ChWilla je napisao/la:mislim da amkova prigodna donacija znači upravo suprotno, da kusa ono što je skuhao. ali vidjećemo.
Tiagu rodjendansuper1 je napisao/la:refresh zvanicna...
Mogu nas samo povući i ispod i iznad stola.MATORI je napisao/la:Jako bih volio da si u pravu.ChWilla je napisao/la:mislim da amkova prigodna donacija znači upravo suprotno, da kusa ono što je skuhao. ali vidjećemo.
Ja na žalost mislim sve suprotno, tj da je sve ovo samo kamuflaža, a ispod stola stalno će nas gudači nogom u cjevanicu,
naravno na čelu sa dirigentom